amd_threadripper_kit_1 amd_threadripper_kit_2

Bliži se 10.8., tj. službeni datum lansiranja AMD Threadripper platforme. Nama je jučer stigao specijalan kit koji sadrži dva procesora – 1950X i 1920X, Thermaltakovo napajanje i vodeno hlađenje, Asusovu ROG Zenith Extreme ploču i dva kita G.Skill Trident Z memorije za četverokanalni setup. Uz to, i Gigabyte nam je poslao X399 Aorus Gaming 7 ploču. AMD je za danas dozvolio unboxing ovih proizvoda pa vam donosimo fotografije, ali i videe navedene opreme.

amd_threadripper_kit_3

Ryzeni dolaze u specijalnom kovčegu s PCEkspert logoom na sebi. Unutar kovčega se nalaze dva procesora u retail pakiranju i jedan ne funkcionalni Threadripper procesor s PCEkspert logoom smješten u akrilu.

amd_threadripper_kit_4 amd_threadripper_kit_5

amd_threadripper_kit_10

AMD nam je tako poslao lijepi znak pažnje, a naš primjerak je broj 72 od 250 koliko ih je napravljeno i podijeljeno novinarima diljem svijeta.

amd_threadripper_kit_6 amd_threadripper_kit_7

Retail kutije Ryzena su s donje strane osvijetljene što daje zgodan efekt pri otvaranju.

amd_threadripper_kit_8 amd_threadripper_kit_9

Retail pakiranja procesora su vrlo maštovita, a kako se otvaraju možete vidjeti u drugom videu ispod. Punu recenziju oba proceosra i opreme koja je pristigla možete čitati 10.8.

Prvi video je pokazivanje hlađenja, napajanja, ploča i sadržaja kovčega, a zbog YouTubea i gledatelja iz vana smo ga snimili na engleskom jeziku (koji nam očigledno nije materinji :) ) Drugi video pokazuje unboxing proceosra. Do čitanja!