View Single Post
Staro 26.09.2023., 13:13   #10
maXonja
bu
Moj komp
 
maXonja's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2017
Lokacija: VŽ
Postovi: 2,516
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Preporučio si mi da promijenim ploču kad sam htio promijeniti proc, ne znam kakve to veze ima sad sa SSD-om. Tad nisam ništa pitao u vezi SSD-a niti si mi ti išta napisao u vezi SSD-a pa ne kužim kako bi ja to trebao povezati. Mislim vidim da si napisao da ako kupim novu ploču da bi imao dva NVME slota, ali za mene je m.2 disk m.2 disk i mislio sam da nema razlike.

Ne zezam, ali ljudima koji se ne razumiju u to (što se može zaključiti iz mog posta jer nemam pojma o čemu pišem) jer lakše samo napisati "gle, u tom slotu ti taj SSD neće raditi jer ga taj slot ne čita" i tjt, ovako si izgubi ne znam koliko vremena istraživanjem gdje sam ja što pisao prije ne znam koliko, gdje si ti što odgovorio.. mislim hvala ti, ali mogao sam puno brže saznati što me zanimalo.

Ako smijem pitati još jedno pitanje da me se ne posere.. jedino rješenje da formatiram taj SSD je uzeti neko eksterno kućište ili ima neki način kroz bios ili nešto?
Izvadi iz NVME slota primarni disk van, ubaci ovaj stari, bootaj instalaciju windowsa i tamo pobriši particije/formatiraj disk
Nakon toga vrati ovaj primarni i to je to
__________________
Nvidia u očima
Intel u duši
Alfa Romeo u srcu
maXonja je offline   Reply With Quote