Adrenalin 2019 Edition i za mobilne Ryzene

Datum objave 04.03.2019 - Uredništvo

Adrenalin 2019 Edition i za mobilne Ryzene

Adrenalin 2019 Edition i za mobilne Ryzene

adrenaline_edition_mobile_2019

Na otvaranju ovogodišnjeg CES-a, predsjednica AMD-a, dr. Lisa Su, obećala je da će svi korisnici prijenosnih računala baziranih na AMD-ovim mobilnim APU-ima dobiti potporu u obliku upravljačkih programa Adrenalin 2019 Edition za svoja prijenosna računala. Radeon Adrenaline 2019 donose niz optimizacija i proširuju spektar mogućnosti za sve vlasnike Radeon GPU-a, a izdavanjem verzije 19.2.3 sve ove prednosti bit će dostupne korisnicima prijenosnih računala s Ryzen Mobile APU-ovima.

adrenalin_2019_2

Kada su krajem prošle godine lansirali nove Adrenaline 2019, AMD-ov korporativni potpredsjednik zadužen za sve softverske proizvode tvrtke – Andrej Zdravković, rekao je da tvrtka sluša što korisnici žele i misle o softverskoj podršci na prijenosnim platformama i da intenzivno radi na pronalaženju rješenja, te kako u koordinaciji s proizvođačima prijenosnih računala zadovoljiti zahtjeve korisnika. U vrlo kratkom vremenu, samo dva mjeseca kasnije, inženjerski tim, predvođen gospodinom Zdravkovićem, isporučio je nove upravljačke programe i ispunio zahtjeve korisnika prijenosnih računala.

Novi, 19.2.3 Adrenaline 2019 Edition donose prosječno do 10% više performansi Ryzen Mobile procesora s Vega grafikom, u usporedbi s početnom 17.40 verzijom. U eSport igrama, prosječno ubrzanje je nešto više i ide do 17%. No, osim povećanja broja sličica u sekundi u igrama, novi upravljački programi donijeli su i drastično bolju stabilnost. Omogućili su i glatko funkcioniranje pri reprodukciji videozapisa, posebno u pregledniku Chrome, veća autonomija baterije, učinkovitiji rad GPU-a i izgled web-stranica.

Više... Vaš Komentar Top
Je li legalno kupiti licencu Windowsa na Goodooffer24?

Datum objave 28.02.2019

Je li legalno kupiti licencu Windowsa na Goodooffer24?

Danas donosimo pregled ponude Goodoffer24 sajta koji prodaje softverske licence po prihvatljivim cijenama na ovom vrlo konkurentnom tržištu.

Ako vas zanima jeftinija nabavka softverskih licenci, onda pogledajte niže, jer ovaj pregled uključuje i vrlo zanimljive ponude, ali i objašnjenje kako kupiti licencu za operativni sustav ili key za igru.

Kupovina softverskih licenci i keyeva za igre online

Takozvani “CD key shopovi” su se poprilično raširili u posljednjih nekoliko godina, a jasno je i zašto. Mnogi od njih nude jeftinije igre i softver nego što je to slučaj inače. Povrh toga, nude i podršku na većoj razini nego od samog proizvođača softvera. Dok se oni bave kodiranjem, proizvodnjom i dristribucijom softvera, ovakve se kompanije specijaliziraju na samo jedno – efikasnu prodaju.

Danas pažnju posvećujemo Goodoffer24 sajtu, i ova dubinska analiza obuhvatit će ključne značajke tog webshopa, kao i korisnička iskustva, proces narudžbe i kupoovine te podrške.

Što je Goodoffer24? Je li legalan ili scam?

Goodoffer24 je relativno novi igrač na tržištu prodaje softverskih licenci i “ključeva”. Iznenađuje nas da unatoč tome što su novi, imaju odličnu infrastrukturu. Osnovani su u Hong Kongu, baš kao i mnoštvo sličnih poznatijih i većih kompanija. Na jednom od najvećih sajtova koji recenziraju takve trgovine softverom, allkeyshop.com-u su označeni kao shop od povjerenja. Tako možemo zaključiti da su legalni i priznati u ovoj branši.

Na Goodoffer24 shopu možete nabaviti većinu softvera koja se nudi i na većim sajtovima poput G2A, Kinguina i cdkeys.com-a.

