AMD RDNA 3 GPU više nego obećava

Datum objave 30.10.2021 - Sanja Ledinek

AMD RDNA 3 GPU više nego obećava

AMD RDNA 3 GPU više nego obećava

AMD RDNA 3 GPU više nego obećava

AMD-ovi inženjeri napokon su se dogovorili oko dizajna Navi 31 čipa, najmoćnijeg u rasponu RDNA 3. Trebao bi dati život budućoj Radeon RX 7900 XT grafičkoj kartici.

Preliminarni dijagram koji je procurio preko WCCFTech stranice omogućuje nam da steknemo prvi dojam o tome što bismo mogli očekivati i da je interno poduzet važan korak u razvoju RDNA 3 čipova.

S tehničke točke gledišta, AMD je napustio standardne računalne jedinice (CU) svojih starih GPU arhitektura u korist procesora radne grupe (WGP). Međutim, to nije jedina promjena.

Konfiguracija Navi 31 GPU-a ima dva GCD-a (Graphics Core Die) i jedan MCD (Multi-Cache Die), odgovorne za njihovo povezivanje zahvaljujući novom Infinity Fabric sučelju. Svaki GCD ima tri Shader Enginea i svaki od njih dva Shader polja.

Dakle, postoji šest shader mehanizama na čipu, koji grupiraju ukupno 12 shader nizova. Svaki shader niz sastoji se od 5 procesora radne grupe (ukupno 60 na GPU-u), a svaki WGP ima osam SIMD32 jedinica. Ove SIMD32 jedinice formiraju 7.680 jezgri pomoću Graphics Core Die i stoga ukupno 15.360 jezgri na čipu Navi 31.

I konačno, GPU bi trebao uključivati ukupno osam 32-bitnih memorijskih kontrolera za konačnu širinu od 256-bita.

Jeste li se pretplatili na naš YouTube PC Ekspert TV kanal?   Ako ne, što čekate?!   

Više... Vaš Komentar Top
Qualcomm Snapdragon najavljuje četiri nove 5G platforme za mase

Datum objave 29.10.2021

Qualcomm Snapdragon najavljuje četiri nove 5G platforme za mase

Qualcomm Snapdragon najavljuje četiri nove 5G platforme za mase

Qualcomm  je najavio četiri nove Snapdragon 5G mobilne platforme: 778+, 695 5G, 480+ 5G, kao i 680 4G. Donose jače performanse srednjim i početnim proizvodima u odnosu na prethodnike, a također će OEM proizvođačima pružiti više izbora kako bi zadovoljili trenutne potrebe tržišta.

Snapdragon 778G Plus 5G mobilna platforma

Snapdragon 778G Plus nasljeđuje istu konfiguraciju CPU, GPU, DSP i ISP arhitekture, ali ostvaruje poboljšanje performansi GPU-a i CPU-a. Nudi barem 20 postotna boda brži odgovor na korisničke taktilne naredbe od 778G. Platforma ima za cilj pružiti napredno iskustvo mobilnog igranja i donijeti bolje iskustvo snimanja slika i videa kroz poboljšane performanse umjetne inteligencije.

*Pune specifikacije pogledajte na Qualcomm web stranici.  

Snapdragon 695 5G mobilna platforma

Snapdragon 695 5G podržava milimetarski val i sub-6GHz, te može pružiti uistinu globalnu 5G pokrivenost. Proizveden je 6-nanometarskim proizvodnim procesom. Sastoji se od 8-jezgrenog Kryo 660 aplikativnog procesora do 2,2 GHz, Adreno 619 grafičkog kontrolera i Hexagon procesora (Hexagon Vector eXtensions, Scalar Accelerator, Sensing Hub, Hexagon 686 Processor). U usporedbi sa Snapdragonom 690, brzina grafičkog renderiranja povećana je do 30 postotna boda, a performanse CPU-a povećane su do 15 postotna boda, što može podržati kvalitetnije iskustvo igranja, snimanja i učinkovitiju produktivnost.

