Black Friday super rasprodaja – Windowsi 10 za 7 €, posljednji tjedan

Datum objave 23.11.2021 - Uredništvo

Black Friday super rasprodaja – Windowsi 10 za 7 €, posljednji tjedan

Black Friday super rasprodaja - Windowsi 10 za 7 €, posljednji tjedan

Opet je ono doba godine kada GoDeal24 dolazi s neodoljivim ponudama za Blacy Friday ili po naški crni petak. Ako ste cijelu godinu štedjeli kako biste bili sigurni da ćete dobiti najbolje promocije s popustom, nema boljeg mjesta za potrošiti svoj teško zarađeni novac nego na GoDeal24!

S nevjerojatnim sniženjima cijena za Windows 10, Windows 11, Microsoft Office i druge Microsoftove proizvode, ova bi godina trebala biti najnagrađivanija rasprodaja Crnog petka posljednjih godina. Želite li se dočepati najvećih popusta na softverske proizvode, požurite! Ova promocija je vremenski ograničena i uskoro završava!

211112-720p-gd24-€

Rasprodaje koje ne smijete propustiti

62% popusta na Windows operativne sustave i Office Suite pakete: SGO62

Još jedan poseban popust koji možete iskoristiti je onaj koji ćete dobiti kupnjom operativnog sustava i paketa Office paketa. Naime, Windows 10 Professional i Office 2021 Professional možete nabaviti za samo 45,22€.

50% popusta na Windows operativne sustave: SGO50

Windows 11 najnoviji je operativni sustav koji nudi Microsoft. Donosi poboljšanu produktivnost i ovdje je da ostane za budućnost.

62% off on the other Microsoft products: SGO62

Na GoDeal24 ćete pronaći više Microsoftovih proizvoda, poput raznih verzija Officea, Projecta i drugih. Trenutno ih sve možete kupiti uz 62% popusta.

Stoga nemojte čekati da danas zatražite gore navedene nevjerojatne ponude jer s obzirom na vrlo veliku potražnju, nismo sigurni do kada ćemo imati zalihe pa naručite sada dok je vaš dogovor na zalihama kako biste izbjegli razočaranje jer ih kasnije ne biste propustili.

Kako platiti putem PayPala?

PayPal-om možete platiti na sljedeći način:
Idite na zaslon za naplatu i nastavite kao gost (ili napravite račun). Opciju Cwalletco možete dobiti prema zadanim postavkama na kartici “Informacije o plaćanju” – kliknite Nastavi. Idite na “Pregled narudžbe” na zaslonu za naplatu i kliknite “Order”.

godeal24_checkout_1

Kliknte na “Choose Payment Method” i onda na “Process Order”:

godeal24_checkout_2

Na sljedećem ekranu će vam se pokazati različite mogućnosti plaćanja i tu možete odabrati Paypal ili kreditnu karticu (također putem Paypala):

godeal24_checkout_3

GoDeal24.com je globalna web stranica koja prodaje originalne igre i softverske licencne ključeve klijentima iz svih dijelova svijeta. Pružamo podršku 24×7 zajedno s odličnim ponudama za sve naše softverske ključeve. Kada kupujete od GoDeal24.com, možete biti sigurni da imate posla s pouzdanom robnom markom koja prodaje samo originalne softverske licencne ključeve.

Imate pitanja? Trebate pomoć?

Kontaktirajte nas bilo kada prije ili nakon što naručite. Da biste nas kontaktirali, jednostavno pošaljite e-poštu na service@godeal24.com i naš tim za korisničku podršku će se pobrinuti za vaš zahtjev što je prije moguće.

(sponzorirani sadržaj)

 

Više... Vaš Komentar Top
Microsoft prodaje mini računalo koje je budućnost Windowsa 11 na ARM-u

Datum objave 23.11.2021

Microsoft prodaje mini računalo koje je budućnost Windowsa 11 na ARM-u

ECS-QC710-mini-PC

Microsoft se pohvalio ECS LIVA Mini Box QC710, mini hostom baziranim na Qualcomm Snapdragon 7c procesoru.

ECS LIVA Mini Box QC710 temelji se na paketu za razvojne programere i njegova je glavna svrha olakšati testiranje Windows ARM sustava te dovršiti razvoj i prilagodbu povezanog softvera. Ima dimenzije samo 35,05 x 119,13 x 116,58 mm i mase je  230 grama, a dizajnirali su ga Qualcomm i Microsoft, a proizveo ECS.

