Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada?

Datum objave 30.01.2019 - Uredništvo

Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada?

Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada?

posao_hr

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte tjedni pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji ‘Informatika i telekomunikacije’ na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

2B Automation d.o.o. zapošljava na poziciji: Automation Engineer/Inženjer automatizacije (m/ž) u Hrvatskoj i inozemstvu. Nudi vam se izazovan i dinamičan inženjerski posao, koji uključuje sve projektne faze realizacije automatiziranih sustava: projektiranje, razvoj i krajnju implementaciju sustava. Sve potrebne detalje oko uvjeta i prijave potražite na linku.  Plaća se kreće u rasponu od 6 000 kn do više od 20 000 kn.

Pliva, kompanija koja nudi globalno okruženje uz brojne izazove, dodatno zapošljava. Traži Višeg Salesforce administratora (m/ž) u Zagrebu. Osnovna zadaća na ovoj top IT poziciji uključuje predlaganje unapređenja i dodataka za Salasforce platformu, kako bi se odgovorilo na potrebe poslovanja. Ako imate minimalno 180 ETCS bodova s fakulteta tehničkog usmjerenja (FER, FOI, PMF, TVZ, VSITE ili s drugih srodnih fakulteta), iskustvo u CRM administraciji te razumijete IT u kontekstu poslovnih koncepata, ovo je pozicija za vas. Prijavite se putem linka.

Naton ljudski potencijali d.o.o. za klijenta – uspješnu tvrtku iz marketinške djelatnosti u centralnom dijelu Zagreba,  zapošljava na poziciji Senior programer (m/ž). Očekuje vas rad u timu s vodstvom programera, izrađivanje web aplikacija te rad s bazama podataka. Ako imate VSS – završen studij informatike/programiranja i sl., provjerite uvjete na linku i prijavite se do 14.02.

Cammeo, taxi prijevoznik, zapošljava Informatičara (m/ž) u Zagrebu. Opis posla predstavlja održavanje računala i računalnih mreža, komunikaciju s kolegama, kreiranje i administriranje računa programa i potprograma te rješavanje tehničkih poteškoća. Ako imate VŠS/VSS informatičko-tehničkog usmjerenja te tri godine iskustva rada u održavanju informatičke opreme, prijavite se.

Johnson Controls u Bratislavi, u Slovačkoj zapošljava na 2 pozicije: Robotics Process Automation (RPA) Developer (m/ž) i Robotics Process Automation COE Delivery Leader (m/ž). Potrebno  vam je iskustvo u rasponu od tri do osam godina, odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu te obrazovanje iz područja inženjeringa, biznisa, ekonomije ili IT-a. Provjerite uvjete na linku.

Muehlbauer Technologies s.r.o. zapošljava za radno mjesto – Head of Software Engineering (m/f/d) u Njemačkoj. Glavni zadatak na ovom poslu predstavlja odgovornost za strategiju i provedbu razvoja softvera, kao i za razvoj i održavanje proizvoda. Odlično vladate engleskim i njemačkim jezikom? Prijavite se.

Strabag zapošljava djelatnika za radno mjesto: Mitarbeiterin/Mitarbeiter IT-Servicedesk. Mjesto rada je Zagreb, a da biste pročitali, razumjeli i aplicirali na ovaj natječaj potrebno je odlično znanje njemačkog jezika. Detalji su na linku. Sretno.

Zepter International, multinacionalna kompanija koja posluje na 5 kontinenata i u preko 60 zemalja, dodatno proširuje svoj tim i zapošljava Administratora (m/ž) u Zagrebu. Od idealnog kandidata očekuje se SSS, s dobrim općim znanjem, informatička pismenost, znanje engleskog jezika te potvrda o nekažnjavanju. Klik na prijavu!

Boxmark, jedan od vodećih svjetskih proizvođača kožnih sjedala za automobilsku industriju, zapošljava Administratora u kadrovskom odjelu (ž/m) za rad u Gornjoj Vrbi. Glavni radni zadaci koje ćete obavljati na ovom poslu uključuju uvodne razgovore s kandidatima za zaposlenje, prikupljanje i pripremu dokumentacije potrebne za zapošljavanje, vođenje evidencija sati radnika i unos podataka u SAP program te suradnju sa svim odjelima unutar poduzeća. Kvalifikacije koje se od vas očekuju uključuju SSS, VŠS, VSS administrativnog ili ekonomskog smjera, znanje njemačkog i/ili engleskog jezika u govoru i pismu, dobro poznavanje rada na računalu u MS Office okruženju (naročito Excel). Prijavite se.