*Pune specifikacije pogledajte na Qualcomm web stranici.  

 Snapdragon 680 mobilna platforma

Jedini je model koji ne nudi 5G povezivost, jer proizvođač još uvijek vidi veliku potražnju za 4G čipovima. Temelji se na 6-nanometarskom procesu. Koristi Kryo 265 CPU ( 8-jezgri do 2,4 GHz) s Adreno 610 GPU i Hexagon procesor. 4G veze osigurava Snapdragon X11 LTE modem. Specifikacija punjenja je samo QC 3.0.

*Pune specifikacije pogledajte na Qualcomm web stranici. 

Qualcomm i ASUS udruženi lansirali Snapdragon Insiders mobitel

Qualcomm: novi Snapdragon Wear bit će lansiran 2022. godine

Qualcomm_Snapdragon_480_specs

Snapdragon 480 Plus 5G mobilna platforma

Snapdragon 480 Plus dodatno promovira popularizaciju 5G .Sadrži osam jezgri u dva klastera. Klaster performansi s dvije ARM Cortex A76 jezgre do 2 GHz i klaster učinkovitosti sa šest malih ARM Cortex A55 jezgri na do 1,8 GHz. Integrirani Qualcomm X51 5G modem može doseći brzinu preuzimanja do 2,5 Gbps (5G) / 800 Mbps (LTE) i brzinu prijenosa od 660 Mbps (5G) / 210 Mbps (LTE). SoC također integrira WiFi 6 2×2 i Bluetooth 5.1.

Sada nakon što ste pročitali detaljne specifikacije, brzo postaje očito da su samo dva čipa nova, a dvije Plus verzije već su objavljene s višim taktom.  Četiri čipa bi trebala biti dostupna prije kraja 2021. Honor, Motorola, Oppo, HMD Global, Xiaomi i Vivo, između ostalih, naznačili su da će implementirati nove Qualcommove čipove u svoje nadolazeće uređaje.

Jeste li se pretplatili na naš YouTube PC Ekspert TV kanal?  Pratite li nas na Facebooku  ili  glavnog  urednika na Twitteru ? Ako ne, što čekate?!   

Više... Vaš Komentar Top
Google Tensor čip sporiji je od Appleovog A12 Bionic iz 2018.

Datum objave 28.10.2021

Google Tensor čip sporiji je od Appleovog A12 Bionic iz 2018.

Google Tensor čip sporiji je od Appleovog (1)

Google Pixel 6 Tensor sustav na čipu nije tako dobar kao Appleov A12 Bionic star 3 godine.

Prema ocjeni performansi koji dijeli korisnik Twittera pod imenom @9lekt , a objavljuje WCCFTech, rezultat rada Geekbench 5 Googleovog samorazvojnog Tensor aplikativnog procesora ne nadmašuje Appleov A12 Bionic po jednojezgrenim i višejezgrenim rezultatima.

Naravno, ovi rezultati sintetičkih mjerenja zbuniti će potencijalne kupce, ali u biti ih ne bi trebali zbuniti. Ne mora značiti da u svakodnevnom radu komponente ne zadovoljavaju. Treba imati na umu da su u radu bitne optimizacije koje je Google itekako proveo, umjetna inteligencija, GPU, modem itd.

Google Tensor čip sporiji je od Appleovog (2)

Podsjetimo, Google Tensor čip usvaja 5nm proces dvije ARM Cortex-X1 velike i moćne jezgre, dvije srednje A76 na 2,25 GHz i četiri male A55 od 1,8 GHz. Nije sasvim jasno zašto je Google odlučio koristiti Cortex-A76 jezgru umjesto snažnije i energetski učinkovitije Cortex-A78. Možda je razlog što su za Pixel 5 također koristili dvije Cortex A76 jezgre kao glavne, te kao takve su im bile poznate kod razvoja svog procesora.

