Poslovna strategija OnePlusa postaje sve više zbunjujući nered

Datum objave 07.04.2022 - Poslovna strategija OnePlusa postaje sve više zbunjujući nered

Poslovna strategija OnePlusa postaje sve više zbunjujući nered

Poslovna strategija OnePlusa postaje sve više zbunjujući nered

Poslovna strategija OnePlusa postaje sve više zbunjujući nered

Ova godina bi se mogla pokazati iznimno teškom za OnePlus, brend pametnih telefona koji je dugo vremena imao odlične proizvode popularno nazvane “ubojica flagshipa”.

Pomalo se čini da OnePlus ide poslovnom strategijom sličnom kao nekada HTC u osmišljavanju flagshipa i srednjeg višeg ranga i njihovim iluzornim lansiranjima kako bi “ponovno odjeknuli” u javnosti i zadržali interes prema proizvodima.
Primjerice, od predstavljanja modela OnePlus 9 Pro s 8 GB RAM-a i 128 GB interne flash memorije do dolaska na police širom svijeta prošlo je nekoliko mjeseci. Isti slučaj je s OnePlus 10 Pro koji tek sada globalno dostupan. Ovo očito može iziritirati potrošače, čak i korisnike koji su nekada bili “zaljubljeni” u OnePlus i navesti da se okrenu nekom drugom brendu.

Da ne spominjemo kako tvrtka očito sve više pokazuje veliki fokus na kinesko tržište umjesto globalno i neki modeli nikada ne postaju dostupni izvan Kine ili Indije. Tako se OnePlus 9R proizvod itekako vrijedan kupnje, prodavao isključivo na kineskom i indijskom tržištu.

Osim toga OnePlus također šuti o dolasku OnePlus 10 koji bi trebao popuniti prazninu između premium modela i omogućiti onima malo manje dubokog džepa korištenje pristupačnijeg flagshipa. Umjesto toga, planiraju lansirati OnePlus 10R varijantu, Nord CE 2 Lite i Nord 2T koji bi se brzo mogli naći u sjeni OnePlus Nord CE 3 kada bude lansiran sredinom godine. Zašto fragmentirani segmenti i preklapanje? Nije nam jasno.

Poslovna strategija OnePlusa postaje sve više zbunjujući nered_1

PROČITAJTE JOŠ

OnePlus 10R ili rebrandirani Realme GT Neo 3

OnePlus Nord CE 2 5G vs OnePlus Nord CE 5G – koliko je isplativa nadogradnja?

Konačno, ništa manje važno je da imaju problem i s ciklus lansiranja premium modela. OnePlus 10 Ultra trebao bi se pojaviti kasnije ove godine, nemale cijene i kao takav se sigurno više ne uklapa u originalnu tvrtkinu strategiju ili smjer spomenut u uvodu članka.  Uz to bio bi drugi flagship ove godine, nakon OnePlus 10 Pro, što nije sasvim razumljivo kada zrelost tržišta danas pokazuje da nema prostora za nastavak održavanja više od jednog godišnjeg ciklusa izdavanja. Sve navedeno je u oštroj suprotnosti s konkurentima poput Applea i Samsunga.

Eto, ako OnePlus ne poduzme neke korake i  donese jasnu strategiju i smjer,  nastavi dijeljenje linije proizvoda na neuredne varijante te  zanemari  globalno tržište, prije ili kasnije mogao bi postati polako zaboravljeni brend.

****** Hvala što nas pratite nas na društvenim mrežama i dijelite novosti i recenzije.    

Više... Vaš Komentar Top
Western Digital i Samsung u novom partnerstvu

Datum objave 07.04.2022

Western Digital i Samsung u novom partnerstvu

Western Digital i Samsung u novom partnerstvu_1

Western Digital najavljuje dugoročno partnerstvo sa Samsungom za standardizaciju tehnologije pohrane sljedeće generacije

Western Digital i Samsung Electronics potpisali su Memorandum o razumijevanju kako bi standardizirali sljedeću generaciju obrade i arhitekture podataka (D2PF). Opseg suradnje obuhvaća i hardverski i softverski ekosustav. Ova se suradnja također smatra početnom točkom za proširenje sučelja uređaja temeljenih na tehnologijama particioniranja, primjerice  Zoned Namespace (ZNS) za SSD-ove i Shingled Magnetic Recording (SMR) za HDD-ove kroz organizacije kao što su Storage Networking Industry Association (SNIA) i Linux Foundation.

