Snijeg se otopio, uskoro će i proljeće a mi krećemo s prvim giveawayem godine. Za početak vas Genius i Verbatim daruju jednim slušalicama, SDHC karticom i USB stickom. Komplicirali nismo ni ovaj put i pravila su ponovno jednostavna. Na u tekstu naznačenu e-mail adresu potrebno je poslati točne odgovore na tri postavljena pitanja i čekati objavu dobitnika. Sudjelovati kao i do sada mogu svi naši forumaši koji su se registrirali najkasnije s jučerašnjim datumom.

Formalnosti:

1. Svoje e-mailove sa točnim odgovorima možete slati od srijede 13.03.2013., pa do utorka 19.03.2013. točno u ponoć, a dobitnici će biti objavljeni u srijedu 20.03.2013.

2. Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na postavljena pitanja i poslati svoj e-mail
na adresu giveaway@pcekspert.com. Dobitnici će kao i uvijek biti izabrani nasumično uz pomoć Random.org generatora. Odgovore na pitanja potražite na Geniusovim i Verbatimovim web stranicama te u arhivi naših vijesti.

3. U e-mailu sa točnim odgovorima trebate navesti svoj "nick
name" na našem Forumu, puno
ime i prezime, te podatke za kontakt (broj telefona). E-Mail s istim kontakt podacima i/ili s iste e-mail adrese može biti poslan samo jednom, a forumaš mora biti registriran s najkasnije jučerašnjim datumom.

 

Nagrade su:

1. nagrada su Geniusove GHP-420S slušalice

2. nagrada je 16GB SDHC Class 10 kartica

3. nagrada je Verbatimov Store ‘n’ Go Micro USB Drive 8GB

 

Pitanja su:

1. Kako se zove Geniusova serija proizvoda namijenjena igračima?
2. Čiji čipset koristi aktualni model Verbatimovog internog SATA III SSD pogona?
3. Osim proizvoda za pohranu podataka te dodataka za računala, Verbatim u zadnje vrijeme proizvodi i koje proizvode?


S jučerašnjim datumom je prestala mogućnost slanja dobitnih mailova, a do isteka roka je pristiglo ukupno 86 vaših mailova. Od toga su samo dva maila bila s netočnim odgovorima, a 84 ih je bilo s potpuno točnim. Prije proglašenja dobitnika pogledajmo točne odgovore

1. GX-Gaming
2. SandForceov
3. LED žarulje odnosno rasvjetu

Dobitnici su:

1. nagrada: Krešimir Jurić a.k.a. kr.juric

2. nagrada: Marko Smojver a.k.a. deornoth

3. nagrada: Hrvoje Fadiga a.k.a. Fadolf

Čestitamo!