Kao što smo već spomenuli, pogoni ga Qualcomm Snapdragon 7c (SC7180) procesor temeljen na Samsungovom 8nm LPP procesu. CPU dio ima 8 Kryo 468 (ARM Cortex-A76) jezgri, a najviša frekvencija je 2.4 GHz. GPU je Adreno 618. Uz 4 GB LPDDR4 radne memorije i 64 GB eMMC interne flash konfiguracija ECS LIVA Mini Box QC710 nije visoka.

ECS-QC710-mini-PC(2)

Uređaj ima HDMI, dva USB-A (1 x USB 3.2 Gen1, 1 x USB 2.0), 100M LAN priključak, čitač TF kartica, namjenski microSD utor i USB-C priključak samo za PD punjenje. Bežična mreža podržava Wi-Fi 5 i Bluetooth 5.0. Međutim, ima ugrađenu Windows verziju Qualcomm Snapdragon Development Kita i opremljen je operativnim sustavom Windows 10 Home 64-bitnim, s podrška za nadogradnju Windows 11.

Cijena je 219 američkih dolara. Ako sve bude kako treba, ECS LIVA Mini Box QC710 ostat će zapamćen kao glavna odskočna daska za Windows operativni sustav iako nije izvorna Arm razvojna platforma već  komplet za testiranje aplikacija razvijenih i izgrađenih na snažnijem (x86) stroju.

Registrirajte se na našem YouTube kanalu te nas zapratite na Facebooku i Instagramu.

Više... Vaš Komentar Top
Dropbox nadogradio upravljanje dokumentima za korisnike

Datum objave 23.11.2021

Dropbox nadogradio upravljanje dokumentima za korisnike

Dropbox nadogradio upravljanje dokumentima za korisnike (1)

Dropbox je dodao nekoliko novih značajki, funkcije za organiziranje i sortiranje više datoteka i  konvencije označavanja kako bi prema unaprijed definiranim pravilima sustav postao prilagodljiviji.

Dropbox nadogradio upravljanje dokumentima za korisnike (1a)

Promjene su slijedeće:

  • Automatsko razvrstavanje :  Može se konfigurirati s različitim pravilima, tako da korisnik može reći sustavu da preimenuje bilo koju datoteku koju dodaje u mapu prema određenom uzorku. Također ih se može razvrstati u podmape na temelju datuma prijenosa na Dropbox. Istovremeno u aplikaciji se pojavljuje tzv. nadzorna ploča koja pomaže upravljanju mapama na automatski način, što je vrlo korisno ako se korisnik ne može sjetiti svega što je učinjeno na podatkovnom sustavu.
  • Sustav označavanja:  sada omogućuje dodavanje znakova (riječi ili fraza) u datoteke i mape (ručno ili automatski), za lakše kasnije pretraživanje.
  • Konvencije imenovanja: omogućuju grupno preimenovanje datoteka u mapi prema uzorku po izboru korisnika. Primjerice, preimenovanje fotografija kako bi se dodali datum snimanja u naziv same datoteke.
  • Organizacija s više datoteka: donosi organiziranje datoteka u podmape na temelju toga koliko korisnik često unosi promjene u njih ili datuma kada su stvorene.

Dropbox nadogradio upravljanje dokumentima za korisnike (2)

Registrirajte se na našem YouTube kanalu te nas zapratite na Facebooku i Instagramu.

Više... Vaš Komentar Top
Qualcomm mijenja  imenovanja Snapdragon čipova

Datum objave 23.11.2021

Qualcomm mijenja imenovanja Snapdragon čipova

Qualcomm  mijenja  imenovanja Snapdragon čipova

Prije svega, Snapdragon postaje samostalna marka i Qualcomm naziv se više neće pojavljivati na čipovima. Zapravo, već je Snapdragon 888 Plus ostao bez riječi “Qualcomm” u nazivu.

Ipak, najveća promjena je što više nema nomenklature 480, 765, 888 itd. Kao što znate, prvi broj je otprilike govorio kupcu kojoj kategoriji čip pripada. Drugi je označavao godišnje izdanje, dok treći manje ažuriranje poput Snapdragon 765G modela. Sada novim imenovanjem naziv čipa više neće biti “troznamenkasti” već  Snapdragon 8 Gen2 ili Snapdragon 7c Gen 2. Iako kompanija ne navodi razloge novog imenovanja, pretpostavlja se da je glavni razlog što polako ponestaje dostupnih brojeva i nazivi se pomiču na “jednoznamenkasti broj serije i oznaku generacije“.

