U našem posljednjem druženju s Antecovim napajanjima obradili smo model NeoPower 550 koji nas je oduševio svojim mogućnostima i kvalitetom izvedbe. Sada na testnom stolu imamo malo jaču zvijer, Antecov TruePower Quattro 850 koji pogled privlači atraktivnim dizajnom po uzoru na trkaće automobile. Kao što nam ime ovog napajanja govori, ono može računalu isporučiti 850 vata eletrične energije što ga čini odličnim izborom za nabrijane high-end konfiguracije s četverojezgrenim procesorima i grafičkim podsustavima načinjenim od više grafičkih kartica visoke klase.

Antecova linija napajanja TruePower Quattro sastoji se od dva modela, slabijeg
koji je specifican na 850 vata i snažnijeg koji je specifican na 1000 vata.
U oba slučaja je riječ o modularnim napajanjima koja su certificirana za rad
u SLI konfiguracijama, a zadovoljavaju i 80Plus certifikat što će reći da imaju
efikasnost veću od 80%. Točnije, napajanja nude efikasnost do 85%.

Slabiji model isporučuje se u velikoj žutoj kutiji koja već na prvi pogled daje korisniku na znanje da se radi o prilično zanimljivom napajanju. Kao što vidimo na fotografiji, sadržaj kutije fino je posložen, a samo je napajanje posloženo u manju kutiju izrađenu od tvrde pjene što jamči odličnu zaštitu prilikom transporta od tvornice do ruku krajnjeg korisnika.

U kutiji je osim samog napajanja moguće naći još i kabel za povezivanje napajanja s gradskom električnom mrežom, set od četiri vijka za montažu napajanja u kućište, vrećicu u kojoj se nalaze modularni kabeli i na kraju priručnik za uporabu. Sve u svemu odlično odrađeno, upravo onako kako smo očekivali od jednog renomiranog proizvođača napajanja.