10 savjeta kako sigurno kupovati online

Datum objave 27.12.2022 - Sanja Ledinek

10 savjeta kako sigurno kupovati online

10 savjeta kako sigurno kupovati online

10 savjeta kako sigurno kupovati online

Internet je promijenio potrošačke navike pružajući brojne prednosti u odnosu na tradicionalne kupnje, ali donosi neke rizike. Dijelimo 1o korisnih savjeta ili možda bolje reći pravila o tome kako ostati siguran kada kupnju obavljate s vaših mobilnih uređaja ili računala.

Pravilo 1:

ne koristite javnu Wi-Fi vezu

Ne koristite javnu Wi-Fi vezu u kafićima, trgovačkim centrima i drugim javnim mjestima za kupnju. U pravilu nije sigurna što znaju prevaranti. Mogu presresti lozinke ili podatke o kartici. U slučaju da nemate izbora, preporučujemo korištenje VPN usluge.

Pravilo 2:

Pravilo 2

Napadači često stvaraju lažne kopije adresa web stranica koje je teško vizualno razlikovati. Razlika od izvorne adrese može biti u jednom znaku koji izgleda kao slovo. Čak niti oznaka https// te simbol lokota u adresnoj traci nisu još sami po sebi jamstvo da imate pouzdan internetski izvor, a ne lažnu stranicu čiji vlasnik samo čeka da na njoj ostavite svoje osobne podatke. Cyber kriminalci često registriraju nazive domena web stranica za koje se čini da su povezani s postojećim domenama ili robnim markama, s namjerom da profitiraju od korisničkih pogrešaka pri upisu. Mudro bi bilo provjeriti nazive domena kako biste bili sigurni da posjećujete ispravnu web stranicu. Provjeru možete izvršiti putem poveznice WHOIS pretraživanje.

Pravilo 3:

Ograničite transakcije na kartici....

Ograničite transakcije na kartici ili nabavite zasebnu virtualnu karticu za online kupnju kako biste tamo prebacili novac neposredno prije kupnje. Usput, nemojte na nju pohranjivati velike svote novca. Ako podaci s kartice procure, na njoj se neće imati što ili puno za ukrasti. Možete isprobati uslugu plaćanja putem interneta kao što je PayPal ili Google novčanik ili Apple Pay.

Pravilo 4:

Spremite izvode povijesti online transakcija, uključujući račune, broj narudžbe, opis proizvoda i cijenu. Vaša će transakcija proći, ali iza kulisa napadači kradu podatke o kreditnoj kartici i mogli bi ih prodati na dark webu. Važno je još jednom provjeriti izvode kako biste identificirali bilo kakve sumnjive aktivnosti.

Pravilo 5:

Također je dobro spremiti sve e-poruke koje šaljete ili primate od prodavatelja, jer to može biti korisno u slučaju da se u budućnosti pojave problemi.

Pravilo 6:

Nikada nemojte dijeliti podatke o bankovnom računu

Nikada nemojte dijeliti podatke o bankovnom računu ili kreditnoj kartici putem e-pošte.

Pravilo 7:

Pažljivo proučite ponude e-pošte (obavijesti o isporuci, potvrde narudžbi, dobrotvorne svrhe itd.) kako biste izbjegli krađu identiteta.

Pravilo 8:

Ne spremajte lozinke i podatke o karticama na web stranice ili u preglednik. Ova mnogima praktična opcija mogla bi dovesti da vaši osjetljivi podaci budu ukradeni.

Pravilo 9:

Pravilo 9

Ako kupujete online od osoba ili trgovaca koje dobro ne poznajete, preporučujemo plaćanje pouzećem.

Pravilo 10:

U konačnici, koristite zdrav razum i vjerujte instinktima. Ako se dogovor čini predobar da bi bio istinit, vjerojatno i jest. Ali ako vam se nešto čini sumnjivim, poput izuzetno niske cijene, zapamtite da je bolje ne kupovati.

Više... Vaš Komentar Top
Tržište računala i tableta nema ohrabrujućih znakova za četvrti kvartal 2022 .

Datum objave 27.12.2022

Tržište računala i tableta nema ohrabrujućih znakova za četvrti kvartal 2022 .

