the_intel_trinity_giveaway_1

Intel Developer Forum 2014 je završio a mi smo se s njega vratili s dva primjerka  “the intel trinity” knjige koje će dobiti dvoje najsretnijih forumaša. Riječ je o vrlo zanimljivoj knjizi američkog autora Michaela S. Malonea, na čijoj smo prezentaciji bili i sami, te slušali autora koji ima veliko znanje o Silicijskoj dolini, njenom nastanku, te događajima koji su prethodili, ali i onima koji su se dešavali od početaka pa do danas. Pravila su kao i dosada u našim giveawayima jednostavna – na u tekstu naznačenu e-mail adresu potrebno je poslati točne odgovore na tri postavljena pitanja i čekati objavu dobitnika. Sudjelovati kao i do sada mogu svi naši forumaši koji su se registrirali najkasnije s jučerašnjim datumom.

Formalnosti:

1. Svoje e-mailove s točnim odgovorima možete slati od subote 13.09.2014., pa do nedjelje 21.09.2014. točno u ponoć, a dobitnici će biti objavljeni u ponedjeljak 22.09.2014.

2. Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na postavljena pitanja i poslati svoj e-mail na adresu trinity_giveaway@pcekspert.com. Dobitnik će kao i uvijek biti izabran nasumično uz pomoć Random.org generatora.

3. U e-mailu s točnim odgovorima trebate navesti svoj “nick name” na našem Forumu, puno ime i prezime, te podatke za kontakt (broj telefona). E-mail s istim kontakt podacima i/ili s iste e-mail adrese može biti poslan samo jednom, a forumaš mora biti registriran s najkasnije jučerašnjim datumom. Poželjan je i “Like” na našim facebook stranicama ili praćenje na PCEkspert Google+ stranicama no to nije nužno za sudjelovanje :)

Pitanja su:

1. O kojem je trojcu riječ u knjizi? Navesti imena i prezimena.
2. Koje je godine osnovan Intel?
3. Kako se zove trenutni CEO Intela?


Gotov je i ovaj giveaway. Pristiglo nam je mršavih 14 mailova od kojih su svi imali točne odgovore, koji su glasili:

1. Robert Noyce, Gordon Moore, Andy Grove
2. 1968.
3. Brian Krzanich

Dobitnici knjiga su izvučeni uz pomoć Random.org generatora, a dobirni brojevi su bili:

IDF knjiga giveaway IDF knjiga giveaway

Dobitnici koji su se krioli pod ovim brojevima su Ivan Češković a.k.a. Juice i Mario Ferenčak a.k.a. conan.

Čestitamo dobitnicima!