Sapphire R9 290X 8GB

Evo nas nazad s još jednim giveawayom i to ovaj put s jednom vrlo bogatom nagradicom. Pred ovo nadolazeće i kako se čini vrlo vruće ljeto, Sapphire je odlučio bogato nagraditi naše vjerne forumaše, fejsbukaše, googleplusaše i youtubaše jednom Radeonkom R9 290X 8GB Tri-X.  Ovaj put smo napravili malo drugačiji i nadamo se zanimljiviji giveaway, no pravila za sudjelovanje ipak će biti relativno jednostavna. Na u tekstu naznačenu mail adresu potrebno je poslati točan broj plastičnih PCEkspertaša, a koji se pojavljuju u videu koji je snimio Hrvoje; lajkati i šerati video na našim Facebook, G+ ili YT stranicama i čekati objavu dobitnika. Sudjelovati kao i do sada mogu svi naši forumaši koji su se registrirali najkasnije s jučerašnjim datumom.

Formalnosti:

1. Ono što trebate napraviti je pogledati video, prebrojati koliko se Lego PCEkspertovaca pojavljuje u videu i poslati svoj e-mail na adresu sapphire_giveaway@pcekspert.com. Uz to imamo još nekoliko vrlo jednostavnih uvjeta:

2. Svoje mailove s točnim odgovorom možete slati od petka 12.06.2015., pa do četvrtka 18.06.2015. točno u ponoć, a dobitnici će biti objavljeni u petak 19.06.2015.

3. U mailu s točnim odgovorima trebate navesti svoj nickname na našem Forumu, nickname koji koristite na YT ili FB ovisno za koji način podjele ste se odlučili, puno ime i prezime, te podatke za kontakt (broj telefona). Mail s istim kontakt podacima i/ili s iste e-mail adrese može biti poslan samo jednom, a forumaš mora biti registriran s najkasnije jučerašnjim datumom. Dobitnik će kao i uvijek biti izabran nasumično uz pomoć Random.org generatora, ali i provjerom da li je zadovoljio sve postavljene uvjete.

Pitanje je:

1. Koliko se Lego PCEkspertovaca pojavljuje u videu?

Video:

 

Nagrada je:

Sapphire R9 290X 8GB

Sretno!


Giveaway je završio i dobitnk je poznat. Prije toga samo formalnosti, točni odgovori i informacija kako nam je pristiglo vaših 360 mailova, 26 ih je bilo netočno pa je u Random generator ušlo njih 334.

Točan odgovor je kako se u videu pojavljuje pet Lego pcekspertovaca :)

Dobitnik kartice je poslao mail pod rednim brojem 196, što je random generator izgenerirao:

sapphire_290x_winner

A sretni dobitnik je Ivan Matić (nick na forumu imaticx). Čestitamo!

dobitnik_290x

Dobitnik glavom i bradom 😀