Sve u svemu, s Tensorom, Google je očito žrtvovao performanse na Pixelu 6 i Pixel 6 Pro, ali uz sofisticiraniji softver i bolju kontrolu nad hardverom, omogućio da OS radi puno lakše na ostalim Android telefonima nego na konkurenciji. Očito Googleu je učinkovitost prioritet, a ne bilo što drugo.

Jeste li se pretplatili na naš YouTube PC Ekspert TV kanal?  Pratite li nas na Facebooku  ili  glavnog  urednika na Twitteru ? Ako ne, što čekate?!  

Više... Vaš Komentar Top
Cisco ima novi tim za razvoj WebEx softvera posebno za Apple

Datum objave 28.10.2021

Cisco ima novi tim za razvoj WebEx softvera posebno za Apple

Cisco ima novi tim za razvoj WebEx softvera posebno za Apple

Cisco je uspostavio novi tim za razvoj softvera za suradnju WebEx za Apple proizvode. Žele se natjecati s Microsoft Teams, Zoomom i Slackom, nadajući se da će do 2025. godine više od pedeset posto prodaje dolaziti od usluga pretplate, uključujući WebEx.

U međuvremenu Cisco neprestano poboljšava svoj softver za video konferencije i dodaje nove značajke, osobito otkada je pandemija COVID-19 promijenila stil rada. U rujnu su imali gotovo 600 milijuna korisnika .

Cisco Umbrella – svjetionik u mraku – sigurnost gdje god se nalazili

Cisco Webex dodaje prijevod s engleskog u stvarnom vremenu na više od 100 drugih jezika

Što se Applea tiče, oni stječu sve više udjela u korporativnim IT odjelima pozicioniranjem iPad tableta i Mac računala kao uređaja za produktivnost. Primjerice, kada više ljudi koristi iPad za videopozive, AI se fokusira na korisnika i zadržava lik na zaslonu. Ova značajka bit će uključena u aplikaciju WebEx koja će biti pokrenuta sljedećeg mjeseca. Osim toga, Cisco također koristi nove Appleove alate za stvaranje neovisnih Apple ID računa za tvrtke i pojedince.

Jeste li se pretplatili na naš YouTube PC Ekspert TV kanal?  Pratite li nas na Facebooku  ili  glavnog  urednika na Twitteru ? Ako ne, što čekate?!  

Više... Vaš Komentar Top
Upoznajte Sony Xperia PRO-I mobitel dizajniran za kreatore sadržaja

Datum objave 28.10.2021

Upoznajte Sony Xperia PRO-I mobitel dizajniran za kreatore sadržaja

Upoznajte Sony Xperia PRO-I (1)

Već duže vrijeme su Sony top modeli Xperia 1 III i Xperia Pro. Sada se kompanija pohvalila novim uređajem Xperia PRO-I. Integrira poznatu tehnologiju audio proizvoda, Alpha Mirrorless TM serije, Bravia TV ekran itd. Idemo osvrnuti na zanimljive detalje ovog telefona.

Xperia PRO-I dolazi u ultra tankom kućištu ( 8,9 mm) s ocjenom zaštite od prašine i vode IP65/68. Prednja strana koristi Corning Gorilla Glass Victus staklo, a stražnja je posebni tretman obrade poput profesionalnih kamera. Desni bok ima tipku za uključivanje (integrirano prepoznavanje otiska prsta), tipku za glasnoću i namjensku za kameru. Na dnu je USB-C priključak s brzinom prijenosa od 10 Gbit/s. Tu je i otvor za remen kako bi sigurnost telefona bila podignuta na višu razinu u izazovnim okruženjima za snimanje.

Upoznajte Sony Xperia PRO-I (3)

Koristi 6,5- inčni HDR 10-bitni OLED zaslon rezolucije 3840 x 1644 piksela omjera 21:9 stope osvježavanja od 120 Hz i uzorkovanja 240 Hz. Profesionalno je kalibriran. Iznad njega je 8 MP prednja kamera.