Goodoffer24 promocije

goodoffer_veljaca_2019_3a

Nakon pregleda i uvoda, donosimo i nove promocije koje možete iskoristiti na Goodoffer24 sajtu korištenjem promo koda pcekspert15

Uz korištenje promo koda pcekspert15 mogu se ostvariti popusti na softver i operativne sisteme, ali i na igre što je po našem mišljenju odlično, jer su cijene manje nego inače.

Koje su prednosti kupnje softverskih ključeva na Goodofferu24?

Pa, postoji nekoliko prednosti koje treba istaknuti. Glavna je po našem mišljenju kombinacija niskih cijena, brze isporuke i činjenice da je Goodoffer24 prilično pouzdan. Čini se da je kupnja ključeva na takvim mjestima trend koji će se još dugo zadržati.

Kako kupiti softverske ključeve na Goodofferu24

Kupnja softvera na Goodoffer24 je jednostavna kao i kupnja na bilo kojem drugoj web stranici. Ako nemate iskustva s tim, prvo morate izraditi svoj račun i provjeriti koristite li valjanu adresu e-pošte.

Zatim slijedite sljedeći korak naručivanja i idete na check-out. Prilikom odjave možete odabrati jedan od dostupnih načina plaćanja (pogledajte dolje) i nakon čega završavate kupnju. Vaš ključ bi trebao biti dostupan na vašoj e-pošti za nekoliko minuta.

Načini plaćanja Goodoffer24

Jedna od najvažnijih stvari koje trebate uzeti u obzir pri kupnji softvera na internetu je metoda plaćanja. Poželjno je da web-stranica prihvati različite opcije plaćanja, jer na taj način korisnik može odabrati onaj koji mu je prikladniji za kupnju.

U slučaju Goodoffer24, imate vrlo dobru mogućnost plaćanja. Uključujući PayPal, JCB, Visa i MasterCard te paysafecard.

Goodoffer24 korisnička podrška

Drugi važan detalj korištenja bilo koje vrste online usluge je brzina i pouzdanost njihove korisnička podrška. Najčešći problem s podrškom po našem je iskustvu upravo sporost i vrijeme koje je potrebno za odgovor. Goodoffer24 ima relativno brzu stopu odgovora, pogotovo tijekom radnih dana. Ako naiđete na bilo kakve probleme s narudžbom, možete se obratiti službi za korisnike putem e-pošte: info@goodoffer24.com, oni će vas odmah kontaktirati i pomoći vam da probleme riješite.

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top
CoolerMaster MK850

Datum objave 28.02.2019

CoolerMaster MK850

MK850_01_US

CoolerMaster je danas lansirao novu MK850 gaming tipkovnicu s Aimpad tehnologijom. MK850 je prva tipkovnica na svijetu koja koristi nove Cherry MX prekidače koji su sposobni osjetiti točnu udaljenost na koju ste pritisnuli tipku. Novi prekidači imaju mogućnost osjeta u cijelom hodu od 4 milimetra, za razliku od konkurencije koja ima 2 milimetra.

Aimpad praktički omogućuje korištenje prekidača kao analognih, što se obično nalazi u joystick-ima za avio/space simulacije, volanima i sličnom. Omogućuje korisnicima podešavanje brzine, nagiba, skretanja, okreta i ostalih pokreta potpuno analogno. MK850 je potpuno programabilna pa ju korisnici mogu prilagoditi prema vlastitim željama, a dolazi i s odvojenim odmorištem za dlanove. Preporučena cijena ove tipkovnice je 199.99 €.

Više... Vaš Komentar Top
Francuski Wiko predstavio View3 PRO i View3 pametne telefone

Datum objave 28.02.2019

Francuski Wiko predstavio View3 PRO i View3 pametne telefone

Wiko_MWC2019_View3 Pro_Lifestyle-02_HD

VIEW3 PRO & VIEW3: ŽIVOT U NAJBOLJEM OBLIKU

Nastavljajući s iskustvom izrazito širokog doživljaja zaslona, View3 Pro i View3 nose View priču na novu razinu sa zaslonima za doživljaj najveće dubine, s iskustvom pametne trostruke kamere, s baterijama dugog vijeka i snažnom učinkovitosti.

