Novosti

Ray-Ban Meta naočale postale su još pametnije

Objavljeno prije 1 dan

Ray-Ban Meta naočale postale su još pametnije

ReyBan Meta naočale (1)

Meta stavlja na police pametne naočale Ray-Ban Meta Glasses, stvorene u partnerstvu s EssilorLuxotticom, s novim stilovima okvira, bojama, integriranim zvukom i nadograđenim specifikacijama umjetnom inteligencijom i multimodalnim mogućnostima. Nasljednik su Ray-Ban Stories modela, koji je predstavljen u rujnu 2023.
Jedna od prvih novih značajki za Ray-Ban Meta naočale je dijeljenje isječke s kamere od 12 MP putem video poziva u stvarnom vremenu na WhatsAppu i Messengeru.
Korisnici u SAD-u i Kanadi također mogu imati koristi od Meta AI (Llama 3 ili Llama 2), inteligentnog pomoćnika koji pomaže u zadacima, stvara veze i pruža informacije u stvarnom vremenu putem glasovnih naredbi. Primjerice, mogu dobiti pomoć s prijevodima, čitanjem jelovnika na stranim jezicima, pronaći određenu lokaciju, identificirati biljku ili model automobila samo pogledom i postavljanjem jednostavnog upita. Osim toga, omogućeno je zatražiti informacije o statičkim temama.

Meta od svibnja širi raspon označavanja “Made with AI”

Meta uvodi ažurirani video player na Facebooku: Što je novo?

Meta razvija AI značajke uređivanja fotografija za WhatsApp

ReyBan Meta naočale (2)

Osnovna specifikacija

  • Akvizicija slike: 3024 x 4032 piksela
  • Akvizicija videa: 1440 x 1920 piksela@30 Fps
  • Audio: 2 prilagođenia zvučnik, 5 mikrofona
  • Kontrole: dodir i glas
  • Baterija: 4 sata na jednom punjenju
  • Memorija: 32 GB (500 fotografija, 100 videozapisa)
  • Povezivost: WiFi 6, Bluetooth 5.2
  • Kompatibilnost: iOS 14.4/ ANDROID 10 (minimum)

Popis kompatibilnih telefona

Ray-Ban Meta naočale trenutno su dostupne u 15 zemalja, uključujući Sjedinjene Države, Kanadu, Australiju i Europu.

Više... Vaš Komentar Top
Snapdragon X Plus cilja na mainstream prijenosna računala

Objavljeno prije 1 dan

Snapdragon X Plus cilja na mainstream prijenosna računala

Snapdragon X Plus cilja na mainstream prijenosna računala (1)

Nakon što je prošle godine na Snapdragon Tech Summitu predstavio Snapdragon X Elite, prvi procesor izgrađen na arhitekturi Oryon CPU-a i usmjeren na vrhunska prijenosna računala, Qualcomm je proširio ponudu novim procesorom pod nazivom Snapdragon X Plus. S ovim čipsetom namjerava zgrabiti dio tržišta na kojem dominiraju Intel i AMD.

Kao i Snapdragon X Elite, Snapdragon X Plus je ARM64 SoC temeljen na TSMC-ovom 4nm procesu i dizajniran s Oryon CPU arhitekturom, Adreno GPU-om i Hexagon NPU-om. Budući da je pristupačnija opcija, ima 10 jezgri, predmemoriju od 42 MB i radni takt od 3,4 GHz.

Snapdragon X Plus cilja na mainstream prijenosna računala (2)

Mjerilo na Geekbenchu 6.2.0 koje je objavio Qualcomm pokazuje da je 10 posto brži od Appleovog M3 u višeslojnom testu (13.350 naspram 12.154 bodova) i 36 posto u testu WildLife Extreme od Intel Core Ultra 7 155H.

