Nvidia danas predstavlja budućnost gaminga

Datum objave 20.08.2018 - Krešimir Matanović

Nvidia danas predstavlja budućnost gaminga

Nvidia danas predstavlja budućnost gaminga

Nvidia danas će kao uvertiru u Gamescom sajam u Kolnu, održati GeForce Gaming Celebration event na kojem će pokazati što nas to uzbudljivo čeka u narednom periodu kada su u pitanju tehnologije na kojima rade. Popularni proizvođač grafičkih kartica poziva sve koji nisu u mogućnosti biti na licu mjesta, da gledaju live stream koji će početi danas točno u 18:00. Očekuje nas par spektakularnih najava i iznenađenja, tako da ako vas zanima u kojem smijeru će se kretati gaming industrija u narednom razdoblju, pratite live stream.
Više... Vaš Komentar Top
Izdvojeni poslovi tjedna – informatika i telekomunikacije

Datum objave 20.08.2018

Izdvojeni poslovi tjedna - informatika i telekomunikacije

posao_hr

U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji Informatika i telekomunikacije. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Abba d.o.o. traži Programera windows aplikacija (m/ž). Očekuju vas stimulativni radni uvjeti i primanja, mogućnost napredovanja te rad s najnovijim tehnologijama. Formalno školovanje nije uvjet, moguće je u tvrtki ostvariti dodatne formalne edukacije na stranim sveučilištima. Prijavite se putem brze prijave.

DEKRA za privremeno zapošljavanje d.o.o. za klijenta traži Sistem administratora (m/ž). Mjesto rada je Varaždin. Neki od zadataka koji vas očekuju na ovom radnom mjestu su tehnička podrška zaposlenicima te briga o evidenciji IT opreme/vođenje IT dokumentacije. Od traženih uvjeta potrebno je imati SSS te radno iskustvo na sličnim ili istim poslovima. Nude se stimulativna primanja. Prijavite se putem brze prijave.

Stomatološka poliklinika Arena za rad u Zagrebu traži WordPress developera (m/ž). Neki od zadataka koji vas očekuju na ovom radnom mjestu su razvoj na WordPress platformi uključujući razvoj tema, predložaka stranica, dorada pluginova, dodavanje novih funkcionalnosti stranica te administracija baze podataka (MySQL) koristeći PHPMyAdmin. Nudi vam se mogućnost dodatne edukacije, sudjelovanje na konferencijama te  rad u opuštenoj atmosferi u malom timu. Više info saznajte klikom na brzu prijavu.

Wollsdorf Components d.o.o. zapošljava na poziciji Djelatnik za rad u odjelu Research & Development / CAD (m/ž). Od kandidata se očekuje učinkovita komunikacija na engleskom jeziku s Teseo tehničkom podrškom i Wollsdorf IT sektorom te sposobnost analitičkog mišljenja i rješavanja problema. Prijavite se putem brze prijave.

Strabag BRVZ d.o.o. za usluge za sjedište u Zagrebu traži Suradnicu/Suradnika u timu Hosting & Cloud Services. Potrebno je imati završeno tehničko obrazovanje (npr. fakultet ili visoka škola) ili višegodišnje radno iskustvo, solidno praktično iskustvo u jednom ili više navedenih područja rada te znanje engleskog jezika u govoru i pismu (znanje njemačkog jezika je prednost). Nudi vam se raznoliko područje rada i suradnja na inovativnim projektima za koncern STRABAG. Prijaviti se možete ovdje.

Digitalac Spot On zapošljava na poziciji Specijalist digitalnog marketinga (m/ž). Neki od uvjeta koji se očekuju od kandidata su razumijevanje i poznavanje novih medija, alata i tehnika digitalnog marketinga i društvenih mreža, sposobnost integracije digitalnog marketinga u sveobuhvatnu marketinšku strategiju kompanije te razumijevanje marketinških principa i strateškog brand managementa. Potrebno je i radno iskustvo od minimalno 2 godine. Više info saznajte klikom na brzu prijavu.

WEB Marketing d.o.o. za rad u Zagrebu traži Web programera/ku. Idealan kandidat/kandidatkinja je dobar poznavatelj razvoja web rješenja, posjeduje odgovoran pristup prema poslu i kolegama, zaljubljenik je u web tehnologije, ima razvijene konceptualne i logičke vještine, sposoban je i samostalan u rješavanju izazova, proaktivan i odgovoran prema poslu i kolegama te je dobar komunikator i motivator. Više info saznajte u oglasu.