METRO Cash & Carry, prvak neovisnog poslovanja i vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji, zapošljava Administratora/Blagajnika (m/ž) u Dubrovniku. Osoba zadužena za rad na ovoj poziciji ažurno će pripremati, pratiti protok dokumentacije vezane za slaganje robe, dostavu i povrat robe. Provjerite koje vas to još zadaće očekuju te koje uvjete trebate zadovoljiti, kako biste se savršeno uklapali u ovaj natječaj. Sretno s prijavama.

Za dodatne poslove iz IT domene kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top
Spring Festival promocija: Windows 10 Pro za 9,46 €, a Office 2016 Pro za 21,43 €

Datum objave 29.01.2019

Spring Festival promocija: Windows 10 Pro za 9,46 €, a Office 2016 Pro za 21,43 €

Kao što već znamo, Windowsi 10 donose mnoštvo zanimljivih opcija na PC platformu. Microsoftov posljednji operativni sustav kombinira snažne značajke Windowsa 8 i popularnost Windowsa 7 na najbolji mogući način. Možete potrošiti puno novaca na komponente, ali svi znamo da bez operativnog sustava računalo nije potpuno. I premda je Linux odlična opcija, većina ljudi ipak želi Windowse jer pokreću njihov omiljeni softver, što uključuje i najnovije igre.

goodoffer24_spring_2019_1

Instalacija Windowsa je jednostavna, i instalacijski fajl je lako pronaći, bez obzira da li imate kupljeni ključ ili ne, Microsoft je svima omogućio skidanje media creation tool-a besplatno. Jednom kada ga skinemo, Windowse je lako instalirati s odabranog instalacijskog medija. Prilikom instalacijskog procesa Microsoft će od vas zatražiti aktivacijski ključ. Čak i tada ga korisnik ne mora unijeti, nego ga može upisati po završetku procesa, a operativni sustav će vas obavijestiti da vaša instalacija nije aktivirana. Tada je potrebno kupiti aktivacijski ključ i unijeti ga.

Na mnogo načina možete nabaviti aktivacijski ključ, a cijene variraju od povoljnih pa sve do 175 €, u ovisnosti koju verziju Windowsa želite i gdje kupujete. Naravno, postoji mogućnost kupovine i direktno od Microsofta punem njihovog online dućana, no postoje i drugi dućani koji aktivacijske ključeve prodaju za manje novca poput goodoffer24 store-a.

Tko i što je goodoffer24?

Goodoffer24 je online marketplace gdje se prodaju softverski aktivacijski ključevi, video igre, igraće karte po najnižim cijenama, a donose najbolje iskustvo kupovine koje mogu potvrditi milijuni zadovoljnih kupaca u zadnjih deset godina njihovog postojanja. Na goodoffer24 možete pronaći najnovije softverske proizvode po najboljim cijenama u svijetu, a svi se proizvodi mogu kupiti i putem računala i putem prijenosnih uređaja.

goodoffer24_spring_2019_2

Goodoffer24 promocija?

Nude dodatnih 20% popusta na sve softverske proizvode uz upotrebu koda : Y2019NY20.

Kako naručiti s goiodoffer24.com shopa?

Kupovina s Goodoffer24.com shopa je vrlo jednostavna, a na uputama ispod možete vidjeti proces kupovine OEM verzije Windows 10 Professional licence korištenjem Y2019NY20 koda za popust.

goodoffer24_spring_2019_3

 

Samo kliknete na „Add to cart

U košarici nakon toga kliknete „Apply coupon code“ i unesete Y2019NY20. Nakon toga je potrebno kliknuti Apply Discount i popust će biti dodan na narudžbu!

goodoffer24_spring_2019_4

Nakon toga je potrebno kliknuti „Proceed to Checkout“, odabrati željenu metodu plaćanja (najbolji način plaćanja je PayPalom) i potvrditi narudžbu. Nakon plaćanja, primit će te naručeni proizvod (licencni broj) u kratkom vremenu na e-mail – brzo i bez komplikacija!

