Arctic je našim čitateljima i forumašima pripremio dvije zgodne nagrade – Arctic S111 BT Sound System i Arctic Breeze Rasta, čije ste testove mogli čitati ljetos. Pravila su kao i dosada u našim giveawayima jednostavna – na u tekstu naznačenu e-mail adresu potrebno je poslati točne odgovore na tri postavljena pitanja i čekati objavu dobitnika. Sudjelovati kao i do sada mogu svi naši forumaši koji su se registrirali najkasnije s jučerašnjim datumom.

Formalnosti:

1. Svoje e-mailove s točnim odgovorima možete slati od četvrtka 02.10.2014., pa do četvrtka 09.10.2014. točno u ponoć, a dobitnici će biti objavljeni u petak 10.10.2014.

2. Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na postavljena pitanja i poslati svoj e-mail na adresu arctic_giveaway@pcekspert.com. Dobitnik će kao i uvijek biti izabran nasumično uz pomoć Random.org generatora. odgovore potražite na Arcticovim stranicama i u našim člancima – Arctic S111 BT Sound System i Arctic Breeze Rasta.

3. U e-mailu s točnim odgovorima trebate navesti svoj “nick name” na našem Forumu, puno ime i prezime, te podatke za kontakt (broj telefona). E-mail s istim kontakt podacima i/ili s iste e-mail adrese može biti poslan samo jednom, a forumaš mora biti registriran s najkasnije jučerašnjim datumom. Poželjan je i “Like” na našim facebook stranicama ili praćenje na PCEkspert Google+ stranicama no to nije nužno za sudjelovanje :)

Nagrade su:

1.

Arctic S111 BT

2.

Arctic Rasta Breeze

Pitanja su:

1. Koja je snaga zvučnika u S111 BT i koliki je kapacitet baterije?
2. U kojem se rasponu okretaja vrti ventilator na Breeze Rasta-i?
3. Koje je godine osnovan Arctic (kao Arctic Cooling)?


Gotov je i ovaj giveaway. Stiglo nam je 46 mailova, te smo ih sve priznali kao točne odgovore zbog grešaka koje se se potkrale u člancima.

Odgovori su:

1. 2x2W RMS (priznali smo i 2x4W zbog greške), 2000mAh
2. 800 – 1800 (priznali smo i do 1200 zbog greške)
3. 2001.

Dobitnik prve nagrade je:

zarko_jovanovic_mindless

Žarko Jovanović – Mindless

Dobitnik druge nagrade je:

vedran_ugrin_meanboss

Vedran Ugrin – MeanBoss

Čestitamo!