Početna faza usredotočit će se na proces tehnološkog razvoja obiju strana, kao i na stvaranje uspješnog ekosustava za Zoned Storage rješenja čime se stvara veća vrijednost za kupce. Očekuje se da će ova suradnja potaknuti napredak u standardizaciji i razvoju softvera D2PF tehnologija kao što je particionirana pohrana. U kasnijim fazama suradnje opseg projekta će se proširiti na druge D2PF tehnologije u nastajanju, kao što su računalne arhitekture za pohranu uključujući NVMe over Fabrics (NVMe-oF).

****** Hvala što nas pratite nas na društvenim mrežama i dijelite novosti i recenzije.      

Više... Vaš Komentar Top
Microsoft osnovao AMPX odjel

Datum objave 07.04.2022

Microsoft osnovao AMPX odjel

Microsoft osnovao AMPX odjel

Kako bi ostvario duboku integraciju Androida i Windowsa, Microsoft je reorganizirao nekoliko ključnih timova i odjela u jedan pod imenom Android Microsoft Platform and Experiences (AMPX).

Odjel integrira Android timove kao što su Surface Duo, SwiftKey, Phone Link i Microsoft Launcher. Potonji dvojac je razvio Microsoft Mobile Experiences (MMX), koji također radi na platformama kao što su iOS i iPad OS. Nova AMPX divizija će se usredotočiti na razvoj Android proizvoda i dovesti razvoj Androida na istu razinu kao razvoj Windowsa. Do sada se pokazalo da emulacija Androida u Windows 11, nije savršen za svaku aplikaciju u trgovini, posebno za PCS i ovo je prvi korak u Microsoftovom pokušaju povezivanja s Androidom.

PROČITAJTE JOŠ

Microsoft objašnjava osnovne hardverske zahtjeve za korištenje Android aplikacija

[OSVRT] Microsoft ponovno pokušava s Android aplikacijama i Windowsima

Prema izvorima, Microsoft će napraviti velike pomake između Android i Windows platformi u nadolazećim godinama, uključujući poboljšanje duboke integracije između Android telefona i Windows PCS-a, a ne samo trenutnih aplikacija. Microsoft želi pozicionirati Android pametne telefone kao proširenja Windows PCS-a, s ciljem stvaranja vrlo interaktivnog iskustva sličnog onome na iPhoneu i Macu

****** Hvala što nas pratite nas na društvenim mrežama i dijelite novosti i recenzije.      

Više... Vaš Komentar Top
Nakon Applea i Samsung olakšava korisnicima popravak vlastitih uređaja

Datum objave 07.04.2022

Nakon Applea i Samsung olakšava korisnicima popravak vlastitih uređaja

majstor

Samsung pokreće prvi val korisničkih popravaka za serije Galaxy S20, S21, Tab S7+.

Pitanje prava na popravak uređaja u posljednje je vrijeme privukao veliku pozornost. Ujedinjeno Kraljevstvo i Europska unija planiraju u bliskoj budućnosti obvezati proizvođače telefona da osiguraju zamjenske dijelove na najmanje pet godina ne samo za servise već i potrošače kako bi ih sami popravili.

Appleove je već u SAD-u najavi da će pokrenuti uslugu za potrošače za popravak svojih iPhonea, a sada Samsung ide u tom smjeru. Pokreću program suradnje popravka s iFixit na američkom tržištu za Galaxy S20 i S21 serije i Galaxy Tab S7+.

Korisnici će moći dobiti službene dijelove uređaja (set ekrana s baterijom, stražnje staklo i priključak za punjenje), alate za popravak i vizualne vodiče.