JOŠ VIŠE OPCIJA ZA SNIMANJE, IZVRSNE FOTOGRAFIJE U SVIM UVJETIMA

3 puta više mogućnosti za izvođenje nevjerojatnih snimaka

Zahvaljujući njihovim trostrukim stražnjim kamerama, View3 Pro i View3 će pružati 3 puta više mogućnosti za izvođenje nevjerojatnih snimaka. Sony IMX486 senzor kamere od 12MP i 1.25μm veličine piksela će omogućiti hvatanje zadivljujućih živahnih i oštrih fotografija čak i u uvjetima slabog svjetla. Trebate slikati skupinu prijatelja odjednom? Proširite vaš pogled do 120° FOV s 13MP kamerom sa izrazito širokim kutom. Snimanje grupnih fotografija i panorama će postati dječja igra. I posljednje ali ne zbog toga i manje važno, dubina kamere će vam omogućiti snimanje izvanrednih fotografija kojima ćete moći otkriti vašu talentiranu suštinu uz pomoć Umjetničkog načina zamagljivanja. Selfiji će postati vrijedni dijeljenja čak i u uvjetima slabog svjetla, zahvaljujući View3 Pro 16MP prednjoj kameri. Odlikuje se tehnologijom velikih piksela i kombinira 4 piksela u 1 čime se poboljšava hvatanje svjetla. Ravnoteža bijele boje, izlaganje, ISO, fokusiranje… previše je toga o čemu razmišljati. Al funkcije izvode
analizu scenarija i okruženja te besprijekorno podešavaju postavke radi optimizacije slike. Unaprijeđena Google inteligencija View3 Pro i View3 se odlikuju dubokom integracijom Google Asistenta kako bi svakodnevni život bio što jednostavniji uz pomoć
dodatnih radnji kojima se upravlja glasom. Time će se omogućiti okidanje selfija bez uporabe ruku, zajedno sa snimanjem video zapisa i još mnogo toga. Nadalje, u cijelosti integrirana aplikacija Google Lens™ vam omogućuje pretraživanje onoga čega vidite, brže dovršavanje radnji i interakciju sa svijetom koji vas okružuje. Nadalje, Motion Photo će vam omogućiti da oživite fotografije u aplikaciji Photos.

Wiko_MWC2019_View-3_All-Colors

USREDOTOČENOST NA AUTONOMIJU

Nedostajat ćete vašem punjaču!

Zahvaljujući velikoj bateriji od 4000 mAh i optimizaciji procesora čime se osigurava 15% manja potrošnja snage7 , View3 Pro i View3 će se napuniti za uporabu koja će trajati 2 dana! Štoviše, zahvaljujući Pump Express tehnologiji brzog punjenja, View3 Pro će biti spreman za uporabu u tren oka.

Baterija koja traje u cijelom rasponu proizvoda

Trajanje baterije je ključna bolna točka u svakodnevnom životu nas potrošača. Postizanje proširene učinkovitosti baterije za uređaje iz serije View3 kao i za sve uređaje iz raspona proizvoda, predstavlja ključni prioritet za društvo Wiko. Provodimo pažljiva razmatranja s gledišta hardvera i optimizacije softvera bez da ikad zanemarimo putovanje potrošača. Kako bi neprekidno unaprijeđivali autonomiju pametnih telefona brenda i osigurali potrošaču certifikacije koje izdaju treće strane, društvo Wiko će ojačati svoju suradnju s društvom SmartViser8, priznatim stručnjakom u području testiranja uređaja. Stručnjak koji pripada trećoj strani će testirati Wiko pametne telefone uz simuliranje stvarne uporabe potrošača, u stvarnim uvjetima mreže, radi optimizacije i ocjenjivanja njihove učinkovitosti koja se temelji na prosječnom profilu korisnika. To uključuje redovnu uporabu poput glazbe u pozadini, gledanje video zapisa uživo, pretraživanje društvenih mreža i vrijeme uređaja na čekanju.

Wiko_MWC2019_View-3_Electro-Bleen

GLATKO I POTPUNO ISKUSTVO

Nikad bez memorije

Sa 128 GB ROM-a, uvijek ima prostora u uređaju View3 Pro9 za još više vaših omiljenih serija, igrica i glazbe. Zato što je kvaliteta jednako važna kao i kvantiteta sa 6GB RAM-a znati ćete cijeniti sve sadržaje i uživati u glatkom višestrukom obavljanju zadataka. Sa 64GB ROM-a i 3GB RAM-a u uređajuView3, uživajte u puno prostora za spremanje i glatkoj učinkovitosti.

