Iskustvo zvuka i pokreta dobilo je potpuno novo značenje

Datum objave 29.11.2021 - Uredništvo

Iskustvo zvuka i pokreta dobilo je potpuno novo značenje

Iskustvo zvuka i pokreta dobilo je potpuno novo značenje

Valentina Walme (7)

Novi doživljaj zvuka mogli su iskusiti sudionici eventa Philips GOtogether koji je okupio poznate influencere, pripadnike medija te ostale sudionike. Pod vodstvom Valentine Walme, sudionici su se mogli okušati u plesnim radionicama, pogledati najbolje proizvode iz kategorije Philips Sound

U jednoj od dvorana XXL fitness centra na Velesajmu, Philips proizvodi su postavili novo značenje zvuka kroz glazbu i ples. Uz plesne radionice i opuštenu atmosferu, sudionici su mogli isprobati nove sportske Philips Sound slušalice koje je razvio kreativni tim TP Visiona.

Valentina Walme (4)

Sudionici Philips GOtogether eventa podigli su svoju energiju i raspoloženje do maksimuma

Potrebe, navike i prioriteti se svakodnevno mijenjaju, ali uvijek ostaje želja za vrhunskim, kvalitetnim proizvodima na tržištu. Navike vježbanja postale su sve učestalije, a time su Philips slušalice dobile na značenju. Sve više ljudi tijekom bilo koje aktivnosti sluša glazbu kako bi svoju energiju i raspoloženje podigli do maksimuma. Cijela kolekcija Philips Sound proizvoda fokusirana je na jednostavnost, vrhunsku kvalitetu te produkciju svima omiljenog sadržaja – glazbe.

Philips (11)

Svi ljubitelji minimalizma i jednostavnosti došli su na svoje. Uz veliki izbor vrhunskih Philips uređaja, sudionici su se mogli okušati i u plesu uz poznatu plesačicu Valentinu Walme, koja je kroz plesni performanse prezentirala sve pogodnosti i načine korištenja Philips slušalica.

Philips (8)

Philips slušalice postale su simbol kvalitete i sportske jednostavnosti

Bežične slušalice Philips oličenje su vrhunskih performansi i korisničkog iskustva. Osjećaj kvalitete je vidljiv prilikom otvaranja svakog proizvoda, a jednostavan pristup geometrijskom dizajnu vraća ga u koncept intuitivnog dizajna slušalica.

Philips (5)

Jednom kada se naviknete na ove lagane, praktične slušalice, nećete moći zamisliti trening ili bilo koju aktivnost bez njih.

Philips_TAA7306_1.359,00 kn (1)

Philips TAA7306BK slušalice imaju fleksibilna i odvojiva krilca koja osiguravaju pristajanje tijekom treninga laganog do srednjeg intenziteta. Kada na red dođe trening jačeg intenziteta, odvojivi držači za uši osiguravaju da kapice slušalica ostanu na mjestu. Energičan zvuk odaje dojam fokusiranosti, a uređaj za nadzor otkucaja srca pomoći će svakome da trenira u skladu svojih mogućnosti. Kutija u kojoj dolaze slušalice, osim za punjenje, služi i za UV čišćenje.

Philips_TAA6606BK_1.139,00 kn (1)

Inovativni akustični sustav koji prenosi zvuk preko kostiju i otvoreni dizajn jamče sigurnije sportsko iskustvo uz slušalice Philips TAA6606BK. Jedinstveno aktivno svjetlo za jogging i zaštita od vode na razini IP67 potaknut će svakog korisnika na neku sportsku aktivnost. Korisnik je uvijek svjestan okoline i čuje sve oko sebe, a istovremeno čuje i glazbu.

Philips_TAA5205_759,00 kn (1)

Sportske bežične slušalice koje se umeću u uho, model TAA5205BK, moguće je koristiti u raznim situacijama – od jutarnjeg trčanja do popodneva u uredu. Ove slušalice ističu se odvojivom kukicom za uho pa su nosive u svakoj prilici. Također, ove vodootporne bežične slušalice mogu reproducirati glazbu ili bilo koji sadržaj punih 20 sati, a uz njih dolazi i kutijica za punjenje.