Tržište računala i tableta nema ohrabrujućih znakova za četvrti kvartal 2022 -naslovnica

Nepovoljno razdoblje tržišta računala i tableta se nastavlja. Glavne analitičarske tvrtke već su objavile rezultate globalne prodaje u trećem tromjesečju 2022., a sada je Canalys objavio statistiku zapadnoeuropskog tržište. Nije u suprotnosti s globalnim trendom. Isporuke računala i radnih stanica manje su za 22 postotna boda u odnosu na isto razdoblje 2021. godine, tableta za 13 postotna boda, a najlošije su prošli prijenosnici koji imaju pad od 25 posto na godišnjoj razini.

Tržište računala i tableta nema ohrabrujućih znakova za četvrti kvartal 2022 _tabletiTržište računala i tableta nema ohrabrujućih znakova za četvrti kvartal 2022 ._1

Prema analitičarima Canalysa, razlozi dvoznamenkastih postotnih padova uključuju pad potražnje potrošačkog tržišta i značajna smanjenja nabave u tvrtkama zbog inflacije i energetske krize te povećanje kamata koje su poskupjele kredite. Ako se inflacija nastavi ili čak ako stagnira, kupovat će se uglavnom proizvodi niže klase. Dakle, proizvođači koji su u najvećem riziku su oni s rasponom proizvoda neuravnoteženim prema visokoj klasi, odnosno oni koji pokrivaju šire raspone cijena imat će manje rizike. A ako proizvođači žele potaknuti potražnju i riješiti se viška proizvoda na zalihama, moraju se usredotočiti na ponudu. Od četvrtog tromjesečja sljedeće godine do 2026. očekuje se povratak na normalnu sezonsku dinamiku i novu razinu potražnje u prosjeku oko 25 posto iznad količina prije pandemije.

Tržište računala i tableta nema ohrabrujućih znakova za četvrti kvartal 2022 .

Jedini brend koji je rastao u trećem tromjesečju u zapadnoj Europi je Apple. HP je najviše pogođen, a slijedi ga Lenovo.

Što se tiče tableta vodstvo ostaje čvrsto u rukama Applea, dok kolaps Huaweija je vertikalan. Zanimljivo je da Samsung unatoč pozitivnom tromjesečju (+10,9 %) je isporučio preko 50 posto manje tableta zapadnoeuropskim trgovcima u trećem kvartalu.

Više... Vaš Komentar Top
Appleov odljev mozgova je ozbiljan: Qualcomm sustiže Bionic A čipove

Datum objave 27.12.2022

Appleov odljev mozgova je ozbiljan: Qualcomm sustiže Bionic A čipove

Appleov odljev mozgova je ozbiljan

Apple godinama uspješno osvaja ljestvicu vrhunskih performansi mobilnih platformi sa svojim čipovima, ali posljednje  dvije godine kao da je razvoj stagnirao.

U prilog napisanog ide činjenica da koriste A15 Bionic na iPhoneu 14 i iPhoneu 14 Max, a ne A16 jer između njih su male razlike i iste su arhitekture. Glavna poboljšanja odnose se na GPU propusnosti memorije povećanoj za 50 posto, računalnoj neuronskoj mreži i performansama obrade fotografija.  U međuvremenu Qualcomm Snapdragon 8 Gen2 pokazuje da jaz između A16 nije tako dubok kao prethodna generacija.

Što se dogodilo da je konkurencija tako blizu?

Glavni problem je unutar Appleovog tima za čipove. Odjel za dizajn čipova izgubio je veliki broj inženjera odgovornih za dizajn i razvoj mobilne platforme. Osim toga, mnogi su migrirali u startupe Nuvia i Rivos, kao i u konkurentske tvrtke čipova. Izvor navodi da učinkovito, ali prezahtjevno vodstvo (prekovremeni sati i nepravilni rasporedi) pod višim potpredsjednikom hardverske tehnologije, Johnnyjem Sroujijem, bio je povod mnogih odlazaka.

PROČITAJTE JOŠ

Apple iPhone 13 Pro Max recenzija

Apple iPhone 13 recenzija

Apple iPhone 14 recenzija

Apple iPhone 14 Pro recenzija

 A16 je mogao biti bolji

Prema vijestima dobivenim s web stranice The Information, ističe se da je Apple izvorno planirao usvojiti novi GPU dizajn za A16 Bionic s podrškom tehnologiju Ray Tracing. No nažalost, u ranoj fazi pokazalo se da testni hardver troši više energije od očekivanog, što je utječe na trajanje baterije, uzrokuje pregrijavanje uređaja i Apple odustaje od tehnologije.

