Nadalje se okrećemo jednom OpenCL testu u kojem Kabini baš i ne briljira i više je no tri puta slabiji od A8-7600 APU-a.

HSA Demo test pokazuje kakve je vremenske uštede moguće ostvariti u dekodiranju velikog broja JPEG-ova. Samo za informaciju, sistem built-in dekoder je ovaj posao obavio za oko 25 sekundi.

U ovome je OpenCL testu Kabini duplo sporiji od Kaveria, no i dalje je vrlo brz u odnosu na Intel procesor.

LuxMark je još jedan OpenCL test koji pokazuje nemoć grafike u Kabiniju,  jer vidimo kako je samo uz pomoć CPU-a rezultat viši, dok se u kombinaciji penje i preko 100.

Za kraj kao i uvijek dolazi potrošnja, s kojom ćemo kombinirati i zagrijavanje te buku. Ovo je maksimalna zabilježena potrošnja kada su i CPU i GPU opterećeni do svojih maksimuma i u praksi je stvarna potrošnja puno bliža brojci od 40-45W, a uz 1080p playback pada i do 35W. Pri tom maksimalnom opterećenju temperatura APU-a ne raste preko 39°C što je izvrstan podatak. Maleni se ventilator tada vrti na oko 3000 okretaja u minuti i proizvodi buku od jedva 40 dB što je stvarno prihvatljivo za jedan HTPC. Čim se na tržištu pojave third-party rješenja vjerujemo kako će biti i fanless sistema.