Prvi ovogododišnji giveaway otvara Sapphire i našim čitateljima i forumašima dijeli jednu svoju HD7730 grafičku karticu. Kao i uvijek komplikacija neće biti i pravila za sudjelovanje u giveawayu su jednostavna. Na u tekstu naznačenu e-mail adresu potrebno je poslati točne odgovore na tri postavljena pitanja i čekati objavu dobitnika. Sudjelovati kao i do sada mogu svi naši forumaši koji su se registrirali najkasnije s jučerašnjim datumom.

Formalnosti:

1. Svoje e-mailove s točnim odgovorima možete slati od četvrtka 9.01.2014., pa do srijede 15.01.2014. točno u ponoć, a dobitnici će biti objavljeni u četvrtak 16.01.2014.

2. Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na postavljena pitanja i poslati svoj e-mail na adresu sapphire_giveaway@pcekspert.com. Dobitnik će kao i uvijek biti izabran nasumično uz pomoć Random.org generatora. Odgovore na pitanja potražite u našoj recenziji kartice i na Sapphireovim stranicama.

3. U e-mailu s točnim odgovorima trebate navesti svoj "nick name" na našem Forumu, puno ime i prezime, te podatke za kontakt (broj telefona). E-Mail s istim kontakt podacima i/ili s iste e-mail adrese može biti poslan samo jednom, a forumaš mora biti registriran s najkasnije jučerašnjim datumom.

Nagrada je:

 

Pitanja su:

1. Na kojoj frekvenciji radi grafički procesor, a na kojoj memorija na Sapphireovoj HD7730?
2. Koliko stream procesora ima GPU koji se nalazi na ovoj kartici?
3. Koji je link na Sapphireov službeni YouTube kanal?