Novi Radeon Pro driveri donose ubrzanja

Datum objave 14.05.2018 - Uredništvo

Novi Radeon Pro driveri donose ubrzanja

Novi Radeon Pro driveri donose ubrzanja

radeon_pro_softvare

Nastavljajući kvartalnu kadencu izbacivanja novih verzija grafičkih drivera za Radeon Pro grafičke ubrzivače, AMD je lansirao smo 18.Q2 verziju najnovijih “Enterprise Edition” Radeon Pro drivera. Novi upravljački programi donose ono što svi najviše vole – unaprijeđenje performansi u softverskim paketima kao što su CATIA, Creo i Siemens NX, uz dodatnu s tabilnost, pouzdanost i kompatibilnost. Ubrzanje u Siemens NX-u je 47%, Autodesk 3DSMax – 44%, CATIA – 37%, Creo – 14%, SOLIDWORKS – 12%. Praktično, novi driver donose ubrzanje kako obično očekuju od kupnje skuplje grafičke kartice ili grafičke nove generacije. Novi Enterprise Driveri donose izvornu podršku za Windows nadogradnju u travnju 2018 – to posebno znači podrška za WDDM 2.4 i Shader Model 6.2.S dolaskom novih Radeon Pro 18.Q2 Enterprise drivera, stižu i nove verzije Radeon ProRender-a za najpopularnije 3D modeling alate – 3DS Max, Maya i Blender. Prošlog mjeseca je lansirana macOS verzija ProRender dodatka za Blender, a sada te nove mogućnosti dolaze i Windows i Linux korisnicima ovog moćnog i besplatnog 3D rendering softverskog paketa.

Više... Vaš Komentar Top
Izdvojeni poslovi tjedna – informatika i telekomunikacije

Datum objave 14.05.2018

Izdvojeni poslovi tjedna - informatika i telekomunikacije

posao_hr

U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji Informatika i telekomunikacije. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova. 

Jysk d.o.o. traži Administratora u IT odjelu (m/ž). Kao administrator u Helpdesku vaše glavne odgovornosti bit će podrška prodavaonicama i administrativnim funkcijama u rješavanju pitanja vezanih uz IT te osiguranje da svi zaposlenici imaju potrebna znanja o administrativnim rutinama i procedurama koje se koriste u JYSKu. Očekuje vas uzbudljiv i izazovan posao u međunarodnom okruženju te prilika za razvoj i prvorazredne praktične treninge. Prijaviti se možete ovdje.

KPMG Croatia d.o.o., članica globalne KPMG mreže nezavisnih društava, zapošljava na poziciji Pripravnik / Junior (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Neki od traženih uvjeta su završen preddiplomski i/ili diplomski sveučilišni ili stručni studij ekonomije, računarstva ili matematike te odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Očekuje vas rad s ACCA programom te raznovrsni projekti s klijentima iz različitih sektora gospodarstva u Hrvatskoj i regiji. Prijavite se putem brze prijave.

Neuralab traži Web Designera (m/f). Očekuju vas razne edukacije, sudjelovanje na najpoznatijim hrvatskim IT konferencijama te mnoge druge pogodnosti koje ćete kao član Neuralab tima imati na raspolaganju. Ukoliko imate jednogodišnje radno iskustvo te se aktivno služite engleskim jezikom u govoru i pismu, iskoristite ovu odličnu priliku i prijavite se putem brze prijave!

Statim d.o.o. za rad u Splitu traži Testera mobilnih aplikacija (m/ž).  Ako osim znanja iz IT domene posjedujete i odlične komunikacijske vještine, engleski jezik te vam rješavanje problema ne predstavlja problem prijavite se putem brze prijave i postanite dio ambicioznog i talentiranog tima!