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top
ADATA XPG SPECTRIX D41 TUF Gaming Edition

Datum objave 20.08.2018

ADATA XPG SPECTRIX D41 TUF Gaming Edition

SPECTRIX D41 TUF

ADATA predstavlja svoj DDR4 RGB memorijski modul XPG SPECTRIX D41 TUF Gaming Edition. To posebno izdanje memorijskog modula ima certifikat saveza TUF Gaming Alliance, što znači da je prošlo rigorozna testiranja i zadovoljilo stroge standarde saveza. Memorijski modul nudi jednako dobre performanse i programibilno RGB osvjetljenje kao i originalni model, ali zbog crnih termalnih omotača sa žutim obrubom znatno dojmljivije izgleda. SPECTRIX D41 TUF Gaming Edition nudi izvrsne performanse uz radne taktove do 3200 MHz. Podržava platforme Intel X299 2666MHz i AMD/ Ryzen kao i Intel Extreme Memory Profile (XMP) 2.0 za jednostavno overclockiranje putem operacijskog sustava PC-a.

Više... Vaš Komentar Top
Futura-IT.hr i MSI Gaming vas nagrađuju

Datum objave 13.08.2018

Futura-IT.hr i MSI Gaming vas nagrađuju

msi-gaming-vas-nagraduje-4_1

Samo u Futuri! MSI vam poklanja Hunt: Showdown igru. Sve što trebate napraviti je kupiti MSI gaming grafičku karticu i MSI gaming matičnu ploču i dobivate odličnu igru na poklon! Za dodatne informacije se slobodno javite na njihov email ili klik na njihove stranice.

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top
Tri besplatne igre uz odabrane Radeon RX kartice

Datum objave 10.08.2018

Tri besplatne igre uz odabrane Radeon RX kartice

2018_Radeon_Game_Socia_1920x1080

U suradnji s odabranim službenim partnerima, kako globalno, tako i kod nas, AMD donosi najzanimljivije igre ove sezone za kupce Radeon RX grafičkih kartica baziranih na Polaris i Vega arhitekturi – RX 570, RX 580 i RX Vega. Čak tri vrhunska naslova različitih žanrova dolaze besplatno uz navedene modele odabranih kartica, od strane maloprodajnih partnera:

  • Star Control: Origins će vas odvesti na godinu 2086. gdje ćete se pridružiti galaktičkoj zajednici u uzbudljivoj borbi svemirskih krstaša.
  • Strange Brigade će vas i vaše prijatelje odvesti u mistični svijet dugo zaboravljenog zla koje morate uništiti.
  • Assassin ‘s Creed: Odyssey će vam dati slobodu da sami iskujete vlastitu sudbinu i pronađete put kroz ratom razorenu staru Grčku u još jednoj epskoj avanturi ove legendarne franšize.

Strange Brigade stiže za dvadesetak dana, konkretno 28. kolovoza. Star Control: Origins dolazi 20. rujna, a Assassin’s Creed Odyssey će biti dostupan od 5. listopada.

Promocija je već počela i istječe za tri mjeseca, točnije 3. studenog ove godine. Igre ili digitalni kodovi mogu se iskoristiti do kraja 2018. godine.

Više... Vaš Komentar Top
Elgato Stream Deck Mini Studio Controller

Datum objave 25.07.2018

Elgato Stream Deck Mini Studio Controller

Elgato je predstavio Stream Deck Mini, najnoviji dodatak u liniju proizvoda za streaming i video produkciju. To je minijatiurizirana verzija Stream Deck lice content alata, a nudi šest podesivih LCD prekidača koji omogućavaju jednostavno prebacivanje između scena, otvaranje sadržaja, kontrole chata, konfiguriranje neograničenog broja akcija itd. Stream Deck Mini je integriran unutar alata i platformi za stvaranje sadržaja kao što su OBS Studio, XSplit, Streamlabs, Twitch, YouTube, Twitter, Mixer, itd. Cijena uređaja je 99.95 USD, a jamstvo je dvogodišnje koje osiguravaju Elgato i Corsair.