Qualcomm Snapdragon najavljuje četiri nove 5G platforme za mase

Lenovo: Snapdragon 895 opremljen bitno nadograđenim GPU -om

Također je Qualcomm objavio i neke druge detalje o svom Snapdragon planu robne marke. U budućnosti planiraju naglasiti zlato za predstavljanje vrhunskih vodećih proizvoda i prestat će označavati 5G na čipu jer je ionako već sveprisutan u linijama proizvoda.

Registrirajte se na našem YouTube kanalu te nas zapratite na Facebooku i Instagramu.

Više... Vaš Komentar Top
MediaTek Dimensity 9000 – najjači izazivač Qualcomm Snapdragon 8 Gen1

Datum objave 23.11.2021

MediaTek Dimensity 9000 - najjači izazivač Qualcomm Snapdragon 8 Gen1

MediaTek Dimensity 9000 (1)

U prošlosti su MediaTekovi vodeći čipseti pripadali obitelji Helio X, ali krajem 2019. godine, kompanija je izbacila novu liniju Dimensity. Od tada ova linija proizvoda uglavnom se koristila  za srednje i kvazi vodeće mobitele. Sada se MediaTek konačno odlučio igrati na flagship tržištu, a oružje je Dimensity 9000, koji može konkurirati Snapdragon 8 Gen1.

MediaTek Dimensity 9000 (2)

Dimensity 9000 je prvi SoC na svijetu temeljen na TSMC 4nm procesu. Arhitektura jezgre nadograđena je na najnoviji skup instrukcija ARMv9, koji se sastoji od 1 Cortex-X2 super jezgre (3,05 GHz), 3 Cortex-A710 (2,85 GHz) velike jezgre i 4 Cortex-A510 (1,8 GHz) energetski učinkovite. Ove jezgre imaju ekskluzivnu sekundarnu predmemoriju od 1MB, 512KB i 256KB, te dijele 8MB tercijarne predmemorije i 6MB SLC predmemorije. U isto vrijeme, podržava LPDDR5-7500 Mbps memoriju.

MediaTek Dimensity 9000 (3)

Za grafiku je zadužen ARM-ov Mali-G710 GPU opremljen s 10 računalnih jezgri. MediaTek je rekao da u usporedbi sa trenutnim Android flagshipom, ovaj GPU ima povećanje performansi od 35%, povećanje energetske učinkovitosti od 60% i podržava praćenje Vulkan zraka. Proizvođač se hvali  omjerom performansi i energetske učinkovitosti koji je povećan za 400 posto, što je 60 postotna boda više od trenutnog Android flagshipa.

MediaTek Dimensity 9000 (4)

Istovremeno integrira MediaTek APU 5. generacije od 4 izvedbene jezgre + 2 fleksibilne jezgre.  Što se tiče računalne snage AI, trebao bi biti najjači na području Androida.  Ova  nadogradnja AI i performansi slike podržava zaslon s brzinom osvježavanja 144 Hz ili 180 Hz i HDR10+.

Očito, poboljšanja su tu, ali teško je reći može li na kraju pobijediti sljedeću generaciju – Snapdragona 8 Gen1 koja će biti objavljena za nekoliko dana, a što je samo pola mjeseca kasnije. Uz to iz rasporeda masovne proizvodnje trenutno je teško procijeniti koji će proizvod biti lansiran prije na  tržište. MediaTek je rekao da se očekuje da će Dimensity 9000 biti masovno proizveden i komercijaliziran u prvom tromjesečju sljedeće godine, dok su  mobiteli s Snapdragon čipovima navodno  već spremni za tržište.

Registrirajte se na našem YouTube kanalu te nas zapratite na Facebooku i Instagramu

Više... Vaš Komentar Top
MediaTek lansirao top TV čip Pentonic 2000

Datum objave 23.11.2021

MediaTek lansirao top TV čip Pentonic 2000

MediaTek lansirao top TV čip Pentonic 2000

MediaTek Pentonic 2000 TV procesor je prvi na svijetu koji koristi TSCM 7nm tehnologiju.

MediaTek Pentonic 2000 može reproducirati do 8K@120Hz videozapise i pokretati MEMC tehnologiju izglađivanja pokreta (umjetno dodavanje okvira videu s niskom brzinom kadrova tako da ima veću brzinu kadrova što daje gladak efekt). Podržava standarde kao što su HEVC, VP9, AVS3, AV1, VVC (h.266) za pokrivanje sadržaja u različitim regijama svijeta. Također može primati OTA prijenose, OTT usluge internetskog sadržaja i streaming medije.

Osim toga podržava UFS 3.1 format predmemorije, AI-SR super rezoluciju, najnoviji Wi-Fi 6E mrežni standard, kao i 5G Hz Wi-Fi bežičnu mrežu. Na popisu specifikacija je i druga generaciju AI poboljšane kvalitete slike prepoznavanje scene i treću generaciju AI prepoznavanje objekata.