Igrajte se. Igrajte bolje, brže, jače i žešće!

Mediatek Helio P60 je unaprijeđeni Octa-Core procesor izrađen kako bi podržao višestruko obavljanje zadataka, brzo učitavanje i žestoko igranje. Opremljen AI procesnom jedinicom i urezan u 12nm, View3 Pro čipset osigurava snažnu učinkovitost i poboljšava potrošnju snage. View3 obećava glatko i unaprijeđeno iskustvo zahvaljujući svom 12nm Octa-Core čipsetu, Helio P22.

Uz AR učinite svijet vašim igralištem

Zahvaljujući izmijenjenoj stvarnosti, View3 Pro i View3 s lakoćom ujedinjuju fizički i digitalni svijet. Ova nova iskustva mijenjaju vaš način igranja, kupovine, učenja, stvaranja i doživljavanja svijeta s drugima. Možete instalirati ove nove aplikacije i iskustva pomoću Google Play Store.

Wiko_MWC2019_View-3-Pro_All-Colors-01_HD

MAKSIMALNI DOŽIVLJAJ S VRHUNSKIM DIZAJNOM

Više prostora. Visoka kvaliteta.

Neka fotografiranje postane nešto više; uživajte uz pomoć View3 Pro uređaja unaprijeđenog zahvaljujući 6.3” cijelom zaslonu i FHD+ rezoluciji. Ostvarit ćete novi osjećaj dubokog uranjanja zahvaljujući novoj udobnosti gledanja vaših omiljenih TV emisija. View3 uređaj sa svojim HD+ 6.26’’ zaslonom će vam ponuditi dubok doživljaj zahvaljujući vašoj novoj super širokoj slici. Oba uređaja nude oblik punog zaslona s manje ureza čime se omogućuje vrhunski duboki doživljaj.

Uglađen dizajn

Prepustite se elegantnom vrhunskom dizajnu. View3 Pro se odlikuje staklenom crnom navlakom i zrcalnim okvirom, s dubokim odrazom i elegantnim učinkom gradacije nijansi. Izaberite između potpuno novih boja Nightfall i Ocean. View3 uređaj svjetlucavog staklastog dizajna, je dostupan u 3 boje: Noćno plava, Rumeno zlatna i Električno Bleen.

U izvedbama Ocean i Električno Bleen moći ćete otkriti nježan i zabavan sjaj u tamnom dodiru, pametni telefon koji se za vas osvjetljava u mraku kako biste ga uvijek mogli pronaći.

Wiko_MWC2019_View-3-Pro_All-Colors-03_HD

WIKO ORIGINALNA DODATNA OPREMA

Izbor moderne prilagođene dodatne opreme od vrhunskih materijala upotpunit će raspon proizvoda View3:

 • Elegantna Pametna navlaka sa svojim interaktivnim prozorom omogućuje vam odgovaranje na pozive i mijenjanje
  glazbe bez otvaranja pametne navlake. Prebacite se na prilagodljivi samostalni način za potpunu udobnost dok gledate
  video zapise, tipkate ili čitate. Wiko pametna navlaka je dostupna za View3 Pro u Vulkansko sivoj boji i za View3 u Pacific Bleen boji ili Vulkansko
  sivoj boji s izrazito reflektirajućim slojem.
 • Otmjeno tanko Providno kućište s tvrdom stražnjom futrolom i fleksibilnim okvirom za zaštitu od ogrebotina i lakih
  udaraca.
 • Izrazito otporno Tiskano temperirano staklo koje štiti od pucanja i ogrebotina uz istovremeno očuvanje osjetljivosti
  dodirnog zaslona bez da se pritom ostavljaju tragovi.

wiko_pr_mwc2019_b

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top
Novi Transcendovi prijenosni SSD-i

Datum objave 27.02.2019

Novi Transcendovi prijenosni SSD-i

Transcend_ESD Portable SSD Series

Transcend je predstavio nove prijenosne SSD-e nazvane ESD230C, ESD240C i ESD250C.  Sva tri imaju USB 3.1 Type-C sučelje kompatibilno s UASP protokolom (USB Attached SCSI), preko kojeg ostvaruju brzine transfera do 520 MB/s. ESD230C je veličine kreditne kartice te je vrlo lagan, a kućište mu je otporno na grebanje i otiske prstiju, dolazi s maksimalnim kapacitetom od 960 GB te AES-256 enkripcijom.

