Napajanja iz Antecove serije NeoPower imaju jednu zajedničku značajku, a to su modularni kabeli. Snaga ovih napajanja kreće se između 430 i 650 vata, a nama je na test pristigao model iz sredine ponude koji ima snagu 550 vata. Kao što je moguće uočiti pažljivim promatranjem fotke kutije, napajanje je certificirano za rad u SLI sistemima, a to ujedno znači da ne bi trebalo imati problema niti s CrossFireom.

Prvi pogled u kutiju

Nakon vađenja iz kutije

Napajanje se isporučuje u kutiji, a od hazarda pri transportu zaštićeno je kartonskom košuljicom i najlonskom vrećicom. Osim samog napajanja u kutiji se nalaze kabeli za komponente (obzirom da je riječ o modularnom napajanju), kabel za spajanje napajanja na priključak gradske strujne mreže te priručnik za uporabu i tvornički jamstveni list. Napajanje ima pet godina tvorničkog jamstva, no preko lokalnih trgovaca ćete najčešće moći ostvariti samo tri.

Arsenal kabela u kombinaciji s napajanjem

Paket kabela sastoji se od dva kabela s molex konektorima (po tri komada na svakom kabelu), dva kabela s SATA konektorima (dva konektora na svakom od njih) i na kraju dva 6-pinska PCIe kabela. Tu je također i adapter/razdjelnik s kojim je iz jednog molex konektora moguće dobiti dva manja konektora koji se najčešće koriste za floppy uređaje. Rješavanje podrške za ove male konektore na ovaj način je pohvalno obzirom da ih većina korisnika neće niti koristiti. Svi spomenuti kabeli opleteni su plastičnom mrežicom što će reći da neće stvarati zbrku unutar kućišta, a dobro i izgledaju.

Konverter/razdjelnik za konektore koji obično služe za napajanje floppy pogona

Na napajanju se nalazi i nekoliko fiksnih kabela koji su također opleteni mrežicom. Riječ je o glavnom 24-pinskom ATX kabelu kod kojeg se konektor može razlomiti na dva dijela, 20-pinski i 4-pinski, pa ga je moguće rabiti na starijim pločama, te dva kabela s dodatnim 12-voltnim vodovima za matičnu ploču. Na prvom od spomenutih kabela nalazi se stari 4-pinski 12-voltni konektor, a na drugom 8-pinski EPS konektor. Općenito, konfiguracija kabela na ovom Antecovom napajanju je prilično dobra, no zakinuti bi se eventualno mogli naći korisnici koji rabe više od četiri SATA pogona. Oni će dodatne SATA konektora morati osigurati putem adaptera koji se isporučuju s matičnim pločama.