Brza isporuka i najbolja usluga

Od Goodoffer24.com shopa možete očekivati najbolju uslugu. Odmah po kupovini stiže vam e-mail i tako ste izbjegli sve troškove dostave, a proizvod je odmah dostupan. U slučaju bilo kakvih problema, služba za korisnike je uvijek dostupna – samo pošaljite e-mail na info@goodoffer24.com i profesionalni prodajni tim će vam brzo odgovoriti.

Podsjećamo vas da najprije skinete verziju softvera za koju imate licencu i zatim ju aktivirate kupljenim ključem.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top
Noctua predstavila nove termalne paste i maramice za čišćenje

Datum objave 29.01.2019

Noctua predstavila nove termalne paste i maramice za čišćenje

noctua_nt_h2_10g_5

Noctua je danas predstavila novu NT-H2 termalnu pastu koja nasljeđuje poznatu H1, a donosi poboljšana svojstva. Lakše se nanosi, dugotrajnija je i s novom formulom mikročestica donosi i bolja termalna svojstva. Uz standardno 3.5-gramsko pakiranje po cijeni od 12.90 €, predstavili su i veće 10-gramsko po cijeni od 24.90 €. U prodaji ostaje i NT-H1 po sniženim cijenama od 7.90 € za 3.5-gramsko, i 14.90 € za 10-gramsko pakiranje. U internim testovima proizvođača H2 je u istim uvjetima postigla 2°C nižu temperaturu od H1.

noctua_na_scw1_5

Uz novu pastu, predstavili su i NA-SCW1, pakiranje od 20 maramica za čišćenje termalne paste. Cijena za maramice je 7.90 €.

Više... Vaš Komentar Top
Cooler Master predstavio nove low profile tipkovnice

Datum objave 28.01.2019

Cooler Master predstavio nove low profile tipkovnice

cm_sk65x

Cooler Master je predstavio novo razvijene mehaničke tipkovnice niskog profila iz SK serije – SK650 i SK630. Riječ je o tipkovnicama s, kako kaže proizvođač, savršenim omjerom “work and play” karakteristika. Tipkovnice su opremljene s Cherry MX low profile prekidačima, koji imaju niži radni hod i točku aktivcacijje, ali sa istom izdržljivošću kao i preciznošću MX Red prekidača. Svaka pojedina tipka je osvijetljena, a kontrola se vrši uz pomoć Portal Software programa. Tipkovnice imaju i on-the-fly kontrolu za osvjetljenje i Macro naredbe, a dvije se tipkovnice razlikuju po veličini. SK650 je full layout tipkovnica, a SK630 je ten leyless model.

Uskoro će na tržište izaći i wireless modeli ovih tipkovnica koje će nositi imena SK651 i SK631, a izaći će i SK621 koja će biti kompaktna 65-key wireless tipkovnica. Cijene za SK650 i SK630 su 160, odnosno 140 €, a za SK621 će biti 140 €.

Više... Vaš Komentar Top
Transcend MTE220S PCIe M.2 SSD

Datum objave 23.01.2019

Transcend MTE220S PCIe M.2 SSD

transcend_mte220s

Transcend je predstavio novi MTE220S M.2 SSD koji ima PCIe 3.0 x4 sučelje i kompatibilan je s NVMe specifikacijama. Ostvaruje brzine transfera od 3.5 GB/s za čitanje i 2.8 GB/s za zapis, a dolazi u 256/512 GB i 1 TB izvedbama. Za nadzor rada tu je SSD Scope softver koji podržava S.M.A.R.T. Status, Diagnostic Scan, Secure Erase, Firmware Update, TRIM Enable, Health Indicator i System Clone funkcije.

Više... Vaš Komentar Top
Službeno predstavljen Honor View20

Datum objave 23.01.2019

Službeno predstavljen Honor View20

Honor View20

Na predstavljanju u Parizu, HONOR je istaknuo pet značajki uređaja HONOR View20 koje se koriste prvi put u svijetu: pametnu kameru od 48MP, prednju kameru od 25MP, 7nm Kirin 980 AI čipset, AI Wi-Fi tehnologiju s trostrukom antenom i dizajn od aurora nanoteksture. U znak priznanja za ove podvige u inženjerstvu, HONOR View20 osvojio je početkom mjeseca brojne nagrade na sajmu CES 2019 u Las Vegasu.