ESD240C dolazi u kućištu od brušenog aluminija i vrlo je elegantan te visok samo 7.5 milimetara, a maksimalnog je kapaciteta 480 GB. ESD250C je smješten u space-gray aluminijsko kućište i maksimalni mu je kapacitet 960 GB. Svi modeli dolaze i u 240 GB izvedbi, te imaju tri godine jamstva.

Više... Vaš Komentar Top
Chieftronic – powered by Chieftec

Datum objave 27.02.2019

Chieftronic - powered by Chieftec

Chieftronic-Logo-web-color-vertical

Chieftec svoju 25. godišnjicu postojanja slavi lansiranjem novog sub-branda Chieftronic.

G1-01-standard-view

Chieftronic je napravljen na nasljedstvu Chieftec branda, kvaliteti i iskustvu u industriji PC kućišta, a donosi svježe i inovativne dizajnerske značajke za moderne powet usere. Chieftronic proizvodi su zamišljeni i dizajnirani u Njemačkoj.

G1-04-left-view

Prvi proizvod koji će se naći na tržištu u ožujku ove godine je Chieftronic G1 Gaming Tower kućište čije, a uskoro će ga slijediti i drugi. G1 je napravljeno od čelika debljine 0.8 milimetara, prima Mini ITX, mATX i ATX ploče dimenzija do 305 x 245 milimetara, a samo je dimenzija 502 x 210 x 476 milimetara. Težina je 8 kilograma, a prostora ima dovoljno za CPU hladnjake visine do 160 milimetara, grafičke kartice dužine do 400 milimetara i radijatore vodenog hlađenja dužine do 360 milimetara. Na prednjem se panelu nalaze dvije RGB LED trake kompatibilne sa +5V konektorima na ploči i softverima različitih proizvođača – Aura, RGB Sync, Mystic Light i RGB Fusion.

 

Više... Vaš Komentar Top
WIKO najavljuje značajne poteze na MWC 2019

Datum objave 27.02.2019

WIKO najavljuje značajne poteze na MWC 2019

Wiko_MWC2019_View3 Pro_Glow-06_HD

Učiniti modernu tehnologiju sve pristupačnijom svojoj zajednici, uz istovremeno očuvanje vlastite strategije predstavlja DNA društva Wiko. Ove godine, brend odlazi još korak dalje. Wiko će učiniti značajan potez u svom međunarodnom razvoju, ponovno se osvrnuti na svoj logotip i uvesti sljedeću generaciju View serije s modelima View3 Pro i View3.

MEĐUNARODNI RAZVOJ: WIKO KROČI U SAD

Nastao 2011., brend je trenutno prisutan u više od 30 zemalja u Europi, Africi, Srednjem Istoku i Aziji. Na svojim povijesnim zapadnoeuropskim tržištima, Wiko je s uspjehom sačuvao svoj položaj među 4 vodeća brenda1 u izrazito natjecateljskom okruženju pametnih telefona tijekom 2018. godine. Wiko je brend #3 u Francuskoj s 12% tržišnog udjela2 i brend #4 u Italiji s 5% tržišnog udjela3. Prisutan je u Aziji gdje se kao brend može pohvaliti 5. mjestom u Tajlandu s 10% tržišnog udjela4 i preko 3 milijuna korisnika.

Wiko_MWC2019_View3 Pro_Lifestyle-05_HD

Provodeći svoje globalno proširenje, Wiko ulazi na Sjevernoameričko tržište i otvara 2 ureda u Dalasu (Teksas) i Atlanti (Georgia). Kao prvu suradnju s operaterom Sprint, 4. po redu najvećim operaterom mobilne telefonije u SAD-u5 , Wiko će pustiti na tržište novi uređaj tijekom nadolazećih tjedana.

Prema riječima Brandy Kanga, CEO društva Wiko USA:“Sjevernoameričko tržište predstavlja ogromni potencijal za brendove poput brenda Wiko. Naše industrijske sposobnosti kao i one vezane uz istraživanje i razvoj pored snage imidža našeg europskog brenda, otvaraju bezbroj mogućnosti kojima možemo predvidjeti i zadovoljiti zahtjeve lokalnih operatera i partnera. Naš je cilj postati u vrlo kratkom vremenu značajni sudionik tržišta SAD-a.

