U svijetu su se SSD-a udomaćila malena kartonska pakiranja koja nisu puno veća od samog uređaja. takeMS-ovo još ima i kopčicu na vrhu pa je spremno za izlaganje na stalcima u trgovinama informatičke opreme. Dizajn grafike na kutiji je privlačan, a kao i uvijek sadrži i sve osnovne informacije o proizvodu. Poleđina je rezervirana za detaljne informacije i marketinške poruke na raznim jezicima, a među njima i na milom nam Hrvatskom. Disk se nalazi u pjenastoj kutijici dobro zaštićen od mehaničkih oštećenja, a u nju je umetnut i 2.5" na 3.5" adapter.

Spomenuti adapter uz svoje SSD-e pakiraju mnogi proizvođači, a koliko je koristan znaju svi koji u svojim kućištima nemaju prostor predviđen za 2.5" diskove. Uz adapter standardno dolaze i vijci za montažu. Adapter tako ovaj 120GB SSD koji mjeri 100.01 x 69.9 x 9.3 mm (D x Š x V) i 80 grama pretvara u 3.5" uređaj kojeg je lako ugraditi u svako kućište. Kao i kod ostalih proizvođača i kod takeMS-a se mogu nabaviti različite verzije ovoga uređaja. Tako uz danas testiranu 120GB izvedbu, tržištu se nude i 60 GB, 240 GB te 480 GB modeli.

takeMS je aluminijsko kućište obojao u crno, no rubove su ostavili u boji aluminija pa je to zgodan detalj koji ovaj disk izdvaja u masi sličnih. Uz to, ni vijci kojima je spojeno kućište s poklopcem nisu najobičniji već je riječ o elegantnim crnim šesterokutnim vijcima. Ova dva detalja ipak malo podižu cjelokupni dojam UTX-a. No, ono najbitnije se ipak nalazi ispod aluminijske haube. Na tiskanoj se pločici nalaze snikroni MLC NAND čipovi ukupnog kapaciteta 128GB, od čega standardnih 8GB otpada na tzv. "spare area" o čemu smo već nekoliko puta pisali. Isto tako smo nekoliko puta pisali o karakteristikama SF-2281 kontrolera koji uparen sa SATA 6Gbps sučeljem ostvaruje zavidne performanse s podacima koji se daju kompresirati. Proizvođač tako deklarira do 70.000 IOPS-a, do 550MB/s propusnosti za čitanje, te do 500MB/s za zapis podataka. Standardna je podrška za TRIM, ECC, S.M.A.R.T. i NCQ tehnologije, a MTBF je 2.000.000 sati pri temperaturi od 25°C. Radni napon SSD-a varira između 4.5V i 5.5V, uz read/write potrošnju od 3.0W i standby potrošnju od 0.5W. Proizvođač i njegov hrvatski zastupnik na uređaj daju jednu godinu jamstva.