Stražnja kamera na Honoru View20 prva je koju pokreće senzor SONY IMX586 48MP s CMOS-om veličine pola inča i Quad Bayerovom konfiguracijom s 1,6 μm piksela. Senzor, pojačan čipsetom Kirin 980, podržava novi način rada ’48MP AI Ultra Clarity’ za fotografije s neusporedivim detaljima i jasnoćom.

Kamera istovremeno snima nekoliko 48-megapikselnih fotografija te od najboljih detalja svake od njih stvara jednu 48-megapikselnu fotografiju. Dvostruki NPU na Kirinu 980 fotografiju obrađuje pomoću naprednog AI algoritma kojim se procjenjuje kvaliteta fotografije, optimiziraju detalji na tamnim područjima, a boje se podešavaju tako da izgledaju življe.

Honor View20_midnight_black

Još jedna stražnja kamera – 3D kamera stvara novu dimenziju u fotografiji i videografiji te donosi veću iskoristivost i zabavu. Ova 3D kamera prikuplja informacije o oblicima objekata na temelju TOF (time-of-flight) svjetlosnih signala kako bi omogućila dubinsko očitavanje, praćenje skeleta i snimanje pokreta u stvarnom vremenu. Ona može pretvoriti HONOR View20 u igraću konzolu s kontrolom pokreta, omogućujući vam da igrate 3D igre kao nikada do sada, a podržava i igre Fancy Skiing i Fancy Darts.

Inovativni All-View zaslon s prednjom 25-megapikselnom kamerom pruža doživljaj bez zuba/notcha te izvanredan odnos između zaslona i kućišta od 91,8 %. Honorovi inženjeri koriste poseban držač za precizno postavljanje prednje kamere ispod prozirnog otvora na zaslonu veličine samo 4,5 mm stvorenog naprednim litografskim procesima. HONOR View20 nadmašuje konkurentne kamere integrirane u zaslon tako što održava strukturu i snagu zaslona te nudi bolju upotrebljivost i kvalitetu fotografije.

HONOR View20 u prodaji je od 1. veljače 2019. na odabranim tržištima koja uključuju Francusku, Veliku Britaniju, Njemačku, Španjolsku, Italiju, Finsku, Češku, Poljsku, Rusiju, Maleziju, Indiju, Ujedinjene Arapske Emirate (UAE), Saudijsku Arabiju i Hrvatsku. Pametan telefon dostupan je u četiri boje: crnoj ‘midnight black’, plavoj ‘sapphire blue’, te MOSCHINO (plavoj ‘phantom blue’ i crvenoj ‘phantom red’). Maloprodajna cijena u Hrvatskoj će iznositi 4.799 kuna za 6GB RAM + 128GB ROM i 5.399 kuna za 8GB RAM + 256GB ROM. Riječ je o preporučenim cijenama, a točne će cijene ovisiti o prodajnim mjestima.

Više... Vaš Komentar Top
Na FER stižu prvi DroneDays!

Datum objave 17.01.2019

Na FER stižu prvi DroneDays!

DroneDays Logo 2

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER) 26. i 27. ožujka održat će se prvo izdanje DroneDaysa, skupa o bespilotnim letjelicama, u organizaciji FER-ovog Laboratorija za robotiku i inteligentne sustave upravljanja (LARICS) u okviru EU projekta AeRoTwin.

Dvodnevni skup o bespilotnim letjelicama DroneDays na jednom će mjestu okupiti brojne stručnjake i entuzijaste bespilotnih letjelica iz zajednica industrije i akademije te krajnje korisnike i regulatorna tijela. Cilj je skupa potaknuti interakcije i razmjene znanja i iskustava iz područja bespilotnih letjelica, a program će se sastojati od stručnih predavanja, business-to-business sastanaka, demonstracija najnovijih tehnoloških dostignuća u zračnoj robotici u letačkoj zoni, i sajma vodećih industrijskih poduzeća u regiji.