Više... Vaš Komentar Top
ADATA predstavlja liniju poslovnih SSD-ova SR2000

Datum objave 24.07.2018

ADATA predstavlja liniju poslovnih SSD-ova SR2000

SR2000SP

ADATA-ini SSD-ovi dimenzija U.2 (2,5 inča) SR2000SP koriste 3D eTLC NAND flash tehnologiju koja omogućuje visoke brzine prijenosa, uključujući brzinu nasumičnog čitanja i pisanja do 830 000 i 140 000 ulazno-izlaznih operacija u sekundi (IOPS-a). Ti SSD-i nude ekonomičnost u potrošnji energije i kompatibilni su s cijelim nizom primjena pohrane koje zahtijevaju sigurnost, praktičnost i performanse. Da bi se zadovoljila potreba za rukovanjem sve većom količinom podataka u kontekstu poslovnih poslužitelja, hyperscale računalstva, podatkovnih centara, analitike velikih količina podataka i drugih primjena, model SR2000SP dolazi u kapacitetima do 11 TB. Radi dodatne svestranosti, SR2000SP prati skalabilni softver za dodatnu dodjelu resursa (OP) koji voditeljima IT odjela omogućuje prilagodljivost u postavljanju OP kapaciteta radi unaprjeđivanje performansi i trajnosti SSD-ova. Ovaj SSD podržava i zamjenu bez isključivanja napajanja (hot swapping) radi minimalnog utjecaja na rad sustava te podršku za naredbu TRIM u sustavu Windows.

SR2000CP

I ADATA-ini PCIe HHHL AIC SSD-ovi SR2000CP utemeljeni su na 3D eTLC NAND flash tehnologiji, dolaze u kapacitetima do 11 TB i sa skalabilnim softverom za dodatnu dodjelu resursa te podrškom za naredbu TRIM. Donose visoke brzine slijednog čitanja i pisanja do 6000 MB i 3800 MB u sekundi te brzine nasumičnog čitanja i pisanja od 1 milijun i 150 000 IOPS-a. Uz podršku za tehnologiju LDPC ECC i DRAM cache buffer, ADATA-ini AIC SSD-ovi zadržavaju dosljednost i visoke performanse nužne u poslovnim i industrijskim primjenama.

ADATA-ina linija SSD-ova SR2000 dolazi sa sigurnosnim značajkama koje jamče integritet i sigurnost podataka, uključujući zaštitu od gubitka napajanja, AES 256-bitno šifriranje, zaštitu puta podataka, podršku za S.M.A.R.T te otpornost na udarce i vibraciju.

Više... Vaš Komentar Top
Izdvojeni poslovi tjedna – informatika i telekomunikacije

Datum objave 24.07.2018

Izdvojeni poslovi tjedna - informatika i telekomunikacije

posao_hr

U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji Informatika i telekomunikacije. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Madria GmbH zapošljava na poziciji Grafički dizajner (m/ž).  Mjesto rada je Zagreb/Samobor. Neki od zadataka koji vas očekuju na ovom radnom mjestu su samostalna izrada vizuala u svrhu marketinške promocije brand-a (fotografija, video, GIF), community management (upravljanje sa službenim stranicama na društvenim mrežama) te vizualno održavanje web stranice tvrtke. Potrebno je minimalno jednogosišnje radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Očekuju vas stalne edukacije i mogućnost napredovanja te rad u dinamičnom timu. Prijavite se putem brze prijave.

RIAdria Works j.d.o.o. agencija za zapošljavanje, za svoje njemačke partnere traži više radnika za radno mjesto Programer (m/ž). Od traženih uvjeta potrebno je iskustvo u programiranju: C#, .net i SQL-u,  tečno znanje engleskog i njemačkog jezika te profesionalnost i samostalnost u radu. Mjesto rada je Njemačka. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Cuspis d.o.o softverska tvrtka osnovana 2005. sa sjedištem u Londonu, trenutno je u potrazi za Djelatnikom za rad u odjelu za korisnike (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Neki od zadataka koji vas očekuju na ovom radnom mjestu su pružanje podrške za programska rješenja te dijagnosticiranje, analiza i prijava problema nadređenima. Nudi vam se rad u stabilnom poduzeću i mladom timu, izazovna radna okolina te stabilna primanja. Prijaviti se možete putem brze prijave!