Kako bi se bolje iskoristili veliki zasloni i visoki pikseli, također pruža bolje mogućnosti prikaza slike u slici, koji istovremeno može prikazati različite sadržaje ili obavljati videopozive dok gledate TV. MediaTek očekuje da će Pentonic 2000 biti isporučen OEM proizvođačima 2022. godine.

Registrirajte se na našem YouTube kanalu te nas zapratite na Facebooku i Instagramu

Više... Vaš Komentar Top
Izloženi Samsung 65W punjači

Datum objave 23.11.2021

Izloženi Samsung 65W punjači

Novi Sasmung punjači

(Izvor slike: Roland Quandt)

Trenutno mnoge Android marke telefona podržavaju brzo punjenje od 65W, 100 W i 120W, a iduće godine se priča da će biti brzog punjenja čak do 200 W. Međutim, po pitanju brzine punjenja Samsung je očito oprezan, ali time inferioran u odnosu na druge robne marke.

Međutim, Roland Quandt je nedavno otkrio dva nova Samsungova punjača koja će biti uskoro objavljena. Jedan od njih ima oznaku EP-T6530. Dolazi s dva USB-C (65 W i 25 W) i jednim USB-A (15W) priključkom za punjenje.

Što se tiče drugog modela punjača, EP-T4510, ima samo jedno USB-C sučelje i maksimalna snaga punjenja je 45W.

Registrirajte se na našem YouTube kanalu te nas zapratite na Facebooku i Instagramu

Više... Vaš Komentar Top
Gigabyte Aorus Waterforce

Datum objave 19.11.2021

Gigabyte Aorus Waterforce

giga_waterforce

GIGABYTE TECHNOLOGY najavio je novu AIO postavu vodenog hlađenja, uključujući AORUS WATERFORCE seriju i AORUS WATERFORCE X seriju koje imaju adaptere za Socket LGA1700 za podršku za najnoviju 12. gen Intel Core procesora Hladnjaci osiguravaju optimalnu fleksibilnost i kompatibilnost na tržištu, a poboljšani su povećanim promjerom cijevi i komponentama vrhunske kvalitete . Tako te dvije serije hlađenja u potpunosti podržavaju najnoviju 12. generaciju. Intel Core procesora s kojima prolaze Prime 95 non AVX test opterećenja s Turbo Boost tehnologijom. Korisnici mogu uživati u igrama ili radu sa stabilnim performansama bez brige o usporavanju izazvanim pregrijavanjem procesora. AORUS WATERFORCE i AORUS WATERFORCE X serija AIO vodenih hladnjaka isporučuje se u tri veličine hladnjaka od 240, 280 i 360 milimetara.

Više... Vaš Komentar Top
Canon donosi preciznost i jednostavnost modela EOS R3 u svoju ponudu profesionalnih fotoaparata

Datum objave 19.11.2021

Canon donosi preciznost i jednostavnost modela EOS R3 u svoju ponudu profesionalnih fotoaparata

Canon EOS R5 i EOS R6_1

Canon Europe predstavlja ažuriranja programske podrške za EOS R5 (programska podrška v1.50), EOS R6 (programska podrška v1.50) i EOS-1D X Mark III (programska podrška v1.60). Nakon nedavnog predstavljanja fotoaparata EOS R3, uređaja za sportsku i reportažnu fotografiju, Canon unaprjeđuje svoju ponudu profesionalnih fotoaparata naprednim prepoznavanjem, glatkim prenošenjem datoteka i optimiziranom podrškom za objektive.

Za modele EOS R5 i EOS R6 ovo ažuriranje znači napredno prepoznavanje objekata. Korisnici tih fotoaparata odsad će moći odabrati „vozila“ kao glavni objekt fotografije. To je sposobnost koju ti modeli nasljeđuju od sustava EOS R3, pa će sada moći pratiti automobile i bicikle koji se utrkuju. Ovim se ažuriranjem unaprjeđuje i općenito automatsko fokusiranje i praćenje osoba uz poboljšano prepoznavanje očiju i lica čak i kad objekt nosi masku, a tu je sada i prepoznavanje tijela. Unaprjeđenje prepoznavanja kod modela EOS-1D X Mark III za zimske sportove znači da programska podrška sada nudi bolje prepoznavanje glave kod objekata koji nose naočale i kacige.

