Meta Code Llama 70B u borbi protiv AI zatvorenog koda

Datum objave 02.02.2024 - Sanja Ledinek

Meta Code Llama 70B u borbi protiv AI zatvorenog koda

Meta Code Llama 70B u borbi protiv AI zatvorenog koda

Meta Code Llama 70B u borbi protiv AI zatvorenog koda (1)

Meta Code Llama 70B jedan je od najvećih i najnovijih open source modela umjetne inteligencije za generiranje koda. Koristi tehniku koja se zove samoopažanje, koja mu omogućuje učenje odnosa i ovisnosti između različitih dijelova koda. Ovaj ažurirani model je brži, bolji i točniji.

Vjerojatno ste upoznati da generiranje koda nije lak zadatak. Često je to složen postupak i zahtijeva mnogo konteksta i logike za razumijevanje i generiranje. Za razliku od prirodnog jezika, koji je višeznačan i fleksibilan, programski kod je precizan i krut. Mora slijediti stroga pravila, sintaksu i proizvesti očekivani rezultat i ponašanje. Kako bi odgovorili na te izazove, modeli generiranja koda zahtijevaju mnogo podataka, puno računalne snage i inteligencije.

Ovdje Code Llama 70B dolazi do izražaja. Vrhunski je model velikog jezika (LLM) obučen na 500 milijardi kodova i podataka povezanih s kodom, što ga čini sposobnijim i robusnijim od prethodnih modela. Također ima veći kontekstni prozor od 100.000 tokena, što mu omogućuje rukovanje i generiranje dužeg, složenijeg koda. Omogućava programiranje korištenjem različitih programskih jezika kao što su Python, C++, Java i PHP na temelju upita prirodnog jezika ili na temelju postojećih isječaka koda.

Meta Code Llama 70B u borbi protiv AI zatvorenog koda (1)

Što su AI stolna i prijenosna računala? Treba li sada kupiti ili možda pričekati?

Meta sprema oružje za AI rat ne štedeći novac

Pet glavnih AI trendova za 2024.

CodeLlama-70B-Instruct i CodeLlama-70B-Python

Vrhunac Code Llama 70B je CodeLlama-70B-Instruct, fino podešena varijanta posebno dizajnirana za razumijevanje uputa prirodnog jezika i generiranje programskog koda u skladu s tim. Može podnijeti niz zadataka kao što su sortiranje, pretraživanje, filtriranje i manipuliranje podacima, kao i implementaciju algoritama kao što su binarno pretraživanje, Fibonacci i faktorijel. CodeLlama-70B-Instruct ima ocjenu 67,8 na HumanEvalu, referentnom skupu podataka od 164 programska problema koji se koristi za testiranje funkcionalne ispravnosti i logike modela generiranja koda.

Meta Code Llama 70B u borbi protiv AI zatvorenog koda (2)

Code Llama 70B uključuje i CodeLlama-70B-Python, varijantu optimiziranu za Python, jedan od najpopularnijih i najčešće korištenih programskih jezika na svijetu. Ova je varijanta obučena na 100 milijardi Python kodova, što je čini fluidnijom i preciznijom u generiranju koda. Također se može nositi s nizom zadataka kao što su indeksiranje weba, analiza podataka, strojno učenje (ML) i web razvoj.

Code Llama 70B je besplatan za preuzimanje pod istom licencom kao Llama 2 i prethodni modeli Code Llama, dopuštajući istraživačima i komercijalnim korisnicima da ga koriste i mijenjaju. Modelu se može pristupiti i koristiti kroz različite platforme i okvire, kao što su Hugging Face, PyTorch, TensorFlow i Jupyter Notebook .

Meta AI također pruža dokumentaciju i upute za korištenje i fino podešavanje modela za različite svrhe i jezike. Više informacija i dokumentacije možete pronaći na GitHubu i Hugging Faceu .

Više... Vaš Komentar Top
Googleova besplatna kvota reCAPTCHA usluge znatno je smanjena

Datum objave 02.02.2024

Googleova besplatna kvota reCAPTCHA usluge znatno je smanjena

Googleova besplatna kvota reCAPTCHA usluge znatno je smanjena

Često kada pregledavamo web ili prijavljujemo se na račun, nailazimo na postupak provjere – “nisam robot” ili zahtijeva da pronađemo sliku u mreži od devet kvadrata s npr. semaforom. To je mehanizam provjere identiteta za stvarne ljude ili robote. Među njima, reCAPTCHA (potpuno automatizirani javni Turingov testni sustav) usluga provjere koju je razvio Google, pruža besplatnu kvotu koja se može koristiti jedan milijun puta mjesečno. I to je razlog što većina web stranica ovu vrstu provjere koristi.