Aplos d.o.o. zapošljava Java programera (m/ž) s iskustvom koji će pomoći u izradi kvalitetnih web aplikacija. Mjesto rada je Zagreb. Od uvjeta potrebno je odlično poznavanje Jave, principa OOP-a i čistog koda te je poželjno iskustvo sa Spring frameworkom. Očekuju vas kompetetivna primanja, rad u malom timu u kojem će i vaš utjecaj biti uočljiv te klizno radno vrijeme. Prijavite se putem brze prijave!

Thespian d.o.o za rad u Zagrebu traži Frontend developera (m/ž) koji bi se priključio malom, ali ekspertnom Thespian development timu.  Pozicija uključuje blisku suradnju sa ostatkom iskusnog frontend tima i rad na zanimljivim i tehnički izazovnim web aplikacijama. Očekuju vas redovna i iznadprosječna mjesečna primanja te odlazak na konferencije i edukacije. Prijavite se putem brze prijave!

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top
CORSAIR SPEC-OMEGA RGB

Datum objave 08.05.2018

CORSAIR SPEC-OMEGA RGB

Corsair je danas najavio dostupnost novog SPEC-OMEGA RGB kućišta na tržištu. Osnova je poznato SPEC-OMEGA kućište koje je nadograđeno RGB trakom s 30 LED-ica na prednjoj stranici, a dodana su i dva HD120 RGB LED ventilatora. Osvjetljenje pogoni Lightning Node PRO kontroler, a ukupno su 54 LED-ice koje osvjatljavaju kućište. Dostupno je u bijeloj i crnoj izvedbi, te dolazi s dvogodišnim jamstvom.

Više... Vaš Komentar Top
ADATA XPG SPECTRIX D80

Datum objave 08.05.2018

ADATA XPG SPECTRIX D80

ADATA SPECTRIX D80

Adata predstavlja DDR4 RGB XPG SPECTRIX D80 – prvu RGB DDR4 memoriju na svijetu s hibridnim sustavom hlađenja tekućinom i zrakom. Kit koristi kombinaciju pasivnog hladnjaka s tekućinom, aluminijskog pasivnog hladnjaka i termički vodljivih materijala na tiskanoj pločici. SPECTRIX D80 s gornje strane ima hladnjak s nevodljivom tekućinom niskog vrelišta radi učinkovite disipacije topline. Njega nadopunjuje aluminijski pasivni hladnjak i termički vodljivi materijali na tiskanoj pločici koji dodatno hlade. Hladnjak s tekućinom opremljen je programibilnim RGB osvjetljenjem, pa nije samo funkcionalan nego i vizualno dojmljiv jer je tekućina osvijetljena i lako vidljiva. Korisnici mogu prilagoditi svjetlosne efekte postavljanjem uzoraka, brzine pulsiranja, intenziteta svjetla i slično. Kontrola svjetala je intuitivna zahvaljujući aplikaciji RGB Sync ili se može koristiti postojeći softver za kontrolu RGB osvjetljenja poznatog proizvođača matičnih ploča.

Više... Vaš Komentar Top
Izdvojeni poslovi tjedna – informatika i telekomunikacije

Datum objave 08.05.2018

Izdvojeni poslovi tjedna - informatika i telekomunikacije

posao_hr

U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji Informatika i telekomunikacije. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova. 

Oglasnik d.o.o. traži Traffic Managera/ IT Specialista (m/ž).  Neka od zaduženja idelanog kandidata biti će korištenje i vođenje Adsense i Adwords alata za potrebe brendova unutar Oglasnik grupacije, maksimalan angažman za planiranje, organizaciju i razvoj društvenih mreža te upravljanje budžetiranim Facebook kampanjama u svrhu promocije brandova grupacije. Prijavite se putem brze prijave i postanite dio jedne od vodećih medijskih grupacija u Hrvatskoj.

