Tema: Bug kreteni
View Single Post
Staro 25.11.2004., 10:08   #12
Veki-os
Premium
Moj komp
 
Veki-os's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2004
Lokacija: Osijek
Postovi: 3,968
O ovome se radi,meni sada otvara:

Penicilin za linuxaša

Patrick Volkerding, osnivač Slackwarea oglasio se nedavno na webu tražeći među linuxašima i braćom opensoršašima licenciranoga doktora koji bi mu mogao davati injekcije penicilina ne bi li se riješio svoje boljke…

Ponajprije se ispričao svima što je u zadnje vrijeme smanjio svoj angažman oko Slackwarea, kojega je započeo još 1993. a onda objasnio da već dulje vrijeme pati od bolesti koju doktori nisu mogli dijagnosticirati.

Koristeći resurse na raspolaganju mu, Volkerding je noći provodio na Internetu dok nije uz pomoć Googlea sam sebi dijagnosticirao aktinomikozu (actinomycosis), poprilično grozomornu bolest (kožnu, treba li uopće napominjati) o kojoj više možete naći ovdje. Mi ćemo samo ukratko objasniti, ako vam to nije jasno sa slike koju smo preuzeli sa stranica MedlinePlus Medical Encyclopedia, da se radi o gnojnom procesu u mesu oko čeljusti koji rezultira otvorenim ranama iz kojih se cijedi… svašta!

Ne želeći čekati dogovoreni čvenk sa specijalistom za infektivne bolesti, Volkerding na Internetu ište licenciranog doktora koji će mu, manje-više čitavih godinu dana davati injekcije penicilina, koliko traje kura liječenja od ove bolesti.
Ukratko – poslušajte savjet starijih i pametnijih – "Nemoj, sine, Linuxa u kuću!".
Veki-os je offline   Reply With Quote