Ali, prema najnovijim člancima tehnološkog blogera, Google je nedavno poslao obavijest e-poštom korisnicima web stranica koji primjenjuju spomenutu verziju usluge provjere, da počevši od 1. travnja ove godine mijenjaju specifikacije i načine naplate.

Besplatno ograničenje sada se smanjuje na 10.000 puta mjesečno. Nakon što se iskoristi, svakih dodatnih 1.000 provjera mora se platiti 1 USD. To također znači da bi Google reCAPTCHA usluga provjere, izvorno gotovo besplatna, mogla povećati troškove održavanja web stranica s velikim prometom. No, ne sumnjamo da će im biti problem ih pokriti.  Za manje tvrtke, web stranice  i  web programere kojima je ključna usluga, nadolazeća promjena cijena mogla bi ih natjerat da traže alternative i procjenjuju trenutnu upotrebu.

Googleova besplatna kvota reCAPTCHA usluge znatno je smanjena_2

Google Chrome dodaje tri AI značajke u najnovijoj verziji

Google rangira plagirane AI vijesti ispred članaka iz stvarnih medija

Neke od Googleovih veza s Usenetom postaju povijest

Uz to Google u travnju počinje odbijati naslijeđeni URL za reCAPTCHA HTTPS API. Ako web-lokacija koristi reCAPTCHA preko SSL-a, web administratori morat će napraviti manju izmjenu koda prije 11. travnja. Ako web-lokacija ne učitava reCAPTCHA izazov API preko SSL-a, nema potreba za nikakvim promjenama. Za provjeru korištenja SSL treba pogledati izvor svoje web stranice koje sadrže reCAPTCHA i vidjeti koristi li negdje “

Više... Vaš Komentar Top
Phison ove godine debitira s četiri UFS kontrolera za mobilne telefone

Datum objave 02.02.2024

Phison ove godine debitira s četiri UFS kontrolera za mobilne telefone

Phison ove godine debitira s četiri UFS kontrolera za mobilne telefone

Phison je najavio četiri nova UFS rješenja za pohranu pokrivajući od UFS 2.2 specifikacija do najnovije generacije UFS 4.0. kako bi se zadovoljile potrebe početnih 5G mobilnih telefona kao i vrhunskih modela.

Phisonov glavni fokus ovaj put je PS8327 prilagođen konverziji početnih specifikacija za pohranu. U usporedbi s polu-dupleksnim načinom rada eMMC-a, puni dupleksni način rada UFS 2.2 značajno povećava brzinu čitanja za tri puta, ne samo pri rukovanju funkcijama pametnog telefona koje zahtijevaju obradu velikih količina podataka (kao što je snimanje visoke razlučivosti i reprodukcija videa), ali također troši manje energije pri istoj razini performansi kao eMMC. Koristi 22nm proces, postiže UFS 2.2 brzine od 1.000 MB/s u uvjetima jednog kanala i 64 GB pohrane niskog kapaciteta. Uz to, ima interni LDPC ECC mehanozamšeste generacije, koji pruža pouzdanije i snažnije mogućnosti ispravljanja pogrešaka.

Phison PS8325 je dvokanalno UFS 3.1 rješenje za mobilne telefone temeljeno na TSMC-ovom 12nm procesu. Može podržati najnoviji NAND od 1Tb. Može se pohvaliti Phison samorazvijenim 4KB LDPC za ispravljanje pogrešaka. Očekuje se da će masovnu proizvodnja započeti u prvom kvartalu ove godine.

UFS 3.1 PS8329 fokusira se na tržište pametnih telefona srednje klase. Koristeći 22nm proces, najmanji je UFS 3.1 kontroler na tržištu s istim specifikacijama. Postiže brzine čitanja i pisanja veće od 2.000 MB/s kroz jednokanalnu konfiguraciju. Uz to, 4K LDPC ECC mehanizam za ispravljanje pogrešaka pruža kompatibilnost i performanse s NAND Flash sljedećom generacijom.

