View Single Post
Staro 15.05.2024., 22:14   #3236
tomek@vz
Premium
 
tomek@vz's Avatar
 
Datum registracije: May 2006
Lokacija: München/Varaždin
Postovi: 3,430
Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
Thorium browser koji je baziran na chrome. Ali problem je počeo tek nakon što sam riješio prethodni problem. Do data je sve radilo sasvim normalno.

Teško mi je opisati to što se dešava. Dakle, dok tipkam caret kao da zaglavi, tako da nije ovo input lag nego refresh issue. Praktično sve što natipkam bude i natipkano, nego vizualni feedback kasni više sekundi. I problem nije stalno prisuan. Probat ću prebaciti sa 144 na 60 Hz.

EDIT:
Na 60 Hz sličan problem. I svako toliko browser window postane crn na sekundu do dvije. Što reći, probati ću se prešaltati na firefox. Sviđa mi se thorium, stvarno je brz, ali s ovime neupotrebljiv.

Da se vratim na tvoje sugestije/pitanja od prije:

- tmpfs dodan

- driver je instaliran prema PSu kako stoji na rmpfusion

- grub.cfg kaže ovako



- ovo nisam skužio što želiš kazati



U autostart imam samo KeePassXC.

Budem jedan reboot sada odradio.

EDIT3:
144Hz test prolazi uredno https://www.testufo.com/

Thorium sam koristio appimage, probao sam RPM instalirati. Sada kao da radi bolje. Ali, kažem nije problem stalno pristuan. Dok ovo pišem nema flickera, sve OK. I taj refresh issue je jedino bio prisutan u browseru. Tako da ako bude nastavio raditi probleme, ide na kvasinu.

Sprobaj par web browsera. Smrdi mi da web browser ne koristi HW akceleraciju grafe kak spada. Sutra javim kaj tocno mislim, moram Fedoru KDE u virtualku lupit, nisam vec duze KDE koristio.
tomek@vz je offline   Reply With Quote