Lenovo objavio izgled malog “gaming tableta”

Datum objave 05.12.2021 - Lenovo objavio izgled malog “gaming tableta”

Lenovo objavio izgled malog “gaming tableta”

Lenovo objavio izgled malog "gaming tableta"

Lenovo objavio izgled malog “gaming tableta”

Pri spomenu riječi tablet većini padne na um iPad. Budući da sve do nedugo Android sustav nije bio baš najbolje optimiziran za tablete, nisu bili omiljeni uređaji, osim ako se nisu morali nabaviti za potrebe učenja i slične aktivnosti u ovo vrijeme pandemije. No čini se da će se ova situacija uskoro promijeniti.

Lenovov direktor marketinga za potrošače u Kini objavio je fotografiju novog tableta na Weibou, za koji se čini da je mali gaming uređaj. Sudeći po fotografiji, okvir nije jednake širine, a bočna strana s kamerom je šira. Općenito,  prvi “gaming tablet” koji Lenovo proizvodi mogao bi biti referentni iPad mini modelu. Veličina od oko 8 inča pogodnija je za kontrolu igre i imat će bolje hlađenje od mobilnih telefona. Nejasno je kakvu će konfiguraciju koristiti.

Lenovo postaje kreativni partner DreamWorksa za radne stanice

Lenovo izdaje 5G tablet : P12 PRO Snapdragon 870+2K 120Hz zaslon

Registrirajte se na našem YouTube kanalu te nas zapratite na Facebooku.  

Više... Vaš Komentar Top
24 godine star Winamp MP3 player će se vratiti!

Datum objave 05.12.2021

24 godine star Winamp MP3 player će se vratiti!

24 godine star Winamp MP3 player će se vratiti!

Prije nego što su se platforme za streaming glazbe pojavile kao mainstream trend, omiljeni dodatak za slušanje glazbe na računalu bio je Winamp MP3 Player. Pojavio se 1997. godine. Omogućavao je prilagodljivo sučelje i način za obradu glazbe, kao i mnoštvo dodataka za poboljšanje audija. Prema službenoj web stranici, sada još uvijek ima do 80 milijuna aktivnih korisnika diljem svijeta.

A sada će se ovaj veteran vratiti na tržište s potpuno novim dizajnom LOGO-a i moćnim funkcijama koje podržavaju više platformi i integriraju višestruki streaming audio sadržaja. Trenutno je u testnoj beta verziji. Prema Developer Forumu, velika revizija Winampa neće samo zadržati postojeću funkciju reprodukcije MP3 glazbe, već će također integrirati glazbu u oblaku, podcaste, radio postaje, audio knjige itd.

Očekuje se da će podržavati reprodukciju na uređajima s više platformi kao što su Windows, MacOS, iOS i Android. Procjenjuje se da će se na tržište vratiti s izgledom sličnim Spotifyu ili Pandori i drugim platformama za streaming glazbe, a još uvijek nije poznato točno vrijeme lansiranja.

Registrirajte se na našem YouTube kanalu te nas zapratite na Facebooku

Više... Vaš Komentar Top
Konačno riješeno! AMD pokreće nove grafičke drajvere kako bi popravio česta rušenja VR-a

Datum objave 05.12.2021

Konačno riješeno! AMD pokreće nove grafičke drajvere kako bi popravio česta rušenja VR-a

AMD RDNA GPU sljedeće generacije ...

Nedavno je AMD za svoje Radeon grafičke kartice izbacio upravljački program oznake 21.12.1.,  opciono izdanje za Windows 10-64/Windows 11.  Uključuje optimiziranu zakrpu za Microsoftovu novu igru Halo: Infinite i rješava niz postojećih problema.
AMD- ovi dužnosnici su izjavili da s ovom verzijom igrači će moći postići stabilniji broj okvira i glatkije iskustvo igranja kada igraju Halo: Infinite.  U isto vrijeme, sve grafičke kartice RX 6900 XT, RX 6800 XT i RX 6700 XT testirane su za poboljšanje performansi.

Tri grafičke kartice poboljšale su se za 17 %, 19 % i 16 % pod istim uvjetima testiranja što je respektivno.
Osim optimizacije ovo ažuriranje izdanja rješava neke probleme u prethodnim izdanjima. Ranije, kada se pokrenuo Steam VR Home s nekim AMD grafičkim karticama neki korisnici su imali padove, a sada je ovaj problem koji izravno utječe na iskustvo igrača, popravljen.