PROČITAJTE JOŠ

Samsung Galaxy A73 5G pojavio se tiho na službenim web stranicama

Dugoročna recenzija – Samsung Galaxy Z Fold 3 5G

Ali čak i ako su proizvođači voljni potrošačima pružiti dijelove za popravak i upute, to ne znači da će lako sami popraviti kvar.

Neke od faza popravka su prilično teške i komplicirane. Međuitim oni koji imaju određene vještine ili su dovoljno hrabri da izvrše popravke ne bi trebali imati problema pod uvjetom da su osigurani potrebni dijelovi i alati.

Samsung je također rekao da im servisna mreža u SAD-u pokriva 80 posto stanovništva, uključujući više od 2.000 servisa, 550 kombija “We Come To You” koji mogu pružiti popravke u roku od 30 minuta do maksimalno dva sata.

****** Hvala što nas pratite nas na društvenim mrežama i dijelite novosti i recenzije.   

Više... Vaš Komentar Top
Meta Quest 2 uvodi novu značajku koja će igračima smanjiti simptome “bolesti kretanja”.

Datum objave 07.04.2022

Meta Quest 2 uvodi novu značajku koja će igračima smanjiti simptome "bolesti kretanja".

Meta Quest 2 uvodi novu značajku koja će igračima smanjiti simptome bolesti kretanja

Nakon što su Meta Quest 2 VR naočale dobile Air Link koji omogućuje naočalama povezivanje s računalom na Wi-Fi mreži i bežično igranje VR igrica na računalu, korisnici su počeli prijavljivati probleme.

Radi se o povezivanju Questa 2 s računalom putem Wi-Fi-ja umjesto namjenskog odašiljača kada se pojavljuju trzaji ili pad frameratea tijekom igranja. Zapravo, ovi problemi mogu biti prilično izraženi za korisnike koji su već skloni mučnini izazvanoj kretanjem. Zato je tvrtka sada dodala Air-Link Frame Rate Insurance (AFI), eksperimentalnu značajku koja ublažava mrežne smetnje generiranjem sintetičkih slika kada se izgube zbog problema s mrežom. To čini iskustvo igranja glatkijim.

AFI je onemogućen prema zadanim postavkama, stoga korisnici moraju pokrenuti Oculus Debug Tool (ODT) i postaviti padajući izbornik “Mobile ASW” na “Enable – Framerate Insurance”.

PC ASW (Asynchronous Spacewarp) je slična značajka koja može generirati svaki drugi okvir kako bi se smanjilo radno opterećenje na računalu.  Meta preporučuje da korisnici drže PC ASW uključenim kada je AFI omogućen kako bi se osiguralo maksimalno smanjenje kašnjenja. Ako ste zabrinuti zbog potrošnje energije, možete onemogućiti PC ASW kada je AFI omogućen. Meta također napominje da AFI još ne podržava stope ažuriranja od 120 Hz, stoga provjerite jesu li naočale postavljene na 90 Hz ili ćete iskusiti “značajno podrhtavanje i latenciju ghostinga“.

****** Hvala što nas pratite nas na društvenim mrežama i dijelite novosti i recenzije.       

Više... Vaš Komentar Top
Philips TV & Sound osvojio čak četiri prestižne Red Dot nagrade

Datum objave 06.04.2022

Philips TV & Sound osvojio čak četiri prestižne Red Dot nagrade

Philips_77OLED93712-OLED937 77 F RedDot

Još jednom je struka prepoznala kontinuirani fokus i predanost tvrtke TP Vision, nositelja globalne licence za Philips TV i audio proizvode, u stvaranju europskog dizajna. Tako je i ove godine prestižno priznanje za dizajn Red Dot zasluženo otišlo u ruke dizajnerskog tima TP Visiona za izvanredan dizajn proizvoda. Riječ je o ukupno četiri nagrade za sedam novih Philips proizvoda: Philips Ambilight TV OLED+ 907, Philips Ambilight TV OLED+ 937, Philips Fidelio bežični kućni audio proizvodi i Philips Sports Bluetooth zvučnici.