PS8361 rješenje je UFS 4.0, koje koristi TSMC-ov 12nm proces i 4 kanala, koje može postići performanse čitanja veće od 4.000 MB/s i ima ultra-visoku potrošnju energije po jedinici. Učinkovitost potrošnje energije u mA pomaže u produljenju vijeka trajanja baterije. Bit će dostupan u drugoj polovici 2024. godine.

Više... Vaš Komentar Top
Hoće li fizički diskovi s igrama postati povijest?

Datum objave 02.02.2024

Hoće li fizički diskovi s igrama postati povijest?

Hoće li fizički diskovi s igricama postati povijest

Priča se da će Microsoft ugasiti cijeli Xbox fizički odjel za maloprodaju igara.

Nedavno su pokrenuli val otpuštanja velikih razmjera. Izvješteno je da je izravno ukinuo cijeli Xbox odjel za maloprodaju igara, što je navelo mnoge da špekuliraju da će krenuti prema potpunom digitalnom razvoju. Da budemo precizniji, Microsoft je otpustio ukupno 1.900 zaposlenika, a suspendirane su i mnoge igre u razvoju Xbox tima. Primjerice, Blizzard je najavio da će razviti igru za preživljavanje kodnog imena Odyssey, a sada je poznato da definitivno prekida razvoj .

Jez Corden iz Windows Centrala, otkrio je da ovaj val otpuštanja ipak ne znači da će se Microsoft odmah povući s fizičkog tržišta, te možda i dalje surađivati s drugim igračima kroz outsourcing. Ali krajnja namjera je da se više se usredotoči na usluge pretplate na Game Pass.

Kruže i glasine da Microsoft razvija potpuno digitalnu verziju modela Xbox Series X koja će, poput Xbox Series S, podržavati samo digitalne verzije igara i neće moći koristiti fizičke diskove. S popularnošću pretplatničkih usluga i digitalne kupnje prilagodili su se i trgovci. Navodno će Dexerto u potpunosti izbaciti fizičke DVD diskove sa svojih polica, a Walmart je također izvijestio da će ukloniti sve fizičke DVD-ove sa svojih polica u bliskoj budućnosti.

Više... Vaš Komentar Top
Amerikanci gledaju u ekrane više od 7 sati dnevno

Datum objave 02.02.2024

Amerikanci gledaju u ekrane više od 7 sati dnevno

Amerikanci gledaju u ekrane više od 7 sati dnevno

Najnovije američko istraživanje pokazuje da više od 104 milijuna Amerikanaca uključujući gotovo 70 posto uredskih radnika provodi više od 7 sati dnevno pred ekranima.

Prema izvješću, ova ovisnost o ekranu uzrokuje velike ekonomske gubitke koji pokriva izravne troškove zdravstvenog sustava zbog zdravstvenih problema uzrokovanih pretjeranom upotrebom očiju i skrivene troškove ugroženog osobnog zdravlja i mentalnog stanja.

Istraživači kažu da sveprisutnost ekrana u svakodnevnom životu povećava rizik ljudi od “digitalnog naprezanja očiju” (DES), s tipičnim simptomima uključujući bolove u vratu i leđima, zamagljen vid, glavobolje i suhe oči. Zabrinjavajuće je da su samo 2 sata pred ekranom dnevno dovoljna da izazovu ove simptome, koji ako se ne liječe mogu smanjiti radnu produktivnost, pogoršati druga nedijagnosticirana očna stanja i utjecati na kvalitetu sna i mentalno zdravlje.

Ali izvješće je dalo i pozitivan signal. Redovitim posjećivanjem optometrista, korištenjem hidratantnih krema za oči i nošenjem odgovarajućih naočala simptomi DES-a mogu se učinkovito ublažiti i osobni medicinski troškovi smanjiti.

Studiju objavljuju American Optometric Association i Deloitte Economics Institute, konzultantska tvrtka.  Ove brojke dobivene su uzimajući u obzir produktivnost ljudi na poslu i troškove zdravstvenog sustava, te primjenom formule koja daje novčanu vrijednost gubitku blagostanja ili izgubljenim zdravim godinama. Izvješće se temelji na uzorku od 1.000 ljudi u dobi od 18 do 64 godine diljem SAD-a, a dolazi u trenutku kada i dalje ovisimo o prijenosnim računalima, telefonima i drugim uređajima za rad i svakodnevni život.