Također je  riješeno  nekoliko problema s prikazom ili radom u igrama kao što su Marvel’s Guardians of the Galaxy, Jedi Survival, Extreme Racing: Horizon 5.

Novi upravljački program možete preuzeti na poveznicama u nastavku

Registrirajte se na našem YouTube kanalu te nas zapratite na Facebooku.  

Više... Vaš Komentar Top
Suradnja Della i Amazona

Datum objave 03.12.2021

Suradnja Della i Amazona

Dell EWC Powerprotect

Tvrtka Dell Technologies (NYSE: DELL), jedna od vodećih u industriji po pitanju zaštite podataka, u suradnji s Amazon Web Services, Inc. (AWS), dio tvrtke Amazon.com predstavila je Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery for AWS. Riječ je o tehnologiji javnog clouda koja pruža brzo i jednostavno rješenje za osiguravanje, izolaciju i povratak podataka nakon ransomware napada. Navedeni sustav moguće je nabaviti u sklopu AWS Marketplace platforme, štiteći podatke kupaca tijekom kupovine online.

Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery for AWS donosi višeslojnu zaštitu modernog pristupa koja korisnicima omogućava lako vraćanje normalnom radu nakon cyber napada. Naime, sustav funkcionira tako da pomiče kritičke podatke s mjesta napada na logičkom i fizičkom nivou izolirajući ih kroz sigurni i automatizirani zračni prostor. Za razliku od standardnih rješenja za povrat podataka, ovaj zračni prostor zaključava sučelja za upravljanje, prilikom čega zahtjeva zasebne sigurnosne korisničke podatke te multi-factor autentifikaciju za pristup.

Danas, podaci predstavljaju pravo strateško bogatstvo, a njihova zaštita od ransomwarea i drugih oblika kibernetičkih napada ključna je organizacijama kako bi donosile informirane odluke za poslovanje i ostvarile napredak u današnjoj digitalnoj ekonomiji. Zajednički u partnerstvu s AWS-om, sada smo korisnicima omogućili posebno rješenje za pitanje kibernetičke sigurnosti koje može izolirati kritične podatke za poslovanje od napada pomoću virtualnog trezora na temelju zračnog prostora. To će svakako pomoći organizacijama smanjiti rizik i pouzdano zaštititi podatke nakon napada koji uspiju probiti različite digitalne barijere“, izjavio je David Noy, potpredsjednik Odjela za product management zaštite podataka, Dell Technologies.

Više... Vaš Komentar Top
Snapdragon 8 Gen 1 definira ključne hardverske specifikacije flegship mobitela u 2022

Datum objave 02.12.2021

Snapdragon 8 Gen 1 definira ključne hardverske specifikacije flegship mobitela u 2022

Snapdragon 8 Gen 1 (1a)

I to smo dočekali. Snapdragon 8 Gen 1 mobilna platforma proizvedena Samsungovim 4nm procesom službeno je predstavljena. Donosimo sve ključne značajke.

CPU

Snapdragon 8 Gen 1 ima 8-jezgreni CPU koji koristi najnoviju Armv9 arhitekturu. Primarna jezgra je Cortex-X2 na 3 GHz, a tri sekundarne bazirane su na Cortex-A710 na taktu 2.5 GHz. Također sadrži četiri jezgre temeljene na Cortex-A510 na taktu 1.8 GHz.

Snapdragon 8 Gen 1 (1)

GPU

Što se tiče grafičkog procesora, Qualcomm je lansirao novi Adreno GPU. Nisu naveli o kojem se točno modelu radi osim da je brzina renderiranja povećana za 30%, potrošnja energije smanjena za 25% u odnosu na Snapdragon 888.  Za igrače, funkcija Snapdragon Elite Gaming ovoga je puta počela podržavati stereo renderiranje na “računalnoj razini” i podržavati efekte svjetla i sjene u igri Unreal Engine 5.

AI

Qualcomm je rekao da je čipset u usporedbi s prethodnom generacijom poboljšao performanse za 20% i smanjio potrošnju energije za 30%.

Iako nam se ne čini znatan pomak, ali ono što obećava je brži rad u zadacima vezanim uz umjetnu inteligenciju. AI engine sedme generacije je 4 puta brži od prethodne generacije, dok  brzina tenzorskog akceleratora i zajednička memorija dvostruko. Osim toga arhitektura Sensing Hub treće generacije, može izvršiti niskoenergetski AI sustav bez oslanjanja na glavni CPU.