Više... Vaš Komentar Top
HONOR View20 dobio mnoštvo priznanja na CES-u

Datum objave 17.01.2019

HONOR View20 dobio mnoštvo priznanja na CES-u

Honor View20

HONOR je objavio da je HONOR View20 dobio seriju priznanja za najbolji uređaj na sajmu potrošačke elektronike CES 2019 za svoje vrhunske performanse i elitne značajke, uključujući 48MP AI Ultra Clarity stražnju kameru, All-View zaslon, 3D TOF kameru i čipset visokih performansi.

HONOR View20 dobio je nagrade i priznanja od medija i influencera uključujući:

 • Android Central: “Best of CES 2019– „Nevjerojatna vrijednost i zapanjujuća pozadina.“
 • Android Headlines: “Best of CES 2019”
 • Gadget Match: “Best of CES 2019„Sa svojim vrhunskim specifikacijama i inovativnim ponudama, jedan je od najboljih pametnih telefona koje danas možete kupiti.“
 • Gear Diary: “Best of CES 2019„View20 jedan je od onih telefona koji pomiče granicu značajki kojim se drugi telefoni ocjenjuju.“
 • GeekSpin: “Best of CES 2019„Honorov View20 … dolazi sa spektakularnim finišem te mnogo snage i značajki.“
 • Mashable: “Best Tech of CES 2019„HONOR je brzo postao sila na koju treba računati … na CES-u, njegov je View20 bio najbolji telefon zahvaljujući rupi u zaslonu“
 • T3: “Best Smartphone of CES 2019– „Zadivljujuć pametan telefon … baterija kapaciteta od čak 4,000mAh obećaje da će raditi cijeli dan i dugo u noć.“
 • Tech Advisor: “Best in Show 2019” – Dok većina pametnih telefona izgleda prilično slično, View20 na pozadini ima prepoznatljiv efekt slova ‘V’ za koji mislimo da izgleda sjajno i kameru u rupici na zaslonu.“
 • TechRadar: “CES Top Pick 2019– „Zapanjujuća pozadina čini ga snažnim telefonom koji bi mogao uzdrmati vodeći poredak ove godine.“
 • Trusted Reviews: “Best of CES 2019– „HONOR View20 je prvi veliki flagship godine koji sadrži vrstu specifikacija koju od takvog izdanja i očekujete.“
 • Ubergizmo: “Best of CES 2019– „HONOR ulazi u 2019. s iznimno perspektivnim premium telefonom koji donosi prvi na svijetu komercijalni ekran s rupicom.“

HONOR View20 prvi je model koji je na inozemnom tržištu opremljen naprednim 7nm Kirin 980 AI čipsetom s dvostrukim NPU-om; zatim GPU Turbom 2.0 koji uvelike poboljšava grafičke performanse; i baterijom od 4000 mAh sa SuperCharge brzim punjenjem.

Kirin 980 čipset predstavlja 75-postotno poboljšanje brzine u performansama jedne jezgre u odnosu na prethodnu generaciju. Kirin 980 također sadrži Mali-G76 GPU za poboljšanje performansi za 46 %. Performanse uređaja HONOR View20 značajno su povećane, dok je potrošnja energije smanjena za 58 %, pružajući time revolucionarni napredak u korisničkom iskustvu.

Više... Vaš Komentar Top
AMD demonstrirao 7 nm procesor na CES-u

Datum objave 14.01.2019

AMD demonstrirao 7 nm procesor na CES-u

amd_ces_2019_1

Ono što je bez sumnje označilo ovogodišnji CES je AMD-ova premijerna konferencija i nove tehnologije, odnosno proizvode, koje je AMD tom prilikom lansirao, najavio i demonstrirao. Na specijalnoj konferenciji, AMD-ova predsjednica i CEO, dr Lisa Su je uživo demonstrirala performanse najmoćnijih procesora koje je AMD ikada napravio. Oba procesora su zasnovana na AMD-ovoj novoj mikroarhitekturi nazvanoj kratko i jednostavno „Zen 2“.