Ovo je peta godina otkad je Philips TV ušao u partnerstvo sa stručnjakom za zvuk, tvrtkom  Bowers & Wilkins, s kojom surađuje na premium televizorima kao što je OLED+ 907. Minimalistički dizajn ovog modela obiluje prestižnim značajkama koje su bile temelj osvajanja Red Dot nagrade.

Ovogodišnji vodeći nagrađeni model Philips televizora je OLED+937 s četverostranom Ambilight značajkom. I u ovom modelu prisutna je odlična integracija kvalitete slike i zvuka. Vrhunske performanse televizora postignute su kroz fizički odvojeni zvučni sustav Bowers & Wilkins omotanog Kvadrat tkaninama, koji je dijelom integriranog postolja televizora. Ono po čemu se ovaj model ističe su i detalji u dizajnu poput završne obrade svih metalnih dijelova zbog čega se lako uklapa u moderne domove. Za bolji osjet u ruci kod daljinskog upravljača također je korištena Muirhead koža. Dodatno, zvučni sustav ovog modela pojačan je Atmos zvučnicima.

Philips_FW110-FW1 RFT Philips_FB110-FB1 A1

I ove je godine Philips asortiman audio proizvoda oduševio performansama koje omogućuju potpuno uživanje u glazbi ili filmovima. Nagrađeni pojedinačni proizvodi Fidelio Soundbar FB1, Fidelio Subwoofer FW1 i Fidelio bežični zvučnik FS1 se mogu kupiti pojedinačno ili kombinirati kao dio opsežnog kućnog kina postavljenog za jednostavno povezivanje putem bežične tehnologije PlayFi.

Philips_TAS7807B & TAS4807B RFT

Nakon prošlogodišnjeg  lansiranja GO slušalica, Philips TV & Sound predano radi proširenju „GO“ obitelji, odnosno na novim zvučnicima koji se mogu koristiti na otvorenom. Ovogodišnje nagrađene zvučnike S4807 i S7807 karakterizira koncept robusnih, elegantnih i izvrsnih vanjskih proizvoda, a dolaze u dvije veličine i dvije boje – u crnoj i crvenoj te svijetlosivoj i žutoj.

Komentirajući nove nagrade, Rod White, glavni dizajner za TP Vision rekao je: ’’Red Dot nagrade su među najvišim priznanjima koja profesionalna dizajnerska zajednica može dodijeliti, a osvajanje takve nagrade je prirodni vrhunac naše godine. Drago mi je što su Red Dot nagrade još jednom potvrdile naš jedinstveni pristup dizajnu proizvoda potrošačke elektronike. Svjesno izbjegavamo fokusiranje na površnost i pokušavamo stvoriti nešto što će zadržati i povećati ponos kupaca na vlasništvo od trenutka kupnje i tijekom cijelog životnog vijeka proizvoda.”

Više... Vaš Komentar Top
Exynos 2200 sve više kritiziran od strane korisnika

Datum objave 06.04.2022

Exynos 2200 sve više kritiziran od strane korisnika

Exynos 2200 sve više kritiziran od strane korisnika

Čini se da Samsungova Galaxy S22 serija s Exynos 22oo SoC-evima ima mnogo problema. Za neke korisnike je ovaj čipset proizvod “katastrofe”.

Reddit forum iznjedrio je brojne postove u kojima se korisnici Samsung Galaxy S22 modela žale na različite probleme
s Exynos 2200 čipsetom. Postoje i mnogo postova na Samsung forumima s ukazanim nezadovoljstvom brzog pražnjenja baterije, loših performansi, stabilizacije videa, pogrešaka prikaza, gubitak detalja snimljenih fotografija itd. Što se tiče trajanja baterije, čini se da je najteže pogođen standardni Galaxy S22. Navodno čak pokretanje aplikacije za društvene mreže poput Snapchata za nekoliko sati potroši cijeli kapacitet baterije.

