Novosti

ADATA najavljuje PCIe BGA SSD IUSP33F

Objavljeno prije 1 dan

ADATA najavljuje PCIe BGA SSD IUSP33F

ADATA IUSP33F

ADATA Technology upravo je predstavio ADATA IUSP33F – PCIe BGA (Ball Grid Array) SSD. Taj SSD dolazi u dimenzijama 80 % kompaktnijim od M.2 2242 SSD-ova. U kombinaciji sa sučeljem PCIe Gen3x2 i 3D flash memorijom koji nude visoke performanse i trajnost, IUSP33F je rješenje za tanke tablete, prijenosna računala, hibride, mini PC-je, tanke klijente i nosiva računala. Koristi sučelje PCIe Gen3x2 usklađeno sa standardom NVMe 1.3, što mu omogućuje brzinu čitanja 1195 MB/s i pisanja 940 MB/s te 140 000 ulazno-izlaznih operacija u sekundi nasumičnog čitanja i 114 000 pisanja. Uz to podržava glavni memorijski međuspremnik za održavanje visokih performansi bez integriranog DRAM-a korištenjem glavne memorije u svrhu upravljanja flash memorijom uz istovremeno smanjenje potrošnje energije. IUSP33F koristi i 3D flash memoriju za velike kapacitete od 128 GB i 256 GB. IUSP33F podržava tehnologiju ispravljanja pogrešaka LDPC i SRAM za otkrivanje i ispravljanje širokog raspona podatkovnih pogrešaka radi pouzdanijeg prijenosa podataka i dužeg vijeka trajanja proizvoda. Štoviše, E2E zaštita podataka štiti ga od oštećenja ili nedosljednih podataka te omogućuje najkraću moguću nedostupnost i smanjenje troškova održavanja.

Više... Vaš Komentar Top
AIDA64 v5.98

Objavljeno prije 1 dan

AIDA64 v5.98

aida64logo

FinalWire je objavio dostupnost nove verzije svog AIDA64 softvera u sve četiri dostupne verzije, sa Extreme i Business edicijama. Novosti uključuju:

 • Microsoft Windows 10 October 2018 Update support
 • VAES optimized AES benchmark
 • EVGA Z10 LCD support
 • Improved support for ARM64 systems
 • Thermaltake Riing Plus sensor support
 • Improvements for AMD B450 and X470 chipset based motherboards
 • Corsair H80i Pro, H100i Pro, H115i Pro, H150i Pro sensor support
 • Support for Matrix Orbital EVE LCD displays and OK OLED displays
 • Vulkan 1.1, WDDM 2.4 support
 • GPU details for AMD Radeon RX 560X, Radeon RX 570X, Radeon RX 580X
 • GPU details for nVIDIA GeForce RTX 2000 Series
Više... Vaš Komentar Top
Izdvojeni poslovi tjedna – informatika i telekomunikacije

Objavljeno prije 2 dana

Izdvojeni poslovi tjedna - informatika i telekomunikacije

posao_hr

U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji Informatika i telekomunikacije. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

posao.hr za klijenta traži IT specialista (m/f). Mjesto rada je Slovenija. Od kandidata se osim odgovarajućeg obrazovanja očekuje i poznavanje rada s HTML 5, CSS 3, C# i .NET framework, Javascript/Java/C++/C te PHP/Python programskim jezikom. Nudi vam se rad s najboljim slovenskim i stranim kompanijama, mogućnost rada od kuće te pristup najnovijim trendovima iz IT područja. Ukoliko ste pouzdan, precizan i odgovoran kandidat kojeg krasi pozitivan stav i želja za pronalaskom rješenja prijavite se putem brze prijave.

Facebook Ireland, vodeća internetska društvena mreža koju je 2004. godine osnovao Mark Zuckerberg, zapošljava na poziciji Market Specialist – Market Operations (m/f). Na ovom poslu ćete rješavati sve probleme koji svakodnevno pristižu putem ove društvene mreže. Potrebno vam je dvogodišnje iskustvo u istom ili srodnom području, strateško razmišljanje i sposobnost brzog rješavanja problema. Mjesto rada je u uredima smještenim u Dublinu. Provjerite sve detalje ovog impresivnog natječaja i presedana koji je Facebook izveo objavivši natječaj putem portala posao.hr.  Više info saznajte klikom na brzu prijavu.

