IMG_5697

FSP Europe (Fortron Source) je još jednom odlučio nagraditi naše vjerne forumaše sa šest zanimljivih nagrada podijeljenih na četiri dobitnika. Prva dva dobitnika će osvojiti po jednu njihovu Surge Protector produžnu letvicu te uz nju po jednu Special Charge majicu. Druga dva dobitnika će osvojiti po jednu majicu. Pravila za sudjelovanje u giveawayu su ponovno jednostavna. Na u tekstu naznačenu e-mail adresu potrebno je poslati točne odgovore na tri postavljena pitanja i čekati objavu dobitnika. Sudjelovati kao i do sada mogu svi naši forumaši koji su se registrirali najkasnije s jučerašnjim datumom.

Formalnosti:

1. Svoje e-mailove s točnim odgovorima možete slati od ponedjeljka 16.03.2015., pa do nedjelje 22.03.2015. točno u ponoć, a dobitnici će biti objavljeni u ponedjeljak 23.03.2015.

2. Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na postavljena pitanja i poslati svoj e-mail na adresu fsp_giveaway@pcekspert.com. Dobitnik će kao i uvijek biti izabran nasumično uz pomoć Random.org generatora. Odgovore na pitanja potražite u na FSP-ovim stranicama i u našoj Surge Protector recenziji.

3. U e-mailu s točnim odgovorima trebate navesti svoj “nick name” na našem Forumu, puno ime i prezime, te podatke za kontakt (broj telefona). E-Mail s istim kontakt podacima i/ili s iste e-mail adrese može biti poslan samo jednom, a forumaš mora biti registriran s najkasnije jučerašnjim datumom.

Pitanja su:

1. Koliko Shucko, a koliko USB utičnica ima Surge Protector?
2. Kolika je maksimalna snaga potrošača koje možemo rasporediti po svim utičnicama Surge Protectora?
3. Kolika je maksimalna struja kojom USB utičnice mogu puniti?

Nagrade su:

IMG_5696

1. nagrada je 2x Surge Protector + 2x t-shirta (za ukupno dva dobitnika)

fsp_twinkle-give_3 fsp_twinkle-give_4

fsp_twinkle-give_5

2. nagrada je 2x t-shirta za dva dobitnika

Sretno!


Giveaway je završio i dobitnici su poznati. Prije toga samo formalnosti, točni odgovori i informacija kako nam je pristiglo vaših 99 mailova, pet ih je bilo netočno pa je u Random generator ušlo njih 94.

Točni odgovori su:

1. 6 Shucko i 2 USB
2. 3680w
3. 2A

Dobitnici su redom:

1_nagrada_surge

1. nagrada ide Ivanu Jordanu a.k.a. Facelessone

2_nagrada_surge

2.nagrada ide Mariu Gašparu a.k.a. redscro

3_nagrada_surge

3.nagrada ide Tihomiru Mirkoviću a.k.a tigo95

4_nagrada_surge

4.nagrada ide Mariu Ferenčaku a.k.a. conan

Čestitke svim dobitnicima!