Philips_TAA4216 A5_529,00 kn (1)

Zadnje, najveće bežične sportske slušalice, omogućuju da ostanete svježi, aktivni te uživate u glazbi. Model TAA4216BK su izdržljive, lagane slušalice koje se stavljaju na uši, a dizajnirane su za aktivan stil života. Odvojive i perive navlake na školjkama za uši osigurat će udobnost bilo da se radi o trčanju na traci za trčanje ili plaži, a glazba ne prestaje uz 35 sati reprodukcije. Jastučići za uši su perivi i imaju gel koji omogućava dužu svježinu tokom nošenja.

Doživite novo iskustvo zvuka i pokreta! Od praćenja otkucaja srca do prijenosa zvuka preko kostiju i podrške za aplikacije, Philips sportske slušalice prepune su značajki koje će vam pomoći u treniranju i zabavi! Osim toga, nude različite načine udobnog i sigurnog prianjanja. Hodajte. Trčite. Plešite. Vozite. Sve je moguće!

Više... Vaš Komentar Top
AppGallery – službeno priopćenje Huaweia

Datum objave 26.11.2021

AppGallery - službeno priopćenje Huaweia

U Huawei App Gallery 190 Android aplikacija zaraženo trojancima

Povodom objave vijesti o trojancima inficiranih 190 aplikacija u Huaweievom AppGalleryu, tvrtka je izdala sljedeće pripćenje:

Ugrađeni sigurnosni sustav AppGalleryja brzo je identificirao potencijalni rizik unutar ovih aplikacija. Sada aktivno radimo s razvojnim programerima kako bismo riješili probleme. Nakon što potvrdimo da su sve aplikacije očišćene, bit će ponovno ulistane na AppGallery kako bi korisnici mogli ponovno preuzeti svoje omiljene aplikacije i nastaviti ih neometano koristiti.

Zaštita mrežne sigurnosti i privatnosti korisnika prioritet je Huaweija. Pozdravljamo svaki nadzor i povratne informacije drugih strana kako bismo omogućili sigurnost i ispunili naše obaveze. Nastavit ćemo usko surađivati s našim partnerima, a istodobno ćemo koristiti najnaprednije i inovativne tehnologije kako bismo zaštitili privatnost naših korisnika što nam je najbitnije.

Više... Vaš Komentar Top
U Huawei App Gallery 190 Android aplikacija zaraženo trojancima

Datum objave 26.11.2021

U Huawei App Gallery 190 Android aplikacija zaraženo trojancima

U Huawei App Gallery 190 Android aplikacija zaraženo trojancima

Trojanski zlonamjerni softver često se maskira kao redovita aplikacija kako bi sakrio svoju pravu svrhu. Ali kada se infiltrira dopušta lošim dečkima da ukradu podatke, pa čak i preuzmu kontrolu nad uređajem. Prema novom izvješću Dr. Weba, otkriven je veliki napad zlonamjernog softvera na Huawei App Gallery pod nazivom Android.Cynos.7.origin‘.

Konkretno radi se o 190 Android trojanskih aplikacija koje su instalirane oko 9,3 milijuna puta i koriste se za prikupljanje osobnih podataka s uređaja žrtava, špijuniranje poruka i prikaza neželjenih oglasa. U izvješću se navodi da zlonamjerni kod također šalje napadačima broj mobilnog telefona korisnika, različite parametre mobilne mreže, lokaciju uređaja na temelju GPS koordinata ili podataka mobilne mreže i Wi-Fi pristupne točke, ID GSM ćelije i međunarodni pozivni broj GSM lokacije, različite tehničke karakteristike uređaja i parametara iz metapodataka trojanizirane aplikacije.

