Microsoft Edge u najnovijoj verziji ponovno ojačava sigurnost

Datum objave 27.07.2021 - Sanja Ledinek

Microsoft Edge u najnovijoj verziji ponovno ojačava sigurnost

Microsoft Edge u najnovijoj verziji ponovno ojačava sigurnost

Microsoft Edge 92_1

Microsoft je objavio verziju web preglednika Edge 92 temeljenog na Chromiumu. Blokira automatske reprodukcije medija, donosi brzu prijavu u Outlook za slanje i primanje e-pošte jednim klikom i poboljšava  funkciju upravljanja lozinkama kako bi korisnici  utvrditi jesu li njihove lozinke dovoljno jake.

Microsoft Edge 92_2

Prema Microsoftu, ostale značajke Edge 92 web preglednika uključuju pretraživanje prirodnog jezika za povijest preglednika na adresnoj traci, a MHTML datoteke otvaraju se prema zadanim postavkama u načinu Internet Explorera. Tu su i sinkronizacija podataka o plaćanju na različitim uređajima, mogućnost upravljanja proširenjima s alatne trake, navigacija s HTTP-a na HTTPS na domenama koje podržavaju HTTPS.

Microsoft Edge 92_3

Edge 92 također uključuje mogućnost automatskog slanja snimki s web zaslona u zbirke, što je korisno onima koji istražuju informacije za projekt u školi ili na poslu. Osim toga, stranica Nova kartica sada uključuje mogućnost ocjenjivanja članaka vijesti s emojima.

Microsoft Edge uvodi automatsku HTTPS funkciju prebacivanja

Microsoft ubrzava razvojne cikluse Edgea kako bi se podudarao s Chrome

Microsoft Edge 92_4

Što trebate učiniti kako bi koristili nove funkcionalnosti u Microsoft Edge 92?

Instalirajte Outlook dodatak za proširenje

Kliknite ikonu “…” u gornjem desnom dijelu preglednika Edge za otvaranje izbornika funkcija. Potom kliknite opciju “Proširenja” da biste instalirali Microsoft Outlook u web preglednik, prijavite se svojim Microsoft računom za slanje i primanje e-pošte i ponovno pokrenite preglednik.

Aktivirajte poboljšani upravitelj lozinki

Kliknite ikonu “…” u gornjem desnom dijelu preglednika Edge da biste otvorili izbornik funkcija. Kliknite da biste vidjeli opciju “Postavke“ i potom na stavku “Osobna datoteka” s lijeve strane. Sada bi vam se trebao na desnoj polovici stranice prozora pokazati dodatni gumb “Prikaži stanje” u bloku “Spremljene lozinke”. Aktivirajte ga.

Nakon aktivacije, vidjet ćete u dijelu podataka o lozinkama dodatnu ikonu koja prikazuje crni okvir koji označava različite razine sigurnosti. Potom  kada pomaknete miš na položaj ikone, automatski će se prikazati odgovarajući opis statusa lozinke. Primjerice, tri crna kvadrata znače da lozinka nema poznate slabosti. Ako se pojavi crvena okrugla ikona s bijelim uskličnikom, to znači da je lozinka možda procurila.

Microsoft Edge 92_5

Onemogućite automatsku reprodukciju medija

Verzija preglednika Edge 92 ima zadanu funkciju automatske reprodukcije web multimedijskog playera u “onemogućeno” stanje. Prema Microsoftu, ova se značajka uglavnom temelji na prvom korisnikovom posjetu web stranici i jednoobrazno zabranjuje automatsko reproduciranje. Međutim, ako preglednik dalje otkriva da korisnik često posjećuje web stranicu, tada funkcija automatske reprodukcije neće biti prisilno blokirana.

Pretplatite se na naš YouTube PC Ekspert TV kanal!      

Pratite nas na Twitteru Facebooku.

Više... Vaš Komentar Top
Windows 11: Izbornik s desnim klikom” ima veliku reviziju

Datum objave 27.07.2021

Windows 11: Izbornik s desnim klikom" ima veliku reviziju

Windows 11 Izbornik s desnim klikom” ima veliku reviziju

U usporedbi s Windows 10, novi “izbornik s desnim klikom” (kontekstualni izbornik) u Windows 11, uvelike pojednostavljuje opcije. Microsoft je do sada koristio uobičajene naredbe izravno na vrhu stranice izbornika za olakšavanje izravnog klika. Sada u Windows 11, često korištene naredbe poput Izreži, Kopiraj, Zalijepi, Preimenuj, dalje ostaju na vrhu izbornika, a manje korištene naredbe grupirane su u skupinu „Prikaži više opcija“.

