Sapphire je za naše čitatelje i forumaše pripremio proljetni giveaway u kojem dijeli dvije grafičke kartice – R7 240 Low Profile i R7 265 Dual-X. Kao i uvijek komplikacija neće biti i pravila za sudjelovanje u giveawayu su jednostavna. Na u tekstu naznačenu e-mail adresu potrebno je poslati točne odgovore na tri postavljena pitanja i čekati objavu dobitnika. Sudjelovati kao i do sada mogu svi naši forumaši koji su se registrirali najkasnije s jučerašnjim datumom.

Formalnosti:

1. Svoje e-mailove s točnim odgovorima možete slati od četvrtka 29.05.2014., pa do četvrtka 05.06.2014. točno u ponoć, a dobitnici će biti objavljeni u petak 06.06.2014.

2. Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na postavljena pitanja i poslati svoj e-mail na adresu sapphire_giveaway@pcekspert.com. Dobitnik će kao i uvijek biti izabran nasumično uz pomoć Random.org generatora. Odgovore na pitanja potražite u našim recenzijama R7 240 Low Profile i R7 265 Dual-X kartica  i na Sapphireovim stranicama.

3. U e-mailu s točnim odgovorima trebate navesti svoj “nick name” na našem Forumu, puno ime i prezime, te podatke za kontakt (broj telefona). E-mail s istim kontakt podacima i/ili s iste e-mail adrese može biti poslan samo jednom, a forumaš mora biti registriran s najkasnije jučerašnjim datumom. Poželjan je i “Like” na našim Facebook ili praćenje na Google+ stranicama no to nije nužno :)

Prva nagrada je:

Sapphire R7 265

 

Druga nagrada je:

sapphire_r7_240_9

 

Pitanja su:

1. Na kojem maksimalnom taktu radi GPU a na kojem memorija na R7 265 Dual-X kartici iz našeg testa?
2. Koje je kodno ime grafičkog procesora na R7 240 LP kartici i koliko ima shadera iz našeg testa?
3. Koji marketinški naziv koristi Sapphire za svoje hladnjake sa Vapor Chamber tehnologijom?


Gotov je i ovaj Sapphireov proljetni giveaway. Sretnike koji osvajaju kartice smo dobili putem Random.org generatora, a oni su se nalazili među 197 pristiglih mailova, od kojih su 189 ušli u izvlačenje. Neke smo tako eliminirali zbog nepotpunih odgovora (najčešće je falio jedan traženi podatak, a neki su slali i dvaput mailove s različitih adresa i s istim podacima), a nismo bili jako striktni u filtriranju onih koji su naveli overclockirane frekvencije ili pak pisali Oland Pro ili samo Oland – to smo sve tolerirali.

Točni odgovori na pitanja su:

1. 925MHz GPU/ 1400MHz memorija (priznavali smo i 1050 MHz)

2. Oland (Pro), 320 shadera

3. Vapor-X

Dobitnik prve nagrade je:

1_nagrada_sapp_2014

Ivan Joo – 2XO

 2xo

Ivanu je nagrada stigla poštom…

Dobitnik druge nagrade je:

2_nagrada_sapp_2014

Robert Ištvanić – Campeonato

Robert

Robert je svoju nagradu primio…

Čestitamo dobitnicima!