Fsp Giveaway 1

Povodom našeg novog dizajna FSP Europe (Fortron Source) je odlučio nagraditi naše vjerne forumaše sa dvije zanimljive nagrade. Prva je njihovo Aurum S Gold 400W napajanje a druga je NB L90 Plus univerzalni AC/DC adapter za prijenosnike.  Pravila za sudjelovanje u giveawayu su kao i uvijek jednostavna. Na u tekstu naznačenu e-mail adresu potrebno je poslati točne odgovore na tri postavljena pitanja i čekati objavu dobitnika. Sudjelovati kao i do sada mogu svi naši forumaši koji su se registrirali najkasnije s jučerašnjim datumom.

Formalnosti:

1. Svoje e-mailove s točnim odgovorima možete slati od srijede 12.02.2014., pa do srijede 19.02.2014. točno u ponoć, a dobitnici će biti objavljeni u četvrtak 20.02.2014.

2. Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na postavljena pitanja i poslati svoj e-mail na adresu fsp_giveaway@pcekspert.com. Dobitnik će kao i uvijek biti izabran nasumično uz pomoć Random.org generatora. Odgovore na pitanja potražite u na FSP-ovim stranicama.

3. U e-mailu s točnim odgovorima trebate navesti svoj “nick name” na našem Forumu, puno ime i prezime, te podatke za kontakt (broj telefona). E-Mail s istim kontakt podacima i/ili s iste e-mail adrese može biti poslan samo jednom, a forumaš mora biti registriran s najkasnije jučerašnjim datumom.

Pitanja su:

1. Kada je osnovan FSP Europe?
2. Koliko serija napajanja proizvodi FSP i koji su im nazivi?
3. Koji je link na FSP-ov službeni YouTube kanal?

Nagrade su:

 Fsp Giveaway 2

  1. Nagrada je FSP Aurum S Gold 400 W napajanje

 Fsp Giveaway 3

  1. Nagrada je FSP NB L90 Plus univerzalni punjač za prijenosnike

 

Završio je i još jedan giveaway i poznati su dobitnici. U inbox smo dobili 126 vaših e-mailova od čega je samo jedan bio netočan, a 125 mailova je ušlo u izvlačenje u Radnom.org generator. Prije objave pobjednika pogledajmo točne odgovore:

1. Kada je osnovan FSP Europe? 1995. godine
2. Koliko serija napajanja proizvodi FSP i koji su im nazivi? 3 serije: Aurum,Hexa,Raider
3. Koji je link na FSP-ov službeni YouTube kanal? http://www.youtube.com/user/FSPeurope

Prva Nagrada PSF GiveawayDobitnik prve nagrade je Danijel Šovagović a.k.a. dani77

Druga Nagrada FSP GiveawayDobitnik druge nagrade je Domagoj Grdinić a.k.a. siloman

Čestitamo, a ostalima više sreće drugi put!