Ali zato su Qualcomm i MediaTek  lansirali procesorske proizvode koji podržavaju Ray Tracing u stvarnom vremenu. Budući da igre predstavljaju najveći prihoda na mobilnim platformama i trend razvoja neizbježno će se kretati slično onom za računala i konzole, ne uvede li Apple napredne Ray Tracing i slične tehnologije u Bionic čip A17, odraziti će im se na prihode.

Međutim, ne sumnjamo da će Apple definitivno pokušati lansirati dizajn GPU-a koji podržava Ray Tracing u stvarnom vremenu. Neće  dopustiti da se im korisnici okrenu Android telefonima opremljenim procesorima Dimensity 9200 ili procesorima Snapdragon 8 Gen 2 u potrazi za boljim iskustvom.

Više... Vaš Komentar Top
Otkriveni Google Pixel planovi za sljedeće 3 godine

Datum objave 27.12.2022

Otkriveni Google Pixel planovi za sljedeće 3 godine

Planovi za Google Pixel....

Serija pametnih telefona Pixel pronašla je novi život otkako je Google predstavio Pixel 6 i 6 Pro, dva uređaja koja su postigla komercijalni uspjeh bez presedana u smislu Google pametnih telefona. Trenutno nije niti  loša prodaja  Pixel 7 i Pixel 7 pro modela.   Daljnje Googleove planove s  Pixel serijom  od 2023. do 2025. godine otkriva nam poznati Android Authority.

2023.: zaslon Pixela 8 mogao bi se smanjiti  i  Pixel Fold napokon pod svijetlima pozornice

Izvor potvrđuje da će u 2023., Google donijeti više novih proizvoda koje objavljuje na Google I/O konferenciji u travnju ili svibnju. Među njima je i Pixel 7a. Prema prethodnim vijestima, sličan je Pixelu 7 u pogledu cjelokupnog dizajna, ali su lijevi i desni rubovi i brada širi, a zaslon je FHD+ rezolucije s 90 Hz osvježenjem.

Stražnja glavna kamera bit će nadograđena na Sony IMX 787 senzor, a ultraširokokutna na IMX 712. Aplikativni procesor će vjerojatno biti Tensor G2, a cijena je i dalje 449 dolara.

Drugi proizvod je dugo očekivani Pixel Fold, relativno četvrtast nakon rasklapanja. Veličina unutarnjeg zaslona je 7,69 inča. Ne koristi perforirani zaslon, već stavlja kameru na vrh uz sami brid. Vanjski zaslon je veličine 5,79 inča. Bit će opremljen istim Tensor G2 serije Pixel 7, dostupan u srebrnoj i crnoj boji. Cijena navodno počinje od 1.799 dolara , što nije jeftino i stavlja ga u isti rang Samsungovog modela.
U drugoj polovici godine Google će donijeti Pixel 8 i Pixel 8 Pro. Neće se puno promijeniti u odnosu na Pixel 7 seriju, no dimenzije i zaslon osnovnog modela mogli bi biti manji. Pixel 8 Pro ostat će isti kao i prethodnik, ali biti opremljeni novim Tensor G3 čipom.

PROČITAJTE JOŠ

Google Pixel 6 recenzija

Tensor 3 procesori za Google Pixel 8 u razvoju

Google izdaje Pixel Buds Pro ANC prave bežične slušalice

Planovi za Google Pixel.... _1

2024: Jeftini proizvodi ili promjena ciklusa izdavanja, dodavanje više modela Pro verzije

Za 2024.godinu Google ima plan za Pixel 8a kodnog naziva “akita”, ali hoće li doista biti lansiran ovisi o prodaji Pixela 7a. Ako njegova prodaja ne bude dobra, vjerojatno će biti otkazan. Time bi jeftiniji proizvode serije mogli se pojavljivati svake dvije godine.

U drugoj polovici godine izlazi Pixel 9 serija, koja će se povećati na tri modela. Pixel 9 će biti iste veličine kao Pixel 8. Pro verzija će imati dvije veličine zaslona. Verzija kodnog naziva “komodo” od 6,7 inča, a kodnog naziva “caiman” samo 6,3 inča. Sva tri modela pogonit će Tensor G4 kodnog naziva “redondo”.

2025.

