Enermax je, kao što smo napomenuli, modularno napajanje snage 500W. Dopadljive crne boje i 120mm ventilatora s donje strane napajanje se dići raznim naljepnicama i referencama, počevši od svih mogućih i nemogućih zaštita, podlijeganje standardima i slično. Uz to, pored glavnog ATX kabla (koji je zajedno s EPS 8-pinskim kablom permanentno "implementiran" u napajanje) dolazi i fan header za kontrolu brzine ventilatora, kojeg nismo imali prilike isprobati zbog tehničkih neizvedivosti odnosno načina testiranja.

Ono što nas se na prvi subjektivan dojam dojmilo više od napajanja je, začudo, prilično kvalitetan priručnik na zavidnom broju svjetskih jezika, remen te torbica za spremanje kabela. Također, svi kablovi imaju mrežasti oplet, što ih spriječava da se raspletu i uvelike pridonosi općem dojmu, iako nije presudno za performanse. Kabeli s "molexima" i SATA power konektorima dugački su ~70 cm, odnosno deskriptivnije, dovoljno dugački da se protegnu po čitavoj dijagonali CM Stackera, primjerice. Ti isti "molexi" koriste nešto sto Enermax naziva "Easy plug", a radi se jednostavnijem načinu izvlačenja "molex" konektora iz uređaja. Ostali kabeli, uključujući i kabel za PCI-E grafičke kartice te ATX kabel, dugački su ~60cm. Samo napajanje ima tvorničko jamstvo u trajanju od tri godine, dok je jamstvo u HR trgovinama u pravilu 2 godine.

Također, ATX i EPS konektori su ATX 2.0 kompatibilni, no jednim pokretom ruke ih se dade rastaviti, što efektivno daje 20+4pin ATX odnosno 4+4pin EPS konektor. Opet, izvanredan potez od Enermaxa; nerijetko se znalo dogoditi da baš ta 4 dodatna pina zapinju za nekakav kondenzator ili slično. Toga s ovim Enermaxom nema.

Sto se tice neelektričnih značajki, dodali bi i atraktivan transparentni 120mm ventilator, koji unatoč svojem vrlo blagom dizajnu lopatica i niskom broju okretaja, ima neobičan zvuk. Apropo zvuka, isti nismo specifično mjerili, ne zbog nedostatka opreme već zbog nedostatka mjesta. Gluha komora koja bi bila potrebna za izvođenje relevantnih testova jednostavno nije bila dostupna, pa je bilo besmisleno raditi to, makar i u koliko toliko mirnoj sobi. Ventilator, dakle… Pa, iako nije glasan, autor ovih redaka drži da se radi o klasičnom PWM napajanom ventilatoru, sto mu daje posebni "traktoraški" štih, posljedicu PWM načina rada. No, ova opaska je čisto subjektivne prirode i nije relevantna za konačni sud, te ne utječe na njega. Od preliminarnih stvari, ovo je manje više sve što se dalo zapaziti, pa je vrijeme da pogledamo drugog pokusnog kunića na ovom testu.