Izdvojeni poslovi tjedna – informatika i telekomunikacije

Datum objave 28.05.2018 - Uredništvo

Izdvojeni poslovi tjedna – informatika i telekomunikacije

Izdvojeni poslovi tjedna - informatika i telekomunikacije

posao_hr

U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji Informatika i telekomunikacije. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova. 

Financijska agencija (Fina) zapošljava na poziciji Viši specijalist za IT podršku poslovnom sustavu u Odjelu za odnose sa sudionicima i operativnu podršku, Nacionalni Klirinški sustav, Sektor usluga za financijsku industriju (m/ž). Osim podrške u obavljanju tehnološko analitičkih poslova očekuje vas i  sudjelovanje u planiranju isporuka, testiranju i implementaciji novih tehnoloških rješenja IT komponenti i programskih modula. Više informacija saznajte klikom na brzu prijavu!

KPMG Croatia d.o.o.  traži Pripravnika / Juniora (m/ž). Neki od uvjeta koje idealan kandidat mora ispunjavati su završen preddiplomski i/ili diplomski sveučilišni ili stručni studij ekonomije, računarstva ili matematike, odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu te poznavanje poslovnog, financijskog i informacijskog okruženja. Očekuje vas rad na raznovrsnim projektima s klijentima iz različitih sektora gospodarstva u Hrvatskoj i regiji te stimulativni sustav nagrađivanja. Prijavite se putem brze prijave.

Se-Mark d.o.o. traži Prodajnog savjetnika u maloprodaji telekomunikacijskih proizvoda i usluga (m/ž). Ukoliko pravovremeno rješavate zadatke s kojima ste suočeni te ste svjesni svojih prednosti i tražite nove izazove na koje ste dostojni odgovoriti prijavite se putem brze prijave i postanite dio uspješnog tima u kojem se posebno cijeni kvalitativan iskorak pojedinca.

Helios Hrvatska d.o.o. traži Suradnika u službi informatike (m/ž). Neki od uvjeta koje idealan kandidat mora ispuniti su napredno poznavanje MS Office paketa, poznavanje rada računalnih mreža i protokola, poznavanje arhitekture PC računala te poznavanje SQL-a i barem jednog programskog jezika (C++, C#, VB,…). Posjedovanje stručnih certifikata je prednost. Prijaviti se možete ovdje.

Sarda d. o. o. za rad u Rijeci traži Dizajnera / Programera poslovnih aplikacija (m/ž). Traže se kandidati za rad na dizajniranju i programiranju poslovnih aplikacija, korisničkoj  podršci te projektiranju i dokumentiranju IT sustava. Posao se obavlja u Rijeci, u dinamičnoj i inspirativnoj radnoj okolini s poticajnim i prilagodljivim uvjetima rada. Prijavite se pute brze prijave.

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top
103 tvrtke na 13. Job Fairu

Datum objave 23.05.2018

103 tvrtke na 13. Job Fairu

Job_Fair_2017_Petra_Gospodnetić_5

Job Fair 2018, najveće mjesto spajanja talenata i top tehnoloških kompanija u regiji održat će se u srijedu 23. i četvrtak 24. svibnja u terminu od 09:00 do 17:00 sati na Fakultetu elektronike i računarstva u Zagrebu. Ove godine Job Fair veći je nego ikad. Okupit će ponude karijera budućnosti koje nude 103 top tehnološke kompanije iz Hrvatske i inozemstva, a očekujemo više od 3000 posjetitelja.

Job Fair je prvi sajam u regiji gdje se biznis radi na moderan način – bez posjetnica – odnosno mobitelom, pomoću FER Job Fair posjetnica! Studentima smo omogućili da pohrane svoj životopis u FER-ovu Job Fair bazu životopisa i dobiju na mobitel QR kod koji im služi kao FER Job Fair posjetnica tijekom sajma i omogućava poslodavcima da ih zapamte i kasnije lakše pronađu u hrpi životopisa. Studentima pak FER Job Fair posjetnice omogućuju da sebi označe koje su ih se tvrtke – iz IT-a, telekomunikacija, financijske i automobilske industrije, energetike, marketinga i prodaje i drugih industrija – dojmile i tako sami istraže u kojem smjeru žele razvijati svoju karijeru.

Naglasak 13. Job Faira je na raznovrsnosti ponude poslova i karijera budućnosti za top talente. Tehnologija je danas prisutna u svim segmentima ljudskog djelovanja i prilike za talente, ali i potrebe poslodavaca, raznovrsnije su nego ikad. Zato Job Fair 2018 ima ponude karijera iz čak 14 različitih industrija unutar kojih se tehnologija koristi na najraznovrsnije moguće načine: od ponude strojnog učenja za rješavanje matematičkih zadataka na mobitelu, preko korištenja data science-a u kreiranju globalnih IoT proizvoda do cijelog niza inovativnih rješenja.