Osim toga, “otvorene datoteke” (u različitim programima) više se ne postavljaju zasebno, već jedna uz drugu.

W11 vs W10

Foto: s lijeve strane nalazi se novi izbornik s desnim klikom na sustav Windows 11, koji se trenutno testira u razvojnoj verziji, a s desne je trenutna verzija sustava Windows 10.

Windows 11 Izbornik s desnim klikom” ima veliku reviziju_1

Uz to, Windows 11. nudi i novo sučelje za dijeljenje. Klikom na gumb “Dijeli” možete brzo koristiti funkciju “Dijeljenje u blizini” za slanje na okolna računala ili odabir često korištenih kontakata e-pošte ili dijeljenje datoteka putem App.

Pretplatite se na naš YouTube PC Ekspert TV kanal!      

Pratite nas na Twitteru Facebooku.

Više... Vaš Komentar Top
BIOSTAR lansira matičnu ploču B550T-SILVER

Datum objave 27.07.2021

BIOSTAR lansira matičnu ploču B550T-SILVER

BIOSTAR B550T-SILVER

Biostar B550T-SILVER matična ploča je Mini-ITX specifikacije. Koristi ekstremni dizajn napajanja 6 + 2 faze Dr. Mos i Digital PWM. Biostar B550T-SILVER ima ugrađeni PCIe 4.0, a podržava propusnost i brzinu prijenosa 16 GT/s.  Prihvaća 2-DIMM DDR4 RAM konfiguraciju i može podržati do 64 GB velike brzine 4933+ (OC) RAM-a što je prikladno za kućnu zabavu ili poslovne potrebe. Dobar je izbor za potrošače koji teže kompaktnom i učinkovitom sustavu.

I/O uključuje 1 USB 3.2 (Gen2) Type-C priključak, 1 USB 3.2 (Gen2), 4 USB 3.2 (Gen1) porta i P2 / 2 za tipkovnicu / miša koji se spaja na priključak . Uz to, opremljen je WiFi 6 antenskim priključkom i LAN priključkom s Realtek RTL8125B čipsetom za podršku bržim mrežnim brzinama. Na popisu specifikacija je i HDMI 2.0 koji daje 4K kvalitetu slike . Što se tiče zvučnih efekata, B550T-SILVER koristi čipove ALC897 kako bi pružila tri seta audio priključaka uključujući vrhunski 7.1-kanalni surround zvuk .

Detaljne specifikacije dostupne su na web stranici proizvođača.

Pretplatite se na naš YouTube PC Ekspert TV kanal!      

Pratite nas na Twitteru Facebooku.

Više... Vaš Komentar Top
Pripazite! Pojavile su se lažne instalacijske datoteke za Windows 11!

Datum objave 27.07.2021

Pripazite! Pojavile su se lažne instalacijske datoteke za Windows 11!

Lažne instalacijske datoteke za Windows 11_1

Očekuje se da će Microsoftova glavna revizija nove generacije operativnog sustava Windows 11, biti službeno objavljena ove jeseni. Probne Insider verzije instalacijskog programa za programere privukle su mnoge korisnike računala da ih isprobaju.

Međutim, Kaspersky otkriva veliki broj zlonamjernih programa, reklama, virusa trojanskih konja, koji mogu ukrasti lozinke i time uzrokovati rizike sigurnosti na korisnikovom uređaju. Razlog je što se na webu pojavilo niz neslužbenih kanala s Windows 11 falsificiranim instalacijskim datotekama i ugovorima o licenci. Apeliraju na sve koji žele isprobati novu verziju sustava Windows 11, da ne preuzimaju instalacijske datoteke iz drugih izvora osim službenih Microsoftovih kanala.