Jeste li i vi poput Amerikanaca koji često ovise o tehnologiji za rad i svakodnevni život ili ipak malo umjereniji ?  Uzmite olovku i papir i izračunajte. Ali bez obzira na vrijeme, radite kratke pauze između gledanja u ekrane i pronađite što više vremena u danu kada ne gledate u ekrane. To je dobar početak za zdravlja vašeg vidnog sustava.

Više... Vaš Komentar Top
Oslobodite novu uredsku snagu: Office 2021 Pro Plus nastupa snažno! Kupi Office 2021 Pro Plus za samo 25.25€ tijekom ovog tjedna!

Datum objave 30.01.2024

Oslobodite novu uredsku snagu: Office 2021 Pro Plus nastupa snažno! Kupi Office 2021 Pro Plus za samo 25.25€ tijekom ovog tjedna!

I Office 2021 Pro i Office 2019 Pro su doživotne licence. Oni koji više vole platiti Office paket  jednom i koristiti ga neograničeno dugo, dobivaju kompletan Office softver. Dopustite nam da vam kažemo razlike između Officea 2021 Pro i Officea 2019 Pro, koje vam mogu pomoći da odaberete onaj koji vam više odgovara. Za razliku od Officea 2019, Office 2021 stavlja istaknutiji naglasak na timski rad i suradnju. Najbolji primjer je uključivanje Teamsa u Office 2021. Timovi omogućuju paketu Office podršku za rad i komunikaciju neovisno o uređaju i lokaciji. Ovo je osobito važno u eri rada na daljinu i kućnih ureda.

Dobro razmislite o verziji paketa Office koju želite posjedovati. Ono s čim ćete se susresti su najpovoljniji softverski kodovi od kojih vam može pasti vilica. Godeal24 veličanstveno pokreće posebnu rasprodaju uredskog softvera u kojoj možete dobiti Office 2021 Pro Plus za samo 25,25 € i Office 2019 Pro Plus za 22,25 €. Kupite Office 2021 Pro licencu za 5 računala, i jedinično vas košta već od 15,05 €! Korisnici Maca žele zajedno istraživati i otkrivati misterije Office Suitea. Office 2021 Home and Business za Mac je samo 49,25 €! Ne samo Office paketi, već i Windows OS i Ashampoo itd. također su dostupni po sjajnim cijenama! Ograničena ponuda uskoro nestaje! Tim korisničke službe Godeal24 profesionalan je u digitalnim ključevima i možete ih konzultirati uvijek! Tu je i doživotno jamstvo nakon prodaje da će vaša kupnja proći bez muke!

240119-720p-gd24-€(2)

Jeftino podignite svoju produktivnost! Vremenski ograničena ponuda!

Jedan od najkorištenijih operativnih sustava u svijetu – Windows 11 Pro. Njegova važnost se može iskazati na više načina, čeka da ju otkrijete!

Nabavite svoj povoljan paket proizvoda danas! (coupon code “SGO62″)

Fantastična prodaja od koje će vam se vilica objestiti! Nevjerojatno dobar posao!

S Godeal24 možete odabrati odgovarajući alat među stotinama alata. Dobro korištenje alata može biti od velike pomoći u vašem radu. Godeal24 vam može pružiti originalne i korisne alate. odaberite onaj koji vam treba!

Najpopularniji alati – Ashampoo:

>>>Nabavite još alata

Kako platiti?

>Idite na stranicu za naplatu, nastavite kao gost (ili kreirajte račun), a zatim ispunite “Informacije o naplati”.

godeal24_narudzba_1

> Odaberite “CWALLETCO” u ovom koraku i kliknite Nastavi (Continue)

godeal24_narudzba_2

> Molimo potvrdite svoju narudžbu i klikinite Naruči (Place Order)

godeal_sijecanj_2024_1

> Tada će vas prebaciti na ovu stranicu gdje birate način plaćanja.

godeal_sijecanj_2024_2

> Na kraju, odaberite PayPal za izvršavanje naplate.

godeal_sijecanj_2024_3

Što je Godeal24?

