Poprilično zgužvana kutija dovoljno govori o pažnji koju prijevoznici poklanjaju paketima prilikom transporta, ali po tom se pitanju vjerojatno možemo žaliti upravi vodovoda ili nekoj sličnoj instituciji. Na svu sreću Thermaltake je kućište dobro zaštitio stiroporom i stiglo je neokrznuto. Na kutiji se nalaze one osnovne informacije bitne potencijalnom kupcu, baš kao i slike s kompletnom rasčlambom pojedinih dijelova kućišta. Kupac na taj način dobija kompletan uvid u mogućnosti A30-ke i može odlučiti odgovara li njegovim potrebama.

S prednje strane ovog 266 mm visokog, 291 mm štrokog i 456 mm dubokog kućišta jasno naziremo značajke Armor dizjana koji u cjelini donosi mnoštvo oštrih rubova i karakterističan mrežasti dizajn detalja. Na prednoj se strani nalaze dva mjesta za 5.25" uređaje, te jedno, okomito postavljeno, za uređaje formata 3.5". Donjim dijelom dominira cerntrlni mrežasti poklopac iza kojega se nalazi jedan 90 milimetarski Blue LED ventilator koji služi za usis zraka u kućište. Ukomponirane u taj centralni dio nalaze se plastične tipke za pokretanje računala i Reset funkciju, te Thermaltakeov logo. Ispod Reset i Power tipke nalaze se LED-ice za signalizaciju rada računala i tvrdog diska. Lijevo su od dna prema vrhu smješteni eSATA, USB 3.0, Audio te USB 2.0 konektori. O prednjoj strani toliko i prelazimo na opis stražnje strane ovoga čak 6.7 kg teškog čeličnog kućišta (SECC). Straga se jasno podijeljeni vide prostor za PSU standardne veličine, ispod kojeg se nalaze dva ispušna 60 milimetarska ventilatora te prostor za stražnji I/O panel matične ploče i pripadajući joj zaštitni limić. Desno se nalaze četiri proreza (mjesta) za dodatne kartice pune veličine. S obzirom na dužinu kućišta dodatne kartice mogu biti duge do pozamašnih 350 mm, a ispod standardnog PSU-a je moguće smjestiti hladnjak za procesor visine do 90 mm. Na mjesta za dodatne kartice nasjeda zaštitni lim koji ujedno krije vijke kojima kartice pričvršćujemo za kućište. Baš kao i ostatak kućišta, tako su i vijci obojani u crnu boju itime je podignut cjelokupan dojam o proizvodu. Kvaliteta materijala, tj. plastike i metala te završne obrade je vrlo visoka i čak bi se usudili reći veća nego kod A60 modela.

Bočne su stranice kućišta djelomično prozirne, a djelomočno perforirane kako bi cirkulacija zraka bila čim bolja. Kao što se vidi sa slika, obje su stranice prozirne tako da je pogled na unutrašnjost odličan i dobar cable management je must have :) Ujedno, dobar izgled komponenata je bitan, a dobro osvjetljenje istih pružaju usisni 90 mm ventilator te gornji ispušni 230 mm ventilator. Bočne stranice kućišta su fiksne, tj. dio su cjeline, a pristup komponentama je moguć uklanjanjem gornje i stražnje strance do čega ćemo doći kasnije u opisu.

Unutar se kućišta nalazi i vrećica sa standardnom opremom – vijcima i odstojnikom za ploču, jednim tweeterom, nosačima za 3.5" urešaj, te različitim vezicama za uređivanje kabela. Sve što će vam eventualno biti potrebno je tu, a jedino je izostavljen korisnički priručnik koji bi u određenim situacijama dobro došao manje iskusnim korisnicima. No, na svu je sreću sve u kućištu postavljeno vrlo logično pa nema prevelike potrebe za tim.

Gornja je stranica kao što smo rekli odvojiva, i njenim uklanjanjem dobijamo uvid u unutrašnjost i pristup kavezima za 5.25" i 3.5" uređaje. Sama je stranica kombinacija plastike i metala, sa djelomičnom perforacijom i ugrađenim velikom Blue LED ventilatorom dimenzija 230 x 230 x 20 mm koji se u radu vrti na 800 okretaja u minuti i pri tome po tvorničkim podacima stvara buku od 15dB/A (napajanje strujom je preko 4-pinskog Molex konektora). U radu je kao što to tvornica i deklarira vrlo tih, a pri tome je "propuh" koji stvara njegovih 13 velikh lopatica vrlo dobar. Ventilator zrak iz kućišta izvlači van pa je to potrebno imati na pameti pri izboru hladnjaka za procesor. Ne bi bilo poželjno stvarati nepotrebni vakuum instalacijom hladnjaka na vrhu koji zrak upuhuje prema procesoru.

Uklanjanjem gornje stranice otvara nam se potpuni pogled u unutrašnjost u kojoj se nalaze ukupno tri kaveza. Prvi na stražnjem dijelu služi za ugradnju napajanja pune veličine i vijcima je vezan za ostatak kućišta. Drugi je namijenjen ugradnju dva 5.25" i jednog 3.5" uređaja sa pristupom izvana te ga je u potpunosti moguće ukloniti iz kućišta. Time nam se otvara prostor za pristup donjem, trećem kavezu za dva 3.5" ili 2.5" uređaja te usisnom ventilatoru (90 x 90 x 25 mm blue LED fan (1200RPM, 16dB/A)), koji je u radu vrlo tih i učinkovit. Inače su kabeli sva četiri ventilatora u kućištu uvedeni u upleteni crni bužir, pri čemu se vidi da je Thermaltake kod A30 naglasak stavio na temeljitost završne obrade. Još jedna potvrda tome je i da je donji je kavez opremljen gumenim odstojnicima tako da tvrdi diskovi ne prenose svoje vibracije na njega i ostatak kućišta. Njega se prilikom montaže diskova također da izvaditi iz kućišta, a sve uređaje, kako 3.5", tako i 5.25" je potrebno vijcima stegnuti za kaveze.

Pozicija donjeg kaveza u odnosu na usisni ventilator i nije najidealnija zbog toga što zrak ne prelazi preko cijelog uređaja (HDD-a) nego samo djelomično, no u radu se to gotovo i ne primjeti jer je kavez naslonjen na perforiranu bočnu stranicu pa zraka uvijek ima u dovoljnim količinama. Iz prednjeg dijela prema stražnjem se protežu kabeli za Front Panel, USB 2.0 konektori, USB3.0 kabel te eSATA kabel. Tko ih sve ne koristi može ih vezati za prednju stranicu, a ako idu u upotrebu ima dovoljno prostora provesti ih tako da ne opstruiraju protok zraka kroz kućište.