Prvi procesor je namijenjen brzo rastućem tržištu centara velikih podataka – EPYC procesor druge generacije, sada već poznat pod kodim imenom „Rome“, i druga je generacija EPYC procesora. Dolazi u konfiguracijama do čak 64 jezgra po procesoru! Ova do sada nezamisliva količina x86 jezgara u okviru jednog procesora je omogućena zahvaljujući izuzetnom dostignuću AMD-ovih inženjera – tzv. „čiplet“ tehnologiji spajanja više manjih, fizičkih, procesorskih čipova u jedan masivni unificirani procesor. „Tajni sastojak“ ove tehnologije je AMD-ova „Infinity Fabric“ veza koja ih spaja.

amd_ces_2019_2

Jedan AMD EPYC procesor druge generacije je uspoređen s dva povezana Intel Xeon Platinum 8180 procesora. Ovo su najjači Intelovi procesori ikada i svaki košta 12,200 USD. Procesori su testirani u identično konfiguriranim serverima pomoću standardnog industrijskog benchmarka – NAMD, koji simulira ogromni biomolekularni sistem. Rezultat javnog testiranja je pokazao da je jedan AMD EPYC „Rome“ procesor druge generacije približno 15% brži u usporedbi s dva Intel Xeon 8180 Platinum procesora, ukupne cijene 24,400 USD.

Novi AMD-ov EPYC procesor druge generacije će biti lansiran u prodaju sredinom godine, kada će se znati i njegova cijena. Ono što se već sada zna, je da će EPYC procesor druge generacije biti u potpunosti kompatibilan s postojećom infrastrukturom, tako da će se bez problema moći ugrađivati u postojeće ploče i koristiti postojeće memorije i coolere.

Drugi, i za svakodnevne korisnike mnogo zanimljiviji procesor koji je AMD uživo testirao na pozornici CES-a, je nadolazeća treća generacija AMD Ryzen desktop procesora. I novi Ryzen je baziran na „Zen 2“ arhitekturi i proizvodi se u TSMC-ovim tvornicama u 7-nanometarskoj tehnologiji. Osim toga što donosi veliko povećanje performansi u usporedbi s prvom generacijom AMD Ryzen procesora, treća generacija donosi i nove mogućnosti za čitavu AM4 platformu – prvu podršku za PCI Express 4.0 standard. Pri tome, Ryzen procesor treće generacije je u potpunosti kompatibilan s postojećom infrastrukturom, tako da će se bez problema moći ugrađivati u postojeće ploče i koristiti postojeće memorije i coolere.

amd_ces_2019_3

Demonstracija uživo je pokazala usporedbu s najjačim Intelovim mainstream desktop procesorom – Core i9-9900K. Ovaj uzbudljivi dvoboj dva procesora s 8 jezgara i 16 threadova je odrađen u industrijski standardiziranom benchmarku – Cinebench 15. Oba procesora su pokazala praktično iste performanse, s tim da je za postizanje nivoa performansi Intelovog procesora od 530 USD (cijena na dan 11.1.2019), osmojezgrenom Ryzenu treće generacije trebalo je čak 30% manje energije! Pri tome su oba procesora koristila istu memoriju – DDR4-2667 i isti Noctua Cooler, uz tvorničke UEFI postavke platformi. Inače, s postignutih 2057 CB15 bodova, Ryzen treće generacije je 45% brži u odnosu na Ryzen 7 1700, model iz prve generacije!

Najveće iznenađenje za prisutnu publiku na samoj konferenciji, a i YouTube stream uživo, predstavljalo je samo pokazivanje fizičkog izgleda procesora. Novi Ryzen treće generacije  koristi „čiplet“ tehnologiju baš kao i serverski EPYC. Sam procesor je tako dizajniran da uz demonstriranu verziju s 8 jezgara, bez problema može doći i u verziji sa čak 16 jezgara!

Ostaje da vidimo na ljeto kakva je AMD-ova konačna odluka o konfiguraciji maloprodajnog modela, i cijeni. Demonstracija i prikazani potencijal novog procesora, kao i ostalih proizvoda koje je AMD predstavio utjecali na to da Tom’s Hardware Guide dodijeli „The Best in show“ nagradu AMD-u.