Što se tiče konfiguracije ispod haube, opremljen je Qualcomm Snapdragon 888 mobilnom platformom u kombinaciji 12 GB RAM -a i 512 GB interne memorije proširive memorijskom karticom do 1 TB.  Ove moćne komponente spremne su i za igranje uz “Game Enhancer” s nizom pogodnosti što uključuje i „HS Power Control“ izravnu opskrbu telefona energijom tijekom punjenja za sprječavanje porasta temperature u uređaju te pada performansi.  Za povezivanje Xperia PRO-I podržava 5G, USB 3.2 Gen 2, Wi-Fi 6 bežičnu mrežnu tehnologiju i GNSS.

Upoznajte Sony Xperia PRO-I (2)

Baterija

Baterija je 4 500 mAh. Puni se žično punjačem snage 30 W uključenim u paketu koji može napuniti bateriju do 50 % u 30 minuta. Na popisu specifikacija je također zaštitni mehanizam za sprječavanje prekomjernog punjenja i održavanje životnog vijeka te zdravlje baterije čak nakon tri godine korištenja.

Audio

Kvalitetne audio značajke uključuju Dolby Atmos, 3,5 mm audio sučelje, surround stereo zvučnike, zvuk prisutnosti od 360°, stereo mikrofone i jedan neovisni uz glavne kamere. I ne samo to, Xperia PRO-I koristi tehnologiju odvajanja zvuka, “Smart Wind Cut Sound Filtering”, koja može učinkovito filtrirati zvukove vjetra koji ometaju stereo ili mono prijem mikrofona. Za slušalice namijenjena je LDAC-a bežična tehnologija i DSEE Ultimate zvuk visoke razlučivosti.

Upoznajte Sony Xperia PRO-I (4)

Moćne kamere

Na stražnjoj strani je u sredini klaster 12 MP kamera raspoređene okomito. Njihovom radu pomažu mobilna verzija procesora slike BIONZ X i front-end LSI. Žarišne duljine ekvivalentne su 16 mm, 24 mm i 50 mm, a leće su obložene antirefleksnim premazom T* Coating. Sony je dodao podršku 3D i ToF senzor te fokus praćenja oka i objekata u stvarnom vremenu. Što je još bolje, tu je 315 točaka detekcije faznog autofokusa koje pokrivaju 90% vidljivog raspona tražila.

Glavna kamera ima 12 MP prilagođeni Exmor RS senzor od 1 inča (površine piksela od 2,4 µm ) iz RX100 VII kamere, uparen s objektivom promjenjivog otvor blende f/2.0 i f/4.0. Međutim, DPreview napominje da “asferična ” leća ne može osvijetliti cijelu površinu senzora i da se samo oko 60 posto senzora koristi prilikom snimanja fotografija što bi moglo biti povezno s fokusom i optičkim karakteristikama. Za razliku od RX100 VII, Xperia PRO-I nema dovoljno prostora optičke strukture i može umetnuti samo tanke optičke leće ograničene debljine.

Dodatne kamere koriste male senzore od 1/2,9″ i 1/2,5″.

Napredne mogućnosti snimanja videa

Xperia PRO-I nudi 4K video snimanje pri 120 fps (“Video Master” ) kao i 5x usporenu snimku. Stabilnost omogućuju Optical SteadyShot i FlawlessEye tehnologije. Ovo je ujedno i prvi mobilni telefon u povijesti Xperije koji podržava “fokus praćenja oka” i “fokus praćenja objekata” tijekom video snimanja. Osim toga, može također podržati 8K HDR 360 video snimanje, kontinuirano snimanje od 20 sličica u sekundi i zadržati neovisni okidač.

Photography Pro aplikacija

Uz Photography Pro aplikaciju korisnici mogu odabrati ručni (M) način rada ili jednostavno koristiti automatski način rada za snimanje, ali i odabrati i 12-bitni RAW format snimanja. Ova aplikacija također podržava mnoge profesionalne funkcije kamera uključujući snimanje fokusom na dodir, mogućnost podešavanja osam različitih stilova filtara (iz serije profesionalnih filmskih kamera tvrtke Sony VENICE) i snimati u filmskom formatu 21:9.

