AMD FidelityFX Super Resolution – prva obljetnica uspjeha

Objavljeno prije 12 dana - AMD FidelityFX Super Resolution – prva obljetnica uspjeha

AMD FidelityFX Super Resolution – prva obljetnica uspjeha

AMD FidelityFX Super Resolution - prva obljetnica uspjeha

AMD GPUOpen logo

Na današnji dan prije godinu dana AMD je lansirao FidelityFX Super Resolution (FSR), napredni algoritam za upscaling grafički procesiranih sličica, koji osigurava povećanje performansi u podržanim igrama. Zahvaljujući filozofiji OpenSourcea, FSR je postao najbrže rastuća softverska tehnologija u AMD-ovoj povijesti.

365 dana kasnije postoji 110+ dostupnih i nadolazećih igara koje podržavaju FSR 1.0 i FSR 2.0 .

AMD FSR 2 games June 22 2022_1080p_v2

Osim toga, od danas je dostupan drastično poboljšani algoritam FSR 2.0 na GPUOpen portalu za besplatno preuzimanje developerima igara.

 • 110+ dostupnih i nadolazećih igara koje podržavaju FSR 1.0 i FSR 2.0
  • FSR 2.0 sada podržava 22 dostupne i nadolazeće igre, uključujući nedavno objavljene hit naslove: Abyss World, Hitman 3, Rescue Party: Live!, Super People, and The Callisto Protocol.  A danas je najavljeno da FSR 2.0 uskoro stiže i u The Bridge Curse, Thymesia, i Tiny Tina’sWonderlands.
  • Podrška za FSR 1.0 se širi uključiti poboljšane verzije Resident Evil 2, Resident Evil 3, Resident Evil 7: Biohazard, and iRacing, kao i nadolazeća podrška u  Call of the Wild: The Angler, Lies Of P, PC Building Simulator 2, i Project HP.
 • FSR 2.0 je sada dostupan za programere na GPUOpen-u 
  • FSR 2.0 je sada dostupan kao open source API za lakšu integraciju s kompletnom dokumentacijom i punim C ++ i HLSL izvornim kodom. Podržava DirectX 12 i Vulcan, a uskoro dolaze dodaci za Unreal Engine 4 i 5. Podržan je i na Xboxu i bit će dostupan u Xbox GDK.

AMD FSR developers games June 22 2022_1080p

FSR je jedna od nekoliko AMD tehnologija koje pružaju iskustvo igranja na sljedeću razinu. U rasponu od Radeon Super Rezolucija i AMD Radeon Anti-Lag koji povećavaju performanse i odziv, do AMD pametne pristupne memorije, oslobađajući performanse igranja na sustavima s Radeon grafikom i Ryzen procesorima, ove napredne tehnologije pružaju igračima nevjerojatne performanse, zapanjujuće vizualne efekte i poboljšana iskustva

Da biste doznali više o FSR 2.0 za programere, posjetite GPUOpen ovdje.

Više... Vaš Komentar Top
SteelSeries predstavio Apex Pro Mini i Apex Pro Mini Wireless tipkovnice

Objavljeno prije 12 dana

SteelSeries predstavio Apex Pro Mini i Apex Pro Mini Wireless tipkovnice

Apex Pro Mini Wireless

SteelSeries predstavlja novu inovaciju u poznatoj seriji tipkovnica Apex. Manji, brži i fleksibilniji, Apex Pro Mini i Apex Pro Mini Wireless živi su dokaz da “dobre stvari dolaze u malim paketima”. S veličinom modela koja predstavlja samo 60% standardnih mehaničkih tipkovnica na tržištu, nove Apex tipkovnice dolaze s OmniPoint 2.0 prekidačima koji su 11x osjetljiviji uz 10x bržu aktivaciju, kao i dvostruko bolju kvalitetu.

Od 2019. SteelSeries nastoji svima pružiti najbolje moguće iskustvo igranja – uspjeli su s Apex Pro, prilagodljivom tipkovnicom s najbržim tipkama na svijetu. Najveća inovacija na ovom području su OmniPoint 2.0 prekidači, koji vam omogućuju da prilagodite svoje tipkovnice na način koji vama odgovara.

Apex Pro Mini

 

Što se tiče brzine, možete podesiti prekidače od minimalno 0,2 mm do maksimalno 3,8 mm hoda. Ako postavite osjetljivost na 0,2 mm, vaša će tipkovnica registrirati vaše klikove za samo 0,54 ms. Osim toga, OmniPoint 2.0 nudi Dual Action sustav – mogućnost aktiviranja dvije radnje u vašoj igri pritiskom na gumb, ovisno o tome koliko pritiska primijenite, želite li izvesti kombinaciju ili brzo prebaciti između načina hodanja i trčanja . Što manje to bolje. S kompaktnim dizajnom novih tipkovnica renomirane serije Apex, imat ćete daleko više mjesta na svom igraćem stolu, dok njihov ergonomski dizajn jamči maksimalnu udobnost. Još jedna prednost njihove veličine je što ih možete udobno nositi u ruksaku, bilo da se natječete na nekom sportskom turniru ili idete u igraonicu s prijateljima.

Cijene su 279,99 € za Wireless i 219,99 € za žičanu verziju.

Više... Vaš Komentar Top
XPG predstavio miš za igrače ALPHA

Objavljeno prije 13 dana

XPG predstavio miš za igrače ALPHA

XPG ALPHA (4)

XPG predstavlja igraći miš ALPHA. Kao dobitnik nagrade za dizajn Red Dot za 2022. godinu, ovaj je miš ergonomski oblikovan, opremljen energetski učinkovitim senzorom PAW-3335 i sklopkama marke OMRON koje osiguravaju udobnost pri korištenju i izvrsne performanse.  Miš će biti dostupan u žičnoj i bežičnoj izvedbi. Miš za igranje ALPHA odlikuju jednostavan i elegantan oblik i ugodno prianjanje uz ruku koji odražavaju XPG-ov jezik industrijskog dizajna pod imenom Exoskeleton.