Lažne instalacijske datoteke za Windows 11_2

Foto: Krivotvorena verzija instalacijske datoteke upravljačkog programa za Windows 11

Analiza Kasperskya istaknula je da iako su veličina i kapacitet ovih lažnih instalacijskih programa za sustav Windows 11 čak 1,75 GB, većina njih je zapravo sastavljena od beskorisnih junk datoteka. U dijelu prozoru prikaza sporazuma, nakon što korisnik pritisne gumb za potvrdu, počinje instalacija zlonamjernih programskih datoteka izravno na korisnički uređaj. Zanimljivo je da naziv datoteke sadrži i engleski naziv Windows 11 i  postoje licence kako bi bolje  zlonamjernici obmanuli korisnika.

Pretplatite se na naš YouTube PC Ekspert TV kanal!      

Pratite nas na Twitteru Facebooku.

Više... Vaš Komentar Top
AOC predstavlja novi gaming svemir AGON monitora

Datum objave 27.07.2021

AOC predstavlja novi gaming svemir AGON monitora

agon_by_aoc

AOC najavljuje lansiranje svojeg novog brenda AGON monitora. Novi brend objedinit će postojeće gaming monitore i AOC gaming dodatke te proširiti njihov portfelj za povremene gamere, natjecateljske gamere i ambiciozne esports gamere, novim modelima.

Stefan Sommer, globalni voditelj marketinga u AOC-u: “Gaming industrija i esports sector spadaju u najbrže rastuća tehnološka tržišta – i zasigurno najuzbudljivija. Više smo nego ponosni što s ovom jedinstvenom zajednicom dijelimo svoj novi koncept i viziju brenda. AGON by AOC zasigurno će podići ljestvicu kada je riječ o gaming ekosustavima – i podići gaming razinu mnogih gamera širom svijeta.

Uz AGON by AOC gameri se uvode u impresivno iskustvo bez obzira na razinu vještina ili gaming žanr koji vole. Posvetivši se još više serviranju igara širom svijeta, AGON by AOC predan je stvaranju najboljeg gaming ekosustava od miševa do monitora za MMORPG, utrke, simulacije ili FPS igre – za znatiželjne avanturiste, iskusne junake i profesionalne legende.

Više... Vaš Komentar Top
ADATA će 5. kolovoza uživo streamati događanje predstavljanja proizvoda “Xtreme Innovation”

Datum objave 27.07.2021

ADATA će 5. kolovoza uživo streamati događanje predstavljanja proizvoda “Xtreme Innovation”

ADATA Xtreme Innovation

ADATA Technology će na svom događanju “Xtreme Innovation” predstaviti cijeli niz novih proizvoda. Internetsko događanje zakazano je za 5. kolovoza 2021. (u 17h po srednjeeuropskom vremenu), a bit će predstavljeni najnoviji proizvodi i rješenja robnih marki ADATA i XPG, uključujući SSD-ove, DRAM module, memorijske kartice te PC komponente i sustave. Događanje će voditi XPG-ova MERA i podudara se s obilježavanjem dvadesete godišnjice postojanja ADATA-e koja će se slaviti tijekom 2021.

MERA je protagonistica priče robne marke XPG i ona predstavlja sve igrače kroz otpornost u odgovaranju na izazove i postizanje revolucionarnih rezultata. MERA je omiljena kod fanova širom svijeta i postala je žarišna točka robne marke XPG. Budite svjedoci njenog prvog nastupa u svojstvu voditeljice na ADATA-inom internetskom predstavljanju proizvoda.

Gledajte 5. kolovoza prijenos događanja na YouTubeu da biste vidjeli najnovije proizvode robnih marki ADATA i XPG. Tijekom događanja napišite komentar u odjeljku s komentarima i uđite u izbor za osvajanje SSD-a, DRAM modula ili prijenosnog računala XPG. Pratite ADATA-u na Instagramu.

 Predstavljanje proizvoda putem interneta “Xtreme Innovation” tvrtke ADATA Technology za 2021.

Više... Vaš Komentar Top
Canon predstavlja zadivljujuću sliku koja je pobijedila na natječaju Redline Challenge

Datum objave 27.07.2021

Canon predstavlja zadivljujuću sliku koja je pobijedila na natječaju Redline Challenge

Pobjednička fotografija - Izgubljena autocesta, autor Piotr Skrzypiec

Canon predstavlja pobjednika svog fotografskog natječaja Redline Challenge na temu Svjetlo u tami Piotra Skrzypieca iz Poljske koji trenutačno živi u Sloveniji. On je zadivio suce svojom zadivljujućom fotografijom „Izgubljena autocesta“. Piotr će dobiti Canonov komplet u vrijednosti većoj od 14 000 eura koji uključuje EOS R5 i objektive RF. On će mu pomoći da svoju vještinu podigne na novu razinu zajedno s osobnim fotografskim zadatkom i mentorskom lekcijom sa sucem i Canonovim ambasadorom Lorenzom Holderom. Danas su objavljene i fantastične fotografije koje su ušle u uži izbor.