Snapdragon 8 Gen 1 (2)

Konačno poboljšana obrada prirodnog jezika Hugging Face sada omogućava da uređaj može razumjeti emocije govornika iz tona glasa čime se poboljšava učinkovitost prepoznavanja.

ISP

Qualcomm je po prvi put spojio sve svoje opcije za kamere u novi naziv – Snapdragon Sight. Snapdragon 8 Gen 1 sada nudi 18-bitni procesor signala, koji može obraditi 4000 puta više podataka u usporedbi s 14-bitnim Spectra ISP-om na Snapdragonu 888. Praktički rečeno, može istovremeno obraditi signale s tri kamere od 36 megapiksela,  jedne od 200 megapiksela ili snimiti 240 fotografija od 12 megapiksela u sekundi.

Također podržava 8K HDR snimanje videa pri 30FPS, kao i 4K UHD snimanje pri 120FPS, pa čak i ekstremnije snimanje od 960FPS 720P. Video uključuje i četvrti nezavisni ISP za pametnu percepciju niske potrošnje.

Snapdragon 8 Gen 1 (3)

Na popisu specifikacija je i podrška načina rada super noćne scene s mogućnošću istovremenog snimanja 30 fotografija kako bi se dobile što kvalitetnije u okruženju slabog osvjetljenja.

X65 5G  modem

Snapdragon 8 Gen 1 koristi Snapdragon X65 5G modem četvrte generacije za podršku više 5G mreža i frekvencijskih pojasa. Prema Qualcommu idealna brzina preuzimanja može doseći 10 Gigabita (10 Gb). Integrira FastConnect 6900 sustav mobilne veze, Wi-Fi 6/6E s brzinom preuzimanja podataka 3.6Gbps i Bluetooth 5.2.

Snapdragon 8 Gen 1 (4)

Snapdragon Sound

Snapdragon Sound po prvi puta ina novi LE Audio uključujući emitiranje, stereo snimanje i glasovne sinkronizacije igre. U dijelu aptX tehnologije nudi Bluetooth kodek bez gubitaka, koji može pružiti do 16 bita 44.1 kHz audio CD kvalitete i ultra-niske latencije.

Sigurnosne značajke

Sigurnosne značajke na razini trezora usvajaju  namjenski Trust Management Engine,  prvi svjetski usklađeni Android Ready SE standard (za digitalne ključeve automobila, vozačke dozvole itd.) i integriranu sigurnu procesorsku jedinicu (SPU).

Kada će biti dostupni prvi uređaji s novom mobilnom platformom?

Qualcomm je najavio da će prvi uređaji opremljeni Snapdragonom 8 Gen 1 biti dostupni krajem  ove godine što je prije moguće. Do sada su već mnogobrojni brendovai mobilnih telefona odlučili usvojiti ovaj SoC: Redmi, OnePlus, OPPO, vivo, realme, Nubia, Black Shark, Motorola, iQOO, Honor, Sony, ZTE, Sharp Iako Samsung nije na popisu, ali je Qualcommov partner za mobilne telefone, očekuje se da će Galaxy S22 serija objavljena početkom sljedeće godine usvojiti Snapdragon Gen 1 u Sjevernoj Americi i nekim tržištima.

Registrirajte se na našem YouTube kanalu te nas zapratite na Facebooku

Više... Vaš Komentar Top
Nismo svi niti koristili Wi-Fi 6, a dolazi jači Wi-Fi 7

Datum objave 02.12.2021

Nismo svi niti koristili Wi-Fi 6, a dolazi jači Wi-Fi 7

Wi-Fi 7

Danas je Wi-Fi 5 (802.11ac) u potpunosti populariziran, a Wi-Fi 6 (802.11ax) postao je standard za nove mobilne telefone i prijenosna računala.

U usporedbi s Wi-Fi 5, potonji ima visoku propusnost, malo vrijeme kašnjenja i nisku potrošnju energije. Zapravo, postoji i standard Wi-Fi 6E iznad Wi-Fi 6, a sufiks E znači “Extended”. Sve detalje o ovom standardu možete pročitati u jednom od naših prethodnih članaka ovdje. Iako mnogi još nisu koristili Wi-Fi 6E uređaje, pojavila se i nova generacija Wi-Fi 7 standarda.

Postoji niz predloženih značajki za standard Wi-Fi 7 (802.11be). Ima potencijal poboljšati podršku za aplikacije koje zahtijevaju determinističku latenciju, visoku pouzdanost i kvalitetu usluge (QoS). Bit će optimiziran za video aplikacije, što je izuzetno važno jer se očekuje da će vrlo brzo postati dominantna vrsta prometa. Donijeti će manje kašnjenje, kao i povećanu fleksibilnost u korištenju mrežnih i spektralnih resursa.

