Panasonic predstvaio troje nove bežične slušalice

Objavljeno prije 26 dana - Uredništvo

Panasonic predstvaio troje nove bežične slušalice

Panasonic predstvaio troje nove bežične slušalice

RB-M700B

Panasonic predstavlja nove bežične slušalice RB-M700B, RB-M500B i RB-M300B koje nude žiskustvo snažnog basa.  Proteklih nekoliko godina glazba s jakim basom jedan je od najvećih globalnih glazbenih trendova koji dominira top-listama. Panasonic je razvio tehnologiju XBS DEEP (Extra Bass System Deep) i primijenio je na nove modele RB-M700B, RB-M500B i RB-M300B. Koncept te tehnologije jest iskoristiti jak zvuk basa kako bi se maksimalno uživalo u glazbi. Ono što čini XBS DEEP posebnim dolazi iz tri velike tehnologije: sustava zvučničkih jedinica Free Edge promjera 40 mm, akustičke kontrole basa i ekvilizatora s harmonijskim ugađanjem. Sva tri modela slušalica su bežični i pružaju do 50 sati autonomije.

Više... Vaš Komentar Top
Noctua NH-L9a-AM4 chromax.black

Datum objave 21.01.2020

Noctua NH-L9a-AM4 chromax.black

nh_l9a_am4_chromax_black_4_1

Noctua je danas predstavila još jedan dodatak svojoj chromax liniji potpuno crnih CPU hladnjaka – novi NH-L9a-AM4 chromax.black je tihi CPU hladnjak niskog profila za AMD bazirane HTPC-ove i Small Form Factor (SFF) temeljene na Ryzen-u. Zahvaljujući istom provjerenom dizajnu hladnjaka i NF-A9x14 PWM ventilatoru kao kod originalnog NH-L9a-AM4, ostaje ista uspješna formula fuzije visine od samo 37 mm s jakim performansama i niskom bukom rada, kao i 100 % kompatibilnosti s RAM modulima i PCIe karticama.

nh_l9a_am4_chromax_black_1

Verzija chromax.black, sa svojim crnim ventilatorom i crnim presvučenim hladnjakom, kombinira sve te vrijednosti s elegantnim stealth izgledom. NH-L9a-AM4 chromax.black dolazi sa šest godina jamstva i s preporučenom cijenom od 49,90 €

Više... Vaš Komentar Top
SteelSeries predstavlja Rival 3 gaming miš, te Apex 3 i Apex 5 gaming tipkovnice

Datum objave 21.01.2020

SteelSeries predstavlja Rival 3 gaming miš, te Apex 3 i Apex 5 gaming tipkovnice

Rival_3_KV_Primary

SteelSeries je predstavio Rival 3 gaming miš, te Apex 3 i Apex 5 gaming tipkovnice, periferiju visokih performansi koja će biti dostupna svim igračima. Predstavljajući ove proizvode, SteelSeries je želio proširiti inovacije i performanse svojih premium proizvoda igračkoj publici.

Ehtisham Rabani, izvršni direktor SteelSeries-a, izjavio je da “puno igrača koristi običnu uredsku periferiju za igranje“. Zatim je dodao: “Cilj predstavljanja naših novih proizvoda je ponuditi igračima zamjenu za te uredske periferne uređaje. Želja nam je bila prilagoditi najnovije tehnologije koje koristimo ih i implementiramo u proizvode koji su pristupačni svakom igraču. Nitko ne bi trebao “zaglaviti” koristeći uredske periferne uređaje koji nisu namijenjene igranju.

Rival 3 je zaokruženi gamerski miš težak samo 77 grama, s RGB osvjetljenjem i precuznim TrueMove Core optičkim senzorom napravljenim u suradnji s PixArtom rezolucije 8.500 CPI/DPI-a. Prekidači su mu deklarirani na 60 milijuna klikova, a u mišu se nalazi i interna memorija na koju je moguće spremiti do 5 CPI/DPI profila. Svi parametri miša kao i osvijetljenje se kontrolira putem SteelSeries Engine softvera.