Kao što je navedeno, Godeal24 je globalni distributer računalnog softvera s vrlo agresivnom cjenovnom politikom. Dakle, bilo da ste slobodni kreator sadržaja ili vam je potreban softver za uređivanje videa i slika, ili želite ojačati sigurnost svog računala antivirusnim softverom, pozivamo vas da pogledate sve ponude Godeal24: sigurno ćete pronaći ono što želite traže. Na Godeal24 jamči se da je softver 100% autentičan. Stranica je 100% sigurna, a primitak ključa vrši se odmah putem e-pošte nakon plaćanja. Godeal24 obećava da nudi 24/7 profesionalnu tehničku podršku i doživotnu postprodajnu uslugu te da možete koristiti proizvod bez problema!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top
AGON by AOC predstavlja sljedeći korak u gaming evoluciji

Datum objave 30.01.2024

AGON by AOC predstavlja sljedeći korak u gaming evoluciji

2. 24G4X_PV_F_KV

AGON by AOC započinje godinu predstavljanjem potpuno nove serije gaming monitora za svoju AOC GAMING liniju. Kao nasljednici nagrađivane G2 serije, novi G4 modeli mogu se pohvaliti potpuno novim dizajnom. AOC GAMING 24G4X od 23,8″ (60 cm) i 27G4X od 27″ (68 cm) dolaze s Fast IPS panelima za precizne boje i široke kutove gledanja, još bržim osvježavanjem od 180 Hz, vrijemenom odziva GtG do 1 ms i NVIDIA G – SYNC kompatibilnošću. S cutting-edge značajkama i hrabrim izgledom, novi modeli spremni su unaprijediti gaming iskustvo i za entuzijaste i esport natjecatelje.

Više... Vaš Komentar Top
How to style WATCH GT 4

Datum objave 30.01.2024

How to style WATCH GT 4

MKT_WATCH GT 4_Lifestyle shot_41mm_Golden metal_EN_PSD_HQ_20230825

Pametni satovi u posljednjem desetljeću zaobišli su primat onih klasičnih analognih uređaja i nametnuli su se kao najpopularniji accessories na rukama podjednako žena i muškaraca. Kako tehnologija napreduje, sve više i više gadgeta je dizajnirano da nam olakšaju život i potpuno se uklope u sve dnevne situacije nošenja u čemu posebno prednjače pametni satovi. Oni nam omogućuju da ostanemo povezani dok su nam ruke slobodne, jer ponekad je puno lakše pogledati aktualne mailove ili pozive na licu sata nego na mobitelu. Sportske i zdravstvene funkcije pametnih satova su nepobitno iznimno korisne, ali u ovom tekstu idemo na pomalo lakše i dekorativnije teme. Nosive tehnologije, pogotovo pametni satovi danas obraćaju posebnu pažnju na izgled i estetiku svojih elemenata tako da ih možemo nositi uz sve odjevne kombinacije jer pristaju u svakoj prigodi. Dok se pametni satovi u potpunosti prilagođavaju modnom izrazu pojedinca, njihove inovativne značajke napravljene su uz pomoć stručnjaka iz područja medicine, računalne tehnologije i matematike kako bi detaljno pratile zdravlje i sve fizičke aktivnosti.

Tehnološki div Huawei se nametnuo kao lider u ovom segmentu tržišta, što je i potvrdio kroz svoju novu WATCH GT 4 seriju pametnih satova koja označava stilski pristup pod novim dizajnerskim smjerom nazvanim „Fashion Forward“ te donosi još veću integraciju tehnologije i mode te korisnicima pruža personaliziranije zdravstveno i sportsko putovanje. WATCH GT 4, kao i ostali proizvodi branda u niši nosive tehnologije, pokrivaju svaki modni izričaj.  Bilo da ih nosite u teretani, na poslu ili noćnom izlasku Huawei pametni gadget prilagodit će se vašim stilskim preferencijama i odjevnim kombinacijama, a dostupni su u čak 6 različitih opcija. Verzija od 46mm dostupna je u izvedbi s remenom od nehrđajućeg čelika, tkanim kompozitnim remenom zelene boje te u izvedbi s crnim gumenim remenom, dok je verzija od 41mm dostupna s bijelim kožnim remenom, podesivim remenom zlatne boje te u varijanti s metalnim srebrnim remenom. Brojčanici sata također su podesivi sukladno korisnikovom životnom stilu i željama, a korisnicima je na raspolaganju više od 25 000 različitih pozadina sata za korištenje.

Više... Vaš Komentar Top
AMD Radeon Adrenalin Software 24.1.1 je stigao sa službenom podrškom za AFMF!

Datum objave 29.01.2024

AMD Radeon Adrenalin Software 24.1.1 je stigao sa službenom podrškom za AFMF!

