Cyber Monday 2021: Windowsi 10 Pro već od 7 €

Datum objave 30.11.2021 - Uredništvo

Cyber Monday 2021: Windowsi 10 Pro već od 7 €

Cyber Monday 2021: Windowsi 10 Pro već od 7 €

Cyber Monday (ponedjeljak) postao je plodno tlo za dobre prilike. Vrijeme je za kupovinu u ovom Cyber tjednu 2021! Globalni dobavljač CDK (CD keyeva) Godeal24.com također je odlučio dodati boju Cyber Weeku, a najbolje ponude bit će rezervirane za sam ponedjeljak.

Tijekom rasprodaje u Cyber Weeku, Godeal24.com je ove godine ponudio neke nevjerojatne ponude. Moći ćete pronaći njihove ekskluzivne popuste za Windows 10 Pro od 7 € i uživati u paketnoj ponudi Windows 10 Pro + Office 2019 Pro (30 €). Novi proizvodi kao što su Windows 11 Pro i Office 2021 također su na popisu onoga što se nudi. Stoga pronađite velike popuste tijekom ovog posebnog tjedna – ne smijete propustiti ovu nevjerojatnu priliku da uštedite novac na svom super softveru.

211125-720p-gd24+€

Kako bi saznali više o ponudi samo trebate otići na njihovu Cyber Week promo stranicu.

Ovo je veliko! Specijalna ponuda bez kupona

Iznenađenje, iznenađenje: Do 50% popusta na Windowse s kuponom: SGO50

Velike uštede! Uživajte u proizvodima sniženim za 62% uz kupon: SGO62

Kako platiti putem PayPala?

PayPal-om možete platiti na sljedeći način:
Idite na zaslon za naplatu i nastavite kao gost (ili napravite račun). Opciju Cwalletco možete dobiti prema zadanim postavkama na kartici “Informacije o plaćanju” – kliknite Nastavi. Idite na “Pregled narudžbe” na zaslonu za naplatu i kliknite “Order”.

godeal24_checkout_1

Kliknte na “Choose Payment Method” i onda na “Process Order”:

godeal24_checkout_2

Na sljedećem ekranu će vam se pokazati različite mogućnosti plaćanja i tu možete odabrati Paypal ili kreditnu karticu (također putem Paypala):

godeal24_checkout_3

GoDeal24.com je globalna web stranica koja prodaje originalne igre i softverske licencne ključeve klijentima iz svih dijelova svijeta. Pružamo podršku 24×7 zajedno s odličnim ponudama za sve naše softverske ključeve. Kada kupujete od GoDeal24.com, možete biti sigurni da imate posla s pouzdanom robnom markom koja prodaje samo originalne softverske licencne ključeve.

Imate pitanja? Trebate pomoć?

Kontaktirajte nas bilo kada prije ili nakon što naručite. Da biste nas kontaktirali, jednostavno pošaljite e-poštu na service@godeal24.com i naš tim za korisničku podršku će se pobrinuti za vaš zahtjev što je prije moguće.

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top
Kako sigurno preuzeti bilo koju aplikaciju na Huawei pametnom telefonu

Datum objave 30.11.2021

Kako sigurno preuzeti bilo koju aplikaciju na Huawei pametnom telefonu

Appsonhms.com

Postojeći korisnici Huawei pametnih telefona već znaju kako putem AppGallery trgovine i Petal Search preglednika, pronaći omiljene aplikacije. Za one koji još nisu sasvim sigurni, AppsOnHMS web stranica je tu da odgovori na sva pitanja.

AppsOnHMS.com je online knjižnica osmišljena da pomogne korisnicima Huawei pametnih uređaja u pronalasku informacija o aplikacijama. Temelji se na ideja da postoje četiri sigurna načina za preuzimanje aplikacija:

  • AppGallery – Huaweijeva službena trgovina aplikacija
  • Petal Search – službena Huaweijeva tražilica koja korisnicima pruža službene izvore za preuzimanje aplikacija
  • APK Pure – popularna trgovina aplikacija treće strane
  • GSpace – digitalna aplikacija unutar koje je trgovina Google Play kao i sve Google aplikacije i mogu raditi bez ograničenja

Kada tražimo željenu aplikaciju na AppsOnHMS, stranica prikazuje opis aplikacije te dostupnost putem jednog od četiri gore spomenutih izvora. Primjerice, Facebook aplikacija, dostupna je na sva četiri izvora, te je predstavljena i s 4 kvačice.