SamMobile je također detaljno opisao niz problema s performansama  Galaxy S22 Ultra,  do točke u kojoj ju je nazvao uređaj “najgorim Exynos vodećim modelom u posljednje vrijeme”. Mnogi korisnici Galaxy S22 Ultra također imaju zajedničke probleme s kvalitetom zaslona, bezbrojnim videozapisima koji nasumično prikazuju prilično debelu traku prije nego što se vrate u normalu. Nije jasno radi li se o hardverskom kvaru koji treba zamijeniti ili o softverskim problemima s određenim aplikacijama.

Korisnik Reddita, getmoneygetpaid, objavio je i detaljno opisao pritužbe, prenosi Slash Gear. Primjerice, njegov Galaxy S22 bori se da osigura cjelodnevni vijek trajanja baterije jer isisava bateriju čak i u stanju pripravnosti. Također spominju lošu sinkroniziranost s haptičkom povratnom spregom što se može primijetiti čak i u osnovnim zadacima poput pomicanja po korisničkom sučelju telefona.

PROČITAJTE JOŠ

Exynos 2200 GPU temelji se na Steam Deck-ovom AMD Van Gogh čipu

Exynos 2200 i Snapdragon 8 Gen 1 još uvijek ne dostižu Apple A15 čip

Zaostajanje i trzaji se javljaju kod zadataka koji nisu ni približno tako zahtjevni, kao što je surfanje društvenim mrežama.
Osim toga, postoji i zabrinutost oko lošeg upravljanja temperaturom. Ukratko, je naglasio: „ Ne mogu razumjeti kako ovaj uređaj može proći proces osiguranja kvalitete jer sam sto posto sam siguran da će prošlogodišnja A serija može pobijediti ovaj uređaj u brzini kadrova, testovima odziva uz manju potrošnju baterije. Kako je Samsung mogao pustiti u prodaju vodeći model koji ima lošije rezultate od njihovih jeftinih uređaja? ”

Što vi mislite o ovim problemima? Komentirajte na našem Forumu.

****** Hvala što nas pratite nas na društvenim mrežama i dijelite novosti i recenzije.     

Više... Vaš Komentar Top
Microsoftova prva DirectStorage demo igra  uživo s više scena učitavanja

Datum objave 06.04.2022

Microsoftova prva DirectStorage demo igra uživo s više scena učitavanja

Microsoftova prva DirectStorage demo igra uživo s više scena učitavanja

Microsoft DirectStorage API SDK konačno je došao na Windows 11/10, što znači da programeri igara sada mogu početi implementirati tehnologiju u PC igre.

Postoji i prvi demo igre koja koristi DirectStorage, prikazan na Game Developers Conference (GDC) 2022. U demonstraciji je prikazano nekoliko scenarija učitavanja, pa čak i sa SATA-baziranim SSD-ovima.

Poboljšanje s DirectStorage izgleda očito, a s bržim NVMe SSD-ovima jaz izgledao još veći.

Tijekom demonstracije, također je prikazan grafikon koji prikazuje I/O stopu i odgovarajuća vremena učitavanja igre kada se koristi DirectStorage. Pogledajte cijelu priču sami…..

****** Hvala što nas pratite nas na društvenim mrežama i dijelite novosti i recenzije.   

Više... Vaš Komentar Top
GIGABYTE već ima UD1000GM PCIE 5.0 napajanje za nadolazeće grafičke kartice

Datum objave 06.04.2022

GIGABYTE već ima UD1000GM PCIE 5.0 napajanje za nadolazeće grafičke kartice

GIGABYTE već ima UD1000GM PCIE 5.0 napajanje za nadolazeće grafičke kartice (1)

GIGABYTE je najavio novo 16-pinsko napajanja UD1000GM PCIE 5.0 od 1000 W koje pruža do 600 W izlazne snage.