Adreno GPU može isporučiti do 3.8  TFLOPS performansi, što bi trebalo omogućiti glatko igranje u sustavu Windows čak i uz potrebnu emulaciju. Također, nakon što je Microsoft najavio da performanse AI računala koja mogu izvršavati Copilot AI usluge izvan mreže moraju biti iznad 45 bilijuna operacija u sekundi (TOPS), Snapdragon X Plus ispunjava zahtjeve. Za usporedbu, Appleov najnoviji čipset M3 nudi samo do 18 TOPS-a. Uz to, njegov NPU može generirati kod u Visual Studiju tvrtke Codegen, glazbu u Audacityju koristeći model Riffusion lokalno na uređaju i prevesti titlove uživo u OBS Studiju na 100 jezika pomoću Whispera.

Snapdragon X Plus cilja na mainstream prijenosna računala (3)

Snapdragon X Plus podržava jedan HDR10 interni zaslon pri UHD rezoluciji i frekvenciji osvježavanja od 120 Hz te do tri vanjska UHD monitora, streaming do 4K HDR videozapisa i naprednu podršku za MIPI kamere za visokokvalitetno snimanje.

Qualcomm Snapdragon X Elite i Plus u 8 verzija

Qualcomm Snapdragon X Elite: neovisna arhitektura 12 jezgri i podrška za Windows 12 API

Snapdragon X Plus cilja na mainstream prijenosna računala (4)

Platforma ima do 64 GB LPDDR5x RAM-a, s brzinom prijenosa od 8.448 MT/s i propusnošću od 135 GB/s te M.2 PCIe 4.0 NVMe solid-state (SSD) pohranu.

Što se tiče povezivosti, Snapdragon X Plus nudi Wi-Fi 7, Bluetooth 5.4, 5G veze koje zadovoljavaju i Sub-6GHz i milimetarski val, s brzinama koje dosežu i do 10 GB/s, slično kao X Elite. Procesor također poboljšava multimedijske mogućnosti s podrškom za 18-bitne dvostruke ISP i MIPI kamere, nudeći napredne funkcije. Uz to, uključuje najsuvremenije značajke Snapdragon Sounda za visokokvalitetno audio iskustvo.

Za više detalja o Snapdragon X Plus ovdje je poveznica.

Qualcomm istovremeno predstavlja tri varijante 12- jezgrenog Snapdragon X Elite, s maksimalnom višeslojnom frekvencijom od 3,8 GHz i integriranim GPU-om. Svi modeli dijele isti NPU i podržavaju memoriju identičnim brzinama kao Snapdragon X Plus. Značajno je da prva dva SKU-a imaju Dual-Core Boost, dinamički podešavajući frekvenciju procesora do 4,2 GHz, slično Intelovim Turbo Boostima.

Od sredine 2024. nadalje možemo očekivati računala koja pokreće Snapdragon X Elite i Snapdragon X Plus.

Više... Vaš Komentar Top
Apple objavio pozivnicu: nova iPad serija debitira 7. svibnja

Objavljeno prije 1 dan

Apple objavio pozivnicu: nova iPad serija debitira 7. svibnja

Apple objavio pozivnicu  nova iPad serija debitira 7. svibnja (1)

Apple je službeno objavio pozivnicu za 7. svibnja, dan kada će se pod svjetlima pozornice pojaviti nova serija iPad Pro/Air i dodatna oprema za 2024. godinu.

Prema dosadašnjim informacijama, iPad Air se nije puno promijenio, ali niz glasina sugerira da će Apple dodati 12,9-inčnu verziju, omogućujući korisnicima da biraju veću dijagonalu zaslona umjesto samo skupljeg iPada Pro. S druge strane, iPad Pro će prvi put donijeti mini LED panel, koji bi se mogao zvati Liquid Retina XDR. Budući da ima karakteristike samoosvjetljenja, eliminira potrebu za modulima pozadinskog osvjetljenja i filtrima boja, što teoretski može učiniti iPad Pro tanjim i energetski učinkovitijim. Osim toga, kako bi riješio problem izgaranja zaslona, usvaja novu seriju slaganja OLED tehnologije s dva emisijska sloja, koja ujedno šire svjetlinu zaslona.