Apex_3_KV_InSitu

Apex 3 tipkovnica je vodootporna gamerska tipkovnica po IP32 standardu, opremljena s RGB osvjetljenjem u 10 zona, ultra tihim igraćim prekidačima i anti-ghosting tehnologijom. Prekidači su deklarirani na 20 milijuna klikova. Tipkovnica ima odmorište za dlanove, multimedijske tipke s metalnim bubnjem za podešavanje glasnoće, te kanalima za aranžiranje kabela u lijevo ili u desno.

Apex_5_KV_InSitu

Apex 5 donosi hibridne prekidače koji kombiniraju osjećaj membranskih prekidača s performansama i taktilnim klikom pravog mehaničkog prekidača. Tipkovnica također ima RGB LED osvjetljenje, magnetsko odmorište za dlanove, OLED smart ekran, kontrole za multimediju i kvalitetno aluminijsko kućište. Na OLED ekranu se mogu prikazivati različiti GIF-ovi ili infromacije iz igara kao što CS:GO ili Dota2, poruke s Discorda itd.

Više... Vaš Komentar Top
Cooler Master MasterAir G200P

Datum objave 21.01.2020

Cooler Master MasterAir G200P

CoolerMaster_G200P-1

Cooler Master je predstavio novi hladnjak za procesore niskog profila imena MasterAir G200P. Dizajniran je za smještaj u SFF kućišta (small form factor) i visok je samo 39,4 milimetra. Hladnjak je aluminijski s jednom toplovodnom cijevi C oblika, a na njemu je jedan 92-milimetarski PWM RGB ventilator. G200P će na tržištu biti dostupan od veljače 2020. po preporučenoj cijeni od 39 €.

Više... Vaš Komentar Top
Povratite obrisane fotografije sa SD kartica

Datum objave 17.01.2020

Povratite obrisane fotografije sa SD kartica

remo_software_logo

Bez obzira jeste li slučajno izbrisali datoteke, formatirali disk ili je došlo do greške s memorijskom karticom, postoji šansa da se nešto od podataka može povratiti. Tu u igru ulazi Remo Recover softver. On ima čitav paket aplikacija za povrat podataka, od pojedinog dokumenata do cijele particije – sve je pokriveno. Možete povratiti fotografije, videozapise i audio datoteke ili pretraživanje suziti na jednu ili više posebnih datoteka ili na određeno područje diska ili kartice.

Povratite podatke uz pomoć Remo softvera

Remo Recover osmišljen je na način da ga čak i manje stručna osoba može lako koristiti. Ima funkcionalno i dobro osmišljeno sučelje koje vas vodi kroz postupak. Kompatibilan je sa svim popularnim diskovima za pohranu, karticama i uređajima, a ima zasebne verzije za Mac i Windows. Postoji i demo verzija koja vam omogućuje skeniranje da biste vidjeli što je moguće povratiti, ali da biste stvarno obnovili bilo koju datoteku, morate kupiti licencu.

Remo Recover dolazi u tri verzije:

  • Basic Edition (39,79 USD) – koristan za povrat svih vrsta podataka koji su obrisani ili izgubljeni
  • Media Edition (49,97 USD) – radi sve što i Basic, te dodaje poboljšanu podršku za media fajlove – foto, video i audio, što uključuje i RAW fotograifje
  • Pro Edition (99,97 USD) – radi sve što i Media, a dodaje podršku za povrat podataka s formatiranih particija, izgubljenih (nestalih) particija, te oštećenih particija.

