UL Benchmarks

TUF Gaming A15 je ovdje izbio na sami vrh što može zahvaliti moćnom Ryzen 7 4800H procesoru.

Grafički testovi pokazuju da su performanse RTX 2060 u ovom prijenosniku samo malo niže od onih koje je ostvarila RTX 2070 MaxQ u Dellu G5.

Igre

Tamo gdje se može usporediti, ponovno vidimo da su performanse RTX 2060 kartice samo malo slabije od RTX 2070 MaxQ i da je ona zapravo jako dobar izbor za FullHD gaming. Tamo gdje framerate malo padne, uvijek ga se može popraviti isključivanjem AA filtra ili pak smanjivanjem razine detalja (kao kod Borderlandsa 3 npr.).

CPU performanse

Ryzen 7 4800H je ovdje razvalio i primjerenija konkurencija su mu neki desktop modeli kao što ćemo vidjeti u nastavku CPU testova. Intelovi mu mobilni 6-jezgreni procesori jednostavno nisu dorasli.

Dodatni CPU testovi i usporedba s nekim desktop modelima

Glavna usporedba ovdje bi trebala biti ona s Ryzenom 7 3700X koji je 8C/16T konfiguracije kao i 4800H. Zanimljivo je da je u dva testa 4800H brži. U Blenderu samo malo, no u Handbrakeu dosta, pa se solidno približio i Ryzenu 9. U ostala dva testa je ipak sporiji, što je i očekivano zbog malo niže boost frekvencije na svim jezgrama, nižeg TDP-a i naravno slabijeg hlađenja nego kod desktopa.

Memorijske performanse

Memorijske performanse su izvrsne i nadmašuju sve što smo vidjeli s Intelove strane, no to je i očekivano zbog brzine od 3.200 MHz.