Distributed Things (DINGS), tvrtka koja kreira aplikacije za renomirane brendove, za rad u Zagrebu traži Frontend Developera (m/ž). Očekuje vas rad na zanimljivim projektima za domaće i inozemno tržište, sudjelovanje u svim fazama projekta, odlazak na konferencije i edukacije te ugodna radna atmosfera. Ukoliko želite raditi u mladoj i dinamičnoj IT tvrtki u Zagrebu prijavite se putem brze prijave!

Storm Computers d.o.o. za svoj tim u Zagrebu traži Python developera (m/ž).  Kao Python developer (m/ž) sudjelovat ćete u razvoju ERP-ova na Odoo platformi i custom web aplikacijama te ćete implemetirati nove module i održavati postojeće. Očekuje vas konkuretna plaća i rad u timu s mladim ljudima. Za više informacija o ovom radnom mjestu kliknite na brzu prijavu!

Dimedia internet tehnologije za rad na projektima izrade web stranica i web baziranih softvera zapošljava Frontend Developera (m/ž) s iskustvom. Mjesto rada je Zagreb. Očekuju vas stimulativna primanja, mogućnost napredovanja ta razne edukacije i sudjelovanje na tematskim konferencijama. Prijavite se putem brze prijave!

Abba d.o.o.  je u potrazi za većim brojem developera, analitičara, projektanata IT sustava te bankarskih i financijskih stručnjaka. Tvrtka trenutno zapošljava na poziciji Sistem administrator (m/ž). Formalno školovanje nije uvjet, moguće je uz rad ostvariti dodatne formalne edukacije na stranim sveučilištima. Očekuju vas stimulativni uvjeti rada i primanja. Više informacija saznajte klikom na oglas. Prijavite se brzom prijavom.

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top
Novi Dellov komercijalni portfelj osobnih računala

Datum objave 04.05.2018

Novi Dellov komercijalni portfelj osobnih računala

Dell Precision 5530 Mobile Workstation

Poslovni lideri diljem svijeta u svom radu balansiraju dva cilja: očuvanje svog poslovanja sprečavanjem sigurnosnih i produktivnih smetnji, istovremeno koristeći izuzetni potencijal inovacija poput umjetne inteligencije, strojnog učenja i virtualne, odnosno augmentirane stvarnosti. Dell predstavlja nova rješenja svog komercijalnog PC portfelja, osmišljena kako bi organizacijama svih veličina omogućio da postignu tu  važnu ravnotežu. Osim što su Dellova računala najsigurnija i najjednostavnija za korištenje na svijetu, nova linija proizvoda nudi i nove značajke smart dizajna, produktivnosti i održivosti kako bi odgovorila na rastuće potrebe globalne, raznolike radne snage.

Mobilne radne stanice Dell Precision 7730 i 7530 pružaju visoke perfromanse s najnovijim Intel Core i Xeon procesorima, profesionalnom grafikom AMD Radeon WX i NVIDIA Quadro, 3.200MHz SuperSpeed memorijom te najvećim kapacitetom memorije za mobilnu radnu stanicu do 128 GB. Dell Precision 7530 je prva 15-inčna mobilna radna stanica “Ready for VR”. Obje mobilne radne stanice opremljene su vodećom tehnologijom za obradu složenih, kreativnih radnih opterećenja. Precision 7530 nudi visoke performanse s najvećom mogućnošću pohrane za PCIe SSD za 15-inčne mobilne radne stanice: do 6 TB, a 7730 omogućuje nove načine upotrebe kao što su umjetna inteligencija i razvoj strojnog učenja te edge inference sustave.