remo_recover

Povratite izbrisane fotografije sa SD kartice

Fotografije izbrisane s SD kartice ili izgubljene zbog oštećenja SD kartice mogu se lako vratiti dok i stvarno nisu fizički izbirsane s kartice, tj. dok god njihovo fizičko mjesto na kartici nisu zauzele druge fotografije. Stoga je ključ uspješnog obnavljanja izbrisanih fotografija s SD kartice prestanak korištenja karticu s koje želite oporaviti podatke, a zatim slijedi pouzdan softver za oporavak fotografija kao što je Remo Photo Recovery Software. No, i prije nego vam zatreba Remo softver, postoje koraci kojima se i sami možete zaštititi od gubitka sadržaja:

  • redovito backupirajte podatke sa SD kartice
  • prijeđite na pametne backupove kao što je Cloud
  • uvijek budite sigurni da je uređaj na koji spajate SD karticu (računalo) čisto od virusa
  • izbjegavajte korištenje SD kartica na više uređaja

No, ako se ipak dogodi neželjena situacija riješiti ju možete s Remo Recovery softverom.

Više... Vaš Komentar Top
XPG na CES-u predstavio bogatu ponudu opreme za igrače

Datum objave 11.01.2020

XPG na CES-u predstavio bogatu ponudu opreme za igrače

XPG XENIA

XPG, ADATA-ina robna marka proizvoda za igrače, e-sportaše i ljubitelje tehnologije, na sajmu CES 2020 u Las Vegasu je predstavila svoju najnoviju ponudu proizvoda visokih performansi pod temom „Invazija počinje“. Oslanjajući se na svoju stručnost na području proizvodnje igračkih memorija i uređaja za pohranu, XPG sada proširuje svoju ponudu na PC-je i monitore za igrače.

XPG GAIA

Na XPG-ovu štandu posjetitelji mogu ekskluzivno vidjeti novo prijenosno računalo XPG XENIA 15. To prijenosno računalo s  Full HD IPS zaslonom dijagonale 15,6 inča razvijeno je u suradnji s Intelom, ima procesor Intel Core i7  najnovije, 9. generacije i XPG-ov vlastiti nagrađivani SSD SX8200 Pro M.2. Svi koji radije igraju na stolnom računalu mogu isprobati mini PC XPG GAIA, također razvijen u suradnji s Intelom, koji ima kompaktno kućište zapremine 5 litara, swappable PCI utor u koji se mogu stavljati kartice dužine do 8 inča i 500-vatno certificirano kompaktno napajanje 80 PLUS Platinum.

XPG PHOTON

XPG PHOTON je 27-inčni IPS zaslon s tehnologijom Vivid Color Eye-Safe Display tvrtke PixelDisplay Inc., koja je sada prvi put implementirana u jedan igrački monitor. Ta nova tehnologija nudi manje naprezanje vida tijekom noćnog igranja tako što uklanja štetno plavo svjetlo, a d a pritom boje nisu isprane i prljavosmeđe te bez upotrebe premaza ili naočala koje blokiraju plavo svjetlo. Taj zaslon može po dnevnom svjetlu prikazivati širok gamut boja, dok noću nudi nevjerojatno živopisno iskustvo prikaza boja.

Više... Vaš Komentar Top
Ponuda poslova s posao.hr

Datum objave 09.01.2020

Ponuda poslova s posao.hr

posao_hr

Cuspis d.o.o. traži djelatnika za rad u odjelu za korisnike (m/ž) i voditelja odjela za korisnike Cuspis programskih rješenja (m/ž). Rok prijave je 31.1. Poslodavac nudi rad u stabilnom mladom timu, izazovnu mladu okolinu, službeni laptop i mobitel, priliku za učenje te osobni i profesionalni razvoj. Prijavite se na željeni posao klikom na link.

Johnson Controls u potrazi je za Senior IT Security Analyst – Risk Reporting (m/ž), IT Security Analyst – Risk Reporting (m/ž) u Bratislavi (Slovačka), SOS Security Analyst  (m/ž) za Slovačku i Belgiju. Prijaviti se možete najkasnije do 15.1. Potrebno je minimalno dvije do šest godina relevantnog radnog iskustva. Aplicirajte.