Sony Xperia PRO-I je jeftiniji od prethodnika

S preporučenom maloprodajnom cijenom od 1799 eura, Xperia PRO-I jedan je od najskupljih pametnih telefona na tržištu, ali je možda vrijedan dodatne potrošnje za one koji svoju fotografiju shvaćaju gotovo jednako ozbiljno kao i svoj mobilni AV i glazbu. Uz te jeftinij  od Xperia Pro modela po preporučenoj cijeni od 2,499 eura.

Sony je za Cperia PRO-I lansirao i ekskluzivnu dodatnu opremu

1. Vlog vanjski ekran koji se može pričvrstiti na stražnju stranu. Košta 199 eura.
2. GP-VPT2BT bežična ručica za daljinsko snimanje
3. Stražnji poklopac teksture kože

Jeste li se pretplatili na naš YouTube PC Ekspert TV kanal?  Pratite li nas na Facebooku  ili  glavnog  urednika na Twitteru ? Ako ne, što čekate?!   

Više... Vaš Komentar Top
Adobe izdaje web verzije Photoshopa i Illustratora

Datum objave 28.10.2021

Adobe izdaje web verzije Photoshopa i Illustratora

Adobe izdaje web verzije Photoshopa i Illustratora

Adobe je najavio da su popularne aplikacije Photoshop i Illustrator postale dostupne u web verzijama preko preglednika.

Kao što se i očekivalo, niti jedna od ove dvije web aplikacije nije tako moćna kao izvorna. Omogućuju samo jednostavno i preliminarno uređivanje dijeljenje s drugima putem URL-a. Primatelji se ne trebaju pretplatu na Creative Cloud za pregled i ostavljanje komentara, ali moraju biti pretplaćeni da bi napravili “manje izmjene”.

Pretplatnici Creative Clouda sada mogu koristiti beta verziju web verzije Photoshopa, dok je web verzija Illustrator trenutno dostupna samo pozvanim korisnicima, ali su otvorene prijave za registraciju.

Jeste li se pretplatili na naš YouTube PC Ekspert TV kanal?  Pratite li nas na Facebooku  ili  glavnog  urednika na Twitteru ? Ako ne, što čekate?!   

Više... Vaš Komentar Top
AOC novi gaming dodaci

Datum objave 27.10.2021

AOC novi gaming dodaci

AOC Accessories

AGON by AOC, širi svoj portfelj periferije lansirajući dva nova miša (AOC GM510 i GM530) i bežične slušalice (AOC GH401).

Gaming periferija AGON by AOC portfelja već uključuje tri gaming miša za različite razine vještina, za početnike GM200, NVIDIA Reflex certificirani GM500 miš za dodatno nisku latenciju za srednju razinu igrača i premium AGON AGM700 miš s uklonjivim dijelovima za fino podešavanje. Za gamere koji traže veću slobodu kretanja tijekom intenzivnih igara, AGON by AOC nudi nove bežične gaming slušalice AOC GAMING GH401, koje koriste bežičnu tehnologiju 2,4 GHz koja doseže do 10 metara.

Više... Vaš Komentar Top
Huawei Watch GT 3

Datum objave 27.10.2021

Huawei Watch GT 3

Watch GT 3_06_Huawei

Huawei Watch GT 3 mami poglede svojim dizajnom i estetikom te donosi trajanje baterije od 2 tjedna. Značajke Watch GT 3 pametnog sata nude prilagođeno stručno i sportsko planiranje aktivnosti kako bi potaknuo korisnike na brigu o svom zdravlju i pomogao im pronaći sportsku disciplinu koja odgovara njihovom stilu. Nosivi uređaji su sve popularniji te ih ljudi rado nose kao modne dodatke. Osim što su ugodni oku, pametni satovi svojim brojnim funkcijama potiču korisnika na brigu o vlastitom zdravlju.