Najmanja 15-inčna mobilna 2-u-1 radna stanica na svijetu, Dell Precision 5530 2-u-1, pruža performanse potrebne kod stvaranja i uređivanja bogatog sadržaja u tankom dizajnu. Fleksibilni zglob od 360 stupnjeva omogućuje više načina interakcije, uključujući podršku za dodir i olovku. Sljedeća generacija InfinityEdge 4K Ultra HD zaslona osigurava da korisnici mogu biti sigurni da je njihov rad prezentiran s visokim detaljima. Dell Premium Pen pruža preciznu osjetljivost na tlak (4,096 tlačnih točaka), funkcionalnost nagiba i nisku latenciju za doživljaj što je moguće bliži skiciranju na papiru. Novi dizajn MagLev tipkovnice smanjuje debljinu tipkovnice bez ugrožavanja kritičnih tipkovničkih prečaca u tijeku rada za stvaranje sadržaja, a Ultra-tanki GORE toplinski izolacijski sustav čuva sustav hladnim dok pruža performanse klase radne stanice.

Dellova najmanja 15-inčna mobilna radna stanica, Dell Precision 5530, pruža kvalitetnu sliku zaslona s novom generacijom InfinityEdge 4K Ultra HD zaslona koji nudi bolje kontrastne omjere, dodirnu podršku i kvalitetu slike s novim opcijama zaslona IGZO 4. Snažnije nego ikad, tanke i lagane mobilne radne stanice teže samo 1,77 kg i pružaju profesionalnu grafiku nove generacije do NVIDIA Quadro P2000. Uz poboljšanu brzinu memorije od 2.666MHz do 32GB, korisnici mogu jednostavno ubrzati najsloženije radne procese, a s do 4TB SSD pohrane, korisnici mogu brzo, jednostavno pristupiti, prenositi i pohranjivati ​​velike 3D, video i multimedijske datoteke, što je rijetko moguće na mobilnim radnim stanicama s takvim tankim i laganim okvirom. Potpuno prilagodljiva 15-inčna Dell Precision 3530 mobilna radna stanica pruža snagu radne stanice po cijeni koja se može usporediti s računalom, uz 8. generaciju Intel Core i novu generaciju Xeon procesora, brzinu memorije do 2.666MHz i NVIDIA Quadro P600 profesionalne grafike. I s 92WHr baterijom i širokim rasponom priključaka, uključujući HDMI 2.0, Thunderbolt i VGA, korisnici mogu biti mobilni i produktivni.

Latitude 14 5491 Front

Portfelj Dell Latituda dizajniran je za cjelodnevnu produktivnost neovisnu o lokaciji. Kučišta Dell Latitude 5491 i 5591 smanjena su u veličini za 30% tijekom posljednjih triju generacija, a nadograđene su najnovijim tehnološkim dostignućima što ih čini najsnažnijim Latitude računalima. Uz trajanje baterije do 19 sati, ova nova prijenosna računala nude korisnicima snagu, prenosivost i povezanost koje su im potrebne za dugotrajne sastanke. Prijenosna računala opremljena su 8-gen Intel Core (i5/ i7) vPro procesorima (45W H-serija), 2.666MHz memorijom do 32GB, NVIDIA grafikom, dodatnim Thunderbolt 3 i nizom mogućnosti pohrane od tvrdih diskova do PCI pohrane.

Desktop računala će predstavljati gotovo polovicu svih komercijalnih računala prodanih ove godine, a Dellova 25-godišnja ostavština u desktop poslovanju i kontinuirani fokus na inovacije se isplaćuje. OptiPlex je razvijen kako bi osigurao najpouzdaniji i najinovativniji oblik koji će zadovoljiti potrebe stručnjaka koji cijene proširivost i snagu ovakvih računala.

OptiPlex 7760 on desk 1280x1280

Dell uvodi novu obitelj OptiPlex All-in-Ones (AIO) koji pružaju snažna rješenja u konsolidiranom, elegantnom dizajnu. Portfelj pruža visoke performanse do 8. generacije Intel Core vPro procesora, do 32 GB DDR4 memorije i dodatne Intel Optane memorije za brzo pokretanje zajedničkih aplikacija i datoteka za velike produktivnosti. Ugrađena web-kamera poboljšava video suradnju, s punim HD ili infracrvenim fotoaparatom kako bi se omogućila podrška za prijavu sustava Windows Hello i videopozivi.

