Je li legalno kupiti licencu Windowsa na Goodooffer24?

Objavljeno prije 8 dana - Uredništvo

Je li legalno kupiti licencu Windowsa na Goodooffer24?

Je li legalno kupiti licencu Windowsa na Goodooffer24?

Danas donosimo pregled ponude Goodoffer24 sajta koji prodaje softverske licence po prihvatljivim cijenama na ovom vrlo konkurentnom tržištu.

Ako vas zanima jeftinija nabavka softverskih licenci, onda pogledajte niže, jer ovaj pregled uključuje i vrlo zanimljive ponude, ali i objašnjenje kako kupiti licencu za operativni sustav ili key za igru.

Kupovina softverskih licenci i keyeva za igre online

Takozvani “CD key shopovi” su se poprilično raširili u posljednjih nekoliko godina, a jasno je i zašto. Mnogi od njih nude jeftinije igre i softver nego što je to slučaj inače. Povrh toga, nude i podršku na većoj razini nego od samog proizvođača softvera. Dok se oni bave kodiranjem, proizvodnjom i dristribucijom softvera, ovakve se kompanije specijaliziraju na samo jedno – efikasnu prodaju.

Danas pažnju posvećujemo Goodoffer24 sajtu, i ova dubinska analiza obuhvatit će ključne značajke tog webshopa, kao i korisnička iskustva, proces narudžbe i kupoovine te podrške.

Što je Goodoffer24? Je li legalan ili scam?

Goodoffer24 je relativno novi igrač na tržištu prodaje softverskih licenci i “ključeva”. Iznenađuje nas da unatoč tome što su novi, imaju odličnu infrastrukturu. Osnovani su u Hong Kongu, baš kao i mnoštvo sličnih poznatijih i većih kompanija. Na jednom od najvećih sajtova koji recenziraju takve trgovine softverom, allkeyshop.com-u su označeni kao shop od povjerenja. Tako možemo zaključiti da su legalni i priznati u ovoj branši.

Na Goodoffer24 shopu možete nabaviti većinu softvera koja se nudi i na većim sajtovima poput G2A, Kinguina i cdkeys.com-a.

Goodoffer24 promocije

goodoffer24_march_2019_1

Nakon pregleda i uvoda, donosimo i nove promocije koje možete iskoristiti na Goodoffer24 sajtu korištenjem promo koda pcekspert15

Uz korištenje promo koda pcekspert15 mogu se ostvariti popusti na softver i operativne sisteme, ali i na igre što je po našem mišljenju odlično, jer su cijene manje nego inače.

To su glavne značajke u ovom pregledu Goodoffer24 shopa, i nadamo se da će vam sve ovo biti korisno u vašoj budućoj kupovini softverskih ključeva i igara. Jeste li planirali skoru kupovinu na Goodofferu24? Komentirati i postavljati pitanja možete na forumskoj temi.

Koje su prednosti kupnje softverskih ključeva na Goodofferu24?

Pa, postoji nekoliko prednosti koje treba istaknuti. Glavna je po našem mišljenju kombinacija niskih cijena, brze isporuke i činjenice da je Goodoffer24 prilično pouzdan. Čini se da je kupnja ključeva na takvim mjestima trend koji će se još dugo zadržati.

Kako kupiti softverske ključeve na Goodofferu24

Kupnja softvera na Goodoffer24 je jednostavna kao i kupnja na bilo kojem drugoj web stranici. Ako nemate iskustva s tim, prvo morate izraditi svoj račun i provjeriti koristite li valjanu adresu e-pošte.

Zatim slijedite sljedeći korak naručivanja i idete na check-out. Prilikom odjave možete odabrati jedan od dostupnih načina plaćanja (pogledajte dolje) i nakon čega završavate kupnju. Vaš ključ bi trebao biti dostupan na vašoj e-pošti za nekoliko minuta.

Načini plaćanja Goodoffer24

Jedna od najvažnijih stvari koje trebate uzeti u obzir pri kupnji softvera na internetu je metoda plaćanja. Poželjno je da web-stranica prihvati različite opcije plaćanja, jer na taj način korisnik može odabrati onaj koji mu je prikladniji za kupnju.