Ukoliko se radi o manje popularnoj aplikaciji, poput bankovnih aplikacija određenih država, možda neće aplikacija biti dostupna na sve četiri platforme, ali će gotovo sigurno biti dostupna na barem jednoj od četiri, a najčešće na dvije ili tri. Drugim riječima u mogućnosti smo preuzeti bilo koju aplikaciju na svoj Huawei pametni uređaj sigurno i jednostavno.

AppsOnHMS korisniku pruža informacije o tome gdje i kako preuzeti te instalirati aplikaciju, zahvaljujući svom uvježbanom algoritmu, koji pretražuje YouTube u potrazi za pouzdanim videozapisima s uputama. Na taj način možemo ispravno i bez problema preuzeti i instalirati bilo koju Googleovu aplikaciju.

S podrškom za više od deset jezika, AppsOnHMS omogućit će pristup relevantnim informacijama o aplikacijama, svim korisnicima Huawei pametnih telefona, ali i onima koji će to tek postati.

Više... Vaš Komentar Top
Iskustvo zvuka i pokreta dobilo je potpuno novo značenje

Datum objave 29.11.2021

Iskustvo zvuka i pokreta dobilo je potpuno novo značenje

Valentina Walme (7)

Novi doživljaj zvuka mogli su iskusiti sudionici eventa Philips GOtogether koji je okupio poznate influencere, pripadnike medija te ostale sudionike. Pod vodstvom Valentine Walme, sudionici su se mogli okušati u plesnim radionicama, pogledati najbolje proizvode iz kategorije Philips Sound

U jednoj od dvorana XXL fitness centra na Velesajmu, Philips proizvodi su postavili novo značenje zvuka kroz glazbu i ples. Uz plesne radionice i opuštenu atmosferu, sudionici su mogli isprobati nove sportske Philips Sound slušalice koje je razvio kreativni tim TP Visiona.

Valentina Walme (4)

Sudionici Philips GOtogether eventa podigli su svoju energiju i raspoloženje do maksimuma

Potrebe, navike i prioriteti se svakodnevno mijenjaju, ali uvijek ostaje želja za vrhunskim, kvalitetnim proizvodima na tržištu. Navike vježbanja postale su sve učestalije, a time su Philips slušalice dobile na značenju. Sve više ljudi tijekom bilo koje aktivnosti sluša glazbu kako bi svoju energiju i raspoloženje podigli do maksimuma. Cijela kolekcija Philips Sound proizvoda fokusirana je na jednostavnost, vrhunsku kvalitetu te produkciju svima omiljenog sadržaja – glazbe.

Philips (11)

Svi ljubitelji minimalizma i jednostavnosti došli su na svoje. Uz veliki izbor vrhunskih Philips uređaja, sudionici su se mogli okušati i u plesu uz poznatu plesačicu Valentinu Walme, koja je kroz plesni performanse prezentirala sve pogodnosti i načine korištenja Philips slušalica.

Philips (8)

Philips slušalice postale su simbol kvalitete i sportske jednostavnosti

Bežične slušalice Philips oličenje su vrhunskih performansi i korisničkog iskustva. Osjećaj kvalitete je vidljiv prilikom otvaranja svakog proizvoda, a jednostavan pristup geometrijskom dizajnu vraća ga u koncept intuitivnog dizajna slušalica.

Philips (5)

Jednom kada se naviknete na ove lagane, praktične slušalice, nećete moći zamisliti trening ili bilo koju aktivnost bez njih.

