fsp_twinkle-give_1

FSP Europe (Fortron Source) je i početkom ove godine odlučio nagraditi naše vjerne forumaše s čak devet zanimljivih nagrada podijeljenih na šest dobitnika. Prva tri dobitnika će osvojiti po jedan njihov poznati univerzalni Twinkle 65 punjač te i uz to po jednu Special Charge majicu. Druga tri dobitnika će osvojiti po jednu majicu. Pravila za sudjelovanje u giveawayu su ponovno jednostavna. Na u tekstu naznačenu e-mail adresu potrebno je poslati točne odgovore na tri postavljena pitanja i čekati objavu dobitnika. Sudjelovati kao i do sada mogu svi naši forumaši koji su se registrirali najkasnije s jučerašnjim datumom.

Formalnosti:

1. Svoje e-mailove s točnim odgovorima možete slati od ponedjeljka 23.02.2015., pa do nedjelje 01.03.2015. točno u ponoć, a dobitnici će biti objavljeni u ponedjeljak 02.03.2015.

2. Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na postavljena pitanja i poslati svoj e-mail na adresu fsp_giveaway@pcekspert.com. Dobitnik će kao i uvijek biti izabran nasumično uz pomoć Random.org generatora. Odgovore na pitanja potražite u na FSP-ovim stranicama i u našoj Twinkle 65 recenziji.

3. U e-mailu s točnim odgovorima trebate navesti svoj “nick name” na našem Forumu, puno ime i prezime, te podatke za kontakt (broj telefona). E-Mail s istim kontakt podacima i/ili s iste e-mail adrese može biti poslan samo jednom, a forumaš mora biti registriran s najkasnije jučerašnjim datumom.

Pitanja su:

1. Koji je reklamirani postotak kompatibilnosti Twinkle 65 adaptera sa prijenosnicima?
2. U koliko je zemalja svijeta Twinkle 65 kompatibilan s naponskom mrežom i utičnicama?
3. Koliko jamstvo daje FSP na Twinkle 65?

Nagrade su:

fsp_twinkle-give_2

1. nagrada je 3x Twinkle 65W + 3x t-shirta (za ukupno tri dobitnika)

fsp_twinkle-give_3 fsp_twinkle-give_4

fsp_twinkle-give_5

2. nagrada je 3x t-shirta za tri dobitnika

Sretno!

 


Giveaway je završio i dobitnici su poznati. Prije toga samo formalnosti, točni odgovori i informacija kako nam je pristiglo vaših 59 mailova, a svi su imali točne odgovore:

1. 99.9%
2. 157
3. Tri.

Dobitnici su redom:

twinkle65_1

1. nagrada Alen Muža – THE AC

twinkle65_2

2. nagrada Ivan Joo – 2XO

twinkle65_3

3. nagrada  Dejan Muhoberac – DuHc

twinkle65_4

4. nagrada  Alen Anđelić – alf

twinkle65_5

5. nagrada Ivica Soldo – Ivic@

twinkle65_6

6. nagrada Boris Vrdoljak – 6Finger

Čestitamo!