Nova linija uključuje OptiPlex 7760 AIO, snažan 27-inčni InfinityEdge s dodatnim 4K Ultra HD bez zasljepljivanja s HDR i High-Gamut sRGB ili Full HD IPS s dodirnim zaslonom, novom generacijom diskretne grafike i četverostrukim mikrofonom s Waves Maxx tehnologije za čist zvuk na udaljenosti do 4 metra. OptiPlex 7460 AIO nudi 23,8-inčni zaslon InfinityEdge koji pruža cjelokupni manji trag prilikom optimiranja prostora zaslona s tehnologijom Full-HD IPS zaslona od ruba do ruba i brojnim mogućnostima ulaza. OptiPlex 5260 AIO nudi 21,5-inčni zaslon s dodatni 10-point multi-touch zaslon za poboljšanu produktivnost.

Dizajniran s naglasom na povećanu produktivnost, Dell je predstavio nove P-serije monitora. Tanki profil panela, manja baza, opcija USB-C i poboljšani dizajn upravljanja kabelom smanjuju nered kablova i oslobađaju više radnog prostora. Poboljšana značajka Easy Arrange u programu Dell Display Manager omogućuje korisnicima da koriste više aplikacija odjednom. Osim organizacije, ovaj trosmjerni ultrazvučni okvir pruža gotovo besprijekoran vizualni doživljaj prilikom rada preko monitora, istovremeno dosljedno prikazujući boju iz praktički bilo kojeg kuta zahvaljujući širokom kutu gledanja od 178°/178° što omogućava tehnologija In-Plane Switching (IPS). Korisnici mogu dodatno povećati produktivnost novim Dell Dual monitor stalkom (MDS19) koji savršeno odgovara do dva 27-inčna monitora u malom otisku.

Više... Vaš Komentar Top
Noctua predstavila novu generaciju NF-A12x25 ventilatora

Datum objave 02.05.2018

Noctua predstavila novu generaciju NF-A12x25 ventilatora

noctua_nf_a12x25_pwm_5

Noctua je danas predstavila novu generaciju NF-A12x25 120-milimetarskih ventilatora, 140-milimetarski adapter za njih i novu redux liniju NF-P12. Novi NF-A12x25 koriste Sterrox LCP materijal (liquid-crystal polymer (LCP)), a i integriraju najnovije inovacije u aerodinamičkom inženjeringu. Novi NFA12x25 ventilatori postaju flagshipovi u ponudi 120-milimetarskih ventilatora Noctue, a stari NF-P12 će biti reizdani u prihvatljivijoj redux seriji.

noctua_nf_a12x25_PWM_4

I dok su stari NF-F12 i NF-S12 ventilatori bili prilagođeni ili maksimalnom statičkom pritisku ili meksimalnom protoku zraka, novi ventilatori pokušavaju objediniti te karakteristike. Tako su pogodni i za instalaciju u kućišta i za radijatore vodenih hlađenja ili pak CPU hladnjake. Uz novi NA-SFMA1 adaper, nove je ventilatore moguće montirati i na 140-milimetarske pozicije.

Noi ventilatori dolaze u 4-pinskoj PWM verziji, 3-pinskoj FLX verziji sa L.N. adapterom i 3-pinskoj ULN tihoj verziji. Cijena za sve verzije je 29.90 €. P12 redux će koštati 13.90 €, a SFMA1 adapter 11.90 €.

