Nokia će u ovom božićnom giveawayu jednom našem forumašu pokloniti Nokia 3 pametni telefon. Nokiu 3 smo jučer recenzirali, a pitanja na koja će trebati odgovoriti se nalaze u tom članku. Formalnosti: 1. Svoje e-mailove s točnim odgovorima možete slati od srijede 20.12.2017., pa do utorka 26.12.2017. točno u ponoć, a dobitnici će biti objavljeni u srijedu 27.12.2017. 2. Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na postavljena pitanja i poslati svoj e-mail na adresu nokia_giveaway@pcekspert.com. Dobitnik će kao i uvijek biti izabran nasumično uz pomoć Random.org generatora. Odgovore na pitanja potražite u jučerašnjoj recenziji Nokia 3 telefona ili na Nokia stranici. 3. U e-mailu s točnim odgovorima trebate navesti svoj "nick name" na našem Forumu, puno ime i prezime, te podatke za kontakt (broj telefona). E-Mail s istim kontakt podacima i/ili s iste e-mail adrese može biti poslan samo jednom, a forumaš mora biti registriran s najkasnije jučerašnjim datumom. Za sve koji nisu poželjan je i lajk naše Facebook stranice, +1 na Google+ stranici i follow na YouTube kanalu, no to nisu uvjeti. Pitanja su: 1. Kolika je dijagonala ekrana na Nokia 3 pametnom telefonu? 2. Koji čipset pogoni Nokia 3 pametni telefon? 3. Koliko je radne, a koliko skladišne memorije u Nokia 3 pametnom telefonu? Nagrada je Nokia 3 (uz napomenu da je riječ o testnom uređaju koji je otvoren i nije u mint stanju):

nokia_3-5_16

Sretno!
I ovaj giveaway je gotov i poznat je dobitnik. Poslali ste ukupno 133 e-maila od čega su dva bila netočna pa je u izvlačenje ušao 131 vaš e-mail. Random.org je htio da dobitnik bude pod brojem 81:

nokia_3_dobitnik

Iza 81. poslanog e-maila se krio Srđan Selimović a.k.a. skitnica. Čestitamo dobitniku, a svima drugima više sreće u sljedećem giveawayu!