U slučaju Goodoffer24, imate vrlo dobru mogućnost plaćanja. Uključujući PayPal, JCB, Visa i MasterCard te paysafecard.

Goodoffer24 korisnička podrška

Drugi važan detalj korištenja bilo koje vrste online usluge je brzina i pouzdanost njihove korisnička podrška. Najčešći problem s podrškom po našem je iskustvu upravo sporost i vrijeme koje je potrebno za odgovor. Goodoffer24 ima relativno brzu stopu odgovora, pogotovo tijekom radnih dana. Ako naiđete na bilo kakve probleme s narudžbom, možete se obratiti službi za korisnike putem e-pošte: info@goodoffer24.com, oni će vas odmah kontaktirati i pomoći vam da probleme riješite.

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top
TSMC-u pao profit prvi put u 8 godina

Objavljeno prije 10 dana

TSMC-u pao profit prvi put u 8 godina

TSMC

Prema pisanju DigiTimesa, TSMC će prvi put u zadnjih osam godina objaviti smanjenje profita. U 2018. godini su prijavili porast neto profita sedmu godinu za redom, a 2019. će očito biti “sporija” godina. Razlozi su zasićenje tržišta pametnih telefona, usporenje rasta tržišta podatkovnih centara, pad crypta i općenito, nepovoljne makroekonomske prilike. Ne zaboravimo i problem s lošim kemikalijama koji je uzrokovao privremeni prestanak proizvodnje u Fab-u 14B čiji proizvodi (12/16 nm čipovi), su namijenjeni Nvidiji, Huaweiu i MediaTeku, što ih je koštalo oko 550 milijuna USD.

Ono što bi im moglo barem malo usporiti pad profita ove godine je očekivano povećanje narudžbi čipova od strane HiSilicona, Qualcomma i AMD-a, no ipak, prvi kvartal će biti loš zbog smanjenje narudžbi od strane Nvidije i slabe prodaje iPhonea čije SoC-ove ekskluzivno proizvode.

Više... Vaš Komentar Top
ADATA na sajmu Embedded World 2019 pokazala cijeli portfelj proizvoda za industrijsku pohranu

Objavljeno prije 10 dana

ADATA na sajmu Embedded World 2019 pokazala cijeli portfelj proizvoda za industrijsku pohranu

ADATA industrijski M.2 SSD

ADATA Technology izlagao je na sajmu Embedded World 2019 u Izložbenom centru u Nürnbergu. ADATA je predstavila svoju najnoviju ponudu SLC, MLC i 3D NAND SSD-ova kao i razne memorijske kartice, PCIe proizvode i DDR4 2666 memorijski modul koji može podnijeti široke temperaturne raspone i spriječiti sulfuraciju.

U vremenu kad su Industrija 4.0 i IoT postali mainstream, proizvodi za industrijsku kontrolu moraju biti pouzdani i trajni, ali i ponuditi visoke performanse i velike kapacitete. Stoga je ADATA uz svoju ponudu SLC, MLC i 3D NAND SSD-ova predstavila i dva nova brza PCIe proizvoda za pohranu – M.2 SSD 2280 i novu generaciju memorijske kartice CFexpress Type B. Novi PCIe Gen3x4 M.2 SSD 2280 nudi brzine čitanja/pisanja do 3,4/2,2 GB/s što omogućuje učinkovitu obradu velikih količina podataka. S druge strane, memorijska kartica industrijske klase CFexpress Type B namijenjena je obradi slika visoke razlučivosti 8K i 4K. Usklađena je sa specifikacijama CFA i NVMe te omogućuje brzine prijenosa do 1700/1200 MB/s, što je 3-4 puta brže od standardnih SD i CFast kartica. Očekuje se da će memorijske kartice CFexpress, koje kombiniraju prednosti velike brzine i većih kapaciteta, postati nova snaga na PCIe tržištu jer korisnicima nude novu i konkurentnu mogućnost nadogradnje.