Huawei Watch GT 3 lansiran je prošlog tjedna uz Huawei nova 9, a dostupan je u dvije veličine, 46mm i 42mm, a oba modela imaju izrazitu sličnost s tradicionalnim, elegantnim satovima. Iako su oba modela lagana (42,6 grama odnosno 35 grama), 42mm Watch GT 3 je ipak nešto tanji, što ga čini savršenim izborom za korisnike koji preferiraju diskretnije dodatke.

Više... Vaš Komentar Top
Najbolje vrijeme za nadogradnju na Windows 11 s Windowsa 10 za samo 5,65 € po PC-u tijekom Godeal24 Halloween rasprodaje!

Datum objave 26.10.2021

Najbolje vrijeme za nadogradnju na Windows 11 s Windowsa 10 za samo 5,65 € po PC-u tijekom Godeal24 Halloween rasprodaje!

Windows 11 postoji već nekoliko dana, jeste li iskusili najnoviji operativni sustav? Windows 10 je jeftiniji nego prije, pa je još uvijek dobar izbor nabaviti originalni Windows 10 i besplatno ga nadograditi. Ako imate Windows 10, ali niste primili obavijest o besplatnom ažuriranju, sada ga možete dobiti izravno po niskoj cijeni na Godeal24.

S dolaskom Noći vještica, GoDeal24.com vam donosi nevjerojatno ograničeno vrijeme Sretne rasprodaje za Noć vještica. Tijekom rasprodaje možete ostvariti do 60% popusta na naš razni asortiman softverskih licencnih ključeva na rasprodaji, uključujući neke najnovije proizvode kao što su Windows 11, Office 2021. Jednostavno rečeno, nema boljeg vremena od ove Noći vještica za nadogradnju na najnovije softver. Poduzmite sljedeći korak danas i uštedite velike kupnje tijekom GoDeal24 Happy Halloween rasprodaje.

211020-720p-gd24-€(1)

Kupite Windows 10 licencu za za 7.31€ ili najnoviji Windows 11 ključ za 19€ odmah!

45% popusta na Windows 11 i druge Windows proizvode s kupon kodom: SGO45

60% pospusta na Windows+Office proizvode s kupon kodom: SGO60

60% popusta na Office proizvode s kupon kodom: SGO60

Kupovina u Godealu24 ne može biti jednostavnija, odmah nakon narudžbe i plaćanja vam na email adresu dolazi vaša licenca – ne morate čekati danima! Ako imate bilo kakava pitanja obratite se njihovoj Službi za korisnike. Samo im pošaljte e-mail na: service@godeal24.com

 

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top
Novi Philips monitori M3000 i M5000

Datum objave 26.10.2021

Novi Philips monitori M3000 i M5000

philips_m3000_m5000_1

U posljednjih godinu dana, mnogi  korisnici ponovo su otkrili užitak i zabavu igranja igara na osobnom računalu jer su shvatili potrebu za potpuno funkcionalnim monitorom koji može ispuniti očekivanja kako u njihovom novootkrivenom hobiju tako i u gamingu na konzolama.

Philips Monitors proširuje svoj portofelj i pozdravlja nove monitore za gaming. Upoznajte najnovije modele Philips Momentum monitora: 24M1N3200VA (24 inča / 60.5 cm diag.), 24M1N3200VS (24 inča / 60.5 cm diag.) i 24M1N3200ZA (24 inča / 60.5 cm diag.) od nove M3000 serije i 27M1N5500ZA (27 inča / 68.6 cm diag.) od M5000 serije.