Nije tajna da se mnoge poznate marke pripremaju lansirati generacije grafičkih kartica s PCIe 5.0 sučeljem u drugoj polovici ove godine. Međutim grafičke kartice s PCIe 5.0 sučeljem povećat će potražnju za novim 16-pin napajanjem i zamjenjuje postojeće 8-pinsko PCIe napajanje, iako se još uvijek očekuje da će proizvođači osigurati pretvorbeni kabel za prebacivanje.

GIGABYTE već ima UD1000GM PCIE 5.0 napajanje za nadolazeće grafičke kartice (2)

Najnovije Gigabyte UD1000GM PCIE 5.0 napajanje rješava probleme dodatnih kabela. Ima novi 16-pinski PCIe 5.0 priključak, ali također zadržava 4 PCIe 8 pina za mainstream grafičke kartice. Tvrtka naglašava da UD1000GM PCIE 5.0 koristi japanske visokokvalitetne kondenzatore u kombinaciji s poboljšanim rješenjima za hlađenje. Usvaja 12 cm HYB pametni tihi ventilator i pruža OVP / OPP / SCP / UVP / OCP / OTP zaštitu.

PROČITAJTE JOŠ

Gigabyte GeForce RTX 3050 Gaming OC 8G recenzija

Gigabyte Radeon RX 6500 XT Eagle 4G recenzija

GIGABYTE već ima UD1000GM PCIE 5.0 napajanje za nadolazeće grafičke kartice (3)

Gigabyte nije izravno objavio cijenu UD1000GM PCIE 5.0, ali budući da je GeForce RTX 3090 Ti sada na tržištu, ovo napajanje moglo bi imati svoju nemalu cijenu.

****** Hvala što nas pratite nas na društvenim mrežama i dijelite novosti i recenzije.   

Više... Vaš Komentar Top
Kako da se oprostite od panike izgubljenih datoteka?

Datum objave 06.04.2022

Kako da se oprostite od panike izgubljenih datoteka?

Kako da se oprostite od panike izgubljenih datoteka_usb

Kada ste zadnji puta napravili sigurnosnu kopiju svojih datoteka? Nadamo se da ne ulazite u statistiku onih koji nikada ne stvaraju sigurnosne kopije svojih datoteka jer u stvarnom životu, susret s računalnim virusom, padom sustava ili drugih kvarova, uzrokovat će gubitkom podataka i natjerati vas u paniku. Donosimo vam pet načina kako da napravite sigurnosne kopije datoteka za dohvaćanje važnih podataka i oprostite se od panike izgubljenih datoteka.

Identificirajte datoteke koje je potrebno sigurnosno kopirati (fotografije, videozapise, glazbu, osobne datoteke) jer ih nećete moći zamijeniti drugima i razvijte naviku redovitog sigurnosnog kopiranja po nekom svom rasporedu. Također možete napraviti sigurnosne kopije postavki sustava, aplikacija, drugih programa i postavki.

Uključite automatsko sigurnosno kopiranje: Značajka automatskog sigurnosnog kopiranja oslobađa potrebe da se stalnog podsjećanja da sigurnosno kopirate datoteke. Postoje mnogi programi koji se mogu automatski sigurnosno kopirati u skladu s uređajem za pohranu i sustavom koji koristite. Većina ih pruža vrlo intuitivno sučelje i postavke. Korak po korak upute za postavljanje automatskog spremanja također se mogu lako pronaći na Internetu.

Nemojte se oslanjati samo na pohranu u oblaku: Pohrana u oblaku je prikladna i visoko preporučena metoda sigurnosne kopije, ali nemojte u potpunosti vjerovati pohrani u oblaku jer će oslanjanje na treću stranu za spremanje dragocjenih uspomena i važnih datoteka uvijek biti rizično. Tvrtke koje pružaju usluge u oblaku izložene su riziku od hakiranja, mogu promijeniti postavke sustava i protokole u bilo kojem trenutku, a ograničenja mnogih tvrtki na neaktivne račune u oblaku mogu dovesti te nezamjenjive datoteke u opasnost.