ADATA industrijska SD kartica

Kao reakcija na sve veću rasprostranjenost baza podataka u oblaku, ADATA odgovara na potrebe korisnika rješenjima za zaštitu podataka kao što su Write Protection koji onemogućuje nasumično pisanje podataka ili pak Quick Erase i Security Erase koji mogu pravovremeno izbrisati podatke da oni ne bi bili ukradeni. Štoviše, u slučajevima neočekivanih ispada strujne mreže značajka Power Loss Protection (PLP) može spriječiti gubitak podataka. Sve su te tehnologije nezamjenjiva zaštita za servere, podatkovne centre, sustave za nadzor i u drugim primjenama u kojima se treba pohraniti i obraditi velika količina podataka na duže vremensko razdoblje.

Kad se ugrađeni sustavi nalaze u zahtjevnom okruženju, često su izloženi opasnostima kao što su zagađenje, vlaga i ekstremne temperature. ADATA je kod brojnih svojih proizvoda za pohranu industrijske klase implementirala tehnologiju antisulfuracije kako bi poništila štetni učinak nakupljanja srebrnog sulfida. Uz to, proizvodi mogu optimalno funkcionirati u širokom rasponu temperatura: od –40 °C do 85 °C. Proizvodi se izlažu sulfuraciji i testiranju pouzdanosti pri čemu se komponente stavljaju u okruženje s visokom razinom sumpora te visokom temperaturom i vlažnosti kako bi se potvrdila njihova usklađenost sa specifikacijom ASTM B809-95. ADATA koristi i Conformal Coating – polimerski premaz namijenjen prekrivanju raznih elektroničkih komponenti na tiskanim pločicama. Služi kao zaštitni sloj na pločicama koji štiti elektroničke komponente od tekućina, prašine i drugih onečišćivača koji mogu uzrokovati koroziju ili kratki spoj.

Više... Vaš Komentar Top
Corsair lansirao dva nova kućišta

Objavljeno prije 10 dana

Corsair lansirao dva nova kućišta

corsir_680x_678c

Corsair je objavio da su na tržište pustili dva nova kućišta. Jedno je iz Crystal serije – 680X, a drugo iz Carbide serije – 678C. Oba spadaju u mid-tower segmnent i namijenjena su PC entuzijastima. 680X je high airflow kućište koje ponosno pokazuje svoje RGB osvjetljenje, s četiri uključena ventilatora i Lightning Node Pro kontrolom. S druge strane, 678C je kućište visokog stila, zatvorenije je i niže radne buke. Nudi mnoštvo opcija za ugradnju storage komponenti (diskova), te šarolike rashladne mogućnosti. Oba su kućišta dostupna u crnoj illi bijeloj izvedbi.

Više... Vaš Komentar Top
Nvidia kupila Mallanox

Objavljeno prije 10 dana

Nvidia kupila Mallanox

mellanox_logo

Razne su glasine kružile oko potencijalne akvizicije izraelskog Mellanoxa, tvrtke koja se bavi mrežnim rješenjima, ponajprije brzim vezama za povezivanje servera u podatkovnim centrima, s fokusom na Ethernetu, InfinitiBand/VPI i Multi-Hostu. Protekle su godine ostvarili oko jedne milijarde USD prometa, a vrijednost dionice je znatno narasla pa su se mnogi zainteresirali za njih. Urede imaju i u Izraelu i u USA, s većinom od 2.700 zaposlenih s ove strane Atlantika.

Nakon glasina o Intelovoj ponudi od 6 milijardi za tvrtku, i Nvidijinoj protuponudi od preko 7 milijardi USD, stigla je i potvrda o tome da je posao zaključen i da je Nvidia kupila Mellanox za 6.9 milijardi. Nvdia time želi proširiti svoje poslovanje, osigurati stalan izvor prihoda i mimo grafičkog posla te povećati prisutnost u enterprise tržištu.