Rittal d.o.o. multinacionalna kompanija i globalni tehnološki brend u industriji i informatičkoj tehnologiji (IT) s više od 10.000 zaposlenih u 57 podružnica diljem svijeta, prisutan u regiji putem ureda u Zagrebu, traži Pripravnika (m/ž).  Traže se kandidati bez radnog iskustva, starosti do 29 godina, s završenom višom ili visokom školom tehničkog smjera (elektrotehnika, elektrostrojarstvo, telekomunikacije, IT), naprednim poznavanjem engleskog jezika te željom za usavršavanjem i razvojem. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Abramo.Si d.o.o je u potrazi za Consulenti telefonici in lingua italiana (m/f). Mjesto rada je Isola, Slovenija. Očekuje vas rad u timu u kojem se kolege međusobno podupiru i vrhunski surađuju. Osim SSS i odličnog znanja talijanskog jezika, idealan kandidat mora komunikativna osoba orijentirana na potrebe korisnika. Prijavite se putem brze prijave.

DEKRA zapošljavanje d.o.o. za klijenta traži Traffic Managera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Idealan kandidat ima 2-4 godine radnog iskustva u digitalnom marketingu (Facebook oglašavanje, Google oglašavanje, Newsletteri), aktivno se služi engleskim jezikom te je vrlo kreativna osoba s iskustvom u pisanju tesktova (poznaje gramatiku i pravopis). Prijavite se putem brze prijave.

Društvo čistoća i zelenilo d.o.o. iz Knina traži Informatičara / informatičarku. Osim VŠS potrebno je imati i jednu godinu radnog iskustva. Više informacija saznajte u oglasu.

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top
Izdvojeni poslovi tjedna – informatika i telekomunikacije

Datum objave 17.07.2018

Izdvojeni poslovi tjedna - informatika i telekomunikacije

posao_hr

U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji Informatika i telekomunikacije. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Cuspis d.o.o. traži Djelatnika za rad u odjelu za korisnike (m/ž).  Neki od zadataka koji vas očekuju na ovom radnom mjestu su pružanje podrške za programska rješenja, dijagnosticiranje problema, analiza prijava te dokumentiranje svakog slučaja i briga o njegovom rješavanju.  Nudi vam se rad u stabilnom poduzeću i mladom timu te izazovna radna okolina i stabilna primanja.  Prijavite se putem brze prijave.

Naton ljudski potencijali d.o.o. za klijenta iz Slovenije traži Voditelja prodaje za IT rješenja i usluge (m/ž).  Mjesto rada je Zagreb. Ako ste dobri u pronalaženju i razvoju novih poslovnih prilika u području IT usluga i rješenja za nove potencijalne klijente te imate visoku razinu obrazovanja u tehničkom području, društvenim znanostima ili gospodarskom području ali i višegodišnje radno iskustvo iz područja rada (5-10 godina) prijavite se putem brze prijave.

Sberbank d.d. traži Voditelja Aplikativne podrške u OJ Informatika (m/ž).  Neki od uvjeta koji se traže za ovo radno mjesto su VŠS/VSS, najmanje tri godine iskustva na sličnim poslovima, suvereno vladanje engleskim jezikom u govoru i pismu te posjedovanje stručnih znanja o bazama podataka.  Postanite dio uspješnog Sberbank tima i prijavite se putem brze prijave.

Pevec maloprodaja neprehrambene robe d.d. zapošljava na poziciji Suradnik za programsku podršku (m/ž).  Idealan kandidat posjeduje VŠS/VSS informatičkog ili drugog odgovarajućeg (tehničkog) usmjerenja, analitičnost i smisao za rješavanje problema, samostalnost, odgovornost i upornost u radu, aktivno poznavanje engleskog jezika te vozačku dozvolu B kategorije. Nudi vam se rad u stabilnoj tvrtci uz pozitivnu radnu atmosferu. Prijavite se putem brze prijave.