Wiko_MWC2019_View3_glow-05_HD

 

WIKO ZAPOČINJE NOVU FAZU VLASTITE PREOBRAZBE

Ojačan podrškom velike međunarodne grupacije koja je nastala pred 8 godina u Južnoj Francuskoj, brend Wiko je postao punoljetan.

Prema riječima James Lina, predsednik grupacije Tinno & Wiko Group: “Provodimo značajnu preobrazbu zahvaljujući kojoj neprestano podižemo vlastite standarde. U 2019. godini pojednostavit ćemo naš portfelj, usavršiti korisničko iskustvo, dok će trajnost baterije i učinkovitost procesora postati naš glavni prioritet. Kako bi se pripremila za budućnost, grupacija ulaže u 5G tehnologiju. Ovi laboratorijski napori nagrađeni su 2018. priznanjem Red Dot Award za 60 GHz Wi-Fi ruter koji osigurava brzinu prijenosa do 1 GBPS. Grupacija za 2020. godinu priprema pustiti na tržište cjeloviti 5G ekosustav proizvoda.“

Wiko_MWC2019_View3_Lifestyle-01_HD

Pomoću uspješno dizajnirane tehnologije i pristupačnih cijena, ambicija brenda je podržati vlastite potrošače kako bi živjeli život najbolje što mogu. 2019. će biti godina potpunog osvježavanja brenda.

Prema riječima Violette Jovanović, Direktorice za globalni marketing i komunikaciju: “Wiko se razvio kao društvo i sada se razvija kao brend. Bez da je pritom izgubio vlastita temeljna načela, brend postaje sve zreliji i britkiji. Ne mijenja se već postaje sve bliži vlastitim potrošačima. Usredotočenost na našu zajednicu će sve više i više predstavljati ključ naše strategije“.

Na sajmu MWC 2019, Wiko će otkriti obnovljeni logotip s poznatim W oblikom i Bleen6 bojom u smionom i privlačnom izgledu. Brend napreduje u pogledu statusa i zrelosti bez da pritom gubi svoja temeljna načela. Nova komunikacijska platforma će podržavati osvježenje brenda tijekom nadolazećih godina, počevši od predstavljanja proizvoda na tržište tijekom 2019. i kolekcije View3.

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top
Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada?

Datum objave 22.02.2019

Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada?

posao_hr

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte tjedni pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji ‘Informatika i telekomunikacije’ na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Cenosco Croatia d.o.o., softverska kompanija, zapošljava na širokoj lepezi poslova u Zagrebu i Puli. Traže se djelatnici za pozicije: Database Engineer (m/ž), WordPress Developer (m/ž), Software Tester (m/ž), Web Aplication developer (m/ž) te brojne druge. Koje? Provjerite na linku i pravovremeno se prijavite.

VALUE 4technology s.r.o. ima dva raspisana natječaja za pozicije: Design Engineer of tools / production machines – automotive (m/f) i Design Engineer of interior and acoustic components – automotive (m/f). Ured je u Zagrebu, a prijave traju do 30.06., pa imate dovoljno vremena za prijavu.

Pevec traži voditelja CRM-a (m/ž) u Sesvetama. Traži se magistar struke s minimalno tri godine iskustva, koji ima izražene rukovoditeljske sposobnosti. Posao koji vas očekuje obuhvaća odgovornost definiranja CRM strategije u kompaniji, kao i upravljanje sustavom vjernosti kupaca. Još detalja oko uvjeta i opisa posla potražite na linku i prijavite se do 28.02.

General Logistics Systems Croatia d.o.o. pruža pouzdanu, visoko kvalitetnu i ekspresnu usluge dostave, a trenutno proširuje svoj tim i zapošljava System Administratora (m/ž) u Popovecu. Zadaci koji vas očekuju uključuju rad na održavanju serviserskih i mrežnih sustava, IT podršku korisnicima i klijentima, kao i osmišljavanje i novih serverskih sustava i servisa, te mrežnih okruženja. Prijavite se brzom prijavom.

Inchoo d.o.o., tvrtka specijalizirana za izradu eCommerce rješenja, zapošljava  PHP developera (m/ž) u Osijeku. Od PHP developera očekuje se da promišlja o arhitekturi i funkcionalnostima trgovine te o tome kako postići njen tehnički maksimum. Ovaj poslodavac ne traži diplomu, nego vrednuje znanje, motiviranost i proaktivnost. Prijavite se.