Više... Vaš Komentar Top
CORSAIR K83 Wireless Entertainment Keyboard

Objavljeno prije 12 dana

CORSAIR K83 Wireless Entertainment Keyboard

Corsair_K83_Wireless

Corsair je nedavno predstavio K83 bežičnu tipkovnicu za kontrolu HTPC sistema, pametnih televizora, streaming media playera itd. K83 kombinira lijep dizajn s aluminijskom konstrukcijom i bijelim pozadinskim osvjetljenjem tipaka. Tipke su ultra-low profila, donose sekundarne media funkcije, a su i analogni joystick te  multi-touch površina osjetljiva na dodir za lakšu navigaciju i kontrolu. Povezivost je putem brze 2.4 GHz bežične veze latencije 1 milisekunde sa 128-bitnom enkripcijom. Alternativno, tu je i Bluetooth veza. Tipkovnica se puni preko Micro-B USB veze, a baterija joj osigurava 40 sati autonomije. Na tržištu će se naći uskoro, po za sada još nepoznatoj cijeni.

Više... Vaš Komentar Top
Intel predstavio Stratix 10 TX FPGA

Objavljeno prije 12 dana

Intel predstavio Stratix 10 TX FPGA

intel_stratix_10tx

Na prošlotjednoj je Optical Fiber Communications konferenciji u San Diegu, Intel predstavio 58Gbps primopredajnu tehnologiju integriranu u Stratix 10 TX FPGA (filed-programmable gate array). Ovaj će primopredajnik. tj. 58 Gbps PAM4 tehnologija u njemu omogućiti razvoj 400-gigabitnog etherneta. Ova je tehnologija ključna za daljnji razvoj mreža, cloud-a, 5G-a, optičkih mreža itd. jer poduplava propusnost dosadašnjih primopredajnika. S podrškom za dual-mode modulaciju, 58 Gbps PAM4 i 30Gbps NRZ, nova infrastruktura podržava do 58 Gbps prijenos podataka, a ostaje kompatibilna s postojećom mrežnom infrastrukturom. Stratix 10TX FPGA ima 144 primopredajne stazice sa serijskim prijenosom podataka od 1 do 58 Gbps, što omogućava skaliranje do 100, 200 i 400 Gbps brzina.

Više... Vaš Komentar Top
Adrenalin 2019 Edition i za mobilne Ryzene

Objavljeno prije 19 dana

Adrenalin 2019 Edition i za mobilne Ryzene

adrenaline_edition_mobile_2019

Na otvaranju ovogodišnjeg CES-a, predsjednica AMD-a, dr. Lisa Su, obećala je da će svi korisnici prijenosnih računala baziranih na AMD-ovim mobilnim APU-ima dobiti potporu u obliku upravljačkih programa Adrenalin 2019 Edition za svoja prijenosna računala. Radeon Adrenaline 2019 donose niz optimizacija i proširuju spektar mogućnosti za sve vlasnike Radeon GPU-a, a izdavanjem verzije 19.2.3 sve ove prednosti bit će dostupne korisnicima prijenosnih računala s Ryzen Mobile APU-ovima.

adrenalin_2019_2

Kada su krajem prošle godine lansirali nove Adrenaline 2019, AMD-ov korporativni potpredsjednik zadužen za sve softverske proizvode tvrtke – Andrej Zdravković, rekao je da tvrtka sluša što korisnici žele i misle o softverskoj podršci na prijenosnim platformama i da intenzivno radi na pronalaženju rješenja, te kako u koordinaciji s proizvođačima prijenosnih računala zadovoljiti zahtjeve korisnika. U vrlo kratkom vremenu, samo dva mjeseca kasnije, inženjerski tim, predvođen gospodinom Zdravkovićem, isporučio je nove upravljačke programe i ispunio zahtjeve korisnika prijenosnih računala.

Novi, 19.2.3 Adrenaline 2019 Edition donose prosječno do 10% više performansi Ryzen Mobile procesora s Vega grafikom, u usporedbi s početnom 17.40 verzijom. U eSport igrama, prosječno ubrzanje je nešto više i ide do 17%. No, osim povećanja broja sličica u sekundi u igrama, novi upravljački programi donijeli su i drastično bolju stabilnost. Omogućili su i glatko funkcioniranje pri reprodukciji videozapisa, posebno u pregledniku Chrome, veća autonomija baterije, učinkovitiji rad GPU-a i izgled web-stranica.

