AMD_white_trickster (15)

Sretan Božić svima! Kao što se iz jučerašnjeg članka moglo i naslutiti, danas se pod PCE borom za naše čitatelje i forumaše nalazi White Christmas Edition računalo. Vrijeme je otpakiravanja poklona, a AMD se ove godine lijepo iskazao i jednom sretniku dijeli računalo koje smo nazvali White Christmas Edition pogonjeno Athlon X4 870K procesorom i Gigabyteovom R7 360 OC grafičkom karticom. Pravila su kao i kod svih naših giveawaya vrlo jednostavna. Na u tekstu naznačenu e-mail adresu potrebno je poslati točne odgovore na postavljena pitanja i čekati objavu dobitnika. Sudjelovati kao i do sada mogu svi naši forumaši koji su se registrirali najkasnije s jučerašnjim datumom.

AMD_white_trickster (16)

Formalnosti: 1. Svoje e-mailove s točnim odgovorima možete slati od petka 25.12.2015., pa do srijede 30.12.2015. točno u ponoć, a dobitnici će biti objavljeni u četvrtak, na staru godinu, 31.12.2015. 2. Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na postavljena pitanja i poslati svoj e-mail na adresu amd_christmas_giveaway@pcekspert.com. Dobitnik će kao i uvijek biti izabran nasumično uz pomoć Random.org generatora. Odgovore na pitanja potražite u jučerašnjoj recenziji računala te recenziji Gigabyteove grafičke kartice. 3. U e-mailu s točnim odgovorima trebate navesti svoj "nick name" na našem Forumu, puno ime i prezime, te podatke za kontakt (broj telefona). E-Mail s istim kontakt podacima i/ili s iste e-mail adrese može biti poslan samo jednom, a forumaš mora biti registriran s najkasnije jučerašnjim datumom. Za sve koji nisu poželjan je i lajk naše Facebook stranice, +1 na Google+ stranici i follow na YouTube kanalu, no to nisu uvjeti. Pitanja su: 1. Koji je osnovni takt Athlon X4 870K procesora i koliki mu je TDP? 2. Koliko shadera ima R7 360 kartica? 3. Koji se tvrdi disk nalazi u dobitnoj konfiguraciji? 4. Na koliko se ukupno slika u recenziji nalaze Hrvoje i Kreso u obliku legača kao na slici dolje (LEGO figure)? Nagrada je:

AMD_white_trickster (17)

X4 870K White Christmas Edition računalo koje se sastoji od NZXT H230 kućišta, MSI-eve A88X G45 Gaming ploče, Athlona X4 870K procesora, Gigabyte R7 360 OC grafičke kartice, beQuiet! Straigh Power 400W napajanja, DeepCool Ice Wind Pro hladnjaka, Patriot 2x4GB 1600MHz CL9 memorijskog kita i Western Digitalovog 2TB HDD-a (da ne dođe do zabune, AOC monitor nije uključen u giveaway). Sretno svima!
Završio je i ovaj giveaway i vrijeme je za proglašenje dobitnika :D Stiglo nam je ukupno vaših 271 prijava od čega je 255 ušlo u izvlačenje. Najviše vas je zbunjivalo zadnje pitanje, neki su vidjeli jednu a neki samo dvije slike s legačima, a ostali su u pravilu zaboravljali napisati TDP. Bilo kako bilo točni odgovori na pitanja su: 1. 3.9 GHz, 95W 2. 768 shadera (na jednom mjestu u recenziji piše i 760 pa smo priznavali i taj broj) 3. WD Green 2 TB 4. Na tri slike Sretni dobitnik je poslao 57 točni e-mail:

amd_christmas_2015

A dobitnik je Tihomir Leščič a.k.a. ti.le Čestitamo dobitniku, a svima ostalima želimo više sreće drugi puta!

amd_christmas_2015_tihomir

Tihomir je jučer sav sretan kod Hrvoja preuzeo nagradu i pobjegao u nepoznatom smjeru :)