Očekuje se da će oba modela biti opremljena bočnim video kamerama, što će korisnicima omogućiti održavanje normalnog kuta kamere kada je zaslon postavljen vodoravno. Novi Magic Keyboard zaštitnik također može imati aluminijski dizajn s većom površinom osjetljivom na dodir, dok Apple olovka može uključivati i novu gestu stiskanja.

Apple objavio pozivnicu  nova iPad serija debitira 7. svibnja (2)

Apple s MacBook Air 2024 i M3 čipom pokazuje da nije izvan igre umjetne inteligencije

Apple u tišini gradi AI imperij: Kupio 32 AI tvrtke u 2023.

Apple priprema pokazati niz generativnih AI alata na WWDC 2024. u lipnju ove godine

Također je objavljeno da, u 14 godina od izlaska Apple iPada, sustav iPadOS dobiva nativnu aplikaciju kalkulatora pod nazivom “GreyParrot”. Osim značajke Math Notes, nova verzija kalkulatora donijet će i novu traku povijesti koja će korisnicima pružiti pregled prethodnih izračuna u obliku bočne trake.

Za više informacija pričekajmo lansiranje uređaja koje možete pratiti na video linku iznad.

Više... Vaš Komentar Top
Dva tjedna do 17. Job Faira: Središnja tema transformacija, otvorene prijave za studente

Objavljeno prije 1 dan

Dva tjedna do 17. Job Faira: Središnja tema transformacija, otvorene prijave za studente

Job_Fair_otvorenje

Sedamnaesto izdanje Job Faira, sajma poslova, u organizaciji Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, Saveza studenata FER-a i Kluba studenata elektrotehnike (KSET), održat će se od 8. do 9. svibnja 2024. u Mozaik Event Centru (Slavonska avenija 6/II, Zagreb) s najvećom produkcijskom razinom do sada. Program prvi dan započinje u 11 sati s velikim otvorenjem, nakon čega kreću talkovi i radionice, a program traje sve do 16 sati.

Na ovogodišnjem izdanju Job Faira, koji godišnje privuče preko 2500 studenata, 110 domaćih i inozemnih tvrtki iz 15 industrija će na preko 100 štandova zainteresiranim studentima predstavit svoje projekte, tehnologije i znanja, a posjetitelji će moći uživati i u 12 talkova, 2 panel rasprave i 10 radionica. Posebno, na kraju prvog dana, 8. svibnja, od 18 sati će se održati i Loosen Up zabava u KSET-u s timskim natjecanjem i besplatnim koktelima.

Job_Fair_atmosfera

Središnja tema ovogodišnjeg Job Faira je transformacija. Prvog dana sajma, održat će se panel rasprava na temu kriznog menadžmenta, na kojem će se pridružiti predstavnici tvrtki Atlantic, Infobip i Syskit i odgovoriti na pitanja kako učinkovito reagirati na krize, mijenjati strategije i donositi odluke u turbulentnim uvjetima te pružiti sveobuhvatan pogled na to kako organizacije upravljaju krizom. Drugog dana sajma, održat će se panel rasprava o transformacijama poslovnih modela u kojoj će sudjelovati predstavnici tvrtki Prehnit, Codebooq i TIS te podijeliti uspješne primjere u transformaciji poslovnih modela. Drugi dan će završiti brzopoteznom debatom na temu “Transformacija AI-a u budućnosti: Kako će daljnji razvoj umjetne inteligencije utjecati na tržište rada za programere?” u kojoj će sudjelovati profesori i studenti s FER-a.