Očekivana teoretska maksimalna brzina prijenosa je 30 Gbps ( prijedlog IEEE radne skupine u svom zahtjevu za autorizaciju projekta, iako se u nekim okruženjima i konfiguracijama mogu postići veće brzine prijenosa podataka. Osim toga nadograđuje metodu modulacije radio signala na 4096QAM kako bi imao veći kapacitet podataka.

Nadalje, u usporedbi s maksimalnih 8 prostornih tokova u Wi-Fi 6, Wi-Fi 7 podržavat će 16 tokova podataka isrovremeno u više pristupnih točaka i CMU-MIMO tehnologiju. Wi-Fi 7 nastavit će podržavati frekvencijski pojas od 6 GHz, a tri frekvencijska pojasa mogu se spojiti za istovremeni rad proširujući širinu jednog kanala sa 160 MHz Wi-Fi 6E na 320 MHz.

Trenutno Qualcomm, Broadcom i Intel ubrzavaju razvoj čipova povezanih s Wi-Fi 7, a znatan dio će se temeljiti na TSMC-ovom 6nm RF procesu. MediaTek se pohvalio da će Wi-Fi 7 već prikazati na CES-u 2022 u siječnju sljedeće godine, no industrija predviđa da će prava eksplozija ovog bežičnog standarda biti od 2023. do 2024. godine.

Registrirajte se na našem YouTube kanalu te nas zapratite na Facebooku

Više... Vaš Komentar Top
Cijena DDR5 memorije u padu tek od početka 2022 godine

Datum objave 02.12.2021

Cijena DDR5 memorije u padu tek od početka 2022 godine

Cijena DDR5 memorije u padu tek od početka 2022 godine

Intelovi procesori 12. generacije su prvi koji podržavaju DDR5 memoriju. Većina je matičnih ploča s čipsetom serije 600 opremljena DDR5 utorima, ali najteža stvar je dobavljivost memorije. Ove memorije nema na zalihama i cijena neprekidno raste. Primjerice 32 GB DDR5 na eBayu košta 2.500 dolara.

Složiti ćemo se svi, ova cijena DDR5 memorije je očito nenormalno visoka. Kada bi se mogao očekivati pad cijena? Niels Burnet, viši izvršni direktor Kingston Europe, u intervjuu je za  gamingdeputy web portal izjavio: Cijena će biti smanjena tek kada DDR5 memorija bude činila 30 % ukupnog tržišta memorije. Proces konverzije svake generacije memorije često traje 2-3 godine.

Također, ako se bilo koja vrsta memorije nadogradi početna iskoristivost nije dobra. To je bio slučaj i kada je DDR4 zamijenio DDR3. Tada je DDR4 prvi put pušten za poslužiteljske platforme, a DDR5 je sada prvi put objavljen za potrošačke platforme. Potražnja će sigurno biti veća, a tu je i utjecaj globalne nestašice čipova. Vjerujem da će cijena postupno padati u sljedećih nekoliko godina.

Što se tiče trenutnog problema nestašice, situacija bi se uskoro mogla promijeniti, odnosno početkom slijedeće godine. Eto, 2022 nije daleko i kako se kaže –  živi bili pa vidjeli!

Registrirajte se na našem YouTube kanalu te nas zapratite na Facebooku

Više... Vaš Komentar Top
Jeftini mobiteli Galaxy A serije ipak ostaju u 4G i 5G verzijama

Datum objave 02.12.2021

Jeftini mobiteli Galaxy A serije ipak ostaju u 4G i 5G verzijama

Jeftini mobiteli Galaxy A serije ipak ostaju u 4G i 5G verzijama

Glasine koje su kružile internetom sugerirale su da Samsung u potpunosti ukida 4G i preuređuje Galaxy A-seriju sljedećom generacijom u 5G. No očito je da se niži modeli drže 4G modema  barem još godinu dana.

Čini se da Samsung ima velike planove za svoje pametne telefone serije Galaxy A 2022. godine.  Primjerice proizvodnja jeftinog Galaxy A13 već je počela u tvornici u Greater Noidi u Indiji, a očekuju se i modeli viših cijena Galaxy A33, Galaxy A53 i Galaxy A73.