Strabag BRVZ d.o.o. za usluge zapošljava na pozicji Mitarbeiterin/Mitarbeiter IT-Servicedesk. Mjesto rada je Zagreb. Ako imate strukovnu izobrazbu u području IT-a ili čak u sektoru prodaje, početničko iskustvo informatičke podrške ili jaku naklonost prema informatici prijavite se putem brze prijave . Prednost će imati kandidati s dobrim poznavanjem MS Office paketa, Lotus Notes-a i Windows operativnog sistema kao i oni koji dobro poznaju hardver (računalo, prijenosnik, printer).

KONNEKT Search & Selection traži Trainee Telecoms Technician (m/f). Vaša zaduženja bit će pružanje tehničke podrške u svim segmentima poslovanja. Nude se atraktivna primanja. Mjesto rada je Malta. Za više informacija o uvjetima i opisu radnog mjesta kliknite brzu prijavu.

Triton Grupa traži IT administratora/icu. Mjesto rada je Zagreb, Sesvete. Osim naprednog poznavanja informatike potrebno je imati i dvije godine radnog iskustva, poznavati rad s mrežama te rad sa serverima i servisima ( DNS, IIS, MSSQL, virtualizacija, mail).  Više info saznajte u oglasu.

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top
Cooler Master CM310

Datum objave 14.07.2018

Cooler Master CM310

CM310_003

Cooler Master je predstavio novi ambidekstralni igraći miš naziva CM310. Krasi ga RGB LED osvjetljenje, ima optički senzor rezolucije 1000 DPI-a i masu od 100 grama. Pet je predpodešenih profila za RGB osvjetljenje, a i rezolucija senzora se može mijenjati u nekoliko profila on-the-fly. Osim ergonomskog dizajna, miš ima i gumirane lijevu i desnu bočnu površinu za bolji grip. U prodaji će biti dostupa od 10. srpnja po maloprodajnoj cijeni od 30 €.

Više... Vaš Komentar Top

Forum

Objavljeno prije 1 minute

AMD Radeon RX 6000 series ("Big" Navi RDNA2)

Objavljeno prije 1 minute

AMD Ryzen "ZEN+" (2000 CPU / 3000 APU series) Info thread

Objavljeno prije 4 minute

DELL S2721DGF

Objavljeno prije 6 minuta

Koju Nvidia grafičku karticu kupiti - 5. dio

Objavljeno prije 8 minuta

Koji mobitel kupiti? - 2. dio

Novosti

MSI lansirao liniju grafičkih kartica RTX 3080 SUPRIM

MSI GeForce RTX 3080 Suprim je nova izvedba i pod-marka grafičkih kartica custom dizajna, usmjerena prema premium tržištu. Uz luksuzni dizajn dolaze s pregršt ekskluzivnih značajki i fokusom na detalje za što bolje korisničko iskustvo. Post... Pročitaj više

Predstavljena ZEUS gaming memorija za Intel i AMD stolna i prijenosna računala

Dva nova modula igraćih memorija ZEUS DDR4 SO-DIMM za stolna i prijenosna računala dolaze u upečatljivoj crvenoj boji s bijelim uzorkom groma. Prema proizvođaču, dizajn groma simbolizira silnu Zeusovu snagu koja podržava igrača. Napravljeni... Pročitaj više

Grafička kartica RX 6800 XT postavlja rekord overclockinga od 2,8 GHz i nadmašuje RTX 3090

AMD grafičke kartice serije RX 6800 postale su novi favorit overclockera. Kineski overclocker Takukou iz tima TecLab, uspio je postići 48.890 bodova u ukupnom rezultatu 3DMark Fire Strike i 61.831 bodova u grafičkom dijelu. 49.456 bodova u... Pročitaj više

Google i AMD pomažu TSMC-u u testiranju tehnologije 3D stack pakiranja

Google i AMD testiraju i verificiraju TSMC-ove tehnologije 3D stack pakiranja čipova i postaju prvi kupci. Masovna proizvodnja trebala bi započeti 2022. godine. TSMC-ova 3D tehnologija pakiranja može integrirati različite vrste čipova kao š... Pročitaj više

Microsoft Windows slavi 35. godišnjicu

Microsoftov (MS) operativni sustav za računala 'Windows' proslavio je svoj 35. rođendan.  U javnost  je pušten 20. studenog 1985. godine kao verzija 1.01., jer je u biti Windows 1.0 bila pred verzija.  Windows 1.0 je u to vrijeme više bio k... Pročitaj više

Sve novosti