Komentirajući svoju pobjedu, Piotr Skrzypiec je rekao: “Teško je opisati taj osjećaj – istovremeno je to ogromno iznenađenje, ali i veliko postignuće, tim više što sam se prijavio s tri slike i otkrio da su sve tri ušle u uži izbor. Nagrada je najbolji komplet opreme koji mogu zamisliti. Ne mogu dočekati da uzmem u ruke Canon EOS R5. Čini se kao savršen alat za vrstu fotografije kojom se najviše bavim – pejsaže, prirodu i makrofotografiju.”

Više... Vaš Komentar Top
Oppo – sigurnost je neizbježan preduvjet za brzo punjenje baterija mobitela

Datum objave 24.07.2021

Oppo - sigurnost je neizbježan preduvjet za brzo punjenje baterija mobitela

oppo_sigurnost_punjenja_1

Brzo punjenje baterija danas je postalo gotovo obavezno za mobitele, a izraz “punite 5 minuta i razgovarajte 2 sata” sve popularniji jer brzina punjenja iz godine u godinu raste. Sada je već premašena granica od 100 vata i potencijalne sigurnosne opasnosti povećavaju se u odnosu na prošlost. Sukladno tome ne bi smjelo biti nikakvih presedana u pogledu sigurnosnih zahtjeva. S ovom tvrdnjom slaže se poznati promotor ekosustava brzog punjenja baterija, tvrtka Oppo.

Nedavno su održali godišnji Oppo “Flash Charge Open Day i predstavili niz inovativnih tehnologija povezanih sa sigurnošću i kvalitetom brzog punjenja baterija.

oppo_sigurnost_punjenja_2

Dvostruka ćelija s unutarnjim nizom

Struktura “Double String Double Cell” inovativan je način pakiranja dvije ćelije u u jedno kućište baterije. Sloj posebnog polimernog materijala omogućava da dvije ćelije u bateriji rade neovisno bez međusobnog ometanja, što će smanjiti gubitak nevaljanog prostora zadržavajući pritom sve sigurnosne performanse. Uz to ovaj dizajn unutarnje strukture može povećati kapacitet za najmanje 5% iz godine u godinu.

oppo_sigurnost_punjenja_3

Napredna sigurnosna barijera

Oppo je osmislio vrlo naprednu sigurnosnu barijeru koja koristi novu vrstu kompozitnog materijala kao podlogu i izazovni postupak postavljanja dva aluminijska sloja vrlo zahtjevnim postupkom da bi se  stvorila „sendvič“ struktura.  Na vrh se nanose još dva sigurnosna premaza  kako bi se oblikovala konačna  5 -slojna sigurnosna struktura koja 100% sprječava udare teških predmeta bez utjecaja na performanse baterije.

oppo_sigurnost_punjenja_4

Nova generacija osigurača

Oppo također koristi elektronički prekidač niske impedancije od galij nitrida koji zamjenjuje uobičajeni silicijski MOSFET-ova u krugovima za punjenje mobitela. Time se postiže isti funkcionalni učinak, ali novo rješenje zauzima manje površine matične ploče mobitela.

ASIC čip za brzo uočavanje sigurnosnih prijetnji

Tvrtka je razvila i čip za inteligentno otkrivanje unutarnjih oštećenja baterije ili sustava za punjenje. Nadgleda pad napona u stvarnom vremenu uz pomoć odgovarajućeg AI algoritma za identifikacije složenih scenarija.  Ustanovili se da je baterija oštećena, upozorit će korisnika i na odgovarajući način izravno prekinuti punjenje.

Koje vam aplikacije najviše prazne kapacitet baterije mobitela?