Philips_TAA7306_1.359,00 kn (1)

Philips TAA7306BK slušalice imaju fleksibilna i odvojiva krilca koja osiguravaju pristajanje tijekom treninga laganog do srednjeg intenziteta. Kada na red dođe trening jačeg intenziteta, odvojivi držači za uši osiguravaju da kapice slušalica ostanu na mjestu. Energičan zvuk odaje dojam fokusiranosti, a uređaj za nadzor otkucaja srca pomoći će svakome da trenira u skladu svojih mogućnosti. Kutija u kojoj dolaze slušalice, osim za punjenje, služi i za UV čišćenje.

Philips_TAA6606BK_1.139,00 kn (1)

Inovativni akustični sustav koji prenosi zvuk preko kostiju i otvoreni dizajn jamče sigurnije sportsko iskustvo uz slušalice Philips TAA6606BK. Jedinstveno aktivno svjetlo za jogging i zaštita od vode na razini IP67 potaknut će svakog korisnika na neku sportsku aktivnost. Korisnik je uvijek svjestan okoline i čuje sve oko sebe, a istovremeno čuje i glazbu.

Philips_TAA5205_759,00 kn (1)

Sportske bežične slušalice koje se umeću u uho, model TAA5205BK, moguće je koristiti u raznim situacijama – od jutarnjeg trčanja do popodneva u uredu. Ove slušalice ističu se odvojivom kukicom za uho pa su nosive u svakoj prilici. Također, ove vodootporne bežične slušalice mogu reproducirati glazbu ili bilo koji sadržaj punih 20 sati, a uz njih dolazi i kutijica za punjenje.

Philips_TAA4216 A5_529,00 kn (1)

Zadnje, najveće bežične sportske slušalice, omogućuju da ostanete svježi, aktivni te uživate u glazbi. Model TAA4216BK su izdržljive, lagane slušalice koje se stavljaju na uši, a dizajnirane su za aktivan stil života. Odvojive i perive navlake na školjkama za uši osigurat će udobnost bilo da se radi o trčanju na traci za trčanje ili plaži, a glazba ne prestaje uz 35 sati reprodukcije. Jastučići za uši su perivi i imaju gel koji omogućava dužu svježinu tokom nošenja.

Doživite novo iskustvo zvuka i pokreta! Od praćenja otkucaja srca do prijenosa zvuka preko kostiju i podrške za aplikacije, Philips sportske slušalice prepune su značajki koje će vam pomoći u treniranju i zabavi! Osim toga, nude različite načine udobnog i sigurnog prianjanja. Hodajte. Trčite. Plešite. Vozite. Sve je moguće!

Više... Vaš Komentar Top
AppGallery – službeno priopćenje Huaweia

Datum objave 26.11.2021

AppGallery - službeno priopćenje Huaweia

U Huawei App Gallery 190 Android aplikacija zaraženo trojancima

Povodom objave vijesti o trojancima inficiranih 190 aplikacija u Huaweievom AppGalleryu, tvrtka je izdala sljedeće pripćenje:

Ugrađeni sigurnosni sustav AppGalleryja brzo je identificirao potencijalni rizik unutar ovih aplikacija. Sada aktivno radimo s razvojnim programerima kako bismo riješili probleme. Nakon što potvrdimo da su sve aplikacije očišćene, bit će ponovno ulistane na AppGallery kako bi korisnici mogli ponovno preuzeti svoje omiljene aplikacije i nastaviti ih neometano koristiti.

Zaštita mrežne sigurnosti i privatnosti korisnika prioritet je Huaweija. Pozdravljamo svaki nadzor i povratne informacije drugih strana kako bismo omogućili sigurnost i ispunili naše obaveze. Nastavit ćemo usko surađivati s našim partnerima, a istodobno ćemo koristiti najnaprednije i inovativne tehnologije kako bismo zaštitili privatnost naših korisnika što nam je najbitnije.