Međutim, Samsung razvija Galaxy A23. Prema izvješću, nasljednik je Galaxya A22 koji je globalno debitirao u lipnju ove godine  s četverostrukim stražnjim kamerama i dizajnom zaslona u stilu vodene kapljice. Bit će dostupan u dvije varijante: 4G i 5G, ovisno o tržištima. Dakle, 4G modeli neće nestati.  Osim toga, izvješće je također otkrilo da će ovaj telefon biti opremljen senzorom glavne kamere od pedeset  pikdela baš kao i Galaxy A13.

Što se tiče ostalih specifikacija nagađa se da može opremiti velikom baterijom, točnije, kapaciteta 5000 mAh. Međutim, to se u ovom trenutku ne može provjeriti. Osim toga ostaje u zraku hoće brzine punjenja na A23 bit ograničene na 15 W kao trenutni model ili Samsung planira nadogradnju. Očekuje se da će Samsung prvo lansirati Galaxy A33 i Galaxy A53, a A23 bi mogao biti lansiran kasnije.

Registrirajte se na našem YouTube kanalu te nas zapratite na Facebooku.

Više... Vaš Komentar Top
Cyber Monday 2021: Windowsi 10 Pro već od 7 €

Datum objave 30.11.2021

Cyber Monday 2021: Windowsi 10 Pro već od 7 €

Cyber Monday (ponedjeljak) postao je plodno tlo za dobre prilike. Vrijeme je za kupovinu u ovom Cyber tjednu 2021! Globalni dobavljač CDK (CD keyeva) Godeal24.com također je odlučio dodati boju Cyber Weeku, a najbolje ponude bit će rezervirane za sam ponedjeljak.

Tijekom rasprodaje u Cyber Weeku, Godeal24.com je ove godine ponudio neke nevjerojatne ponude. Moći ćete pronaći njihove ekskluzivne popuste za Windows 10 Pro od 7 € i uživati u paketnoj ponudi Windows 10 Pro + Office 2019 Pro (30 €). Novi proizvodi kao što su Windows 11 Pro i Office 2021 također su na popisu onoga što se nudi. Stoga pronađite velike popuste tijekom ovog posebnog tjedna – ne smijete propustiti ovu nevjerojatnu priliku da uštedite novac na svom super softveru.

211125-720p-gd24+€

Kako bi saznali više o ponudi samo trebate otići na njihovu Cyber Week promo stranicu.

Ovo je veliko! Specijalna ponuda bez kupona

Iznenađenje, iznenađenje: Do 50% popusta na Windowse s kuponom: SGO50

Velike uštede! Uživajte u proizvodima sniženim za 62% uz kupon: SGO62

Kako platiti putem PayPala?

PayPal-om možete platiti na sljedeći način:
Idite na zaslon za naplatu i nastavite kao gost (ili napravite račun). Opciju Cwalletco možete dobiti prema zadanim postavkama na kartici “Informacije o plaćanju” – kliknite Nastavi. Idite na “Pregled narudžbe” na zaslonu za naplatu i kliknite “Order”.

godeal24_checkout_1

Kliknte na “Choose Payment Method” i onda na “Process Order”:

godeal24_checkout_2

Na sljedećem ekranu će vam se pokazati različite mogućnosti plaćanja i tu možete odabrati Paypal ili kreditnu karticu (također putem Paypala):

godeal24_checkout_3

GoDeal24.com je globalna web stranica koja prodaje originalne igre i softverske licencne ključeve klijentima iz svih dijelova svijeta. Pružamo podršku 24×7 zajedno s odličnim ponudama za sve naše softverske ključeve. Kada kupujete od GoDeal24.com, možete biti sigurni da imate posla s pouzdanom robnom markom koja prodaje samo originalne softverske licencne ključeve.

Imate pitanja? Trebate pomoć?

Kontaktirajte nas bilo kada prije ili nakon što naručite. Da biste nas kontaktirali, jednostavno pošaljite e-poštu na service@godeal24.com i naš tim za korisničku podršku će se pobrinuti za vaš zahtjev što je prije moguće.

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top
Kako sigurno preuzeti bilo koju aplikaciju na Huawei pametnom telefonu

Datum objave 30.11.2021

Kako sigurno preuzeti bilo koju aplikaciju na Huawei pametnom telefonu

Appsonhms.com

Postojeći korisnici Huawei pametnih telefona već znaju kako putem AppGallery trgovine i Petal Search preglednika, pronaći omiljene aplikacije. Za one koji još nisu sasvim sigurni, AppsOnHMS web stranica je tu da odgovori na sva pitanja.