Više... Vaš Komentar Top
ADATA predstavlja vanjske tvrde diskove HV300 i HD330

Datum objave 02.05.2018

ADATA predstavlja vanjske tvrde diskove HV300 i HD330

ADATA HV300 i HD330

ADATA Technology predstavio je vanjske tvrde diskove HV300 i HD330. HV300 dolazi u kapacitetima 1 TB, 2 TB, 4 TB i 5 TB kako bi zadovoljio potrebe različitih korisnika, od sigurnosnog kopiranja radnih datoteka do pohrane 4K filmova, a uređaj i brzo prebacuje podatke preko sučelja USB 3.1. Opremljen je ADATA-inim vlastitim senzorima koji odmah zaustavljaju sve aktivnosti diska u slučaju udarca, smanjujući tako mogućnost pojave pogrešaka i oštećenih sektora. Tu je i softver HDDtoGO s AES 256-bitnim šifriranjem, pa su važni korisnički podaci sigurni od znatiželjnih očiju.

Okružen vrlo gustim slojem silikona koji apsorbira udarce, ADATA HD330 je namijenjen boljem podnošenju neizbježnih udaraca, padova i ogrebotina kojima su takvi uređaji neumitno izloženi za svog vijeka trajanja. U kombinaciji s istim onim senzorima udaraca kao kod diska HV300, korisnici mogu biti sigurni da će njihovi podaci biti netaknuti čak i nakon ozbiljnog pada. Korisnici će znati kad senzori funkcioniraju jer će žaruljica indikatora bljeskati crveno. I HD330 dolazi u kapacitetima 1 TB, 2 TB, 4 TB i 5 TB, sadrži softver HDDtoGO s AES 256-bitnim šifriranjem te nudi brz prijenos podataka putem sučelja USB 3.1.

Više... Vaš Komentar Top
Izdvojeni poslovi tjedna – informatika i telekomunikacije

Datum objave 02.05.2018

Izdvojeni poslovi tjedna - informatika i telekomunikacije

posao_hr

U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji Informatika i telekomunikacije. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova. 

Abba d.o.o.  je u potrazi za većim brojem developera, analitičara, projektanata IT sustava te bankarskih i financijskih stručnjaka. Tvrtka trenutno zapošljava na poziciji  Programer web aplikacija (m/ž). Formalno školovanje nije uvjet, moguće je uz rad ostvariti dodatne formalne edukacije na stranim sveučilištima. Očekuju vas stimulativni uvjeti rada i primanja. Više informacija saznajte klikom na oglas. Prijavite se brzom prijavom.

Pidas AG traži Java Developera (m/ž). Mjesto rada je Zürich, Švicarska. Od kandidata se očekuje odlično poznavanje njemačkog jezika te dvogodišnje radno iskustvo na sličnim pozicijama. Ako su najnovije tehnologije vaša strast, te vam se rad u mladom i konkuretnom timu čini kao vrijedan izazov prijavite se putem brze prijave!

Naton ljudski potencijali d.o.o. za klijenta traži Embedded Software Developera (m/ž). Obvezno je poznavanje i korištenje C programskog jezika, VSS/ VŠS informatika, matematika te min. 2 godine ciljanog radnog iskustva. Očekuje vas stalni radni odnos, natprosječna primanja te rad u međunarodnoj kompaniji. Prijaviti se možete ovdje.

Hammer d.o.o. zapošljava na poziciji Software Developer (m/ž). Traži se više developera (front-end, back-end, system integration) za daljnji razvoj aplikacije, razvoj dodatnih web i mobilnih modula te integraciju sustava sa drugim sustavima.  Mjesto rada je Osijek. Osim fleksibilnog radnog vremena, očekuje vas stalna edukacija, stručne konferencije te inozemna putovanja. Prijavite se odmah!

Viking d.o.o. traži Produkt Dizajnera (m/ž).  Ukoliko imate SSS / VSS obrazovanje i poznajete engleski jezik te vam rad s CAD i 3D aplikacijama predstavlja izazov, prijavite se putem brze prijave i postanite dio ovog uspješnog tima.

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top
GIGANTpool – najveći hrvatski Multi Cryptocurrency Mining Pool

Datum objave 30.04.2018

GIGANTpool - najveći hrvatski Multi Cryptocurrency Mining Pool

gigantpool_logo

Što je GIGANTpool?