Više... Vaš Komentar Top
U Huawei App Gallery 190 Android aplikacija zaraženo trojancima

Datum objave 26.11.2021

U Huawei App Gallery 190 Android aplikacija zaraženo trojancima

U Huawei App Gallery 190 Android aplikacija zaraženo trojancima

Trojanski zlonamjerni softver često se maskira kao redovita aplikacija kako bi sakrio svoju pravu svrhu. Ali kada se infiltrira dopušta lošim dečkima da ukradu podatke, pa čak i preuzmu kontrolu nad uređajem. Prema novom izvješću Dr. Weba, otkriven je veliki napad zlonamjernog softvera na Huawei App Gallery pod nazivom Android.Cynos.7.origin‘.

Konkretno radi se o 190 Android trojanskih aplikacija koje su instalirane oko 9,3 milijuna puta i koriste se za prikupljanje osobnih podataka s uređaja žrtava, špijuniranje poruka i prikaza neželjenih oglasa. U izvješću se navodi da zlonamjerni kod također šalje napadačima broj mobilnog telefona korisnika, različite parametre mobilne mreže, lokaciju uređaja na temelju GPS koordinata ili podataka mobilne mreže i Wi-Fi pristupne točke, ID GSM ćelije i međunarodni pozivni broj GSM lokacije, različite tehničke karakteristike uređaja i parametara iz metapodataka trojanizirane aplikacije.

U Huawei App Gallery 190 Android aplikacija zaraženo trojancima_Android.Cynos.7_1_en

Nadalje prema Dr.Webu, na prvi pogled, neki podaci kao što je curenje broja mobitela može vam se činiti kao trivijalan problem. Međutim, u praksi to može uzrokovati ozbiljnu štetu korisnicima, posebno kada su djeca glavna meta. Sigurnosni stručnjaci upozorili su Huawei na pojavu zlonamjernog koda i  oni su uklonili sporne aplikacije iz svoje App galerije . Međutim, to ne znači da ne mogu napraviti štetu ako ste ih instalirali na svoje uređaje.

Popis svih 190 aplikacija zaraženih trojancima možete dobiti klikom ovu vezu. Ako imate bilo koju od ovih aplikacija na svom telefonu, deinstalirajte je što je prije moguće.

Registrirajte se na našem YouTube kanalu te nas zapratite na Facebooku.

Više... Vaš Komentar Top
Otvorio se online muzej Microsoft Xboxa

Datum objave 26.11.2021

Otvorio se online muzej Microsoft Xboxa

Otvorio se online muzej Microsoft Xboxa

Povodom 20. godišnjice Xbox igraće konzole, Microsoft je osmislio online muzej.

Microsoft Xbox online muzej temelji se na HTML5 formatu, a mišem i tipkovnicom omogućeno je kretanje hodnicima, promatrajući 3D vremenske trake svake od  konzola koje datiraju iz originalnog Xboxa. Osim toga pokazuje se i prototip dizajna Xboxa. Također se bavi problemima “Death of Ring” s kojima se suočavao Xbox 360 model u prošlosti.

U ovom online muzeju, ako ste ikad koristili neki  model, možete se prijaviti  svojim Xbox Live računom kako bi pregledali sva svoja dosadašnje iskustva igranja uključujući prvu odigranu igru i kumulativni broj do sada odigranih igara.
Da biste provjerili svoju povijest igara, prvo idite na Museum.xbox.com , gdje ćete pronaći metaverse iskustvo 20. Anniversary. Nakon toga prijavite se na Microsoftov račun koji ste koristili tijekom igranja na konzoli Xbox 360, Xbox One ili Xbox Series X/S.  po prijavi, vidjet ćete hrpu konzola na stolu, uključujući Master Chiefa s trofejem. Pritisnite Trophy i bit ćete prebačeni u svijet Xbox muzeja.

Moguć je pristup i bez registriranog računa, ali prikazani su samo vremenski okviri konzole, glavna izdanja i povijesni događaji kao što je lansiranje Xbox Live Arcade, značajne igre tijekom godina.

Registrirajte se na našem YouTube kanalu te nas zapratite na Facebooku.