Što se relativno daleke 2025. godine tiče, Google će napraviti dinamičke prilagodbe na temelju situacije u prethodne dvije godine. Mogao bi lansirati mobitel sličan seriji Galaxy Z Flip i tri konvencionalna proizvoda za koje je predviđeno da budu Pixel 10 i dvije Pro verzije.

Također postoji opcija da se ne lansiraju mobiteli sklopivih zaslona, već četiri konvencionalna mobitela, jedan veliki i jedan mali, dvije obične verzije i dvije Pro verzije. Manji Pro će imati 6.3″ panel (caiman), dok će veći i dalje biti 6.7″ (komodo). Sva tri uređaja bit će bazirana na Tensor G4 (redondo) SoC-u.

U svemu tome bit će vjerojatno i promjena dizajna tijekom sljedećih nekoliko godina.  Samo hoće li  jedinstveni dizajn klastera s kamerama platiti cijenu?

Više... Vaš Komentar Top
Sretan Božić!

Datum objave 24.12.2022

Sretan Božić!

christmas

Sretan vam i blagoslovljen Božić i sretnu novu 2023. godinu želi uredništvo!

Više... Vaš Komentar Top
Asus VivoWatch 5 AERO fitness narukvica mjeri EKG i puls na dodir vrhom prsta

Datum objave 24.12.2022

Asus VivoWatch 5 AERO fitness narukvica mjeri EKG i puls na dodir vrhom prsta

Asus VivoWatch 5 AERO

ASUS je lansirao VivoWatch 5 AERO, prvu fitness narukvicu na svijetu koja podržava detekciju EKG-a, indeksa pulsa i prati paremetre zdravlja putem vrhova prstiju.

ASUS VivoWatch 5 AERO izgleda poput bilo koje druge fitness narukvice s pravokutnim zaslonom (0,96-inčni OLED ) i silikonskim remenom (15 mm). Ima 5ATM vodootpornost i teži samo 30 grama. Prema proizvođaču baterija (140 mAh) je dostatna za do 7 dana rada na jednom punjenju uz umjerenu upotrebu.

Zaokret je u odnosu na konkurenciju u tome što mjeri elektrokardiogram, indeks pulsa i razine kisika u krvi dodirom prsta na ekranu. Pri tome se uključuje medicinski triodni EKG senzorski element i dvokanalni PPG optički sensor. Asus također implementirao senzore i na stražnjoj kućišta za 24-satna kontinuirana mjerenja. Osim toga narukvica može odrediti razinu stresa, pratiti trajanje i kvalitetu sna.

PROČITAJTE JOŠ

ASUS ROG Ryuo III 360 ARGB Black & White recenzija

ASUS ROG STRIX Z790-A Gaming WiFi D4

ASUS ROG Maximus Z790 Hero recenzija

Asus ROG Rapture GT-AXE11000 recenzija

Što se tiče sporta, podržava najpopularnije sportove među kojima su trčanje, plivanje, jogu  i može bilježiti podatke poput brzine, udaljenosti, putanje i tempa. Zahvaljujući ugrađenom GPS-u, potonji bi pokazatelji trebali biti točniji. Barem za sada, narukvica je dostupan e samo u Kini po cijeni otprilike 120 USD, a globalno lansiranje se očekuje 2023. godine.

Više... Vaš Komentar Top
Xiaomi je krenuo s otpuštanjima

Datum objave 24.12.2022

Xiaomi je krenuo s otpuštanjima

Xiaomi je krenuo s otpuštanjima

Prema onome što je objavio South China Morning Post , Xiaomi je započeo oko 11. prosinca dijeljenjem otkaza.

Smanjenje broja radnika utječe na razne odjele i u svakom je situacija drugačija. Među najviše pogođenima su usluge, odjel interneta, poslovanje s IoT-om i potrošnom robom, ali  prednjači odjel mobilnih telefona. Nije iznenađenje jer brojke govore same za sebe. U zadnjem tromjesečju isporučeno je 8,4 posto manje pametnih telefona nego u istom razdoblju prošle godine, što je uzrokovalo smanjenje prihoda za 11,1 postotni bod.