AVL zapošljava u Grazu, Austrija na poziciji Simulation Engineer ADAS (m/ž). Nudi se fleksibilno radno vrijeme, korištenje kantine, nagrađivani programi, zdravstveno osiguranje i vrtići za djecu. Potrebno je zvanje u mehatroničkom inženjerstvu, električnom inženjerstvu, telematici i slično. Traži se relevantno iskustvo, spremnost na putovanja i veoma dobro znanje engleskog i njemačkog jezika. Potražite detalje i prijavite se.

Medical IT Solutions d.o.o. traži pojačanje u Zadru na poziciji Technical Support Specialist (m/ž). Prijave su otvorene do 23.1. Glavni zadaci su pružati prvu liniju podrške brojnim aplikacijama, proaktivno rješavanje incidenata i zahtjeva, bug-ova, istraživati probleme i ostalo. Potrebno je iskustvo u Windows operativnom sustavu, znanje popravljačkih alata, analitičnost, smisao za rješavanje problematike i logičko razmišljanje. Provjerite detalje posla i aplicirajte.

PLIVA zapošljava u Zagrebu: analitičar baze podataka na Salesforce platformi (m/ž), IT menadžer poslovnih aplikacija za Field Force Management (m/ž) i stručnjak za osiguranje kvalitete internetskih platformi (m/ž). Prijavite se najkasnije do 16.1. Za poslove je potrebno relevantno iskustvo, odlično znanje engleskog jezika sklonost timskom radu. Provjerite više o željenom poslu i prijavite se na linku.

Agencija Manpower za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Agent u odjelu tehničke podrške (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 17.1. Glavni zadaci su rješavanje tehničkih poteškoća vezano uz proizvode i usluge tvrtke, podrška postojećim korisnicima, svakodnevna komunikacija s korisnicima i ažuriranje baze postojećim te potencijalnih korisnika. Poželjno je tehničko i informatičko obrazovanje, a očekuje se poznavanje engleskog jezika, komunikacijske vještine, strpljivost i otpornost na stres. Prijavite se.

House of Jobs za potrebe klijenta zapošljava u gradu Wörth am Rhein, Njemačka više izvršitelja za poziciju IT stručnjak (m/ž). Rok prijave je 16.1.Prijaviti se mogu kandidati koji imaju EU državljanstvo. Traže se poznavanje njemačkog jezika na razini B1 ili B2, završena stručna obuka kao integracija informatičkog sustava ili ekvivalentna obuka s profesionalnim iskustvom, dobro pozavanje mrežne administracije, Windows servera, VMware-a, Sophosa. Nudi se natprosječna plaća i mogućnosti napredovanja te usavršavanja. Prijavite se putem linka.

Agencija Workforce Ljudski Potencijali za potrebe klijenta zapošljava nove radne snage u Zagrebu: Senior software engieer for embedded systems (m/ž), Automotive software architect (m/ž) i Software engineer (m/ž). Prijave su otvorene do 19.1. Za poslove je potrebno od pet do deset godina iskustva i znanje engleskog jezika. Provjerite detalje željenog posla i ostvarite vašu prijavu ovdje.

Kuhada d.o.o. traži web dizajnera (m/ž). Mjesto rada je prema mjestu stavovanja ili u uredu tvrtke u Zagrebu. Traži se marljivost, snalažljivost, strpljivost i upornost, visoka razina odgovornosti i radne etike, sposobnost organizacije te nošenje s kompleksnošću, sposobnost samostalnog rada i komunikacije sa klijentima i ostalim članovima tima. Prednosti pri zaposlenju su poznavanje eCommerce platformi kao što su OpenCart i WooCommerce, poznavanje CMSa poput Joomle i WordPressa, poznavanje softverskih alata za dizajn i obradu fotografija te smisao za dizajn web stranice. Rok prijave je 14.1. Aplicirajte klikom na link.