AFMF-banner

U rujnu 2023., AMD je objavio prvi “preview” upravljački program za “AMD Fluid Motion Frames” s namjerom da igračima daju uvid u uzbudljivu novu tehnologiju koja bi mogla podići Radeon GPU-e na višu razinu. Nakon svih povratnih informacija zajednice, poboljšanja i proširenja podrške značajkama zajedno s daljnjim razvojem tehnologije, AMD objavljuje da AFMF danas službeno stiže u najnovijoj verziji AMD softvera – Adrenalin 24.1.1!

7600XT+AFMF

U današnjem najnovijem ažuriranju AMD softvera, možete iskusiti još veći broj sličica u sekundi s “AMD Fluid Motion Frames ” – na najnovijem Radeon RX 7600XT s AMD Fluid Motion Frames i AMD HYPR-RX, korisnici mogu vidjeti do 97% prosječnog povećanja performansi u svom FPS-u; a što je još bolje je da je AFMF sada dio HYPR-RX profila koji se može omogućiti jednostavnim klikom zajedno s dodatnim značajkama kao što je AMD FSR!

Da biste globalno primijenili AFMF, možete jednostavno omogućiti HYPR-RX izravno na kartici “ Home ” kada se otvori AMD softver kako biste iskusili jednostavna rješenja jednim klikom. Ako želite dodatno prilagoditi svoje iskustvo po igri, tu značajku možete pronaći unutar kartice Games i otići na odjeljak “Games” kako biste pojedinačno primijenili AFMF i uživali u povećanom broju sličica u sekundi, zajedno s glatkijim igranjem u raznim naslovima.

Više... Vaš Komentar Top
Philips predstavio novi asortiman i novo partnerstvo za 2024.

Datum objave 29.01.2024

Philips predstavio novi asortiman i novo partnerstvo za 2024.

Philips se prodao u Kini

TPVision je predstavio novi Philips asortiman za 2024. godinu.

Kao vodeći u asortimanu Ambilight TV-a za 2024., OLED+959 ostaje vodeći premium televizor na tržištu zahvaljujući novoj, snažnoj verziji s P5 AI Dual Engine procesora u kombinaciji s META tehnologijom 2.0, novim sustavom Ambilight Plus i integriranim Bowers & Wilkins TV 5.1.2 zvučnim sustavom. Sustav Ambilight Plus nadograđuje se na sofisticiranost inačice sljedeće generacije dodavanjem više leća pojedinačnim lećama sa stražnje strane LED diode u boji.

Philips-OLED959-01

Ambilight Plus može stvoriti dinamičniju, veći opći odsjaj s većom rezolucijom i može projicirati do četiri različita odsjaja na različitim dubinama kako bi dodao novi dvodimenzionalni dojam cjelokupnom efektu uranjanja. Zadivljujuće slike koje prikazuje OLED+959 rezultat su jedinstvene kombinacije dodatne snage procesora 8. generacije P5 AI Dual Engine i poboljšanja META 2.0 OLED panela i algoritma META Multi Booster. Snažni procesor P5 AI Dual Engine 8. generacije uključuje novi Ambient Intelligence V3, AI Machine Learn Sharpness V2 sustav i Smart Bit Enhancement algoritam V3.

Philips-OLED909-07

Dostupan u veličinama zaslona od 55”, 65’ i 77”, OLED+909 nastavlja popularni OLED+ trend nudeći tehnologiju slike i zvuka vrlo visokih specifikacija, pažljivo integriranu u televizor kako bi se osigurao minimalistički dizajn koji nije veći od konvencionalnog seta, ali istovremeno nudi iznimne performanse slike i zvuka. Kao OLED+ model, OLED+909 kombinira najnoviju 8.generaciju P5 AI obrade s META 2.0 OLED panelom i META Multi Booster algoritmom plus Bowers & Wilkins 3.1 zvučni sustav – s novodizajniranim tanjim zvučnicima od 30 x 50 mm koji nude diskretniji profil bez kompromisa u audio performansama. Igranje je također poboljšano zahvaljujući uključivanju novog Game Bar, MEMC igranja i 144Hz VRR.

Philips-THE-ONE-8909-06

The One’ serija se pokazala iznimno popularnom među potrošačima koji su spremno prihvatili jednostavan koncept proizvoda osmišljenog da im pruži televizor koji nudi sve što im može trebati – s performansama i ključnim značajkama vrhunskog televizora, ali po konkurentnoj cijeni srednjeg ranga. Koncept se nastavlja i u 2024. s novim modelom PUS8909 dostupnim u veličinama zaslona od 43” 50”, 55, 65” i 75” koji nude izvrsnu kvalitetu TV slike zahvaljujući kombinaciji najnovijeg P5 procesora s visokokvalitetnim, 144Hz WCG LCD zaslonom.