Više... Vaš Komentar Top
AV-TEST:  Windows Defender jedan od najboljih antivirusnih programa

Datum objave 26.11.2021

AV-TEST: Windows Defender jedan od najboljih antivirusnih programa

AVTEST_  Windows Defender

AV-TEST, organizacija za istraživanje IT sigurnosti sa sjedištem u Njemačkoj, objavila je izvješće o evaluaciji najboljih antivirusnih programa za kućne korisnike Windows 10 sustava i  objavila da je Windows Defender  jedan od najboljih antivirusnih programa dostupnih danas,

Prema izvješću, organizacija je testirala 21 anti-malware program različitih tvrtki. Test je također uključio Microsoftov Windows Defender. Kao rezultat toga, dobio je vrlo visoku ocjenu. Punih 18 bodova. Stoga je stekao certifikat “AV-TEST Top Product”. Ovu titulu mogu dobiti i  proizvodi s ukupno od 17.5 bodova do 18 bodova.  Bodovi se skupljaju u  tri kategorije: sposobnost zaštite, operativne performanse i dostupnost. U svakoj od kategorija moguće je dobiti maksimalno 6  bodova.

Osim navedenih proizvoda, ako neki proizvod postigne rezultat testiranja koji je ispod 17,5 bodova, može dobiti samo značku “AV-TEST certification”.

Registrirajte se na našem YouTube kanalu te nas zapratite na Facebooku.

Više... Vaš Komentar Top
Motorola Edge X može biti opremljen s foto senzora visoke klase

Datum objave 26.11.2021

Motorola Edge X može biti opremljen s foto senzora visoke klase

Motorola Edge X može biti

Motorola u vlasništvu Lenova, priprema lansiranje Motorola Edge X modela opremljenog s dva senzora. Jedan je Samsung ISOCELL od 200 MP predstavljen u rujnu, a drugi Omnivision OV50A od 50 MP s veličinom piksela od 0,61 mikrona.

Vijest je objavio sam Chen Jin, generalni direktor Lenovo, na društvenoj mreži Weibo. Eto, iako Xiaomi obično prvi usvaja Samsungove senzore, izgleda da je Lenovo prošao bolje.

Istovremeno, telefon će također postati jedan od prvih na svijetu opremljen nadolazećim Snapdragon 8 Gen 1 čipsetom. Osim kamerama i jednom od najmoćnijih mobilnih platformi, Motorola Edge X bi se mogao pohvaliti 6,67-inčnim OLED zaslonom sa 144 Hz osvježavanja. Očekuje se da će također biti opremljen LPDDR5x RAM-om i UFS 3.1. internom memorijom.

Registrirajte se na našem YouTube kanalu te nas zapratite na Facebooku.

Više... Vaš Komentar Top
Plavi ekran smrti vratio se u Windows 11

Datum objave 26.11.2021

Plavi ekran smrti vratio se u Windows 11

Plavi ekran smrti vratio se u Windows 11

Najklasičnije sučelje za izvješćivanje o greškama u sustavu Windows poznato kao „Plavi plavi ekran smrti” (”Blue Screen of Death” -BSOD), izlaskom Windows 11, promijenjeno je u „Crni ekran smrti”.

Međutim, s najnovijim ažuriranjem Windows 11 Build 22000.346., Microsoft se odlučio vratiti na plavi ekran za koji se može reći da je klasično prateće sučelje sustava već 36 godina. Po prvi puta javilo kao standardno u sustavu Windows 3.1 , a Microsoft ga je često poboljšavao dodavanjem QR kodova ili emotikona, kako bi malo ublažio  činjenicu da je računalo naletjelo na fatalnu grešku ili grešku u radu zbog koje ne može nastaviti dalje. Ali, što god da Microosft  učinio, ovaj ekran je ono što najmanje korisnici su željeli vidjeti. Zato nemojte sada  biti znatiželjni 😉

Registrirajte se na našem YouTube kanalu te nas zapratite na Facebooku.

