GOTTA GOTTA

Power Go je vrlo zanimljiv uređaj jer je ujedno i prijenosna baterija i eksterni zvučnik za pametne telefone. Dolazi u moderno dizajniranoj kutiji, s plastičnim otvorima i pogledom na sami uređaj, a na vrhu se nalazi špagica za lakše prenošenje. U pakiranju uz njega dolaze i USB ti Line-in, te Line-in te-Line-in kabeli.

GOTTA GOTTA

Power Go izgleda kao zavrnuti valjak, a cijelo mu je tijelo gumirano pa odlično leži u ruci. Uz ovu zelenu verziju tu su još i ružičasta, plava te siva. Uređaj je dimenzija 135 x 29 x 29 mm, te mase 105 grama.

GOTTA GOTTA

Na jednoj se strani nalazi maleni zvučnik koji će biti dovoljan za glasnije slušanje glazbe uz tek prosječnu kvalitetu zvuka (snaga zvučnika je 2W), a na drugoj je poklopac kojim možemo prikopčati pametni telefon na zvučnik. Uz ovaj način kada nam baterija služi kao postolje, smartphone možemo spojiti i putem kabela. Na bočnoj se strani nalaze i tri indikacijske LED-ice napunjenosti (svaka po 33%).

GOTTA

Kao baterija, Power Go ima kapacitet od 3500 mAh s identičnim 1A ulazima i izlazima. Naš smo Nexus 4 napunili jednom do kraja i drugi put do 55% što je solidan rezultat koji pokazuje dobru efikasnost sklopa.

Sva tri testirana uređaja zaslužuju visoke preporuke i pokazatelj su kako GOTTA zna što radi. Kvalitetni su i učinkoviti, pa je prava šteta što ih još nema na našem tržištu. Nadamo se kako će se to ipak uskoro promijeniti, te da će i cijene biti vrlo konkurentne. Zbog toga će za sada i ostati neocijenjeni.