Više... Vaš Komentar Top
Velika rasprodaja: Windowsi Pro za 9.40 €, a Office 2016 Pro za 21.28 €

Datum objave 10.01.2019

Velika rasprodaja: Windowsi Pro za 9.40 €, a Office 2016 Pro za 21.28 €

lvlgo_campaign_I_1

Kineski webshop LVLGO za čitatelje PCEksperta donosi veliku rasprodaju softvera iz njihove ponude. LVLGO je primarno online trgovina za kupoviunu video igara, no u ponudi imaju i drugi sopftver poput Microsoftovih proizvoda (riječ je o OEM licencama). Bazirani su u Hong Kongu, a osim prodaje igara nude i široki raspon XBox Live bodova i pretplata, PlayStation Netvork kartica, ekspanzija za različite igre itd., a sve po povoljnom cijenama.

Za čitatelje i froumaše PCEksperta su u ovoj ponudi pripremili kod za popust na Windows 10 Pro operativni sustav: PCELVL-W

Tu je i kod za Office 2016 pro: PCELVL-W

Za sve ostale proizvoide kod je: PCELVL

 

Savjeti za Windows proizvode:

 1. Proizvod (ključ) vrijedi i za 32 i za 64 bitne verzije.
 2. Pratite ove upute za skidanje i instalaciju softvera.

Savjeti za Office proizvode:

Kako bi otkupili Microsoft Office ključ (licencu), idite na sljedeću stranicu.

 

Lvlgo.com u ponudi također ima i igre po dobrim cijenama:

 

Kako iskoristiti kod za popust?

1. Najprije izaberite željeni proizvod:

lvlgo_campaign_I_2

2. Izaberite “Buy Now” ili “Add into cart” (ako vam je ovo prva posjeta webshopu biti će zatraženo da se registrirate ili ulogirate, a sama je registracija vrlo jednostavna unošenjem vašeg e-maila i lozinke)

3. Unesite kod:

lvlgo_campaign_I_3

4. Otkupite kod i pokazat će vam se cijena proizvoda koju treba platiti:

lvlgo_campaign_I_4

Putem lglgo.com shopa na ovaj način možete doći do povoljnog i legalog softvera bilo da je riječ o operativnim sustavima, alatima, video igrama ili nekim srodnim proizvodima.

(sponzorirani članak)

Više... Vaš Komentar Top

Forum

Objavljeno prije 1 minute

Koji adapter za pojačalo ?

Objavljeno prije 2 minute

F1 sezona 2019

Objavljeno prije 11 minuta

Nadolazeći socketi, ploče i procesori

Objavljeno prije 21 minuta

Koji multifunkcionalni printer?

Objavljeno prije 23 minute

HWinfo overlay on-off / screenshot

Novosti

ADATA predstavlja nove proizvode na Computexu

Pored dosadašnjih proizvodnih linija tvrtke ADATA koje uključuju SSD pogone, tvrde diskove, memoriju i druge proizvode, ADATA će po prvi put, i to pod tržišnom markom XPG, na Computexu izložiti i svoje najnovije komponente namijenjene koris... Pročitaj više

Remo Repair MOV – softver za popravke video fajlova

Remo Software je indijska softverska tvrtka koja se specijalizirala za data recovery softver, alate za popravljanje fajlova, alate za Outlook i slično. Jedan video recovery alata je i Remo Repair MOV je koristan alat za popravak oštećenih,... Pročitaj više

AMD Navi Pro i Navi XT

Sapphireov je PR manager, slučajno ili namjerno, otkrio kineskim novinarima da će AMD inicjalno predastaviti dva Navi proizvoda - Pro, koji će se prodavati po preporučenoj cijeni od 399 USD i XT koji će se prodavati po preporučenoj cijeni o... Pročitaj više

AIDA64 v6.00

  FinalWire je objavio dostupnost nove verzije svog AIDA64 softvera u sve četiri dostupne verzije, sa Extreme i Business edicijama. Novosti uključuju: SHA3-512 cryptographic hash benchmark utilizing AVX, AVX2 and AVX-512 AVX2 and FMA a... Pročitaj više

Huawei bez PlayStorea

Huaweievim problemima izgleda da nema kraja, a jedan od razloga jest činjenica da Android nije toliko otvorena platforma koliko ljudi misle, iako je samo srce platforme Open Source – proizvođači mobilnih telefona mogu koristiti Google aplik... Pročitaj više

Sve novosti