Hilding Anders d.o.o. ponosni je dio kompanije Hilding Anders, tržišnog lidera na više od 40 tržišta i vlasnika najuglednijih europskih i azijskih robnih marki madraca i kreveta. Trenutno zapošljava administratora web prodaje (m/ž) u Prelogu. Ova pozicija podrazumijeva uključenost u administriranje web stranice i društvenih mreža, upravljanje procesom online prodaje/dostave i post-prodaje kupcima te analizu i mjerenje učinkovitosti web prodaje. Zainteresirani se mogu prijaviti klikom na brzu prijavu.

Manpower za klijenta Otis Dizala d.o.o. zapošljava voditelja/icu IT odjela u Zagrebu. Glavna zadaća na ovom radnom mjestu bit će vam upravljanje globalnom IT podrškom i IT procedurama kompanije. Ukoliko imate VSS tehničkog ili informatičkog usmjerenja, s minimalno tri godine iskustva u vođenju IT projekata, a poznajete baze podataka (Oracle, MSSQL), vas se traži. Provjerite detalje na linku i prijavite se u roku.

Zigante Tartufi d.o.o. zapošljava tehničara za računalstvo (m/ž) za rad u mjestu Plovanija – Buje. Opis posla obuhvaća rad na računalu (programiranje), pripremu i obradu podataka, administraciju baza podataka, kao i  edukaciju krajnjih korisnika računala. Trebate samo srednju školu i godinu dana radnog iskustva. Klik na brzu prijavu.

Adriatic.hr, turistička agencija sa sjedištem u Splitu, ima raspisan natječaj za grafičkog dizajnera (m/ž). Svakodnevni zadaci na ovom radnom mjestu uključuju grafičko prilagođavanje postojećih rješenja u promotivne svrhe,  produkciju digitalnih promo rješenja za društvene mreže, newslettere i sl. Ukoliko ste kreativni i usmjereni na rezultate, prijavite se klikom na link.

Pliva, vodeća farmaceutska kompanija, zapošljava vodećeg IT administratora za VMware (m/ž). Odlučite li se aplicirati na ovom poslu vas očekuje pružanje podrške za svakodnevne opreativne aktivnosti u timu za virtualizaciju, uključujući i instalaciju i održavanje. Ako imate petogodišnje iskustvo u ovom području i VŠS ili minimalno 180 ECTS-a s fakulteta  tehničkog usmjerenja (FER, FOI, PMF, TVZ ili srodni fakulteti), vjerojatno ste idealni kandidat za ovo radno mjesto. Sretno s prijavama!

Za dodatne poslove iz IT domene kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

(sponzorirana objava)

Više... Vaš Komentar Top
Microsoft Windows 10 Professional ispod 12 € i s besplatnim slanjem!

Datum objave 20.02.2019

Microsoft Windows 10 Professional ispod 12 € i s besplatnim slanjem!

Posljednji Microsoftov operativni sistem, Windows 10, kombinira prednosti Windowsa 8 i popularne vještine Windowsa 7. Jedina prava mana im je cijena  – originalna Pro verzija košta čak 176 €. No, to ne mora biti tako! Na Goodoffer24.com webshopu možete svoju licencu Windowsa 10 dobiti za samo 10 €, u ovoj ograničenoj ponudi!

goodoffer_veljaca_2019_2a

Kupite Office / Windows Software or Gamekeys / Game Cards jednostavno na Goodoffer24.com stranici!

Goodoffer24.com je novi webshop za kupivinu licneci i serijskih brojeva za softver, koje nudi najbolje cijene i trenutnu dostavu e-mailom. Osim aktivacijskih brojeva za Windowse 10, shop nudi različite proizvode kao što su Xbox Live Gold pretplate i omiljeni naslovi kao što je PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS.

Kao specijalna ponuda svim čitateljima PCEksperta, shop nudi 15% popusta s pcekspert15 kodom za Softversku kategoriju proizvoda, a cijene s popustima su:

Brza dostava i najbolja usluga

Od Goodoffer24.com shopa možete očekivati najbolju uslugu. Odmah po kupovini stiže vam e-mail i na taj način ste izbjegli sve troškove dostave, a proizvod je odmah dostupan. U slučaju bilo kakvih problema, služba za korisnike je uvijek dostupna.