Kako da se oprostite od panike izgubljenih datotekavanjski_ claud

Odaberite odgovarajući vanjski uređaj za pohranu podataka: Odabir brzog i kvalitetnog vanjskog uređaja za pohranu velikog kapaciteta je visoko preporučena metoda sigurnosnog kopiranja. USB flash pogon je mali i prijenosni proizvod, ali kapacitet pohrane možda neće moći pohraniti sve vaše datoteke, a brzina prijenosa podataka ne može biti brza kao SSD.

Vanjski tvrdi diskovi (HDD) su jeftini i imaju veliki kapacitet pohrane, ali u slučaju pada, proizvod se lako ošteti i ne može pohraniti datoteke. Vanjski SSD mobilni tvrdi diskovi imaju veću izdržljivost i bit će bolji izbor za one koji često prenose podatke, a pristupačna opcija za one koji trebaju koristiti do 4TB kapaciteta za pohranu.

Slijedite načelo  kopiranja 3-2-1:  Postoji jedna  klasična izreka  – jedan kopija je dobra, dvije bolje, a tri je najbolja praksa za pohranu podataka. Uz široku paletu uređaja za pohranu ( USB stick, n prijenosni SSD) i opcija u oblaku, ovu trostruku redundanciju je jednostavno postići. Posjedovanje tri kopije datoteka, na najmanje dvije različite vrste medija, na više od jedne fizičke lokacije osigurat će da vaše datoteke budu sigurne od gubitka podataka.
****** Hvala što nas pratite nas na društvenim mrežama i dijelite novosti i recenzije.        

Više... Vaš Komentar Top

Forum

Objavljeno prije 1 minute

Dobra klima

Objavljeno prije 2 minute

PPPoE šifra se mijenja? (ht optika)(rant)

Objavljeno prije 4 minute

Alibaba, AliExpress iskustva?

Objavljeno prije 9 minuta

Automobili

Objavljeno prije 14 minuta

Torrent trackeri (NE tražite pozivnice ovdje!)

Novosti

OnePlus Nord 4 u monolitnom metalnom kućištu

OnePlus Nord 4 je opcija za one koji žele kvalitetan pametni telefon s modernim dizajnom, snažnim performansama i dugotrajnom baterijom. Uz to, pristupačna cijena ga čini još privlačnijim. OnePlus Nord 4 se ističe monolitnim metalnim dizajn... Pročitaj više

Kaspersky zatvara američku podružnicu i otpušta zaposlenike

Kaspersky će zatvoriti svoju američku podružnicu i otpustiti zaposlenike nakon što su SAD u lipnju zabranili prodaju njihovih proizvoda zbog navodnih veza s ruskom vladom i rizika od curenja podataka. Zabrana, koja stupa na snagu 29. rujna,... Pročitaj više

Micron predstavlja Crucial P310: Najbrži M.2 2230 PCIe Gen4 NVMe SSD za potrošače

Micron je najavio lansiranje Crucial P310, najbržeg potrošačkog M.2 2230 PCIe Gen4 NVMe SSD-a, dizajniranog za ubrzanje pristupa podacima u gaming ručnim uređajima, ultra tankim prijenosnim računalima i mini računalima. Crucial P310 nudi do... Pročitaj više

MediaTek predstavlja Dimensity 7350 za pametne telefone srednje klase

MediaTek je najavio Dimensity 7350, koji bi pametnim telefonima srednje klase trebao pružiti vrlo visoke performanse. MediaTek Dimensity 7350 ima osmojezgrenu konfiguraciju i proizveden je pomoću TSMC-ovog 4nm proizvodnog procesora druge ge... Pročitaj više

Zašto PS5 ima bolju tendenciju igranja igara od moćnije Xbox Series X?

Kako deveta generacija konzola ulazi u četvrtu godinu, jedno pitanje ostaje neodgovoreno: Kako Sonyjeva PS5 konzola redovito nadmašuje Microsoftov Xbox Series X koji ima mnogo snažnije hardverske specifikacije? Microsoftova vodeća konzola X... Pročitaj više

Sve novosti