Logobox d.o.o. za rad u Zagrebu traži Social Media & Content Managera (m/ž). Neki od zadataka koji vas očekuju na ovom radnom mjestu su kreiranje strategija nastupa na društvenim mrežama, planiranje, kreiranje, optimizacija i plasiranje sadržaja za društvene mreže, upravljanje komunikacijom s fanovima na društvenim mrežama, izrada analiza i izvještaja na području online sadržaja i društvenih mreža te kreiranje strategija content marketinga. Od kandidata se očekuje min. 3 godine radnog iskustva na istim poslovima, sposobnost kreativnog i gramatički ispravnog pismenog izražavanja na hrvatskom jeziku, izvrsno znanje engleskog jezika u govoru i pismu te izvrsno poznavanje rada na računalu, Internetu i društvenim mrežama. Prijavite se putem brze prijave.

GFT Technologies SE je u potrazi za IT Consultantom (m/f). Mjesto rada je Frankfurt, Njemačka. Nudi vam se uvođenje u posao i edukacija te mogućnost rada na izazovnim projektima. Više info saznajte klikom na brzu prijavu.

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava na poziciji Sistemski inženjer (m/ž). Kao član globalnog tima bit ćete odgovorni za podršku rada globalnog rješenja za dokument management sustav koji se koristi na raznim Teva lokacijama, monitoriranje rada sustava te sudjelovanje u globalnim projektima. Prednost će imati kandidati s poznavanjem dokument management sustava i iskustvom rada u internacionalnoj kompaniji. Prijaviti se možete klikom na brzu prijavu.

Verus informatika d.o.o. traži IT System Administratora – Microsoft (m/ž). Neka od potrebnih znanja za ovu poziciju su poznavanje MS Windows 7/8/8.1/10 (standardna administracija korisničkih postavki, adaptacija sustava, instalacija sistemskih nadogradnji), MS Server 2012/2016 (instalacija, administracija, adaptacija, prepoznavanje problema kroz event log, itd…), MS HyperV (priprema hardvera, instalacija hipervizora, konfiguracija, deploy virtualnih mašina, administracija VM-ova, održavanje, clustering…), Microsoft Windows AD (administracija korisnika, rad sa Group Policy i sl.). Nude se uvjeti i beneficije po dogovoru, ovisno o radnom iskustvu.
Prijavite se putem brze prijave.

PLAVA TVORNICA d.o.o. za rad u Osijeku traži Asistenta u marketingu (m/ž).  Traži se osoba za stručno osposobljavanje koja ima izražen interes za područje marketinga i IT-a te koja želi steći iskustvo u dinamičnoj industriji i tvrtci koja radi s klijentima diljem svijeta. Ako si osoba koja svaki dan prati novosti i trendove u marketingu, proaktivna si, u većoj mjeri samostalna i ne libiš se davati ideje i sugestije, onda svakako iskoristi ovu priliku i prijavi se na oglas.

OMP Obrada metala u potrazi je za Cnc programerom-računalnim tehničarom za strojarstvo (m/ž).  Na ovom radnom mjestu očekuje vas samostalna izrada programa, samostalni izbor alata i tehnoloških postupaka te organizacija poslova i kontrola. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Više info potražite u oglasu.

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top
Nova Dell EMC PowerValut rješenja za pohranu podataka

Objavljeno prije 3 dana

Nova Dell EMC PowerValut rješenja za pohranu podataka

Dell PowerVault ME4024

Dell EMC predstavio je Dell EMC PowerVault ME4 seriju, novu generaciju rješenja za pohranu podataka namijenjenih malim i srednjim tvrtkama. Serija PowerVault ME4 može pomoći organizacijama modernizirati IT i povećati performanse aplikacija, pri tome nudeći raznovrsne poslovne mogućnosti u uređaju koji je jednostavan, brz i pristupačan. Kvaliteti Dell uređaja za pohranu podataka svjedoči i činjenica da je prema novim podacima IDC-a, udio prihoda tvrtke Dell od 31,6 posto u segmentu vanjske pohrane podataka veći je od sljedećih šest konkurenata zajedno uz Dell EMC instaliranu bazu s više od 400.000 PowerVault jedinica širom svijeta.