Osim toga bruto profitna marža iznosila je 8,9 posto , što je opet pad od 3,9 postotnih bodova u odnosu na 12,8 posto u istom razdoblju prošle godine. Također je ASP (prosječna prodajna cijena) pametnih telefona smanjena za 3 postotna boda na godišnjoj razini, što Xiaomi opravdava uglavnom povećanjem promotivnih napora na inozemnim tržištima i utjecaju smanjenja vrijednosti zaliha.

Zanimljivo je da su neki analitičari istaknuli kako na otkaze u odjelu poslovanja s mobilnim telefonima ima  ne tako dobar napredak poslovanja s proizvodnjom automobila kao što se očekivalo.  Budući da za potrebe kontinuiranog ulaganja u posao i visoko držanje zastave  potreban je novac,  on se može namaknuti  smanjenjem  troškova  za  zaposlenike iz mobilnih telefona.    Ovo otpuštanje Xiaomija, t akođer je namijenjeno smanjenju operativnih troškova tvrtke i poboljšanju profitne učinkovitosti.

PROČITAJTE JOŠ

Xiaomi Smart Band 7 recenzija

Brzi test – Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro

Brzi test – Xiaomi Smart Air Purifier 4

Tvrtka je ponudila onima koji su otpušteni godišnji odmor pretvoriti u dvostruku plaću i “N+2″ kompenzacijske pakete, pri čemu N označava broj godina koje su radili u tvrtki.  Konačno, relevantni proces otpuštanja je zakonit i usklađen. U Kini, ako su otpušta više od 20 ljudi, prema odredbama zakona mora se to priopćiti vladi. U slučaja ako se optimizacija poslovanja navodi kao razlog otkaza, ne podliježe kontroli vlasti.

Svakako na kraju  treba spomenuti da prema podacima objavljenim u financijskom izvješću za treće tromjesečje 2022., Xiaomi ima 35 314 stalno zaposlenih u cijelom svijetu, od kojih se 32 609 nalazi u kontinentalnoj Kini.

Više... Vaš Komentar Top
EU radi na novoj direktivi za baterije u potrošačkoj elektronici i automobilskoj industriji

Datum objave 24.12.2022

EU radi na novoj direktivi za baterije u potrošačkoj elektronici i automobilskoj industriji

EU radi na novoj direktivi za baterije

Prije nekoliko dana potvrđeno je da će od 28. prosinca 2024. biti obvezno da mali potrošački elektronički uređaji koji se prodaju u EU moraju imati USB-C sučelje za punjenje baterije. Međutim, EU ne staje s direktivama. Sada su na redu pravila za mobilne izvore napajanja i automobilske baterije. Nova pravila će obuhvatiti cijeli životni ciklus baterija, od dizajna do kraja životnog vijeka, i primjenjivat će se na sve vrste baterija koje se prodaju u EU.

EU će od proizvođača se zahtjeva da jasno označe kapacitet baterije, radnu izvedbu, trajnost  i osiguraju  QR-kod za upite potrošača. Osim toga, proizvođači će morati paziti da kemijski sastav baterije nema više od 16% kobalta, 85% olova, 6% litija i 6% nikla, kako bi se lako mogle reciklirati.

U isto vrijeme, proizvođači elektronike ili tvrtke za recikliranje moraju potrošačima pružiti besplatne usluge recikliranja starih baterija. Kada smo već kod recikliranja baterija, očekuje da će do 2023. godine se u EU reciklirati 45 baterija koje se koriste u maloj potrošačkoj elektronici, a planirano je povećati količinu recikliranja na 67 posto do 2027., odnosno 73 do 2030.godine.  Za baterije koji se koristi u proizvodima kao što su električni skuteri, planira se povećati stopa recikliranja na 51 posto do 2028. godine.

PROČITAJTE JOŠ

EU: Zrakoplovni način rada mobitela postaje povijest

EU: potrošački elektronički uređaji, uključujući iPhone, moraju koristiti USB-C sučelje do kraja 2024.

EU gradi “vlastitu otvorenu tražilicu” s 8,5 milijuna eura

Što se tiče upotrebe baterije, fokus je na tome da potrošači mogu jednostavno sami zamijeniti bateriju. Upravo kao što je to bilo moguće nekada davno.  Međutim, prema takvim zahtjevima, dizajn proizvoda neizbježno će se promijeniti. Konkretno, sve više mobilnih telefona zbog modernih trendova u dizajnu koji zahtijevaju tanko kućište i vodootporne značajke, korisnicima je nemoguća misija otvoriti bez posebnog alata. Stoga se budući dizajn proizvoda može razvijati da bude uključen modularan dizajn poput Fairphonea modela mobitela ili će se pronaći sasvim neko drugo rješenje. Uglavnom planirano je 42 mjeseca (3,5 godine) kako bi se industriji omogućilo da razvije i dizajnira proizvode potrošačke elektronike kojima je bateriju lakše zamijeniti. Samo treba imati na umu da nakon usvajanja sporazuma, još ga moraju odobriti Europski parlament i Vijeće EU.

