View Single Post
Staro 28.11.2011., 08:22   #279
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp
 
TheProfiler's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Zagreb, oko centra...
Postovi: 1,640
Js isto za divno čudo uspio dogurat do lvl 14 Jedi Sentinel, htio bi isprobat i Sith Asassina ali nemam cajta za to. Mogu reći da sam vrlo zadovoljan zasad, od svih MMOa koje sam igrao dosad ovaj je još najmanje bugovit glede svega. Klasa mi se sviđa (iako sam samo tu jednu isprobao), skillovi su skroz ok a single player dio je fora i podsjeća na standardne Bioware igre. Čak mi i armori s vremenom sve bolje izgledaju iako mi je sve bilo full retardirano u početku.
Beta traje još danas, točnije do utorka u 7 ujutro tako da možda čak uspijem dogurat i do lvl 15 hehe....ili na časak zaigram Sith stranu, čujem da je storyline veća fora kod zlikovaca.
Skill tree za Jedi Sentinela mi zgleda super, uglavnom buffovi (za napad i defense) i čisti DPS skillovi, baš kako ja volim. Ali najveći sudac toga je zapravpo PVP koji nisam stigao i vjerojatno neću isprobat. Budem u full igri.
Glede kupnje, brijem da će Algoritam imat i običan i Collectors Edition, čak i Early Access opciju. Imali su to i za Aion i za Age of Conan, ipak je algoritam bjelosvjetska firma i nabavljaju sve u najkraćem roku. Tako da namjeravam kod njih uzet Box edition kao i uvijek. Ove early access fore me ne fermaju puno, i bolje da se malo izigra ekipa koji dan pa onda ja uskočim i dođem na red, bit će manja navala na servere dok ja dođem. Nikud mi se ne žuri, MMO-i se ionako igraju mjesecima. A ono što CE nudi fkt nije ništa posebno tako da ću se zadovoljiti s običnim gameboxom.

Ako netko slaže neki hrvatski guild valjalo bi se dogovoriti glede servera(a to mora ionako biti european +English + najvjerojatnije PVE) i za stranu, Empire ili Republic.
Kako god bilo, ja kupujem i igram do max levela a onda ćemo vidjet što i kako dalje
__________________
- Nothing in this world is certain.
That's the only certain thing I know. -
TheProfiler je offline   Reply With Quote