U Huawei App Gallery 190 Android aplikacija zaraženo trojancima_Android.Cynos.7_1_en

Nadalje prema Dr.Webu, na prvi pogled, neki podaci kao što je curenje broja mobitela može vam se činiti kao trivijalan problem. Međutim, u praksi to može uzrokovati ozbiljnu štetu korisnicima, posebno kada su djeca glavna meta. Sigurnosni stručnjaci upozorili su Huawei na pojavu zlonamjernog koda i  oni su uklonili sporne aplikacije iz svoje App galerije . Međutim, to ne znači da ne mogu napraviti štetu ako ste ih instalirali na svoje uređaje.

Popis svih 190 aplikacija zaraženih trojancima možete dobiti klikom ovu vezu. Ako imate bilo koju od ovih aplikacija na svom telefonu, deinstalirajte je što je prije moguće.

Registrirajte se na našem YouTube kanalu te nas zapratite na Facebooku.

Više... Vaš Komentar Top
Otvorio se online muzej Microsoft Xboxa

Datum objave 26.11.2021

Otvorio se online muzej Microsoft Xboxa

Otvorio se online muzej Microsoft Xboxa

Povodom 20. godišnjice Xbox igraće konzole, Microsoft je osmislio online muzej.

Microsoft Xbox online muzej temelji se na HTML5 formatu, a mišem i tipkovnicom omogućeno je kretanje hodnicima, promatrajući 3D vremenske trake svake od  konzola koje datiraju iz originalnog Xboxa. Osim toga pokazuje se i prototip dizajna Xboxa. Također se bavi problemima “Death of Ring” s kojima se suočavao Xbox 360 model u prošlosti.

U ovom online muzeju, ako ste ikad koristili neki  model, možete se prijaviti  svojim Xbox Live računom kako bi pregledali sva svoja dosadašnje iskustva igranja uključujući prvu odigranu igru i kumulativni broj do sada odigranih igara.
Da biste provjerili svoju povijest igara, prvo idite na Museum.xbox.com , gdje ćete pronaći metaverse iskustvo 20. Anniversary. Nakon toga prijavite se na Microsoftov račun koji ste koristili tijekom igranja na konzoli Xbox 360, Xbox One ili Xbox Series X/S.  po prijavi, vidjet ćete hrpu konzola na stolu, uključujući Master Chiefa s trofejem. Pritisnite Trophy i bit ćete prebačeni u svijet Xbox muzeja.

Moguć je pristup i bez registriranog računa, ali prikazani su samo vremenski okviri konzole, glavna izdanja i povijesni događaji kao što je lansiranje Xbox Live Arcade, značajne igre tijekom godina.

Registrirajte se na našem YouTube kanalu te nas zapratite na Facebooku.

Više... Vaš Komentar Top
AV-TEST:  Windows Defender jedan od najboljih antivirusnih programa

Datum objave 26.11.2021

AV-TEST: Windows Defender jedan od najboljih antivirusnih programa

AVTEST_  Windows Defender

AV-TEST, organizacija za istraživanje IT sigurnosti sa sjedištem u Njemačkoj, objavila je izvješće o evaluaciji najboljih antivirusnih programa za kućne korisnike Windows 10 sustava i  objavila da je Windows Defender  jedan od najboljih antivirusnih programa dostupnih danas,

Prema izvješću, organizacija je testirala 21 anti-malware program različitih tvrtki. Test je također uključio Microsoftov Windows Defender. Kao rezultat toga, dobio je vrlo visoku ocjenu. Punih 18 bodova. Stoga je stekao certifikat “AV-TEST Top Product”. Ovu titulu mogu dobiti i  proizvodi s ukupno od 17.5 bodova do 18 bodova.  Bodovi se skupljaju u  tri kategorije: sposobnost zaštite, operativne performanse i dostupnost. U svakoj od kategorija moguće je dobiti maksimalno 6  bodova.

Osim navedenih proizvoda, ako neki proizvod postigne rezultat testiranja koji je ispod 17,5 bodova, može dobiti samo značku “AV-TEST certification”.

Registrirajte se na našem YouTube kanalu te nas zapratite na Facebooku.

