fd_define_s2_vision_11 fd_define_s2_vision_12

Donja strana kućišta je cijela perforirana i preko nje cijele montiran je plastični (najlonski) filtar za prašinu. Filtar je montiran na plastične tračnice i lako ga se uklanja radi čišćenja. Kada ga sklonimo vidimo strukturu donje mreže – veliki otvor za usis napajanja, i dva manja za 120/140 milimetarske ventilatore ili 240-milimetarske radijatore. Kućište stoji na četiri sjajne plastične noge u čijoj je bazi guma koja otežava klizanje po podlozi.

fd_define_s2_vision_13 fd_define_s2_vision_14

Na vrhu se nalazi staklena stranica koja s donje strane ima plastični okvir koji ulazi u mehanizam u samom kućištu. Na stražnjoj se strani pri vrhu nalazi poveća tipka za izbacivanje mehanizma, tj. gornje stranice. Kompletan se mehanizam može i izvaditi, kako bi se ugradio dodatni set nosača za ventilatore ili radijator te filtar prašine. Ugradnja je jednostavna, nosač staklene stranice se drži na četiri vijka, a isto toliko je potrebno za postaviti nosač ventilatora.

fd_define_s2_vision_15 fd_define_s2_vision_16

Na nosač je moguće instalirati tri 120/140-milimetarska ventilatora ili jedan 360-milimetarski radijator za vodeno hlađenje – pod uvjetom da komponenta na matičnoj ploči nisu više od 35 milimetara, u suprotnom maksimum je 280 milimetara.

Tako ostvarujemo visoku protočnost ovoga kućišta za hlađenje najmoćnijih komponenata. Jednom kada je gornji nosač instaliran, potrebno je pritisnuti filtar u mehanizam i to je to. Uklanjanje filtra je identično kao i staklene stranice, pritiskom na tipku straga i izbacivanjem mehanizma.

fd_define_s2_vision_17

Unutrašnjost je podijeljena u dva dijela, tj. na dnu je pokrov napajanja. Sam je pokrov multifunkcionalan, pa je na njega moguće postaviti dva kaveza za 2,5-inčne diskove na srednji dio, a prednji je moguće ukloniti i na njega instalirati spremnik za vodu za custom loop vodeno hlađenje.

Unutrašnjost inače prima grafičke kartice dužine do 440 milimetara (pod uvjetom da nema ničega na prednjoj strani, i hladnjake za procesore visine do 185 milimetra. To je ostavilo 23 milimetra straga za aranžiranje kabela. Kućište je potpuno crno, vrlo masivno i napravljeno od čvrstog čelika koji se nigdje ne uvija i s odličnom završnom obradom.

fd_define_s2_vision_18

Desno na stražnjoj se strani kućišta nalaze tri kaveza za 2,5/3,5-inčne diskove koji se mogu ukloniti i ne koristiti. perforirani su radi efikasnijeg hlađenja i drže se samo na jednom thumb vijku. Smještanje 3,5-inčnih diskova na ovu poziciju nije najbolje, jer je njima potrebno prisilno hlađenje, a ovdje toga nema.

Na sredini su dva velika gumirana proreza za provlačenje kabela, a još su dva takva na vrhu. Straga se nalazi i Nexus 9P hub za devet ventilatora koji se napaja iz SATA Power konektora, a ima 4-pinski PWM konektor za spajanje na ploču. Tu su i dvije Fractal brendirane čičak trake za aranžiranje kabela, a vidimo i dva dodatna nosača za 2,5-inčne diskove koje je moguće preseliti i na poklopac napajanja s druge strane kućišta. Kad smo kod napajanja, njegova dužina može biti do 300 milimetara, i kao što smo napisali izgrađujemo ga sa stražnje strane.

fd_define_s2_vision_19 fd_define_s2_vision_20

Kabeli i konektori prednjeg panela izlaze na stražnjem, užem dijelu, a dovoljno su dugački da dosegnu sve konektore i utičnice na matičnim pločama. U zasebnoj kutiji dolazi i sva potrebna oprema za instalaciju računala. To uključuje različite vijke za ploču, diskove, napajanje, dodatne odstojnike (premda su tvornički instalirani oni za ATX ploče), alat za odstojnike, gumene amortizere za diskove, brackete za rezervoare, tj. posude za vodu za custom loop hlađenja, produžni SATA Power kabel i plastične vezice za aranžiranje kabela.