Brodosplit zapošljava programera (m/ž) za rad u Splitu. Potrebna je završena viša ili visoka stručna sprema studija računarstva, znanje engleskog jezika u govoru i pismu, a poželjno je znanje programiranja u C# te poznavanje SQL-a. Traži se točna, organizirana, pedantna, ambiciozna, savjesna osoba. Prijavite se.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top
Gigabyte predstavio nove igraće monitore

Datum objave 09.01.2020

Gigabyte predstavio nove igraće monitore

Gigabyte je na ovogodišnjem CES-u objavio novu seriju monitora za igre – GIGABYTE gaming serija dodana je u ponudu monitora. Uspješnim ulaskom na tržište prošle godine, AORUS igraći monitori privukli su korisnike svojim ekskluzivnim igračkim mogućnostima i hardverskim specifikacijama. Monitori su dobili mnoštvo pozitivnih reakcija, a ugledni mediji izabrani su kao najbolji monitor igraćih igara u 2019. godini. Nakon uspjeha AORUS monitora za igre, serija GIGABYTE monitora za igre napravljena je sa visokim specifikacijama ekrana i visokom garancijom kvalitete za zakrivljene i ravne zaslone.

gigabyte_ces_2020

Gigabyte kao brend neprestano poboljšava korisničko iskustvo, zbog čega su dodali AORUS taktičke mogućnosti igranja kao što su Black Equalizer, Aim Stabilizer i GameAssist za igre, uz ekskluzivnu mogućnost automatskog ažuriranja – monitor će izvršiti automatsku provjeru sustava i kada se poveže s računalom odmah će se pokrenuti potrebna ažuriranja.

Tri Gigabyte gaming monitora su prikazana na CES-u 2020., pokrivajući 27-inčne i 31,5-inčne kategorije, kao i ravne i zakrivljene verzije te FHD i QHD rezolucije. U budućnosti će se pojaviti još modela različitih rezolucija i većih ekrana.

Više... Vaš Komentar Top
Lenovo novosti s CES-a 2020.

Datum objave 08.01.2020

Lenovo novosti s CES-a 2020.

Lenovo Yoga 5G

S obzirom kako 5G nastavlja uvelike mijenjati tehnološko okruženje i omogućuje pametne gradove, pametnu infrastrukturu i pametni IoT (Internet stvari), tvrtka Lenovo predstavila je prvo na svijetu 5G osobno računalo i po prvi puta objedinila 5G povezivost s računalnim iskustvom izvan tehnologije pametnih telefona. Yoga 5G je ultra-prijenosno 2-u-1 računalo i prvo osobno računalo koje pokreće Qualcomm Snapdragon 8cx 5G računalna platforma. Omogućuje brzu 5G mrežnu povezivost koja je do 10 puta brža od 4G kada ste u pokretu uz pomoć 5G davatelja usluga te pristup pouzdanoj WiFi konekciji kada ste kod kuće. Yoga 5G prijenosno računalo bit će dostupno u proljeće 2020. s početnom cijenom od 1.499 američkih dolara.

05_TP_X1_Fold_Hero

ThinkPad X1 Fold izrađen je od kombinacije laganih legura i karbonskih vlakana te presvučen kožnom zaštitnom folijom. Uz trajnost i pouzdanost koja se očekuje od ThinkPad brenda, X1 Fold potpuno je funkcionalno prijenosno računalo s preklopnim 13.3-inčnim OLED zaslonom koje teži manje od jednog kilograma. Prilagođava se potrebama korisnika uz  pretvorbu kroz višestruke orijentacije rada iz kompaktnog oblika u potpuno ravni zaslon. X1 Fold samo je jedan proizvod u djeliću šire predanosti tvrtke Lenovo prema budućnosti preklopnih uređaja koja uključuje i nedavno predstavljeni motorola razr. X1 Fold bit će dostupan sredinom 2020. godine, s početnom cijenom od 2.499 američkih dolara.

Više... Vaš Komentar Top
Intel novosti s CES-a 2020.