Bateriju Wiko Power U30 mobitela hvali DxOMark

oppo_sigurnost_punjenja_5

80 % preostalog kapaciteta i nakon 1500 ciklusa punjenja/pražnjenja

Svi znamo da neredovito ili nepravilno punjenje baterije uzrokuje njeno starenje koje se očituje padom kapaciteta. Trenutno je Oppo svladao ovaj problem i uz posebnu pametnu tehnologiju punjenja omogućio da svi litijevi ioni iz pozitivne elektrode ulaze u negativnu elektrodu i tako odgađaju starenje baterije. Time se može osigurati da u bateriji ostaje 80 % preostalog kapaciteta i nakon 1.500 ciklusa potpunog punjenja i pražnjenja pri brzini ekvivalentnoj 65 W.  Sjajno, zar ne?  Također službenici OPPO-a kažu da tehnologija pametnog punjenja omogućuje da svaka baterija ima ekskluzivnu krivulju punjenja, a svaki korisnik ekskluzivni način punjenja.

Oppo će nastaviti inovirati tehnologiju brzog punjenja, ali nisu najavili koji pametni telefoni će imati ove napredne tehnologije.

Pretplatite se na naš YouTube PC Ekspert TV kanal!      

Pratite nas na Twitteru Facebooku.

Više... Vaš Komentar Top
OnePlus Nord 2 5G: Dimensity 1200, OIS i kamera od 50 MP

Datum objave 24.07.2021

OnePlus Nord 2 5G: Dimensity 1200, OIS i kamera od 50 MP

OnePlus Nord 2 5G (1)

OnePlus Nord 2 5G sveobuhvatna je nadogradnja prethodnika, ne samo u pogledu specifikacija već i dizajna, ali ostaje proizvod srednje klase.

OnePlus Nord 2 5G uvelike posuđuje izgled OnePlus 9 serije i ima sloj Corning Gorilla Glass 5 s prednje i stražnje strane. Mase je 189 grama, a dimenzije su 158,9 × 73,2 × 8,25 mm. 

Opremljen je ravnim 6,43-inčnim AMOLED zaslonom rezolucije 2.400 × 1.080 piksela  rezolucije, frekvencije osvježavanja od 90 Hz, certifikatom HDR10, provrtom za prednju 32 MP  kameru IMX615 senzora (f/2,45)  u gornjem lijevom kutu i optičkim senzorom otiska prsta na donjem dijelu.

OnePlus Nord 2 5G (1)

Na stražnjoj strani ima vertikalno poredane kamere uključujući glavnu koja ima Sony IMX 766 senzor od 50 MP (f / 1,88), zatim jednu kameru ultraširokog kuta od 8 MP (f / 2,25) i monokromni senzor od 2MP (f / 2,4).  Podržana je OIS optička stabilizacija prilikom fotografiranja i snimanja videozapisa te digitalni HDR (DOL-HDR) koji se preklapa za prikupljanje podataka o ekspoziciji s dvije slike u jednu konačnu sliku.

Hardverska osnova je MediaTek Dimensity 1200, proizveden postupkom 6 nm od TSMC-a,  s četiri Cortex-A78 i četiri Cortex-A55 jezgre  u kombinaciji od 6 do 12 GB LPDDR4X RAM-a i UFS 3.1 interne memorije 128 GB ili 256 GB.

U softverskom smislu, dolazi predinstaliran s sustavom Android 11 s OxygenOS 11.3 sučeljem. Proizvođač obećava 2 glavna ažuriranja Androida i 3 godine ažuriranja sigurnosnih zakrpa.

OnePlus Nord 2 5G (2)

OnePlus 9 Pro 5G recenzija

One Plus 9 rezultati uklonjeni iz Geekbench baze

OnePlus Nord 2 5G ima bateriju od 4500 mAh s 65W Warp Charge brzim punjenje putem USB-C priključka. Mobitel podržava 2 SIM-a, 5G mrežnu povezanost, NFC, aptX, aptX HD i LDAC. Osim toga, opremljen je i dual zvučnicima u usporedbi s jednim zvučnikom prethodne generacije.

Na policama bi se trebao pojaviti od 28. srpnja s početnom cijenom od 399 eura za 8 + 128 GB i 499 eura za kombinaciju 12 + 256 GB.  Nije jeftin mobitel srednje ili niže srednje klase, ali gatreba uzeti u obzirk ako ne želimo potrošiti šest stotina ili više eura na mobitel.

Pretplatite se na naš YouTube PC Ekspert TV kanal!      

Pratite nas na Twitteru Facebooku.