GIGANTpool je novi i najveći Hrvatski Multi Cryptocurrency Mining Pool.

Koja je naša misija?

Naša je misija omogućiti svim našim korisnicima, a prvenstveno onima iz Hrvatske i susjednih država najbolje moguće iskustvo rudarenja kripto valuta. Zbog toga su naši glavni serveri smješteni u Vašoj blizini, trenutno u Zagrebu i Italiji (backup serveri), te vam tako uz fee od 0.8% možemo osigurati niski ping od svega 5 do 20 ms, rudarenje bez stale shaerova, redovitu i poštenu isplatu nagrada dobivenih od svakoga iskopanoga bloka. I najvažnije, pružati kvalitetnu i brzu podršku na Hrvatskom jeziku na forumu, help desku preko web stranice te uskoro i preko aplikacije.

Ali na što smo posebno ponosni?

Također, GIGANTpool želi oko sebe stvoriti živu zajednicu korisnika, sve u cilju međusobnoga pomaganja da svi zajedno što lakše ostvarimo svoje ciljeve. Zbog toga razvijamo posebnu aplikaciju za mobitele – GIGANTapp. Aplikacija se već nalazi u beta fazi te će osim mogućnosti praćenja rada rudnika i svih statistika vezanih uz njih omogućiti i ono na što smo posebno ponosni – platformu za međusobno povezivanje (chat putem ETH adresa) i suradnju svih korisnika GIGANTpool-a.

Pridružite nam se!

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top

Forum

Objavljeno prije 1 minute

Huawei mobiteli

Objavljeno prije 8 minuta

Samsung mobiteli - 2. dio

Objavljeno prije 10 minuta

Windows 10 - info, how-to, pitanja, novosti, savjeti...

Objavljeno prije 13 minuta

Općenito o SSD-u, iskustva, pitanja, nejasnoće,...

Objavljeno prije 27 minuta

Hard disk problem

Novosti

Na FER stižu prvi DroneDays!

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER) 26. i 27. ožujka održat će se prvo izdanje DroneDaysa, skupa o bespilotnim letjelicama, u organizaciji FER-ovog Laboratorija za robotiku i inteligentne sustave upravljanja (LARICS) u okviru EU... Pročitaj više

HONOR View20 dobio mnoštvo priznanja na CES-u

HONOR je objavio da je HONOR View20 dobio seriju priznanja za najbolji uređaj na sajmu potrošačke elektronike CES 2019 za svoje vrhunske performanse i elitne značajke, uključujući 48MP AI Ultra Clarity stražnju kameru, All-View zaslon, 3D T... Pročitaj više

AMD demonstrirao 7 nm procesor na CES-u

Ono što je bez sumnje označilo ovogodišnji CES je AMD-ova premijerna konferencija i nove tehnologije, odnosno proizvode, koje je AMD tom prilikom lansirao, najavio i demonstrirao. Na specijalnoj konferenciji, AMD-ova predsjednica i CEO, dr... Pročitaj više

Velika rasprodaja: Windowsi Pro za 9.40 €, a Office 2016 Pro za 21.28 €

Kineski webshop LVLGO za čitatelje PCEksperta donosi veliku rasprodaju softvera iz njihove ponude. LVLGO je primarno online trgovina za kupoviunu video igara, no u ponudi imaju i drugi sopftver poput Microsoftovih proizvoda (riječ je o OEM... Pročitaj više

Gigabyte predstavio GeForce RTX 2060 kartice

Iako službeno na tržište dolaze tek za nekoliko dana, Gigabyte i ostali proizođači su već predstavili svoje modele RTX 2060 kartica. One dolaze kao zamjena za GTX 1060 i donose Ray Tracing podršku poznatu iz RTX 2070, 2080 i 2080 Ti kartica... Pročitaj više

Sve novosti