Male i srednje tvrtke imaju slične potrebe kao I veće tvrtke, ali moraju ispuniti te potrebe usprkos manjim proračunima i s manje IT stručnjaka. Balansiranje cijena i izvedba stvarnost je za te organizacije što im olakšava odabir rješenja za pohranu koja su jednostavna za upotrebu i upravljanje. Dell EMC dizajnirao je PowerVault ME4 seriju kako bi zadovoljila ove potrebe nudeći bogat, ali pristupačan raspon pohrane koji je jednostavan za instalaciju i upotrebu.

Idealno je rješenje za širok raspon block-based slučajeva pohrane podataka kao što su video nadzor, HPC, virtualizacija / VDI, unos SAN, konsolidacija niske cijene, video uređivanje, NoSQL baze podataka, izravno priključene i OEM rješenja. Serija PowerVault ME4 sastoji se od ponude rješenja za početne razine poslovanja koja nudi  performanse i značajke jednake onima u poslovnoj klasi.

Više... Vaš Komentar Top
ADATA XPG SX6000 Pro

Objavljeno prije 3 dana

ADATA XPG SX6000 Pro

2000x2000

Tajvanski ADATA Technology danas je predstavio PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD-ove XPG SX6000 Pro. Krasi ih tehnologija NVMe 1.3 i 3D NAND flash te nude visoke brzine i kapacitet do 1 TB, pa su tako kvalitetna alternativa SATA SSD-ovima. Uz to, zahvaljujući jednostranom dizajnu, SSD-ovi SX6000 Pro tanji su od standardnih M.2 2280 SSD-ova i omogućuju veću razinu kompatibilnosti. ADATA proizvodi SX6000 Pro u kapacitetima 256 GB, 512 GB i 1 TB. SSD-i dostižu brzinu čitanja do 2100 MB/s i pisanja 1500 MB/s te nasumične performanse do 250K/240K ulazno-izlaznih operacija u sekundi – to znači do četiri puta brže od uobičajenog SATA SSD-a.

Više... Vaš Komentar Top
Panasonic prvi puta u Hrvatskoj predstavio novi fotoaparat Lumix LX100 II

Objavljeno prije 8 dana

Panasonic prvi puta u Hrvatskoj predstavio novi fotoaparat Lumix LX100 II

Panasonic_LX100_MK2_Kamio Tetsuji

Tvrtka Panasonic je danas na konferenciji za medije u svojim uredima u Zagrebu po prvi puta predstavila LUMIX LX100 II – novi kompaktni fotoaparat koji je svoju svjetsku premijeru doživio prije nepuna tri tjedna. LUMIX LX100 II sedma je generacija hvaljene Panasonicove serije fotoaparata LX i savršen je pratitelj urbanih, uličnih fotografa koji u malenom i laganom kućištu nudi brojne napredne tehničke karakteristike.

Panasonic_LX100_MK2_2

Fotoaparat LUMIX LX100 II hrvatskim novinarima predstavili su g. Domagoj Mihović iz hrvatske podružnice Panasonica i g. Kamio Tetsuji, Panasonicov inženjer zadužen za fotoaparate, iz europske središnjice Panasonic Marketing Europe iz Wiesbadena u Njemačkoj, a događaj je vodila gđa Klara Ufnalewska, voditeljica odnosa s javnošću za Istočnu Europu.

Okupljeni novinari imali su priliku u šetnji zagrebačkim kvartom Središćem i parkom Bundek isprobati prve produkcijske modele ovog naprednog fotoaparata koji uskoro kreće u prodaju i u Hrvatskoj, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 6.999 kuna.

Panasonic_LX100_MK2_3

Kako je istaknuo g. Domagoj Mihović, LUMIX LX100 II zanimat će ne samo fotografe amatere i hobiste – kojima nudi vrhunski automatski način rada Intelligent Auto (iA) pri kojemu sam određuje najoptimalnije postavke – nego i foto-entuzijaste pa čak i profesionalne fotografe, zahvaljujući mogućnosti ručnog podešavanja svih postavki i iznimno kvalitetnom objektivu.

Lumix LX100 II ima ukupno 21,77-megapikselni senzor kojim postiže efektivno 17 megapiksela u aspektu 4:3, što je povećanje u razlučivosti u usporedbi s prethodnim fotoaparatom LX100. Dodatni pikseli osiguravaju visoku razlučivost bez obzira na aspekt koji odaberete za snimanje: 4:3, 3:2, 1:1 i 16:9.