AppsOnHMS.com je online knjižnica osmišljena da pomogne korisnicima Huawei pametnih uređaja u pronalasku informacija o aplikacijama. Temelji se na ideja da postoje četiri sigurna načina za preuzimanje aplikacija:

  • AppGallery – Huaweijeva službena trgovina aplikacija
  • Petal Search – službena Huaweijeva tražilica koja korisnicima pruža službene izvore za preuzimanje aplikacija
  • APK Pure – popularna trgovina aplikacija treće strane
  • GSpace – digitalna aplikacija unutar koje je trgovina Google Play kao i sve Google aplikacije i mogu raditi bez ograničenja

Kada tražimo željenu aplikaciju na AppsOnHMS, stranica prikazuje opis aplikacije te dostupnost putem jednog od četiri gore spomenutih izvora. Primjerice, Facebook aplikacija, dostupna je na sva četiri izvora, te je predstavljena i s 4 kvačice.

Ukoliko se radi o manje popularnoj aplikaciji, poput bankovnih aplikacija određenih država, možda neće aplikacija biti dostupna na sve četiri platforme, ali će gotovo sigurno biti dostupna na barem jednoj od četiri, a najčešće na dvije ili tri. Drugim riječima u mogućnosti smo preuzeti bilo koju aplikaciju na svoj Huawei pametni uređaj sigurno i jednostavno.

AppsOnHMS korisniku pruža informacije o tome gdje i kako preuzeti te instalirati aplikaciju, zahvaljujući svom uvježbanom algoritmu, koji pretražuje YouTube u potrazi za pouzdanim videozapisima s uputama. Na taj način možemo ispravno i bez problema preuzeti i instalirati bilo koju Googleovu aplikaciju.

S podrškom za više od deset jezika, AppsOnHMS omogućit će pristup relevantnim informacijama o aplikacijama, svim korisnicima Huawei pametnih telefona, ali i onima koji će to tek postati.

Više... Vaš Komentar Top

Forum

Objavljeno prije 23 minute

Koju Nvidia grafičku karticu kupiti - 5. dio

Objavljeno prije 31 minuta

Hi-Fi

Objavljeno prije 44 minute

Samsung mobiteli - 2. dio

Objavljeno prije 1 sat

3D prilika za zaradu - Madonna porod

Objavljeno prije 1 sat

4G/5G LTE-A,4G+ - usporedbe internet i govornih tarifa mobilnih operatera(gigabox,pok

Novosti

Kingston FURY Beast DDR5 RGB

Obitelj Kingston FURY Beast može se pohvaliti prvim DDR5 modulom koji može prijeći 10.000 MT/s, ovaj najnoviji dodatak portfelju sadrži poboljšane RGB svjetlosne efekte s novim dizajnom raspršivača topline koji ujedno pruža svijetlo i ugodn... Pročitaj više

Canon EOS R7 i EOS R10

Canon Europe danas je predstavio svoje prve APS-C fotoaparate bez zrcala sustava EOS R - EOS R7 i EOS R10, u kojima se spajaju prednosti sustava EOS R s popularnim formatom senzora slike APS-C. Format APS-C donosi značajne prednosti za zalj... Pročitaj više

U Zagrebu predstavljen Huawei Watch GT 3 Pro

Huawei je u ugodnom zelenilu i atmosferi golf terena Riverside u Zagrebu predstavio svoju dugoočekivanu seriju pametnih satova Watch GT 3 Pro. U društvu brojnih okupljenih partnera, nišnih novinara kao i šire publike, zaštitnih lica, ali i... Pročitaj više

Nabavite originalni Office 2021 za samo 12,99 €! Samo Godeal24 ima ovako dobru ponudu!

Windows OS i Microsoft Office su u osnovi dva vrlo bitna softvera za računalo. Windows OS osigurava siguran i učinkovit računalni sustav, a Office 2021 može vam pomoći da poboljšate svoju radnu produktivnost! Samo, njihova kupnja može biti... Pročitaj više

Uz Huawei nova 9 SE čak 12 mjeseci besplatne zaštite od oštećenja zaslona!

Huawei je povodom lansiranja Huawei nova 9 SE pametnog telefona za svoje korisnike pripremio posebnu ponudu. Svi korisnici koji kupe uređaj do 28. lipnja ostvaruju pravo na besplatnu zaštitu zaslona u trajanju od 12 mjeseci. Zaslon pametnog... Pročitaj više

Sve novosti