 

philips_m3000_m5000_2

 

Vizuali su pouzdani i uranjajući zahvaljujući Full HD rezoluciji (1920 x 1080) i tehnologiji Ultra Wide-Color koja pruža širi raspon boja za živopisne slike. Philips 24M1N3200ZA ima IPS LED tehnologiju širokog prikaza za točnost slike i boje, dok 24M1N3200VA i 24M1N3200VS imaju VA zaslon za slike visokog kontrasta sa širokim kutovima gledanja. Dok svi oni omogućuju naginjanje zaslona, ​​Philips 24M1N3200VA i 24M1N3200ZA također omogućuju prilagodbu visine, nagib i zakretanje za ergonomsko korisničko iskustvo.

Igrači za PC i konzole koji traže snažnu brzinu u minimalističkom izgledu sa zaokretom mogu biti sigurni: Philips Momentum M5000 je odgovor na njihove zahtjeve. 3-strani zasloni bez okvira kombiniraju se s novim tamnim kromiranim metalnim postoljem za minimalističke postavke koje imaju osobnost. Ova serija igara Philips sada nudi kristalno jasne slike s QHD rezolucijom (2560 x 1440 piksela), punim rasponom od 1,07 milijardi boja, Ultra Wide-Color i SmartImage HDR. Philips 27M1N5500ZA pruža udobnu i optimiziranu vizualizaciju također zahvaljujući 27-inčnom panelu NanoIPS, što rezultira oštrim slikama s dubokim razinama kontrasta i super visokim kontrastom. Igre, pregledavanje weba, zabava jednako će biti užitak za oči njegovih korisnika.

philips_m3000_m5000_3

Ovi impresivni vizualni prikazi također su suočeni s glatkom igrom osiguranom brzinom osvježavanja od 165 Hz i brzim odzivom od 1 ms (GTG) za isporuku ultra glatkih i briljantnih slika. Prilagodljiva sinkronizacija i nisko kašnjenje ulaza rade zajedno za igre bez suza i zatvarača. Philips 27M1N5500ZA također ima ugrađene stereo zvučnike za multimediju, ergonomsko postolje i široku mogućnost povezivanja za svakodnevne zahtjeve s ugrađenim USB koncentratorom. Ovaj puni paket može stvarno podržati PC igrače u igranju, interakciji i livestreamingu, ali i za rad i učenje.

Više... Vaš Komentar Top

Novosti

Ulovite svoju must-have Office 2021 Pro licencu za samo 28,75 €. Vremenski ograničena ponuda!

S 30% udjela uredskog korištenja diljem svijeta u cjelokupnoj industriji, Microsoft Office jedan je od vodećih uredskih paketa u svijetu i uvelike najpoznatiji plaćeni proizvod. Međutim, mnogim vlasnicima malih tvrtki teško je opravdati tro... Pročitaj više

Oživljava li HMD Global legendarnu Lumia seriju?

Dostupne informacije ukazuju da HMD Global planira značajno proširiti svoj portfolio pametnih telefona u sljedećim mjesecima. Očekuje se da će tvrtka u vlasništvu brenda Nokia, uskoro lansirati nekoliko novih Android pametnih telefona, među... Pročitaj više

Koje loše navike najviše utječu na trajanje baterija telefona?

Mobilni su nam telefoni danas postali nezaobilazni, ali neke navike korištenja ih mogu brzo učiniti neupotrebljivim. Evo nekoliko najčešćih loših navika koje skraćuju vijek trajanja baterije i telefona u cjelini. Punjenje USB-om iz računala... Pročitaj više

MMD E1 linija

Linija proizvoda Philips monitora E1 serije se u srpnju širi dodavanjem četiri nova modela u svoju svestranu ponudu namijenjenu dinamičnim profesionalcima današnjice. Nizom inovacija koje poboljšavaju produktivnost, ovi elegantno dizajniran... Pročitaj više

iPhone 16 Pro Max: šuška se o Sony foto senzoru IMX903

Prema najnovijim glasinama, iPhone 16 Pro Max će debitirati s novim Sonyjevim foto senzorom IMX903, koji nudi značajne prednosti u odnosu na trenutne Android vodeće modele u istoj klasi. IMX903: Poboljšana arhitektura za superiorne performa... Pročitaj više

Sve novosti