Fotoaparat dolazi s ugrađenim objektivom LEICA DC VARIO-SUMMILUX. Uz  optički zum od 3,1x ovaj objektiv ekvivalentan duljini 24 – 75 mm vrlo je blizu klasičnoj fokalnoj duljini od 24 – 70 mm. Pored fleksibilnosti snimanja različitih vrsta subjekata, od pejzaža do portreta, objektiv nudi i širok otvor blende od f/1.7-f/2.8 kojim postiže bokeh efekt i kvalitetne snimke u uvjetima niskog vanjskog osvjetljenja.

Lumix LX100 II opremljen je zaslonom osjetljivim na dodir te dolazi s mogućnostima povezivanja putem Bluetootha i Wi-Fija radi brzog i lakog dijeljenja slika. Kompatibilnost sa standardom Bluetooth Low Energy znači da se može održavati stalna veza uz minimalnu potrošnju energije. Bateriju fotoaparata LX100 II možete puniti putem strujne utičnice ili USB-a, što je idealno za brzo dopunjavanje tijekom putovanja.

Više... Vaš Komentar Top
Izdvojeni poslovi tjedna – informatika i telekomunikacije

Objavljeno prije 8 dana

Izdvojeni poslovi tjedna - informatika i telekomunikacije

posao_hr

U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji Informatika i telekomunikacije. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Porsche Croatia d.o.o.  zapošljava na poziciji IT trener za postprodajnu organizaciju (m/ž).  Na ovom radnom mjestu očekuje vas organizacija, priprema i provedba IT školovanja za osoblje ovlaštene servisne mreže, podizanje nivoa znanja osoblja naših ovlaštenih servisnih partnera te koordiniranje aktivnosti prilikom uvođenja novih IT rješenja u postprodaji. Nudi vam se osobni i stručni razvoj, dinamično okruženje te rad s najvećim proizvođačima automobila.  Prijavite se putem brze prijave.

XAL GmbH za sjedište koncerna u Grazu ima otvorenu poziciju za radno mjesto ERP voditelj projekta (m/ž).  Neki od uvjeta koji se traže za ovo radno mjesto su završeno visoko obrazovanje s naglaskom na IT, poslovnu informatiku, ekonomiju ili relevantno iskustvo u implementaciji ERP projekta, iskustvo rada s integriranim ERP rješenjima (Microsoft Dynamics NAV, AX, SAP ili sličnima) te procesno orijentirano razmišljanje, analitičnost i sistematičnost. Nudi vam se izazovan posao u dinamičnom okruženju u rastućoj internacionalnoj kompaniji. Saznajte više klikom na brzu prijavu.

KITERON d.o.o. za rad u Krapini traži Programera/programerku u .net okruženju. Na ovom radnom mjestu očekuje vas programiranje poslovnih desktop i Web aplikacija u .NET okruženju (c#, SQL server i slično). Od informatičkih znanja traži se C#, Visual Studio, engleski jezik B2 razina. Obrazovni program nije bitan, bitno je znanje programiranja u jeziku C#. Više saznajte klikom na oglas.

P.I.N. Personal GmbH traži Programera robota (m/ž). Mjesto rada je Bavarska. Neki od zadataka koji vas očekuju na ovom radnom mjestu su određivanje redosljeda procesa, instalacija softwera i programiranje robota (KUKA KRC 2 und KRC 4), izrada programa prema naputku, provjera funkcija te optimiranje procesa. Prijavite se klikom na brzu prijavu.

The United Nations Office for Project Services (UNOPS) zapošljava na poziciji Head of Support Services (m/f).  Za ovo radno mjesto traži se minimalno 7 godina radnog iskustva u najmanje dvije od sljedećih poslovnih fukcija: nabava, financije, logistika/upravljanje imovinom i ljudski resursi. Poželjno je imati određeno iskustvo u organizacijama sustava UN-a u zemljama u razvoju. Traži se znanje engleskog, francuskog ili španjolskog jezika a koji su ostali uvjeti potrebni za ovu poziciju saznajte klikom na brzu prijavu.

Strabag BRVZ d.o.o. za usluge ima otvorenu poziciju Senior Software Developer- Magic UniPaaS/xpa (m/ž).  Vaši radni zadaci bit će izrada analize potreba, analiza i planiranje programskog tijeka, implementacija i daljnji razvoj naše softverske aplikacije na bazi zajednički definiranih zahtjeva u Magic UniPaaS/xpa. Mjesto rada je Zagreb. Neki od uvjeta koji se traže za ovo radno mjesto su završeno tehničko obrazovanje, znanje engleskog i/ili njemačkog jezika u govoru i pismu te višegodišnje praktično iskustvo u razvoju softvera. Više informacija saznajte klikom na brzu prijavu.

