T350 ima vrlo sličan dizajn kao i ranije testirani T250, i pripadnik je iste Cavalino kolekcije. I ove slušalice imaju manji promjer i kompletno nasjedaju na uši, namijenjene su upotrebi s pametnim telefonima, a s u uvodu spomenuta ANC tehnologija prigušuje vanjske zvukove pa će T350 primjerice cijeniti ljudi koji često putuju avionom. Potpuno crna kutija prati do sada viđeni dizajn, sa slikama i detaljnijim objašnjenjima karakteristika slušalica na poleđini. Vanjski omotač skriva također crnu kutiju u kojoj se nalazi prenosiva torbica sa patentnim zatvaračem i njen sadržaj. S pakiranja saznajemo kako su T350 kompatibilne s većinom Android, Apple, BlackBerry i Windows pametni telefona.

Prenosiva kutija je s uzorkom karbonskih vlakana, dovoljno je čvrsta (tvrda), ima ručku na vrhu i patentni zatvarač za čuvanje sadržaja. Na sredinu je umetnut elegantni srebrni properi konjić (Cavallino Rampante), zaštitni znak tvrtke iz Maranella. Kompatibilnost s širokim rasponom pametnih telefona osigurana je putem tri različita upletena kabela s 3.5 mm konektorima na krajevima. Jedan kabel s kontrolerom s tri tipke i mikrofonom kompatibilan je s Apple uređajima, a drugi ima kontroler s jednom tipkom i mikrofonom kompatibilan je s Android, BlackBerry i Windows uređajima. Treći kabel nema nikakav kontroler, a zasebno će te naći još i 6.3mm adapter i adapter za korištenje u avionima koji imaju IFE sisteme (In-flight entertainment).

U dizajniranju se Logic3 T350 modela držao jednostavnosti i elegancije, te Ferrarijeve tradicije proizvodnje GT (Gran Turismo) modela automobila. Slušalice su dvobojne – crnom su mekom kožom obloženi jastučići koji nasjedaju na uši te glavu, dok je ostatak napravljen od sivog aluminija. Slušalice su robusne, a mehanizam, tj. ruke koje nose kućišta zvučnika dozvoljavaju prilagodbu svim veličinama glave jer se mogu izvlačiti a moguća je i blaga promjena kuta jastučića i kućišta zvučnika za maksimalnu prilagodbu. Slušalice su čvrste, dobro nasjedaju na uši, no istovremeno nisu i neugodne zbog mekih jastučića. U zatvoreno su kućište (kako bi se osigurala maksimalna kvaliteta zvuka uz što manje gubitke), ugrađeni 40 mm driveri, istih karakteristika kao kod T250 – 32 Ohma impedancija, frekvencijski raspon od 20 do 20.000 Hz, 1.5% distorzija pri 1KHz 1mW i 110dB osjetljivost pri 1Khz 1mW.

Ono što ove slušalice razlikuje od T250 modela je ugrađeni elektronički sklop za eliminaciju vanjske buke čime se stvara veći komfor prilikom primjerice putovanja avionom ili dužeg boravka u bučnijem okruženju. U lijevo je kućište smješten konektor za kabel i prostor za priložene dvije AAA baterije koje su potrebne za rad ANC-a (Active Noise Cancelling), čija se elektronika i prekidač za aktivaciju nalaze u desnom kućištu. Poklopac prostora za baterije je tamno smeđe boje s crnom sredinom u kojoj je srebrni propeti konjić što se lijepo uklopilo u crno-sivu cjelinu. Kvaliteta zvuka koji proizvode ove slušalice je u razini ranije testiranih R200 i T250 slušalica što znači kako je solidna no ne i u razini s visokom cijenom. Zvuk je u cijelom rasponu vrlo dobar s jasno čujnim dubokim tonovima i mrvicu prenaglašenim visokim pri maksimalnom pojačanu. Uključivanjem ANC opcije jasno se čuje ton za eliminaciju vanjske buke (antifaza), i buka iz vanjskog svijeta postaje prigušena i udaljenija, no ne i u potpunosti eliminirana. Slično iskustvo smo doživjeli i testirajući Asusove ROG Vulcan ANC gamerske slušalice, s tom razlikom da je kod njih ton bio tiši a eliminacija buke nešto jača zbog prirode slušalica – prekrivaju kompletno uho. Ton je kod T350 nešto glasniji i malo narušava kvalitetu zvuka, no nakon određenog vremena uho se navikne.

Ferrari Cavalino T350 slušalice nisu jeftine i na našem se tržištu prodaju za vrlo visokih 2.000 kuna s PDV-om (u pojedinim ih se webshopovima može naći i za oko 1.700 kn). Audiofilima naravno neće biti prvi izbor, no mogle bi se svidjeti svima koji imaju dublji džep a uz to su i Ferrarijevi fanovi prvenstveno zbog elegantnog pakiranja, odličnog dizajna i kvalitete izrade.