Više... Vaš Komentar Top
Sonos dodaje podršku za DTS Digital Surround

Datum objave 19.11.2021

Sonos dodaje podršku za DTS Digital Surround

sonos_beam_2_0

Trend “Hollywood kod kuće” i dalje vlada – 60% američkih ispitanika u nedavnom istraživanju koje je proveo Sonos izjavilo je da bi radije gledali nove filmove kod kuće nego u kinima. Imajući to na umu, Sonos čini još lakšim uživanje u vašem omiljenom sadržaju uz sjajan zvuk dodavanjem podrške za dekodiranje DTS Digital Surrounda, dajući korisnicima impresivniji način da iskuse svoje Blu-Ray diskove, konzole za igre i još mnogo toga. Ažuriranje također služi kao sljedeći korak u Sonosovim nastojanjima da demokratizira zvuk visoke razlučivosti s proizvodima koji su jednostavni za korištenje, zvuče sjajno i kompatibilni su s bilo kojom zabavom koju odaberete.

Nova verzija aplikacije Sonos S2 dodaje sljedeće:

  • DTS Digital Surround: Sonos sada podržava DTS Digital Surround audio dekodiranje za Arc, Beam (Gen 2), Beam (Gen 1), Playbar, Playbase i Amp na S2. Korisnici će vidjeti novu ikonu na Now Playing zaslonu u Sonos aplikaciji prilikom reprodukcije DTS Digital Surround sadržaja.
  • Ušteda baterije za Roam and Move: Kada je ova postavka omogućena putem Sonos aplikacije, prijenosni zvučnici će se automatski potpuno isključiti nakon 30 minuta neaktivnosti. Kada je isključen, Move će imati bateriju do 30 dana, a Roam će imati bateriju do 70 dana. Kada je štednja baterije uključena, slušatelji će morati uključiti Roam and Move pomoću tipke za fizičko napajanje prije nego što mogu početi reproducirati glazbu.
  • Postavke ekvilajzera na zaslonu za reprodukciju: korisnici iOS-a koji streamaju glazbu sada će moći podesiti ekvilajzer, uključujući visoke tonove, bas i glasnoću, izravno putem Now Playing. Podrška za Android bit će dostupna u narednim mjesecima.

Uskoro će biti dostupna i podrška za Amazon Music Ultra HD i Dolby Atmos Music.

Više... Vaš Komentar Top

Forum

Objavljeno prije 17 minuta

Google Alternative ili kad stvari odu predaleko

Objavljeno prije 27 minuta

Home security/smart home - kamere, senzori itd...

Objavljeno prije 31 minuta

Nvidia GeForce RTX 30X0 series (Ampere)

Objavljeno prije 41 minuta

PlayStation 5

Objavljeno prije 1 sat

K: Laserski MF Kolor Printer

Novosti

Solidigm novi P41 Plus solid-state diskovi za potrošače

Solidigm, predstavlja P41 Plus solid-state disk sa Synergy optimiziranim softverom koji može  uz ostalo poboljšati performanse, kroz samoučenje i analizu korisničkih navika. Solidigm je nova neovisna tvrtka nastala akvizicijom Intelovog NAN... Pročitaj više

Microsoft predstavlja Outlook Lite za Android

Microsoft je objavio novu aplikaciju Outlook Lite za Android telefone s malom količinom memorije i područja s nepouzdanom mrežnom vezom, uključujući 2G i 3G globalne mreže. Aplikacija Outlook Lite je veličine 5 MB , što je znatno manje u us... Pročitaj više

Intel Arc grafička kartica konačno ulazi u brand računala

Intel je sredinom lipnja objavio svoju prvu diskretnu grafičku karticu Arc A380 za stolna računala, ali uglavnom je bila ograničena na tržište računala u Kini (GUNNIR i ASRock). Sada je konačno spremna za globalno tržište. ASUS i MSI su međ... Pročitaj više

Razotkrivamo novije mitove o punjenju baterija mobitela

Zamjena baterija na mobilnim uređajima nije jeftina. Kako bi se što više odgodio odlazak do servisa mnogi primjenjuju poznate preporuke o punjenju baterija. Neke su legitimne, druge samo mit. U ovom članku razotkriti ćemo nekoliko najčešćih... Pročitaj više

Tjedni pregled vijesti iz IT svijeta [vol.11]

SK Hynix , Facebook, Apple, Sapphire, Google Stadia..... SK Hynix razvija DDR5 DRAM CXL memoriju koja podržava PCIe 5.0 x8 kanala Južnokorejski SK Hynix najavio je uzorke CXL 2.0 memorije temeljene na DDR5 RAM-u i PCIe (Peripheral Component... Pročitaj više

Sve novosti