Dapa usluge d.o.o. je u potrazi za Web programerom/developerom/dizajnerom (m/ž). Očekuje vas izrada web stranica, pretplata, aplikacija. Mjesto rada je Zagreb. Više info potražite u oglasu.

Absolute d.o.o. traži Servisera elektro struke (m/ž). Na ovom radom mjestu očekuje vas montaža i održavanje sustava nadzora i uštede energije, informatičkih mreža i bežičnog pristupa internetu, kontrole pristupa i rampi, web i sigurnosnih kamera, TV sustava, ozvučenja itd. Traži se jednogodišnje radno iskustvo, vozačka dozvola B kategorije te znanje engleskog jezika. Mjesto rada je Rijeka – Krk. Prijavite se putem brze prijave.

(sponzorirana objava)

Više... Vaš Komentar Top
AMD Athlon se vratio!

Objavljeno prije 14 dana

AMD Athlon se vratio!

amd_athlon_1

Legendarno ime Athlon se vratilo! Nova je AMD Athlon obitelj procesora dizajnirana kao pristupačno rješenje za svakodnevnu i raznoliku upotrebu jeftinih kućnih računala. Kombinirajući dvije brze “Zen” CPU jezgre i Vega grafičke kartice s tri jezgre unutar svestranog SoC dizajna (System-On-Chip), novi Athlon procesori nude dobro korisničko iskustvo u svakodnevnim zadacima – od surfanja webom, preko streaminga videozapisa i igranja u visokoj razlučivosti.

amd_athlon_2

Uz nove je Athlon procesore, AMD lansirao i “PRO” modele svoje postojeće linije procesora Ryzen, namijenjene poslovnom sektoru, komercijalnim korisnicima, velikim sustavima i javnim nabavama. Novi AMD Athlon procesori koriste sve prednosti AM4 platforme – brzu DDR4 memoriju, NVMe SSD, 4K video izlaze preko DP i HDMI 2.0 sučelja, USB 3.1 Gen2 portove i laku nadogradnju na jače Ryzen modele u budućnosti.

amd_athlon_3

amd_athlon_4

Novi Athloni nose oznake 200GE, 220GE i 240GE. Prvi će biti dostupan od 18.9., a druga dva kasnije u četvrtom kvartalu. 200GE ima 2 jezgre s podrškom za 4 threada, radi na 3.2 GHz, ima tri Vega jezgre, TDP od 35 W i preporučenu cijenu od 55 USD.

Novi PRO modeli nose oznake Athlon PRO 200GE, Ryzen 7 PRO 2700X, Ryzen 7 PRO 2700 i Ryzen 5 PRO 2600. Dostupni će biti u sklopu OEM ponude proizvođača kao što su DELL, HP, Lenovo i Acer.

Više... Vaš Komentar Top
Lightinthebox specijalna ponuda

Objavljeno prije 14 dana

Lightinthebox specijalna ponuda

lightinthebox

Kineski webshop lightinthebox.com vam želi skrenuti pažnju na nekoliko proizvoda iz svoje ponude koji su trenutno na akciji, a za dva su proizvoda pripremili i specijalan kupon za još veći popust.

lightinthebox_dafang_1080p_kamera

Prvi proizvod koji vam žele predstaviti je Xiaomi DaFang 1080p IP kamera, koja ima WiFi i detekciju pokreta. Namijenjena je upotrebi u zatvorenim prostorima, ima CMOS senzor od 2 MP, te podržava SD kartice. Kontrolirati se može i putem Android te iOS aplikacija. CIjena u ovoj ponudi joj je 22.10 €.

lightinthebox_pulierde_am07

Pulierde AM-07 je bežični kontroler/tipkovnica, tzv. air mouse. Kontroler radi na 2.4 GHz WiFi vezi te uz njega dolazi USB primopredajnik. Uz pomoć njega možemo upravljati HTPC-om, projektorom, računalom, prijenosnikom, pametnim televizorom ili pak Android TV Box-om. Cijena mu je uz kod PCEKPULI samo 13.73 €. Ponuda vrijedi između 7.9. i 14.9.2018.