Više... Vaš Komentar Top
AOC GAMING Q27G2S/EU

Datum objave 24.11.2021

AOC GAMING Q27G2S/EU

q27g2s_eu_front_monitor

AGON by AOC, predstavlja AOC GAMING Q27G2S/EU, monitor savršen za gaming avanture današnjice. 27-inčni monitor Q27G2S/EU dolazi s 10-bitnim IPS panelom koji pokriva širok raspon boja, QHD rezolucijom za oštre detalje te brzinom osvježavanja od 165 Hz, savršenom za brzo i kompetitivno iskustvo igranja.

HD rezolucija monitora Q27G2S/EU izvrsno nadopunjuje gaming računalo i nudi uvećanu oštrinu u usporedbi s Full HD monitorima, omogućujući igračima da lakše vide jasne detalje, poput protivnika u daljini. Brzina osvježavanja od 165 Hz (s pomoću DisplayPort ulaza) čini brzi i natjecateljski gaming dječjom igrom, a s funkcijom MBR (Motion Blur Reduction) monitor Q27G2S/EU postiže MPRT od 1 ms, praktički uklanjajući sve zastoje slike.

Q27G2S/EU podržava sustav Adaptive-Sync i kompatibilan je s NVIDIA G-SYNCom, tako da se brzina kadrova GPU-a može uskladiti s brzinom osvježavanja monitora, uklanjajući treperenje slike i zastoje zbog neusklađenosti okvira. Niska ulazna kašnjenja monitora čine vizualnu povratnu informaciju na unose igrača gotovo trenutačnom, zrcaleći njihove brze, trzajuće reflekse.

Monitor AOC GAMING Q27G2S/EU bit će dostupan od studenoga 2021. po preporučenoj cijeni od 2639 HRK.

Više... Vaš Komentar Top

Forum

Objavljeno prije 25 minuta

Pametni satovi

Objavljeno prije 2 sata

Automobili

Objavljeno prije 2 sata

Battlefield 2042

Objavljeno prije 2 sata

Hobby alati - akcije, recenzije, iskustva...

Objavljeno prije 2 sata

Slike vašeg hardvera

Novosti

Stiže Godeal24 zimska rasprodaja, nabavite Windows 11 za 0 €!? Nevjerojatno?

Pod utjecajem Omicron (B.1.1.529) varijante virusa, globalna COVID-19 epidemija je postala još ozbiljnija. Sve veći broj potvrđenih slučajeva i brzina mutacije virusa čine ovu zimu posebno hladnom. U hladnoj zimi, otpornost tijela ljudi sma... Pročitaj više

Atari ponovno registrira zaštitni znak Ocean studija za razvoj igara prošlog stoljeća

Atari je podnio zahtjev Uredu Europske unije za intelektualno vlasništvo kako bi registrirali zaštitni znak "Ocean“. Pokriva softver, konzole i slušalice za igre, kontrolere, prijenose uživo, usluge pretplate, iznajmljivanje softvera za igr... Pročitaj više

Samsung konačno najavio Exynos 2200 s AMD GPU

Nakon glasina o problemima s Exynos 2200 čipsetom koji koristi 4nm EUV (Extreme Ultraviolet Lithography) procesne tehnologije, Samsung ih je sve demantirao njegovom najavom. Nadograđen je u svim aspektima kao što su CPU, GPU, NPU i brzina p... Pročitaj više

Predstavljen Vivo Y21e jeftin pametni telefon

Vivo Y21e je pametni telefon srednjeg ranga, jedan je od prvih u liniji tvrtke koji na FuntouchOS 12 operativnom sustavu temeljenom na Androidu 12. Vivo Y21e opremljen je Snapdragon 680 mobilnom platformom koja kombinira osam Kryo 265 jezgr... Pročitaj više

Iskorištavanje curenja informacija IndexedDB API-ja u Safariju 15

FingerprintJS, tvrtka za borbu protiv prijevara na web stranicama, napisala je prije nekoliko dana članak otkrivajući ozbiljnu ranjivosti u pregledniku Safari. Pa čak da su i podaci o nedavnim pregledavanju korisnika i podaci o Google račun... Pročitaj više

Sve novosti