Više... Vaš Komentar Top
Motorola Edge X može biti opremljen s foto senzora visoke klase

Datum objave 26.11.2021

Motorola Edge X može biti opremljen s foto senzora visoke klase

Motorola Edge X može biti

Motorola u vlasništvu Lenova, priprema lansiranje Motorola Edge X modela opremljenog s dva senzora. Jedan je Samsung ISOCELL od 200 MP predstavljen u rujnu, a drugi Omnivision OV50A od 50 MP s veličinom piksela od 0,61 mikrona.

Vijest je objavio sam Chen Jin, generalni direktor Lenovo, na društvenoj mreži Weibo. Eto, iako Xiaomi obično prvi usvaja Samsungove senzore, izgleda da je Lenovo prošao bolje.

Istovremeno, telefon će također postati jedan od prvih na svijetu opremljen nadolazećim Snapdragon 8 Gen 1 čipsetom. Osim kamerama i jednom od najmoćnijih mobilnih platformi, Motorola Edge X bi se mogao pohvaliti 6,67-inčnim OLED zaslonom sa 144 Hz osvježavanja. Očekuje se da će također biti opremljen LPDDR5x RAM-om i UFS 3.1. internom memorijom.

Registrirajte se na našem YouTube kanalu te nas zapratite na Facebooku.

Više... Vaš Komentar Top
Plavi ekran smrti vratio se u Windows 11

Datum objave 26.11.2021

Plavi ekran smrti vratio se u Windows 11

Plavi ekran smrti vratio se u Windows 11

Najklasičnije sučelje za izvješćivanje o greškama u sustavu Windows poznato kao „Plavi plavi ekran smrti” (”Blue Screen of Death” -BSOD), izlaskom Windows 11, promijenjeno je u „Crni ekran smrti”.

Međutim, s najnovijim ažuriranjem Windows 11 Build 22000.346., Microsoft se odlučio vratiti na plavi ekran za koji se može reći da je klasično prateće sučelje sustava već 36 godina. Po prvi puta javilo kao standardno u sustavu Windows 3.1 , a Microsoft ga je često poboljšavao dodavanjem QR kodova ili emotikona, kako bi malo ublažio  činjenicu da je računalo naletjelo na fatalnu grešku ili grešku u radu zbog koje ne može nastaviti dalje. Ali, što god da Microosft  učinio, ovaj ekran je ono što najmanje korisnici su željeli vidjeti. Zato nemojte sada  biti znatiželjni 😉

Registrirajte se na našem YouTube kanalu te nas zapratite na Facebooku.

Više... Vaš Komentar Top
AOC GAMING Q27G2S/EU

Datum objave 24.11.2021

AOC GAMING Q27G2S/EU

q27g2s_eu_front_monitor

AGON by AOC, predstavlja AOC GAMING Q27G2S/EU, monitor savršen za gaming avanture današnjice. 27-inčni monitor Q27G2S/EU dolazi s 10-bitnim IPS panelom koji pokriva širok raspon boja, QHD rezolucijom za oštre detalje te brzinom osvježavanja od 165 Hz, savršenom za brzo i kompetitivno iskustvo igranja.

HD rezolucija monitora Q27G2S/EU izvrsno nadopunjuje gaming računalo i nudi uvećanu oštrinu u usporedbi s Full HD monitorima, omogućujući igračima da lakše vide jasne detalje, poput protivnika u daljini. Brzina osvježavanja od 165 Hz (s pomoću DisplayPort ulaza) čini brzi i natjecateljski gaming dječjom igrom, a s funkcijom MBR (Motion Blur Reduction) monitor Q27G2S/EU postiže MPRT od 1 ms, praktički uklanjajući sve zastoje slike.

Q27G2S/EU podržava sustav Adaptive-Sync i kompatibilan je s NVIDIA G-SYNCom, tako da se brzina kadrova GPU-a može uskladiti s brzinom osvježavanja monitora, uklanjajući treperenje slike i zastoje zbog neusklađenosti okvira. Niska ulazna kašnjenja monitora čine vizualnu povratnu informaciju na unose igrača gotovo trenutačnom, zrcaleći njihove brze, trzajuće reflekse.

Monitor AOC GAMING Q27G2S/EU bit će dostupan od studenoga 2021. po preporučenoj cijeni od 2639 HRK.