Više... Vaš Komentar Top
Battle4Split: NK Rudeš osvojio Split

Datum objave 22.05.2018

Battle4Split: NK Rudeš osvojio Split

001A4398

Nakon dva mjeseca online kvalifikacijskih turnira, najbolji regionalni esport timovi odmjerili su svoje snage u League of Legends i CS:GO računalnim igrama na LAN završnici Battle4Split natjecanja ovaj vikend, 18.-20.svibnja, u Splitu. Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje ugostio je igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Makedonije, Italije i Crne Gore koji su se borili za nagradni fond od 25 000 HRK. Nakon napetih polufinalnih mečeva, u finalu smo imali priliku uživati u najnapetijem meču turnira između NK Rudeš i Zagreb 360. Iako je Zagreb osvojio prvi game, NK Rudeš je preokrenuo rezultat na 2:1 i tako odnio titulu regionalnog CS:GO prvaka.

Više... Vaš Komentar Top
Izdvojeni poslovi tjedna – informatika i telekomunikacije

Datum objave 22.05.2018

Izdvojeni poslovi tjedna - informatika i telekomunikacije

posao_hr

U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji Informatika i telekomunikacije. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova. 

Podravka d.d. traži Pripravnike u sektoru Informatika (m/ž) – 3 izvršitelja.  Neki od zadataka koji vas očekuju na ovom radnom mjestu su administracija SAP-a baza podataka i aplikacija te upoznavanje poslovnih procesa unutar SAP sustava. Ako ste motivirani raditi u stabilnoj domaćoj kompaniji s međunarodnim iskustvom, entuizijastični ste i usmjereni na postizanje rezultata prijavite se putem brze prijave!

OTP Banka Hrvatska d.d. za rad u Zagrebu/Zadru traži Analitičara u Direkciji za kvantitativne analize, tržišni i operativni rizik, Sektor upravljanja rizicima (m/ž). Neki od zadataka koji vas očekuju na ovom radnom mjestu bit će provođenje redovite i ad-hoc analize kreditnog portfelja za Upravu banke i OTP Grupu uz izradu pripadajućih izvještaja. Osim VSS matematičkog smjera poželjno je i iskustvo u radu sa bazama podataka te poznavanje SQL-a i PL/SQL-a. Prijavite se putem brze prijave!

Infoart Grupa d.o.o. traži Java senior programera (m/ž) za razvoj i implementaciju transakcijskih sustava za mikro-plaćanje za strane i domaće klijente. Mjesto rada je Zagreb. Očekuje vas rad na izazovnim projektima za inozemne i domaće klijente te konkurentna primanja i dodatne beneficije. Prijavite se putem brze prijave!

Ideja d.o.o traži Specijalista za internet marketing i web dizajn (m/ž). Ukoliko izvrsno poznajete engleski jezik u govoru i pismu i procese izrade aplikacija, web stranica i web trgovina te ste orijentirani na timski rad prijavite se brzom prijavom!  Očekuju vas dodatne edukacije te mogućnost napredovanja!

Falkensteiner Hotelmanagement d.o.o. za rad u Zadru traži Voditelja IT odjela (m/ž).  Potrebno je imati najmanje 3 godine radnog iskustva na voditeljskoj poziciji, napredno znanje engleskog i/ili njemačkog jezika u govoru i pismu te sposobnost istovremenog rada na više projekata. Očekuju vas dodatna usavršavanja u Falkensteiner Akademiji te mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanje u rastućoj hotelskoj grupaciji. Prijaviti se možete ovdje!

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top
Futura IT gaming računala na akciji

Datum objave 16.05.2018

Futura IT gaming računala na akciji

futurait_extreme_gamer

Futura IT nudi čak 34 gotove konfiguracije na po akcijskim cijenama, a svim članovima PCEkspert foruma nude dodatnih 2% na sve složene konfiguracije, te konfiguracije složene po željama kupca. Cijene su prilagođene svačijem džepu pa kreću već od 2.699,00 kuna za FuturaIT APUGamer, pa preko FuturaIT GTXGamer V01 računala vrijednog 5.299,00 kuna, sve do FuturaIT Extreme Gamer računala sa i7-8700K procesorom, vodenim hlađenjem i GTX1080 8GB karticom po cijeni od 14.499,00 kuna. Jamstvo na sve konfiguracije je do 60 mjeseci i po komponentama.

