zeblaze_crystal_7

Kineski webshop Geekbuying s kojim surađujemo od ljetos, je jednog od naših forumaša odlučio nagraditi Zeblaze Crystal pametnim satom kojeg smo danas testirali. Pravila su kao i kod svih naših giveawaya vrlo jednostavna. Na u tekstu naznačenu e-mail adresu potrebno je poslati točne odgovore na četiri postavljena pitanja i čekati objavu dobitnika. Sudjelovati kao i do sada mogu svi naši forumaši koji su se registrirali najkasnije s jučerašnjim datumom.

Formalnosti:

1. Svoje e-mailove s točnim odgovorima možete slati od srijede 07.10.2015., pa do utorka 13.10.2015. točno u ponoć, a dobitnik će biti objavljen u srijedu 14.10.2015.

2. Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na postavljena pitanja i poslati svoj e-mail na adresu geekbuying_crystal@pcekspert.com. Dobitnik će kao i uvijek biti izabran nasumično uz pomoć Random.org generatora. Odgovore na pitanja potražite u našoj recenziji sata i na Geekbuying webshopu.

3. U e-mailu s točnim odgovorima trebate navesti svoj “nick name” na našem Forumu, puno ime i prezime, te podatke za kontakt (broj telefona). E-Mail s istim kontakt podacima i/ili s iste e-mail adrese može biti poslan samo jednom, a forumaš mora biti registriran s najkasnije jučerašnjim datumom.

Pitanja i uvjeti su:

1. Koja je dijagonala i rezolucija Crystalovog ekrana?
2. Koji SoC pokreće Crystal?
3. Kako se zove drugi model Zeblazeovog sata koji Geekbuying ima u ponudi?
4. Za sudjelovanje u igri je potrebno lajkati Facebook stranicu i pridružiti se fanovima Geekbuyinga (facebook page: https://www.facebook.com/Geekbuyingfans, facebook group page: https://www.facebook.com/groups/Geekbuyingfans/?ref=bookmarks)

Nagrada je:

zeblaze_crystal_4

Sretno!


 

Došao je i dan proglašenja dobitnika Crystala. Niste bili zainteresirani kao za 6600K, što je i razumljivo, pa smo primili samo 33 vaše prijave. Sve su bile točne i sve su išle u “bubanj” na Random.org-u.

Točni odgovori na postavljena pitanja su:

1. 1.54″, 240×240

2. MTK2502

3. Zeblaze Rover

A sretni dobitnik je:

zeblaze_dobitnik

Filip Brebrić a.k.a. G-boy

20151018_184602

Čestitamo!