lightinthebox_y1

Smartwatch Y1 je pametni sat koji je moguće povezati s Android i iOS uređajima. Komunikacija se ostvaruje putem Bluetootha, a sat ima 1.5-inčni OLED ekran, IPX-6 novi zaštite od vode, 32 GB skladišne memorije i bateriju od 280 mAh. Podržava handsfree pozive, ima pedometar, mjerač potrošenih kalorija i još mnogo toga. Cijena na akciji mu je 10.40 €.

lightinthebox_w95

Beelink W95 je Android TV Box kojeg pogoni AMlogic S905W čipset, ima 2 GB radne memorije i 16 GB skladišne. S905W integrira četverojezgreni ARM procesor i Mali-450 grafiku. Operativni sistem je Android 7.1, a uređaj podržava bežičnu 2.4 GHz WiFGi vezu. Konretan primjerak dolazi s UK adapterom pa će vam biti potreban adapter. S upotrebom kupona PCEKW95 cijena mu iznosi 25.75 €. Ponuda vrijedi između 7.9. i 14.9.2018.

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top
AMD i MSI posebna ponuda u Futuri IT

Objavljeno prije 14 dana

AMD i MSI posebna ponuda u Futuri IT

amd-ryzen-2700x-msi-gaming-core-frozr-l--msi-combo-05_1

Futura IT donosi posebnu poonudu koju su za njihove kupce pripremili AMD i MSI. Kupnjom combo paketa – AMD procesora, MSI hladnjaka i MSI ploča možete do kraja mjeseca ili isteka zaliha ostvariti odličan popust.

Tako će vas kombinacija AMD Ryzen 2700X, MSI GAMING Core Frozr L i MSI X470 GAMING PRO samo u Futura IT shopu za gotovinu koštati 3.899 kuna.

(sponzorirani sadržaj)
Više... Vaš Komentar Top

Forum

Objavljeno prije 21 minuta

iPhone mobiteli - 2. dio

Objavljeno prije 29 minuta

Iskustvo sa grmljavinom?

Objavljeno prije 32 minute

Koju AMD ploču kupiti?

Objavljeno prije 37 minuta

Preporuka USB memory sticka

Objavljeno prije 40 minuta

LCDi, Plazme i ostali televizori - pročitaj prvi post prije postavljanja pitanja

Članci

ASUS TUF Gaming K5 recenzija

ASUS TUF Gaming K5 recenzija

Asus je na ovogodišnjem Computexu predstavio novu TUF Gaming periferiju koja se sastoji od K5 tipkovnice, M5 miša i H5 slušalica. Nama je na test stigla K5 tipkovnica koju karakterizira RGB LED osvjetljenje uz pomoć ROG Armoury II softvera,... Pročitaj više

Prvi pogled - MSI B360 Gaming Plus

Prvi pogled - MSI B360 Gaming Plus

Danas donosimo prvi pogled na MSI B360 Gaming Plus ploču, koja podržava Intelove LGA1151 procesore. Testirali smo već nekoliko B360 ploča i one same po sebi jesu zanimljive prosječnom korisniku, no ne podržavaju overclocking pa nema smisla... Pročitaj više

MSI B450M Mortar & B450 PRO-VDH recenzija

MSI B450M Mortar & B450 PRO-VDH recenzija

Nastavljamo s testiranjem MSI-evih B450 ploča. Ovaj puta su na redu dvije B450M, a kao što M u imenu sugerira, obje su u Micro ATX formatu. Mortar je iz Arsenal Gaming serije ploča koje nose imena iz vojne upotrebe i okrenuta su prema igrač... Pročitaj više

Corsair K70 RGB MK.2 SE recenzija

Corsair K70 RGB MK.2 SE recenzija

Corsair nam je na test poslao svoju najnoviju verziju K70 mehaničke tipkovnice namijenjene igračima. Opremljena je s odličnim Cherry MX Speed mehaničkim prekidačima, lijepim i izdržljivim aluminijskim okvirom, odmorištem za dlanove te bijel... Pročitaj više

MSI B450 Gaming Plus recenzija

MSI B450 Gaming Plus recenzija

Do sada smo testirali samo Asusove B450 ploče, pa je red da vidimo i što MSI nudi u tom segmentu. Za početak smo testirali B450 Gaming Plus ploču koja je ATX formata i sjeda u sredinu tržišnog segmenta. Za prihvatljiv iznos nudi dobar izgle... Pročitaj više

Svi članci