Više... Vaš Komentar Top
Black Friday super rasprodaja – Windowsi 10 za 7 €, posljednji tjedan

Datum objave 23.11.2021

Black Friday super rasprodaja - Windowsi 10 za 7 €, posljednji tjedan

Opet je ono doba godine kada GoDeal24 dolazi s neodoljivim ponudama za Blacy Friday ili po naški crni petak. Ako ste cijelu godinu štedjeli kako biste bili sigurni da ćete dobiti najbolje promocije s popustom, nema boljeg mjesta za potrošiti svoj teško zarađeni novac nego na GoDeal24!

S nevjerojatnim sniženjima cijena za Windows 10, Windows 11, Microsoft Office i druge Microsoftove proizvode, ova bi godina trebala biti najnagrađivanija rasprodaja Crnog petka posljednjih godina. Želite li se dočepati najvećih popusta na softverske proizvode, požurite! Ova promocija je vremenski ograničena i uskoro završava!

211112-720p-gd24-€

Rasprodaje koje ne smijete propustiti

62% popusta na Windows operativne sustave i Office Suite pakete: SGO62

Još jedan poseban popust koji možete iskoristiti je onaj koji ćete dobiti kupnjom operativnog sustava i paketa Office paketa. Naime, Windows 10 Professional i Office 2021 Professional možete nabaviti za samo 45,22€.

50% popusta na Windows operativne sustave: SGO50

Windows 11 najnoviji je operativni sustav koji nudi Microsoft. Donosi poboljšanu produktivnost i ovdje je da ostane za budućnost.

62% off on the other Microsoft products: SGO62

Na GoDeal24 ćete pronaći više Microsoftovih proizvoda, poput raznih verzija Officea, Projecta i drugih. Trenutno ih sve možete kupiti uz 62% popusta.

Stoga nemojte čekati da danas zatražite gore navedene nevjerojatne ponude jer s obzirom na vrlo veliku potražnju, nismo sigurni do kada ćemo imati zalihe pa naručite sada dok je vaš dogovor na zalihama kako biste izbjegli razočaranje jer ih kasnije ne biste propustili.

Kako platiti putem PayPala?

PayPal-om možete platiti na sljedeći način:
Idite na zaslon za naplatu i nastavite kao gost (ili napravite račun). Opciju Cwalletco možete dobiti prema zadanim postavkama na kartici “Informacije o plaćanju” – kliknite Nastavi. Idite na “Pregled narudžbe” na zaslonu za naplatu i kliknite “Order”.

godeal24_checkout_1

Kliknte na “Choose Payment Method” i onda na “Process Order”:

godeal24_checkout_2

Na sljedećem ekranu će vam se pokazati različite mogućnosti plaćanja i tu možete odabrati Paypal ili kreditnu karticu (također putem Paypala):

godeal24_checkout_3

GoDeal24.com je globalna web stranica koja prodaje originalne igre i softverske licencne ključeve klijentima iz svih dijelova svijeta. Pružamo podršku 24×7 zajedno s odličnim ponudama za sve naše softverske ključeve. Kada kupujete od GoDeal24.com, možete biti sigurni da imate posla s pouzdanom robnom markom koja prodaje samo originalne softverske licencne ključeve.

Imate pitanja? Trebate pomoć?

Kontaktirajte nas bilo kada prije ili nakon što naručite. Da biste nas kontaktirali, jednostavno pošaljite e-poštu na service@godeal24.com i naš tim za korisničku podršku će se pobrinuti za vaš zahtjev što je prije moguće.

(sponzorirani sadržaj)

 

Više... Vaš Komentar Top
Microsoft prodaje mini računalo koje je budućnost Windowsa 11 na ARM-u

Datum objave 23.11.2021

Microsoft prodaje mini računalo koje je budućnost Windowsa 11 na ARM-u

ECS-QC710-mini-PC

Microsoft se pohvalio ECS LIVA Mini Box QC710, mini hostom baziranim na Qualcomm Snapdragon 7c procesoru.