Više... Vaš Komentar Top
Je li legalno kupiti licencu Windowsa na Goodooffer24?

Objavljeno prije 23 dana

Je li legalno kupiti licencu Windowsa na Goodooffer24?

Danas donosimo pregled ponude Goodoffer24 sajta koji prodaje softverske licence po prihvatljivim cijenama na ovom vrlo konkurentnom tržištu.

Ako vas zanima jeftinija nabavka softverskih licenci, onda pogledajte niže, jer ovaj pregled uključuje i vrlo zanimljive ponude, ali i objašnjenje kako kupiti licencu za operativni sustav ili key za igru.

Kupovina softverskih licenci i keyeva za igre online

Takozvani “CD key shopovi” su se poprilično raširili u posljednjih nekoliko godina, a jasno je i zašto. Mnogi od njih nude jeftinije igre i softver nego što je to slučaj inače. Povrh toga, nude i podršku na većoj razini nego od samog proizvođača softvera. Dok se oni bave kodiranjem, proizvodnjom i dristribucijom softvera, ovakve se kompanije specijaliziraju na samo jedno – efikasnu prodaju.

Danas pažnju posvećujemo Goodoffer24 sajtu, i ova dubinska analiza obuhvatit će ključne značajke tog webshopa, kao i korisnička iskustva, proces narudžbe i kupoovine te podrške.

Što je Goodoffer24? Je li legalan ili scam?

Goodoffer24 je relativno novi igrač na tržištu prodaje softverskih licenci i “ključeva”. Iznenađuje nas da unatoč tome što su novi, imaju odličnu infrastrukturu. Osnovani su u Hong Kongu, baš kao i mnoštvo sličnih poznatijih i većih kompanija. Na jednom od najvećih sajtova koji recenziraju takve trgovine softverom, allkeyshop.com-u su označeni kao shop od povjerenja. Tako možemo zaključiti da su legalni i priznati u ovoj branši.

Na Goodoffer24 shopu možete nabaviti većinu softvera koja se nudi i na većim sajtovima poput G2A, Kinguina i cdkeys.com-a.

Goodoffer24 promocije

goodoffer_veljaca_2019_3a

Nakon pregleda i uvoda, donosimo i nove promocije koje možete iskoristiti na Goodoffer24 sajtu korištenjem promo koda pcekspert15

Uz korištenje promo koda pcekspert15 mogu se ostvariti popusti na softver i operativne sisteme, ali i na igre što je po našem mišljenju odlično, jer su cijene manje nego inače.

Koje su prednosti kupnje softverskih ključeva na Goodofferu24?

Pa, postoji nekoliko prednosti koje treba istaknuti. Glavna je po našem mišljenju kombinacija niskih cijena, brze isporuke i činjenice da je Goodoffer24 prilično pouzdan. Čini se da je kupnja ključeva na takvim mjestima trend koji će se još dugo zadržati.

Kako kupiti softverske ključeve na Goodofferu24

Kupnja softvera na Goodoffer24 je jednostavna kao i kupnja na bilo kojem drugoj web stranici. Ako nemate iskustva s tim, prvo morate izraditi svoj račun i provjeriti koristite li valjanu adresu e-pošte.

Zatim slijedite sljedeći korak naručivanja i idete na check-out. Prilikom odjave možete odabrati jedan od dostupnih načina plaćanja (pogledajte dolje) i nakon čega završavate kupnju. Vaš ključ bi trebao biti dostupan na vašoj e-pošti za nekoliko minuta.

Načini plaćanja Goodoffer24

Jedna od najvažnijih stvari koje trebate uzeti u obzir pri kupnji softvera na internetu je metoda plaćanja. Poželjno je da web-stranica prihvati različite opcije plaćanja, jer na taj način korisnik može odabrati onaj koji mu je prikladniji za kupnju.

U slučaju Goodoffer24, imate vrlo dobru mogućnost plaćanja. Uključujući PayPal, JCB, Visa i MasterCard te paysafecard.