Datum objave 07.01.2020

Intel novosti s CES-a 2020.

Intel je na CES-u demonstrirao nove Tiger Lake procesore i novu diskretnu DG1 grafiku koja je bazirana na Xe arhitekturi. Krenimo odmah od onoga zanimljivijeg a to je naravno DG1. Xe je skalabilna GPU arhitektura koja će se protezati sve od ulaznih, integriranih modela (Xe LP – 5 do 20W), preko mid range/enthusiasts/datacenter/AI modela (Xe HP – 75 do 250 W) pa sve do HPC Exascale primjene (Xe HPC). Nama najzanimljiviji su svakako HP modeli namijenjeni srednjem segmentu i entuzijastima, a upravo je DG1 proizvod iz toga segmenta. Za njegov je razvoj zaslužan tim kojeg predvodi Raja Koduri (SVP & Chief Architect), a na ovogodišnjem je CES-u napravljena demonstracija s benchmarkom u Destiny 2 igri. Više se informacija očekuje tijekom Computexa koji se održava početkom lipnja u Taipeiu.

Tiger Lake procesori će ujedno biti i prvi koji će imati integriranu Xe LP grafiku zahvaljujući kojoj će imati dvostruko veće grafičke performanse u odnosu na Gen 11 GPU-e iz Ice Lake procesora. Uz to, novosti koje Tiger Lake donosi su i podrška za Thunderbolt 4, WiFi 6 i Gigabit Ethernet te AI akceleracija. Tiger Lake će se procesori naći u mnoštvu proizvoda ove godine, a neke od njih možete vidjeti i u Engagetovoj 9-minutnoj montaži s keynotea, kao i vrlo osebujnu prezentaciju iz Adobea.

Više... Vaš Komentar Top

Forum

Objavljeno prije 44 minute

Hi-Fi

Objavljeno prije 2 sata

Lenovo ThinkPad kutak

Objavljeno prije 3 sata

X58 ploča ne boota

Objavljeno prije 3 sata

Small form factor (SFF) buildovi

Objavljeno prije 4 sata

Vijesti, novosti i glasine o nadolazećim nVidia grafičkim karticama

Novosti

Kingstonov IronKey D300 USB uključen u NIAPC

Kingston  je objavio da je njegova IronKey D300 enkriptirana serija USB Flash Drive ostvarila NATO certifikaciju ograničene razine. To ukazuje da su nakon detaljnog postupka provjere, Kingston IronKey D300, IronKey D300S i IronKey D300SM uv... Pročitaj više

ADATA SSD SE760

ADATA predstavlja SE760 prijenosmu memoriju, kompaktnog i optimiziranog dizajna za korištenje u pokretu. Njegova glatka vanjština s teksturiranom površinom od uglačanog metala izgleda dobro te je ugodna na dodir. SE760 nudi sve praktične pr... Pročitaj više

GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition na nagradnoj igri

Nvidia je jučer najavila GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition grafičku karticu koju izdaju u suradnji s CD Project RED-om, developerima Cyberpunk 2077 igre koja izlazi u travnju ove godine. Ova grafička kartica posebnog dizajna biti ć... Pročitaj više

SilentiumPC Armis AR6

Poljski SilentiumPC predstavlja tri nova Armis AR6 modela kućišta koji nasljeđuju AR5 kućišta, od kojih smo jedno imali prilike i testirati. Tri nova kućišta dijele isti unutarnji dizajn ali im se vanjština ponešto razlikuje kao i (A)RGB os... Pročitaj više

AMD Radeon Pro W5500

AMD je lansirao novi profesionalni grafički ubrzivač, baziran na najnovijoj RDNA grafičkoj arhitekturi. Radeon Pro W5500 pruža performanse i donosi napredne funkcije profesionalcima u CAD/CAM modeliranju, 3D animaciji i video produkciji. Ka... Pročitaj više

Sve novosti