Fotografije su smanjene, originale pogledajte ovdje.

Fotografije su daleko od idealnih, lagano su zamućene, a kod snimanja u unutrašnjim prostorima je primjetan visok šum.

Iako smo napravili testne snimke u kvazi 4K rezoluciji nju ne bi preporučili jer se kamera muči i slika dosta trza. Zato smo se odlučili za 1080p pri 60 fps-a koja je dala najbolji rezultat. Za početak snimka iz ruke u hodu u gotovo savršenim uvjetima osvjetljenja. Vidi se kako su boje malo prezasićene (Vivid), no u ostala dva profila su isprane, pa je ovo najbolja opcija. S vremena na vrijeme se vidi i lagano trzanje i zamućivanje detalja, no za ovu cjenovnu klasu možemo reći kako je snimka solidna.

Karakteristika ove snimke je visoki šum, koji je primjetan uvijek kada je izvor svjetlosti malo slabiji, kamera podigne ISO i rezultat je ovakav.

Snimka sa stativa u automobilu je solidna i zapravo izvlači najbolje iz kamere. No, čim padne razina osvijetljenosti ponovno se podiže razina šuma.

Za 149 britanskih funta za koliko se prodaje ovo je solidna kamera, koja najbolje daje u uvjetima dobrog osvjetljenja. Ipak, i tada snimke nisu idealne, i Yi-ova 4K kamera je primjerice bolji izbor. Skuplja je, no i puno bolja. Čak je i Yi-ova FHD kamera napravila bolje snimke unutra (bez visokog šuma), dok su vani podjednake. Zanimljive su i sve ostale dodatne funkcije koje softver nudi (car mode, motion detection, underwater mode, auro. record on USB power itd.), čime se proširuje polje upotrebljivosti ove kamere. Sve u svemu, ONE.FIVE ne možemo bezuvjetno preporučiti zbog visokog šuma čim ambijentalno svjetlo malo oslabi, povremenog trzanja videa i loših fotografskih mogućnosti. Ima ona naravno i pregršt dobrih strana kao što je kvaliteta izrade, intuitivan meni, dodatna oprema, cijena itd. pa smo sigurni kako lako nalazi put do kupaca.