Goodoffer24 korisnička podrška

Drugi važan detalj korištenja bilo koje vrste online usluge je brzina i pouzdanost njihove korisnička podrška. Najčešći problem s podrškom po našem je iskustvu upravo sporost i vrijeme koje je potrebno za odgovor. Goodoffer24 ima relativno brzu stopu odgovora, pogotovo tijekom radnih dana. Ako naiđete na bilo kakve probleme s narudžbom, možete se obratiti službi za korisnike putem e-pošte: info@goodoffer24.com, oni će vas odmah kontaktirati i pomoći vam da probleme riješite.

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top
CoolerMaster MK850

Objavljeno prije 23 dana

CoolerMaster MK850

MK850_01_US

CoolerMaster je danas lansirao novu MK850 gaming tipkovnicu s Aimpad tehnologijom. MK850 je prva tipkovnica na svijetu koja koristi nove Cherry MX prekidače koji su sposobni osjetiti točnu udaljenost na koju ste pritisnuli tipku. Novi prekidači imaju mogućnost osjeta u cijelom hodu od 4 milimetra, za razliku od konkurencije koja ima 2 milimetra.

Aimpad praktički omogućuje korištenje prekidača kao analognih, što se obično nalazi u joystick-ima za avio/space simulacije, volanima i sličnom. Omogućuje korisnicima podešavanje brzine, nagiba, skretanja, okreta i ostalih pokreta potpuno analogno. MK850 je potpuno programabilna pa ju korisnici mogu prilagoditi prema vlastitim željama, a dolazi i s odvojenim odmorištem za dlanove. Preporučena cijena ove tipkovnice je 199.99 €.

Više... Vaš Komentar Top

Forum

Objavljeno prije 3 minute

Iskon

Objavljeno prije 8 minuta

(riješeno) Convert diska sa MBR u GPT

Objavljeno prije 13 minuta

Koji 27" monitor?

Objavljeno prije 20 minuta

Policija, kazne, žalbe

Objavljeno prije 21 minuta

Aukcija: 10 x slim 2.5'' 500GB HDD

Novosti

ADATA predstavlja Ultimate SU750

ADATA Technology predstavio je 2,5-inčne SATA SSD-ove Ultimate SU750 brzine 6 Gb/s. Uz novu generaciju TLC (Triple-Level Cell) 3D NAND flasha i cijelim nizom drugih značajki. Zahvaljujući 3D NAND flashu, SSD-ovi Ultimate SU750 nude veće kap... Pročitaj više

Cooler Master MasterBox NR400 & NR600

Cooler Master je pokazao dva nova kućišta, NR400 i NR600 namijenjena mATX, odnosno ATX pločama.Oba ih karakterizira zanimljiv izgled s prozirnim bočnim i prednjim stranicama, optimalne termalne performanse, i dobre karakteristike za aranžir... Pročitaj više

Ul pokazao multi-GPU tech demo za Google Stadiu

UL je na GDC-u 2019 pokazao tech demo za cloud-based multi-GPU renderiranje na Stadia platformi. Demo pokazuje kako razvojni studiji mogu iskoristiti multi-GPU renderiranje za stvaranje bogatijih i dinamičnijih igračkih iskustava. U demou,... Pročitaj više

Hardver, softver i razvojni alati - tri razloga zašto je Google odabrao AMD

U tijeku je najveća godišnja konferencija orijentirana prema tvorcima igara – Games Developer Conference ili kraće GDC 2019. Prva velika „bomba“ ovogodišnjeg GDC-a je stigla iz Googlea. Industrijski gigant silovito ulazi na unosno gaming tr... Pročitaj više

Noctua predstavila NH-U12A hladnjak

Noctua je predstavila novi NH-U12A hladnjak, koji je peta generacija njihovih U12 hladnjaka sa 120-milimetarskim ventilatorima. Napravljen da pomakne granice i kupcu isporuči visoke performanse, U12A koristi dva NF-A12x25 PWM ventilatora mo... Pročitaj više

Sve novosti