Job_Fair_standovi

“U razgovoru sa stručnjacima iz industrije studenti mogu saznati sve o mogućnostima obavljanja prakse i potencijalnom zapošljavanju nakon studija, kao i informirati se o najnovijim trendovima na tržištu rada”, poručila je voditeljica karijernih aktivnosti, Nikolina Relić Sić, i pozvala sve zainteresirane studente da se prijave što prije jer je broj mjesta ograničen.

Registracija na sajam moguća je putem mrežne stranice jobfair.fer.hr/register gdje se dobije i QR kod s kojim se jedino može ući na sajam.

Detaljni raspored s informacijama o vremenu i mjestu održavanja svih aktivnosti na ovogodišnjem Job Fairu dostupan je na mrežnoj stranici: jobfair.fer.hr/schedule gdje klikom na svaki sadržaj se može saznati više informacija i rezervirati svoje mjesto.

Više... Vaš Komentar Top
Western Digital lansira “prijenosni” SSD od 368 TB

Objavljeno prije 3 dana

Western Digital lansira "prijenosni" SSD od 368 TB

Western Digital   SSD od 368 TB (3)

Western Digital predstavio je Ultrastar Transporter, rješenje posebno dizajnirano za prijenos podataka koje mogućuje nošenje oko 368 TB SSD memorije. Gdje god je mrežna veza prespora ili preskupa, Transporter ima funkciju pohranjivanja svih podataka na licu mjesta, poput podataka potrebnih filmskoj ekipi. Međutim, korištenje u pokretu čini se nemogućim, jer zahtijeva maksimalnu potrošnju energije od 1.300 W i također je vrlo glomazno.

Uređaj sadrži Xeon 4310 CPU s 12 jezgri, ima 128 GB RDIMM RAM-A i uključuje dva SSD-a za pokretanje operativnog sustava kojima se pristupa putem NVMe-a. Ovaj “SSD” povezan je s mrežom putem dva QSFP112 optička priključka za pružanje ili prikupljanje podataka u prostorijama. Ugrađen je i LAN (ethernet) priključak od 10 GbE.

Western Digital   SSD od 368 TB (2)

Western Digital predstavio seriju PC SN5000S SSD-a temeljenu na QLC flash memorijskim čipovima

Objavljen Western Digital SN570: brzina povećana za 45 %

Najavljena Western Digital Green SN350 serija PCIe SSD-ova

Western Digital   SSD od 368 TB (1)

Masa Ultrastar transportera je između 13 i 15 kilograma, ali je uz proizvod uključena prikladna torba za nošenje dizajnirana kao kovčeg. Western Digital još nije objavio cijene Ultrastar Transportera.

Više... Vaš Komentar Top
Llama 3: novi gigant u svijetu velikih jezičnih modela dolazi optimizira se za Snapdragon čipove

Objavljeno prije 3 dana

Llama 3: novi gigant u svijetu velikih jezičnih modela dolazi optimizira se za Snapdragon čipove

Llama 3  novi gigant u svijetu velikih jezičnih modela dolazi optimizira se za Snapdragon čipove (1)

Meta je predstavila Llama 3, revolucionarni model velikog jezika otvorenog koda, a Qualcomm se pridružio snagama kako bi optimizirao performanse Snapdragon čipseta za izravno pokretanje na pametnim telefonima, računalima, VR/AR naočalama i automobilima.

Što je Llama 3?

Llama 3 je najsnažniji dosadašnji model velikog jezika otvorenog koda, koji nudi unaprijed obučene i finopodešene 8B i 70B modele. Nasljeđuje arhitekturu s dekoderom iz Llama 2 i nastavlja koristiti samonadzirani trening za predviđanje sljedećeg markera u nizu riječi.

Llama 3  novi gigant u svijetu velikih jezičnih modela dolazi optimizira se za Snapdragon čipove (6)

Referentni rezultati pokazuju da Llama 3 8B značajno nadmašuje Googleove modele Gemma 7B i Mistral 7B Instruct u raznim testovima, uključujući MMLU, GPQA i HumanEval. U izravnoj borbi protiv Claudea Soneta, Mistral Mediuma i GPT-3.5, Llama 3 70B je ostvarila “uvjerljivu pobjedu”. Dodatno, optimizacija nakon treninga značajno smanjuje pogreške, poboljšava dosljednost i bogati raznolikost izlaza.