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top
ADATA XPG INFAREX K20

Datum objave 16.05.2018

ADATA XPG INFAREX K20

ADATA INFAREX K20

Tvrtka ADATA Technology danas je predstavila tipkovnicu za igrače XPG INFAREX K20. Ova tipkovnica namijenjena gamerima ima moderno crno kućište s mehaničkim plavim prekidačima, silu pritiska od 50 g i pozadinski osvijetljene tipke s 11 svjetlosnih efekata. Tipke uređaja INFAREX K20 namijenjene su dugotrajnoj upotrebi uz vijek trajanja od 50 milijuna pritisaka na tipku i funkcionalnost anti-ghostinga koja osigurava da se naredbe i istodobni pritisci na tipke uvijek registriraju.

 

Više... Vaš Komentar Top
Novi Radeon Pro driveri donose ubrzanja

Datum objave 14.05.2018

Novi Radeon Pro driveri donose ubrzanja

radeon_pro_softvare

Nastavljajući kvartalnu kadencu izbacivanja novih verzija grafičkih drivera za Radeon Pro grafičke ubrzivače, AMD je lansirao smo 18.Q2 verziju najnovijih “Enterprise Edition” Radeon Pro drivera. Novi upravljački programi donose ono što svi najviše vole – unaprijeđenje performansi u softverskim paketima kao što su CATIA, Creo i Siemens NX, uz dodatnu s tabilnost, pouzdanost i kompatibilnost. Ubrzanje u Siemens NX-u je 47%, Autodesk 3DSMax – 44%, CATIA – 37%, Creo – 14%, SOLIDWORKS – 12%. Praktično, novi driver donose ubrzanje kako obično očekuju od kupnje skuplje grafičke kartice ili grafičke nove generacije. Novi Enterprise Driveri donose izvornu podršku za Windows nadogradnju u travnju 2018 – to posebno znači podrška za WDDM 2.4 i Shader Model 6.2.S dolaskom novih Radeon Pro 18.Q2 Enterprise drivera, stižu i nove verzije Radeon ProRender-a za najpopularnije 3D modeling alate – 3DS Max, Maya i Blender. Prošlog mjeseca je lansirana macOS verzija ProRender dodatka za Blender, a sada te nove mogućnosti dolaze i Windows i Linux korisnicima ovog moćnog i besplatnog 3D rendering softverskog paketa.

Više... Vaš Komentar Top
Izdvojeni poslovi tjedna – informatika i telekomunikacije

Datum objave 14.05.2018

Izdvojeni poslovi tjedna - informatika i telekomunikacije

posao_hr

U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji Informatika i telekomunikacije. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova. 

Jysk d.o.o. traži Administratora u IT odjelu (m/ž). Kao administrator u Helpdesku vaše glavne odgovornosti bit će podrška prodavaonicama i administrativnim funkcijama u rješavanju pitanja vezanih uz IT te osiguranje da svi zaposlenici imaju potrebna znanja o administrativnim rutinama i procedurama koje se koriste u JYSKu. Očekuje vas uzbudljiv i izazovan posao u međunarodnom okruženju te prilika za razvoj i prvorazredne praktične treninge. Prijaviti se možete ovdje.

KPMG Croatia d.o.o., članica globalne KPMG mreže nezavisnih društava, zapošljava na poziciji Pripravnik / Junior (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Neki od traženih uvjeta su završen preddiplomski i/ili diplomski sveučilišni ili stručni studij ekonomije, računarstva ili matematike te odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Očekuje vas rad s ACCA programom te raznovrsni projekti s klijentima iz različitih sektora gospodarstva u Hrvatskoj i regiji. Prijavite se putem brze prijave.

Neuralab traži Web Designera (m/f). Očekuju vas razne edukacije, sudjelovanje na najpoznatijim hrvatskim IT konferencijama te mnoge druge pogodnosti koje ćete kao član Neuralab tima imati na raspolaganju. Ukoliko imate jednogodišnje radno iskustvo te se aktivno služite engleskim jezikom u govoru i pismu, iskoristite ovu odličnu priliku i prijavite se putem brze prijave!

Statim d.o.o. za rad u Splitu traži Testera mobilnih aplikacija (m/ž).  Ako osim znanja iz IT domene posjedujete i odlične komunikacijske vještine, engleski jezik te vam rješavanje problema ne predstavlja problem prijavite se putem brze prijave i postanite dio ambicioznog i talentiranog tima!

Aplos d.o.o. zapošljava Java programera (m/ž) s iskustvom koji će pomoći u izradi kvalitetnih web aplikacija. Mjesto rada je Zagreb. Od uvjeta potrebno je odlično poznavanje Jave, principa OOP-a i čistog koda te je poželjno iskustvo sa Spring frameworkom. Očekuju vas kompetetivna primanja, rad u malom timu u kojem će i vaš utjecaj biti uočljiv te klizno radno vrijeme. Prijavite se putem brze prijave!