Napomena! S Home verzije Windowsa 10 nije moguće nadograditi na Professional. Najprije je potrebno skinuti Windowse 10 i aktivirati  dobiveni kod.

Kako naručiti s goiodoffer24.com shopa?

Kupovina s Goodoffer24.com shopa je vrlo jednostavna, a na slici ispod možete vidjeti proces kupovine Windows 10 Professional licence korištenjem pcekspert15 koda za popust. Samo kliknete na „Add to cart“:

goodoffer_veljaca_2019_2b

U košarici nakon toga kliknete „Apply coupon code“ i unesete pcekspert15. Nakon toga je potrebno kliknuti Apply Discount i popust će biti dodan na narudžbu:

goodoffer_veljaca_2019_2c

Nakon toga je potrebno kliknuti „Proceed to Checkout“, odabrati željenu metodu plaćanja i potvrditi narudžbu. Nakon plaćanja, primit će te naručeni proizvod (licenčni broj) u kratkom vremenu na e-mail – brzo i bez komplikacija!

Odmah testirajte kako je brza i laka narudžba preko goodoffer24.com shopa, jer je vrijeme za narudžbe i iskorištenje koda ograničeno!

(sponzorirani članak)

Više... Vaš Komentar Top
CoolerMaster MH710 i MH703

Datum objave 14.02.2019

CoolerMaster MH710 i MH703

MH710_001

CoolerMaster predstavlja dvoje nove in-ear slušalice namijenjene mobilnim igračima. Obje imaju 10-milimetarske drivere s neodimijskim magnetima, te su kompatibilne s različitim platformama kao što su PC, PlayStation 4, Xbox One i većina mobilnih uređaja (tableti, pametni telefoni itd.). MH710 su posebne po Focus FX 2.0 tehnologiji koja korisnicima omogućava odabir žele li čišći bass i jasnoću kod slušanja muzike, ili “izoliranja” srednjih i viših tonova kod igranja. MH710 će koštati 59.99 €, a MH703 39.99 €.

Više... Vaš Komentar Top

Forum

Objavljeno prije 20 minuta

Automobili

Objavljeno prije 21 minuta

AMD Radeon RX 400 & RX 500 Series (Polaris)

Objavljeno prije 24 minute

(riješeno) freemail.net.hr i Microsoft Outlook

Objavljeno prije 24 minute

mehanicka tipkovnica

Objavljeno prije 1 sat

Preporuka routera

Novosti

Apple iPhone 11, 11 Pro & 11 Pro Max specifikacije

Apple je sinoć lansirao nove iPhone modele. Po očekivanju, lansirana su tri uređaja - 11, 11 Pro, & 11 Pro Max, baš kao i kod prethodne serije no s nešto drugačijim imenovanjem. Nabrajanje svih specifikacija uređaja je naporan zadatak z... Pročitaj više

Lilu ransomware od sada i na nekoliko tisuća Linux servera

Lilu (ili Lilocked) je relativno nov ransomware koji pogađa isključivo Linux servere. Prve infekcije su zabilježene sredinom srpnja i do ovog trenutka je zarazio barem 6.700 servera. Lilu cilja specifične vrste podataka i datoteka (HTML, PH... Pročitaj više

Intel GPU – prve ozbiljne promijene instrukcijskog seta od 2004.

Sve više i više detalja vezanih uz Intelovu GPU diviziju izlazi u javnost, a sve u susret predstavljanju prvog Xe GPU-a u 2020. godini. Prema „merge requestu“ zabilježenom na Gitlabu, Gen12 (Tierlage) sadržavati će jednu od najznačajnijih p... Pročitaj više

EA najavila nadolazeće testiranje svoje cloud gaming platforme

Već smo pisali o Google Stadia projetku, a sad je vrijeme da spomenemo koju i o projektu Atlas – cloud gaming platformi Electronic Artsa. Atlas uskoro kreće u tehničko testiranje otvoreno široj javnosti, a prijaviti se možete putem linka na... Pročitaj više

Corsair K57 RGB Wireless

Corsair je nedavno lansirao novu K57 RGB Wireles igraću tipkovnicu koja kombinira Capellix RGB LED osvjetljenje i Slipstream Wireless tehnologiju. Slipstream Wireless omogućava latencije ispod 1 milisekunde te do 11 metara dometa, a koristi... Pročitaj više

Sve novosti