ECS LIVA Mini Box QC710 temelji se na paketu za razvojne programere i njegova je glavna svrha olakšati testiranje Windows ARM sustava te dovršiti razvoj i prilagodbu povezanog softvera. Ima dimenzije samo 35,05 x 119,13 x 116,58 mm i mase je  230 grama, a dizajnirali su ga Qualcomm i Microsoft, a proizveo ECS.

Kao što smo već spomenuli, pogoni ga Qualcomm Snapdragon 7c (SC7180) procesor temeljen na Samsungovom 8nm LPP procesu. CPU dio ima 8 Kryo 468 (ARM Cortex-A76) jezgri, a najviša frekvencija je 2.4 GHz. GPU je Adreno 618. Uz 4 GB LPDDR4 radne memorije i 64 GB eMMC interne flash konfiguracija ECS LIVA Mini Box QC710 nije visoka.

ECS-QC710-mini-PC(2)

Uređaj ima HDMI, dva USB-A (1 x USB 3.2 Gen1, 1 x USB 2.0), 100M LAN priključak, čitač TF kartica, namjenski microSD utor i USB-C priključak samo za PD punjenje. Bežična mreža podržava Wi-Fi 5 i Bluetooth 5.0. Međutim, ima ugrađenu Windows verziju Qualcomm Snapdragon Development Kita i opremljen je operativnim sustavom Windows 10 Home 64-bitnim, s podrška za nadogradnju Windows 11.

Cijena je 219 američkih dolara. Ako sve bude kako treba, ECS LIVA Mini Box QC710 ostat će zapamćen kao glavna odskočna daska za Windows operativni sustav iako nije izvorna Arm razvojna platforma već  komplet za testiranje aplikacija razvijenih i izgrađenih na snažnijem (x86) stroju.

Registrirajte se na našem YouTube kanalu te nas zapratite na Facebooku i Instagramu.

Više... Vaš Komentar Top

Forum

Objavljeno prije 43 minute

Koje kućište kupiti?

Objavljeno prije 56 minuta

Star Trek i ostale SF serije

Objavljeno prije 1 sat

Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke

Objavljeno prije 1 sat

Trazim savjet, mislim da trebam novi ruter?

Objavljeno prije 1 sat

Koji internet (ISP) uzeti?

Novosti

Solidigm novi P41 Plus solid-state diskovi za potrošače

Solidigm, predstavlja P41 Plus solid-state disk sa Synergy optimiziranim softverom koji može  uz ostalo poboljšati performanse, kroz samoučenje i analizu korisničkih navika. Solidigm je nova neovisna tvrtka nastala akvizicijom Intelovog NAN... Pročitaj više

Microsoft predstavlja Outlook Lite za Android

Microsoft je objavio novu aplikaciju Outlook Lite za Android telefone s malom količinom memorije i područja s nepouzdanom mrežnom vezom, uključujući 2G i 3G globalne mreže. Aplikacija Outlook Lite je veličine 5 MB , što je znatno manje u us... Pročitaj više

Intel Arc grafička kartica konačno ulazi u brand računala

Intel je sredinom lipnja objavio svoju prvu diskretnu grafičku karticu Arc A380 za stolna računala, ali uglavnom je bila ograničena na tržište računala u Kini (GUNNIR i ASRock). Sada je konačno spremna za globalno tržište. ASUS i MSI su međ... Pročitaj više

Razotkrivamo novije mitove o punjenju baterija mobitela

Zamjena baterija na mobilnim uređajima nije jeftina. Kako bi se što više odgodio odlazak do servisa mnogi primjenjuju poznate preporuke o punjenju baterija. Neke su legitimne, druge samo mit. U ovom članku razotkriti ćemo nekoliko najčešćih... Pročitaj više

Tjedni pregled vijesti iz IT svijeta [vol.11]

SK Hynix , Facebook, Apple, Sapphire, Google Stadia..... SK Hynix razvija DDR5 DRAM CXL memoriju koja podržava PCIe 5.0 x8 kanala Južnokorejski SK Hynix najavio je uzorke CXL 2.0 memorije temeljene na DDR5 RAM-u i PCIe (Peripheral Component... Pročitaj više

Sve novosti