Llama 3  novi gigant u svijetu velikih jezičnih modela dolazi optimizira se za Snapdragon čipove (3)

Kvalitetni podaci, superiorne performanse

Meta je uložila značajna sredstva u prikupljanje visokokvalitetnih podataka za obuku Llama 3. Koristili su se heuristički i NSFW filtri, semantička deduplikacija i klasifikatori teksta za osiguranje besprijekornog skupa podataka. Llama 3 je obučena na 15T tokena iz javnih izvora, što je sedam puta više od Llama 2 i uključuje četiri puta više kodnih podataka.

Meta Code Llama 70B u borbi protiv AI zatvorenog koda

MediaTek najavio pokretatnje Meta Llama 2 za svoje top čipsete

Llama 3  novi gigant u svijetu velikih jezičnih modela dolazi optimizira se za Snapdragon čipove (5)

Efikasna obuka i skalabilnost

Osim kvalitete podataka, Llama 3 se ističe i u efikasnosti treninga. Korištena je kombinacija paralelizacije podataka, modela i kanala za obuku najvećeg modela. Obuka je izvedena na dva prilagođena 24K GPU klastera, uz istovremeno korištenje 16K GPU-a s više od 400 TFLOPS računalne iskorištenosti. Razvijen je i novi stog treninga za automatizaciju otkrivanja, rukovanja i održavanja pogrešaka. Meta je također implementirala skalabilne sustave pohrane za smanjenje kontrolnih točaka i troškova. Ove inovacije su rezultirale ukupnim vremenom obuke od 95% i 3 puta većom efikasnošću u odnosu na prethodnika.

Llama 3  novi gigant u svijetu velikih jezičnih modela dolazi optimizira se za Snapdragon čipove (4)

Demokratizacija AI i poboljšana sigurnost

Llama 3 proširuje vokabular i povećava duljinu konteksta, postavljajući nove standarde i natkrivajući konkurenciju. Model ne samo da čini napredne AI značajke dostupnima širem krugu programera, već uvodi i značajna poboljšanja u sigurnosti i točnosti obuke. Integriranjem u platforme poput Hugging Face i proširenjem dostupnosti kroz glavne usluge u oblaku, Meta osigurava da Llama 3 bude sveprisutna i moćna sila u svijetu umjetne inteligencije.

U narednim mjesecima, Meta planira predstaviti niz novih modela s multimodalnim, višejezičnim razgovorima i dužim kontekstnim prozorima. Očekuje se da će Llama 3, uz kontinuirani razvoj i inovacije, ostaviti trajan trag u svijetu umjetne inteligencije i otvoriti nova poglavlja u interakciji.

Više... Vaš Komentar Top
Microsoft AI Explorer stiže na Windows 11, ali hardverski zahtjevi su visoki

Objavljeno prije 3 dana

Microsoft AI Explorer stiže na Windows 11, ali hardverski zahtjevi su visoki

Microsoft AI Explorer stiže na Windows 11, ali hardverski zahtjevi su visoki (1)

Microsoft donosi novu značajku u sklopu nadolazećeg ažuriranja Windows 11 24H2 – AI Explorer. Smatra se naprednom verzijom Copilota. Ali prije nego što se oduševite, važno je znati da će ova značajka zahtijevati značajne resurse.

Albacore, poznati leaker, otkrio je da će značajku podržavati modeli računala samo sa Snapdragon X Elite procesorima, zahtijevati platformu ARM64 i NPU jedinicu (HWID QCOM0D0A) s mogućnostima ubrzanja strojnog učenja. Osim toga, AI Explorer treba najmanje 16 GB RAM-a i najmanje 225 GB prostora za pohranu.