Više... Vaš Komentar Top
OPPO i OnePlus zadržavaju koegzistirajući razvojni model dvojnog brenda

Datum objave 24.12.2022

OPPO i OnePlus zadržavaju koegzistirajući razvojni model dvojnog brenda

OPPO i OnePlus zadržavaju koegzistirajući razvojni model dvojnog brenda

Pete Lau, osnivač OnePlusa i direktor proizvoda tvrtke Oppo, najavio je novu integraciju brendova i “strateško partnerstvo” i Oppo će dodatno uložiti 1,43 milijuna USD u istraživanje i razvoj svog podbrenda OnePlus u sljedeće tri godine uz pružanje podrške prodaje uređaja u trgovinama širom svijeta.

Budući da su korisnici postali diverzificirani u svojim zahtjevima za pametnim telefonima i teško je da jedan proizvod ili brend zadovolji potrebe i preferencije različitih korisnika, Oppo će se fokusirati na serije Find i Reno poznate po dizajnu i kamerama, dok OnePlus na performanse. Osim toga, OnePlus će definitivno dobiti napredne tehničke resurse OPPO-a.

Ukupna marža neto dobiti mogla bi biti “nula”

Zahvaljujući snažnoj podršci OPPO-a, OnePlus bi trebao usvojiti agresivniju strategiju cijena što bi moglo dovesti do nula (0) sveobuhvatne marže neto profita. Međutim, to ne znači slijepo postavljanje niske cijene i vođenje cjenovnih ratove. Glavna zadaća OnePlusa u cjelokupnom strateškom rasporedu tvrtke je pomicati se prema široj publici i pružiti izvrsnu vrijednost za novac.

OPPO i OnePlus zadržavaju koegzistirajući razvojni model dvojnog brenda_1

PROČITAJTE JOŠ

OPPO Find N2 Flip preklopni telefon sljedeće godine u Europi

OPPO najavljuje ColorOS 13 – ovo su glavne novosti

Poslovna strategija OnePlusa postaje sve više zbunjujući nered

Nadogradnje sustava

Vrijedno je spomenuti da će Oppo poput OnePlusa, od 2023. nadalje jamčit 4 ažuriranja operativnog sustava i 5 godina sigurnosnih zakrpa za odabrane flagshipe. Ova nova politika ažuriranje bit će prava konkurencija Samsungu.

Više... Vaš Komentar Top
Gdje i kako kupiti originalne Windowse i doživotnu licencu Officea 2012? Godeal24 Božićna ponuda nudi velike popuste!

Datum objave 20.12.2022

Gdje i kako kupiti originalne Windowse i doživotnu licencu Officea 2012? Godeal24 Božićna ponuda nudi velike popuste!

Microsoft Office jedan je od najpopularnijih paketa za produktivnost svih vremena, može pobijediti konkurenciju i postati paket izbora dugi niz godina, Office 2021 je objavljen, postoji mnogo mjesta za kupnju MS Officea, a ima čak i besplatnih programski paketi. Instalirajte ga, ali vrlo je vjerojatno da će vaše računalo biti zaraženo virusima i vaši osobni podaci i podaci će biti ukradeni. Mnogi se korisnici možda pitaju gdje kupiti originalan i jeftin Microsoft Office.

U Božićnoj rasprodaji Godeal24 možete dobiti veliku ponudu, uvijek možete posjedovati najnoviju verziju Officea 2021 Pro za samo 24,25 € i više ne morate brinuti o problemima sa softverom, on može poboljšati vašu produktivnost. Ako trebate kupiti više od jednog, Office 2021 Pro košta samo 13,05 €/PC! Nakon završetka kupnje potrebno je preuzeti Office na Microsoftovim službenim stranicama, a zatim upotrijebiti kupljeni licencni aktivacijski kod za korištenje originalnog Office paketa!

