msi_2019_giveaway_1

MSI je odlučio PCEkspertove čitatelje i forumaše odmah s početkom nove 2019. godine nagraditi s tri zanimljive nagrade. Prva je nagrada njihov Clutch GM60 miš, a dvije utješne su kapa i plišani zmaj. Pravila su kao i uvijek jednostavna, a najvažnije je da ste registrirani na našem forumu najkasnije s jučerašnjim datumom.

Formalnosti:

1. Svoje e-mailove s točnim odgovorima na tri postavljena pitanja možete slati od četvrtka 03.01.2019., pa do četvrtka 10.01.2019. točno u ponoć, a dobitnici će biti objavljeni u petak 11.01.2019.

2. Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na postavljena pitanja i poslati svoj e-mail na adresu msi_giveaway@pcekspert.com. Dobitnici će kao i uvijek biti izabrani nasumično uz pomoć Random.org generatora. Odgovore na pitanja potražite u našoj recenziji GM60 miša ili na MSI-evim stranicama. Nagrade su tri, pa su i dobitnika tri.

3. U e-mailu s točnim odgovorima trebate navesti svoj “nick name” na našem Forumu, puno ime i prezime, te podatke za kontakt (broj telefona). E-Mail s istim kontakt podacima i/ili s iste e-mail adrese može biti poslan samo jednom, a forumaš mora biti registriran s najkasnije jučerašnjim datumom. Za sve koji nisu poželjan je i lajk naše Facebook stranice, +1 na Google+ stranici i follow na YouTube kanalu, no to nisu uvjeti.

Pitanja su:

1. Koliko tipaka ima miš?
2. Koji model optičkog senzora koristi GM60 miš?
3. Kako se zove MSI-ev softver za kontrolu RGB LED osvjetljenja?

Prva nagrada je:

msi_2019_giveaway_2

Druga nagrada je:

msi_2019_giveaway_3

Treća nagrada je:

msi_2019_giveaway_4

Sretno!


Došli smo do kraja i ovog giveawaya! Poslali ste 56 mailova, od kojih su svi ušli u izbor. Odgovori na pitanja su:

1. Osam tipaka

2. Pixart PMW3330

3. Gaming Center i/ili Mystic Light

Dobitnici su kako slijedi:

random_prva_nagrada

1. nagrada ide u ruke Davora Mališa a.k.a. vava

random_druga_nagrada

2. nagrada ide u ruke Maria Matkovica a.k.a. cro_ryder

random_treca_nagrada

3. nagrada ide u ruke Miroslava Đakovca a.k.a. killah_tm

Cestitke dobitnicima, a svima ostalima više sreće drugi put!