Microsoft AI Explorer stiže na Windows 11, ali hardverski zahtjevi su visoki (2)

Što AI Explorer nudi?

Točna funkcija AI Explorera još nije jasna. Na mnogo načina može biti sličan personaliziranoj umjetnoj inteligenciji za vaše računalo. Radit će lokalno i neće slati podatke Microsoftu (nadamo se). Trebao bi moći snimiti sve aktivnosti na računalu i omogućiti korisnicima da pronađu potrebne podatke putem upita na prirodnom jeziku. Također analizira informacije na zaslonu i predlaže daljnje postupke na temelju dostupnih informacija. Primjerice, prilikom pregledavanja slike na web-stranici ili u aplikaciji može preporučiti korištenje programa Bojanje za uklanjanje pozadine fotografije.

Značajno je da su i identificirane razne nove ikone, uključujući onu koja bi mogla poslužiti kao glif AI Explorera. Ove ikone sugeriraju bližu integraciju značajki umjetne inteligencije unutar operativnog sustava, potencijalno se proširujući izvan upravljanja datotekama.

Microsoft AI Explorer stiže na Windows 11, ali hardverski zahtjevi su visoki (3)

Qualcomm Snapdragon X Elite i Plus u 8 verzija

Qualcomm Snapdragon X Elite: neovisna arhitektura 12 jezgri i podrška za Windows 12 API

Ove mogućnosti mogu značajno poboljšati produktivnost i jednostavnost korištenja računala. Međutim, značajni zahtjevi u RAM-u, procesoru i platformi mogu otežati dostupnost širokom krugu korisnika.

Više... Vaš Komentar Top
VASA-1: AI model koji generira videozapise iz slike i zvuka budi kontroverze

Objavljeno prije 3 dana

VASA-1: AI model koji generira videozapise iz slike i zvuka budi kontroverze

VASA-1  AI model koji generira videozapise iz slike i zvuka budi kontroverze

Generativne tehnologije i aplikacije umjetne inteligencije (GenAI) doživljavaju nagli rast, a Microsoftov nedavno predstavljeni AI model “VASA-1″ podiže nam obrve svojom sposobnošću generiranja videozapisa iz samo jedne slike i jedne audio snimke. Osim što je tehnološki impresivan, VASA-1 je ponovno pokrenuo raspravu o potencijalnim rizicima i zloupotrebi AI-a.

Kako VASA-1 funkcionira?

Prema Microsoftovoj web stranici, VASA1 može automatski generirati fotorealističan video osobe s slike koja “govori” s realističnim pokretima usta, izrazima lica i glave.  Korisnici mogu učiniti da lica gledaju u određenim smjerovima, povećavati ih ili smanjivati i prenositi različite emocije. Ovaj AI generira videookvire veličine 512×512 piksela pri 45 sličica u sekundi u izvanmrežnom načinu skupne obrade. Također, može podržavati do 40 fps u mrežnom načinu streaminga.

U demo videozapisima, model kontrolira različite emocije i mijenja smjer pogleda. U jednom zabavnom primjeru, “Mona Lisa” pjeva rap pjesmu “Paparazzi” Anne Hathaway.

Zabrinutost zbog lažnih videozapisa

Sposobnost generiranja uvjerljivih lažnih videozapisa VASA-1, izazvala je zabrinutost zbog potencijalnog širenja dezinformacija. Microsoft je u svom odgovoru naglasio da je tehnologija dizajnirana za dobrobit čovječanstva i da bi se mogla koristiti u obrazovanju ili pružanju virtualnih pratitelja. Međutim, istakli su da se VASA-1 trenutno koristi samo za istraživanje i da “neće biti objavljeni demo snimci, API-ji ili proizvodi s VASA-1 osim ako nisu sigurni da će se tehnologija koristiti odgovorno.”