Više... Vaš Komentar Top
Corning najavio novu kategorije zaštitnog stakla za kamere na pametnim telefonima

Datum objave 24.07.2021

Corning najavio novu kategorije zaštitnog stakla za kamere na pametnim telefonima

Corning najavio novu kategorije zaštitnog stakla za kamere na pametnim telefonima

Živcira li vas grebanje leće kamera vašeg pametnog telefona, ma koliko pazili kako ga odlažete? Ako je odgovor potvrdan, odlična je vijest da za potrebe zaštite leća kamere mobilnih telefona Corning najavljuje  Gorilla Glass s DX i Gorilla Glass s DX+ zaštitu.

Gorilla Glass DX i Gorilla Glass DX + otpornija su na ogrebotine nego standardno Gorilla Glass. Mogu izdržati silu ogrebotina blizu otpornosti ogrebotina safirnog materijala, a Gorilla Glass s DX+ još je otporniji na ogrebotine od standardnog AR stakla.

Osim odgovarajućih karakteristika protiv ogrebotina, novo zaštitno staklo može propustiti 98% svjetlosti za razliku od konvencionalnog zaštitnog staklo s propusnošću do 95% svjetlosnih zraka. Mora se priznati da razlika gledajući u postotku nije značajna, ali Corning prednost smatra impresivnom.  Štoviše,  proizvođač naglašava da povećanjem razine propuštene svjetlosti novo staklo sprječava pojavu odsjaja, umanjujući sve vrste refleksija i izobličenja u sustavu kamera.

Prvi kupac je Samsung i nadolazeći Galaxy Z Fold 3 i Galaxy Z Flip 3, biti će prvi s novom generacijom stakla. I ostali proizvođači koji još nemaju ugovore s Leicom ili Zeissom, najvjerojatnije, će se brzo prebaciti na Gorilla Glass DX.

Pretplatite se na naš YouTube PC Ekspert TV kanal!      

Pratite nas na Twitteru Facebooku.

Više... Vaš Komentar Top

Forum

Objavljeno prije 1 minute

Automobili

Objavljeno prije 7 minuta

Telemach - Optika

Objavljeno prije 7 minuta

Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke

Objavljeno prije 24 minute

3D prilika za zaradu - Madonna porod

Objavljeno prije 25 minuta

Serije - dojmovi, komentari i preporuke

Novosti

Kingston FURY Beast DDR5 RGB

Obitelj Kingston FURY Beast može se pohvaliti prvim DDR5 modulom koji može prijeći 10.000 MT/s, ovaj najnoviji dodatak portfelju sadrži poboljšane RGB svjetlosne efekte s novim dizajnom raspršivača topline koji ujedno pruža svijetlo i ugodn... Pročitaj više

Canon EOS R7 i EOS R10

Canon Europe danas je predstavio svoje prve APS-C fotoaparate bez zrcala sustava EOS R - EOS R7 i EOS R10, u kojima se spajaju prednosti sustava EOS R s popularnim formatom senzora slike APS-C. Format APS-C donosi značajne prednosti za zalj... Pročitaj više

U Zagrebu predstavljen Huawei Watch GT 3 Pro

Huawei je u ugodnom zelenilu i atmosferi golf terena Riverside u Zagrebu predstavio svoju dugoočekivanu seriju pametnih satova Watch GT 3 Pro. U društvu brojnih okupljenih partnera, nišnih novinara kao i šire publike, zaštitnih lica, ali i... Pročitaj više

Nabavite originalni Office 2021 za samo 12,99 €! Samo Godeal24 ima ovako dobru ponudu!

Windows OS i Microsoft Office su u osnovi dva vrlo bitna softvera za računalo. Windows OS osigurava siguran i učinkovit računalni sustav, a Office 2021 može vam pomoći da poboljšate svoju radnu produktivnost! Samo, njihova kupnja može biti... Pročitaj više

Uz Huawei nova 9 SE čak 12 mjeseci besplatne zaštite od oštećenja zaslona!

Huawei je povodom lansiranja Huawei nova 9 SE pametnog telefona za svoje korisnike pripremio posebnu ponudu. Svi korisnici koji kupe uređaj do 28. lipnja ostvaruju pravo na besplatnu zaštitu zaslona u trajanju od 12 mjeseci. Zaslon pametnog... Pročitaj više

Sve novosti