Thespian d.o.o za rad u Zagrebu traži Frontend developera (m/ž) koji bi se priključio malom, ali ekspertnom Thespian development timu.  Pozicija uključuje blisku suradnju sa ostatkom iskusnog frontend tima i rad na zanimljivim i tehnički izazovnim web aplikacijama. Očekuju vas redovna i iznadprosječna mjesečna primanja te odlazak na konferencije i edukacije. Prijavite se putem brze prijave!

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top
CORSAIR SPEC-OMEGA RGB

Datum objave 08.05.2018

CORSAIR SPEC-OMEGA RGB

Corsair je danas najavio dostupnost novog SPEC-OMEGA RGB kućišta na tržištu. Osnova je poznato SPEC-OMEGA kućište koje je nadograđeno RGB trakom s 30 LED-ica na prednjoj stranici, a dodana su i dva HD120 RGB LED ventilatora. Osvjetljenje pogoni Lightning Node PRO kontroler, a ukupno su 54 LED-ice koje osvjatljavaju kućište. Dostupno je u bijeloj i crnoj izvedbi, te dolazi s dvogodišnim jamstvom.

Više... Vaš Komentar Top
ADATA XPG SPECTRIX D80

Datum objave 08.05.2018

ADATA XPG SPECTRIX D80

ADATA SPECTRIX D80

Adata predstavlja DDR4 RGB XPG SPECTRIX D80 – prvu RGB DDR4 memoriju na svijetu s hibridnim sustavom hlađenja tekućinom i zrakom. Kit koristi kombinaciju pasivnog hladnjaka s tekućinom, aluminijskog pasivnog hladnjaka i termički vodljivih materijala na tiskanoj pločici. SPECTRIX D80 s gornje strane ima hladnjak s nevodljivom tekućinom niskog vrelišta radi učinkovite disipacije topline. Njega nadopunjuje aluminijski pasivni hladnjak i termički vodljivi materijali na tiskanoj pločici koji dodatno hlade. Hladnjak s tekućinom opremljen je programibilnim RGB osvjetljenjem, pa nije samo funkcionalan nego i vizualno dojmljiv jer je tekućina osvijetljena i lako vidljiva. Korisnici mogu prilagoditi svjetlosne efekte postavljanjem uzoraka, brzine pulsiranja, intenziteta svjetla i slično. Kontrola svjetala je intuitivna zahvaljujući aplikaciji RGB Sync ili se može koristiti postojeći softver za kontrolu RGB osvjetljenja poznatog proizvođača matičnih ploča.

Više... Vaš Komentar Top

Forum

Objavljeno prije 1 minute

MaxTV - pitanja

Objavljeno prije 1 minute

AMD Radeon R9 280X

Objavljeno prije 3 minute

Posteni, dobri i odgovorni trgovci

Objavljeno prije 4 minute

Preporuke za nadogradnju konfiguracije ili pojedinačnih komponenti

Objavljeno prije 5 minuta

Speedport W724V Type Ci (T-Com)

Novosti

Na FER stižu prvi DroneDays!

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER) 26. i 27. ožujka održat će se prvo izdanje DroneDaysa, skupa o bespilotnim letjelicama, u organizaciji FER-ovog Laboratorija za robotiku i inteligentne sustave upravljanja (LARICS) u okviru EU... Pročitaj više

HONOR View20 dobio mnoštvo priznanja na CES-u

HONOR je objavio da je HONOR View20 dobio seriju priznanja za najbolji uređaj na sajmu potrošačke elektronike CES 2019 za svoje vrhunske performanse i elitne značajke, uključujući 48MP AI Ultra Clarity stražnju kameru, All-View zaslon, 3D T... Pročitaj više

AMD demonstrirao 7 nm procesor na CES-u

Ono što je bez sumnje označilo ovogodišnji CES je AMD-ova premijerna konferencija i nove tehnologije, odnosno proizvode, koje je AMD tom prilikom lansirao, najavio i demonstrirao. Na specijalnoj konferenciji, AMD-ova predsjednica i CEO, dr... Pročitaj više

Velika rasprodaja: Windowsi Pro za 9.40 €, a Office 2016 Pro za 21.28 €

Kineski webshop LVLGO za čitatelje PCEksperta donosi veliku rasprodaju softvera iz njihove ponude. LVLGO je primarno online trgovina za kupoviunu video igara, no u ponudi imaju i drugi sopftver poput Microsoftovih proizvoda (riječ je o OEM... Pročitaj više

Gigabyte predstavio GeForce RTX 2060 kartice

Iako službeno na tržište dolaze tek za nekoliko dana, Gigabyte i ostali proizođači su već predstavili svoje modele RTX 2060 kartica. One dolaze kao zamjena za GTX 1060 i donose Ray Tracing podršku poznatu iz RTX 2070, 2080 i 2080 Ti kartica... Pročitaj više

Sve novosti