Važnost odgovornog korištenja AI-a

VASA-1 je primjer moći i potencijalnih opasnosti AI-a. Dok ova tehnologija ima potencijal da se koristi u mnoge pozitivne svrhe, neophodno je da se razvija i koristi odgovorno. Microsoft je pokazao svjesnost o ovim rizicima i poduzima korake kako bi osigurali da se VASA-1 ne koristi za širenje dezinformacija ili nanošenje štete. Važno je da i ostale tvrtke i istraživači u području AI-a slijede ovaj primjer i da se fokusiraju na etički i odgovoran razvoj i korištenje ovih moćnih tehnologija.

Više... Vaš Komentar Top
Tržište računala se oporavlja u 1. kvartalu 2024. – AI pokreće rast!

Objavljeno prije 3 dana

Tržište računala se oporavlja u 1. kvartalu 2024. - AI pokreće rast!

Tržište računala se oporavlja u 1. kvartalu 2024

Prema najnovijoj izvješću Counterpoint Researcha, globalne isporuke računala zabilježile su rast od oko 3 posto u prvom tromjesečju 2024. godine. Ovo povećanje označava kraj osam uzastopnih tromjesečja pada uzrokovanih usporavanjem potražnje i prilagodbom zaliha. Iako je rast još uvijek relativno slab, očekuje se da će se trend nastaviti i u sljedećim kvartalima 2024. godine, što će dovesti do ukupnog godišnjeg rasta.

Analitičari predviđaju da će se u drugoj polovici 2024. godine proizvođači fokusirati na promociju računala s umjetnom inteligencijom kao svojim glavnim proizvodima.

Tržište računala se oporavlja u 1. kvartalu 2024_1

Prodaja x86 računala u padu dok ARM raste

Očekuje se da će ova računala s umjetnom inteligencijom biti glavni pokretač, s normalizacijom razine zaliha i završetkom ciklusa zamjene koji je bio potaknut naglim porastom potražnje tijekom pandemije COVID-19. Očekuje se da će se ukupne isporuke računala u 2024. godini povećati za 3%.

Više... Vaš Komentar Top
Doživotna licenca Officea 2021 Pro za samo 27,25 €! Omogućite svom računalu zasluženu nadogradnju!

Objavljeno prije 3 dana

Doživotna licenca Officea 2021 Pro za samo 27,25 €! Omogućite svom računalu zasluženu nadogradnju!

Još uvijek mislite da će biti teško kupiti originalne i doživotne pakete za produktivnost uz vrlo malo troškova? Uz pomoć Godeal24 shopa, originalni MS softverski ključevi su vam na dohvat ruke! Tijekom Godeal24 Labor Day rasprodaje, možete kupiti 100% originalni ključ za Office 2021 Pro za samo 35,25 €. Kupujte više i uštedite više. Osim toga, najnoviji Windows 11 Pro košta 13,25 €. Nakon što je kupnja uspješna, kupac može koristiti licencni aktivacijski kod koji je Godeal24 osigurao nakon preuzimanja sa službene web stranice, bez brige o sigurnosti softvera – 100% pravo jamstvo. Godeal24 pruža 24/7 tehničku podršku i besplatnu doživotnu uslugu nakon prodaje, ne morate se uopće brinuti o bilo kakvim problemima.

240426-720p-gd24-€

Veliki popust na Office 2019 Pro Plus! Uhvatite ovaj odličan posao i napravite više!

Nemojte se zadovoljiti običnim – prigrlite izvanredno s Windowsima 11 Pro!

Nabavite povoljne pakete proizvoda još danas! (coupon code “SGO62″)

Do 50% popusta na još Windows i Office verzija! (coupon code ” SGO50″)

Najpopularniji artikli u softverskoj rubrici alata

>>>Nabavite još alata

Kako platiti?

