Kao i uvijek krećemo od sintetike i Futuremarkovih testova. Prvi na redu je PCMark koji nam daje generalno stanje, tj. brzinu sistema. Kao što vidimo razlike između dvaju ploča gotovo da i nema, a ovakve su performanse dovoljne za lagani uredski rad, surfanje te naravno HTPC upotrebu.

3DMarku je situacija već od ranije poznata – Kabini s malo muči s njim baš kao i s igrama, no ukoliko se držimo starijih i manje zahtjevnih naslova možemo ih čak i pristojno igrati pri 720p npr.

Oveclockingom od oko 200 MHz smo ostvarili određeni porast CPU performansi, no on je još uvijek relativno nizak u odnosu na npr. A seriju APU-a.

U grafovima vidimo maksimalnu zabilježenu potrošnju kada su i CPU i GPU opterećeni do svojih maksimuma i u praksi je stvarna potrošnja puno bliža brojci od 40-45W, a uz 1080p playback pada i do 35W. Pri tom maksimalnom opterećenju temperatura APU-a u ZBOX kućištu  raste na oko 54°C, a uz srednje opterećenje je oko 35°C. Matičnoj ploči pri tom temperatura varira između 40 i maksimalnih 45°C. Maleni se ventilator tada vrti na oko 2200 okretaja u minuti i proizvodi buku od jedva 38 dB što prihvatljivo za jedan HTPC. U stanju mirovanja potrošnja čitavog sustava je oko 19W, pri čemu je temperatura APU-a 29°C.