221214-720p-gd24-€

Originalni MS Office 2021 od 13.05€

Ponuda ograničenog trajanja: Originalni Windows 10 Pro od 6.12€!

MS Office za MAC

62% popusta na pakete i još MS Office verzija (kupon kod “SGO62″)

>>> Nabavite još

Do 50% popusta na još verzija Windowsa! (kupon kod ” SGO50″)

>>> Nabavite još

Još računalnih alata: najbolje cijene, najbolji proizvodi!

Nabavite još alata>>>

Tools for MAC

Get More Tools>>>

Kako platiti?

>Idite na stranicu za naplatu, nastavite kao gost (ili kreirajte račun), a zatim ispunite “Informacije o naplati”.

godeal24_narudzba_1

> Odaberite “CWALLETCO” u ovom koraku i kliknite Nastavi (Continue)

godeal24_narudzba_2

> Molimo potvrdite svoju narudžbu i klikinite Naruči (Place Order)

gd24_1

 > Tada će vas prebaciti na ovu stranicu gdje birate način plaćanja.

gd24_2

> Na kraju, odaberite PayPal za izvršavanje naplate.

gd24_3

Pouzdanost Godeal24 shopa u potpunosti se ogleda u dobrom online ugledu koji uživa i u mnogim pozitivnim recenzijama na TrustPilotu, gdje je tvrtka ocijenjena kao “izvrsna i odlična” u 98% recenzija. To je zbog kvalitete kupovnog iskustva i brojnih prednosti koje nudi trgovina: uz mogućnost odabira između mnogih originalnih proizvoda uz popuste do 90%, digitalna dostava omogućit će vam da svoj softver dobijete izravno na svoju adresu e-pošte u roku od nekoliko sekundi od kupnje. To je vrlo pogodan način dostave za kupca.

Godeal24 obećava 24/7 profesionalnu tehničku podršku i doživotnu uslugu nakon prodaje, možete koristiti proizvod bez problema!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top

Forum

Objavljeno prije 10 minuta

Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke

Objavljeno prije 15 minuta

Serije - dojmovi, komentari i preporuke

Objavljeno prije 18 minuta

GTA VI

Objavljeno prije 37 minuta

Disney+

Objavljeno prije 39 minuta

Što trenutno igrate?

Novosti

Advanced Technology Days o kibernetičkoj sigurnosti, AI rješenjima i inženjerskoj etici

U zagrebačkom CineStar Arena kinu završila je 18. Advanced Technology Days konferencija koja svoju dobru reputaciju u domaćoj tehnološkoj zajednici duguje stručnom pristupu temama i vrhunskim predavačima. Punoljetno izdanje konferencije ugo... Pročitaj više

AGON by AOC otkriva dva ultrawide gaming monitora s 144 Hz/180 Hz i HDR: CU34G2XE/BK i CU34G2XP/BK

AGON by AOC predstavlja dva nova monitora od 34 inča (86 cm) za ljubitelje ultrawide iskustva: AOC GAMING CU34G2XE/BK i njegov brži high-spec srodni model, CU34G2XP/BK. Ovi monitori pomno su dizajnirani kako bi pomaknuli granice imerzivnog... Pročitaj više

Q3/2023: korisnici u Europi zadržavaju svoje stare mobitele dulje nego ikad

Isporuke pametnih telefona u Europi smanjile su se za 11 %, očekivanja oporavka još su daleko. Novo izvješće tvrtke za analizu tržišta Counterpoint Research kaže da je u trećem kvartalu isporuka pametnih telefona u Europi smanjena za 11 pos... Pročitaj više

Ako se ChatGPT ponovno sruši, imate Claude

ChatGPT je trenutno najmoćniji i najpoznatiji AI asistent. Znate li koja je njegova najpouzdanija alternativa? To je Claude, iza kojeg je Anthropic, najvruća startup zvijezda uz OpenAI. Osnovali su ga brat i sestra Dario Amodei i Daniela Am... Pročitaj više

Tko predvodi u Wi-Fi 7 tehnologiji?

Kako je sve više uređaja koji koriste Wi-Fi 7 tehnologiju, Wi-Fi 7 era se ubrzava i Qualcomm je preuzeo vodstvo u lansiranju bogatog end-to-end rješenja i dodao značajke kao što su visokofrekventni istovremeni multi-connection (HBS) i druge... Pročitaj više

Sve novosti