>Idite na stranicu za naplatu, nastavite kao gost (ili kreirajte račun), a zatim ispunite “Informacije o naplati”.

godeal24_narudzba_1

> Odaberite “CWALLETCO” u ovom koraku i kliknite Nastavi (Continue)

godeal24_narudzba_2

> Molimo potvrdite svoju narudžbu i klikinite Naruči (Place Order)

godeal_13.25_1

> Tada će vas prebaciti na ovu stranicu gdje birate način plaćanja.

godeal_13.25_2

> Na kraju, odaberite PayPal za izvršavanje naplate.

godeal_13.25_3

Tko je Godeal24?

Kao što je navedeno, Godeal24 je globalni distributer računalnog softvera s vrlo agresivnom cjenovnom politikom. Dakle, bilo da ste slobodni kreator sadržaja ili vam je potreban softver za uređivanje videa i slika, ili želite ojačati sigurnost svog računala antivirusnim softverom, pozivamo vas da pogledate sve ponude Godeal24: sigurno ćete pronaći ono što želite traže. Na Godeal24 jamči se da je softver 100% autentičan. Stranica je 100% sigurna, a primitak ključa vrši se odmah putem e-pošte nakon plaćanja. Godeal24 obećava da nudi 24/7 profesionalnu tehničku podršku i doživotnu postprodajnu uslugu te da možete koristiti proizvod bez problema!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top

Forum

Objavljeno prije 1 sat

Koji mobitel kupiti? - 2. dio

Objavljeno prije 1 sat

Netflix

Objavljeno prije 1 sat

Fiberland, T-Com Optika (Ultra MAX)

Objavljeno prije 1 sat

Laptopi.hr / PC1.hr / Power Computers (informacije i iskustva)

Objavljeno prije 2 sata

Samsung mobiteli - 2. dio

Članci

Sharkoon Rebel C70G RGB recenzija

Sharkoon Rebel C70G RGB recenzija

Iz Sharkoona nam je na test stiglo njihovo Rebel C70G RGB kućište, koje je kako sami kažu elegantnog dizajna s drvenim letvicama na prednjoj strani i staklenim panelom na boku. Riječ je o većem ATX kućištu koje može primiti i hladiti i veći... Pročitaj više

Cooler Master Qube 500 Flatpack recenzija

Cooler Master Qube 500 Flatpack recenzija

Ako vam je dosadilo tradicionalno sklapanje računala u klasično kućište onda je Qube 500 Flatpack baš za vas. Kućište dolazi rastavljeno, u dijelovima, i sastavljate ga u procesu gradnje računala. Zvuči zanimljivo? Onda zavirite u recenziju... Pročitaj više

Bit Force Voltron ARGB-4 recenzija

Bit Force Voltron ARGB-4 recenzija

Na red za test je došlo i četvrto Bit Force kućište. Nakon Bladea, Gianta i Swana, tu je i Voltron u ARGB-4 izvedbi. Riječ je o mid tower kućištu orijentiranom prema visokom protoku zraka, koje ima mrežastu prednju stranicu i četiri predins... Pročitaj više

Recenzija - Endorfy Fortis 5 Dual Fan vs. Navis F240 ARGB

Recenzija - Endorfy Fortis 5 Dual Fan vs. Navis F240 ARGB

Može li 240-milimetarski hladnjak uspješno ohladiti i9-14900K procesor i je li možda za taj zadatak bolji zračni hladnjak? Odgovore će te vidjeti u današnjoj recenziji Endorfy Fortis 5 Dual Fan i Endorfy Navis F240 ARGB hladnjaka koji su na... Pročitaj više

Huawei FreeClip recenzija

Huawei FreeClip recenzija

Huawei se trudi inovirati i FreeClip open-ear slušalice su plod toga truda. Riječ je o zanimljivim slušalicama potpuno novog dizajna koje se sastoje od tri spojena dijela - akustične loptice, C-bridgea (mosta) i graholike sfere koja služi z... Pročitaj više

Svi članci