Philips-6309-Soundbar-02

Novi audio asortiman nudi A6219 on-ear GO slušalice koje imaju Powerfoyle tehnologiju koja nudi solarno punjenje u zatvorenom i vani – i vrijeme reprodukcije od 80 sati. A6709 su nove sportske otvorene slušalice iz serije GO, stvorene u malom obliku TWS modela. H6509 – over-ear slušalice imaju automatsku Bluetooth vezu i vrlo nisku latenciju kada se koriste s Ambilight TV-om opremljenim operacijskim sustavom Titan. Novi soundbar TAB6309 opremljen Dolby Atmosom savršeno odgovara svakom Ambilight TV-u, uključujući one s nižim stalcima, visok je samo 37 mm, a istovremeno nudi snažnu izvedbu punog raspona u kinematografskom stilu.

Titan OS S.L. sklopila je strateško partnerstvo s TP Visionom, u ekskluzivnom partnerstvu za Linux televizore tvrtke TP Vision, i bit će dostupan na odabranim Philips i AOC televizorima u Europi i Latinskoj Americi. Novi operativni sustav bit će prvo lansiran na dvije serije, Mini-LED seriji PML9009 i LED seriji PUS8909, obje planirane za lansiranje u prvoj polovici 2024. godine.

Osnovan od strane iskusnih industrijskih kompanija vodećih europskih i američkih zabavnih, medijskih i investicijskih sektora, uključujući priznate stručnjake iz industrije iz Disney-ja, Roku-a, Rakuten TV-a i KKR-a, Titan OS S.L. ima sjedište u Barceloni, a proširuje svoju globalnu prisutnost uredima u Amsterdamu i Taipeiju.

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top

Forum

Objavljeno prije 4 minute

Koji mobitel kupiti? - 2. dio

Objavljeno prije 18 minuta

Koje napajanje kupiti te preporuka kvalitetnih napajanja dostupnih u HR (1.post)

Objavljeno prije 20 minuta

Youtube premium

Objavljeno prije 33 minute

Koji 27" monitor?

Objavljeno prije 38 minuta

A1 - ex B.net

Novosti

Opasno se zahuktava zabrana korištenja telefona i društvenih mreža djeci mlađoj od 16 godina u Velikoj Britaniji

Unatoč donošenju Zakona o sigurnosti na internetu u listopadu prošle godine, koji zahtijeva od društvenih mreža da zaštite djecu od štetnog sadržaja pod prijetnjom kazni od 10% globalnog prometa, Vlada Ujedinjenog Kraljevstva razmatra još s... Pročitaj više

Kupnja rabljenog Android mobitela: savjeti i trikovi za pametne kupce

U svijetu gdje se najnoviji modeli mobitela mijenjaju brže od modnih sezonskih trendova, a njihove cijene postaju astronomske za većinu potrošača, mnogi se okreću tržištu rabljenih uređaja. No, kupnja rabljenog mobitela može biti poput kupo... Pročitaj više

Emulator Game Boya nestao samo nekoliko dana nakon odobrenja

Apple je odobrio emulator iGBA koji je korisnicima iPhonea omogućavao igranje Game Boy naslova, uključujući popularne igre iz franšize Pokémon i Legend of Zelda, preuzimanjem besplatnih ROM-ova s weba. Brzo se popeo na vrh ljestvice popular... Pročitaj više

Koje su se AMD B650 matične ploče pokazale najbolje, a koje razočarale?

Planirate li kupiti ili sami sastaviti novo računalo? Ako je odgovor potvrdan, obratite pažnju na rezultate testiranja koje je proveo Hardware Unboxed za popularne ulazne AMD B650 matične ploče namijenjene novijem rasponu AMD Ryzen procesor... Pročitaj više

TUXEDO Sirius 16 Gen 2: Linux gaming laptop s Ryzen 7 8845HS

Bavarska tvrtka TUXEDO Computers predstavila je svoj najnoviji Linux gaming laptop, TUXEDO Sirius 16 Gen 2. Dolazi u aluminijskom kućištu s 16,1-inčnim IPS zaslonom (bez odsjaja) rezolucije 2.560 x 1.440 piksela, frekvencije osvježavanja 16... Pročitaj više

Sve novosti