XPG ALPHA (5)

Tom dizajnerskom filozofijom naglašava se ravnoteža između oblika i funkcije, s fokusom na ergonomiju. Proučavanjem podataka iz velike skupine različitih korisnika koji su upotrebljavali XPG-ovu aplikaciju za skeniranje ruke pogonjenu umjetnom inteligencijom, XPG je bio u mogućnosti odrediti optimalan oblik miša. Tako je, primjerice, ukupna širina miša izvedena iz prosjeka mjerenja prstiju provedenih radi oblikovanja uređaja s idealnom veličinom hvata.

Više... Vaš Komentar Top
Rezervirajte termin za POCO F4 i POCO X4 GT

Objavljeno prije 13 dana

Rezervirajte termin za POCO F4 i POCO X4 GT

poco_F4_launch_event

U četvrtak, 23. lipnja, POCO će na online eventu predstaviti mobilne telefone POCO F4 i POCO X4 GT.

Predstavljanje će početi u četvrtak, 23. lipnja u 14 h po hrvatskom vremenu, te će se prenositi uživo na službenim POCO YouTube, Twitter i Facebook stranicama, kao i na web stranici po.co. Očekivano trajanje događanja je oko 60 minuta. Bit će nam drago da svojim čitateljima proslijedite termin ovog predstavljanja.

Više... Vaš Komentar Top
Tjedni pregled vijesti iz IT svijeta [vol.4]

Objavljeno prije 15 dana

Tjedni pregled vijesti iz IT svijeta [vol.4]

Kratke vijesti - PCE tjedni izbor _naslovnica

Evo još jednog tjednog pregleda vijesti iz IT svijeta…….

Otkriveni benchmark rezultati 13. generacije Intel procesora

Otkriveni benchmark rezultati 13. generacije Intel procesora_1

Sudeći prema nedavnim rezultatima benchmark mjerenja, Intel Raptor Lake (13. Gen) pokazao je veliko poboljšanje performansi i napredak u odnosu na stariju generaciju.

U SiSoftware Sandra testu performansi cjelobrojnih i s pomičnim zarezom, 13. generacije ima povećanje od najmanje 33 posto i 100 posto povećanja u usporedbi s Core i9-12900K i Core i9-13900K .

Otkriveni benchmark rezultati 13. generacije Intel procesora_2

Intel Core 13. generacija temelji se na 10nm ESF ‘Intel 7′ procesnom čvoru. Ima ukupno 24 jezgre (8+16) i 32 niti. Koristi dizajn hibridne jezgre koji ima ‘P’ jezgre optimizirane za performanse poznate kao Raptor Cove i ‘E’ jezgre optimizirane za učinkovitost.

Za potonje Intel zadržava postojeću Gracemont arhitekturu s manjim poboljšanjima. Kapacitet predmemorije je povećan na 68 MB.

Raptor Lake mogao biti lansiran u trećem tromjesečju 2022., što bi bilo između srpnja i rujna ove godine.

TSMC planira proizvoditi 2nm čipove 2025. godine

TSMC planira proizvoditi 2nm čipove 2025. godine_1

Izvješće Nikkei Asia navodi da TSMC planira proizvoditi 2nm čipove 2025. godine. Performanse i potrošnja energije izgledaju dobro. U usporedbi s 3 nm proizvodnim postupkom, 2 nm donosi 10 do 15 posto povećanje brzine uz istu potrošnju energije. Planirano je da nova generacija čvora uključi verziju visokih performansi kao i osnovnu verziju mobilnog računanja, plus razna rješenja za integraciju čipseta.

Ali navodno 2nm proces povećava gustoću tranzistora samo za 10 posto. TSMC nije objasnio zašto je povećanje gustoće tranzistora tako malo. Pretpostavlja se da je povezano s “nanosheet ” arhitekturom koja koristi drugačiju proizvodnu tehnologiju od FinFET u 5nm čipovima poput M2 i A15 Bionic od Applea.

TSMC planira proizvoditi 2nm čipove 2025. godine_2

Što je još važnije, 2nm proces neće ući u masovnu proizvodnju do 2025. godine i prve uređaje pogonjene čipovima na ovom proizvodnom procesu mogli bi vidjeti tek 2026. godine. Očito, nadogradnja procesa će trajati dulje od prethodnih 5nm i 3nm.

S druge strane ovo su dobre vijesti za Intel. Očekuje da će potonji 2024. godine masovno proizvoditi još naprednije čipove na “2nm”. Konkretno, to bi trebali biti čipovi na 1,8nm tehnologiji koju Intel naziva 18A i mogli bi im omogućiti da postignu cilj biti prvi u poluvodičkoj tehnologiji. Također, i Samsung tvrdi da će početi proizvoditi 2nm čipove do 2025. godine.

Cijene DDR5 memorije padaju što je korak bliže popularizaciji

U drugoj polovici ove godine bit će objavljen AMD -ov Ryzen 7000 koji napušta DDR4 i podržava samo DDR5 memoriju. Dobra vijest je da cijena DDR5 memorije drastično pada.

Sudeći prema statistici cijena DDR5-4800 memorije na njemačkom tržištu, u paketu od 16 GB početkom ove godine bila je iznad 150 eura, a sada je pala ispod 100 eura, a ima ih i za samo 85 eura. Cijena paketa od 32 GB sada je samo 150 eura, što je samo 4,7 eura po GB i isplativije od 5,3 eura za paket od 16 GB.

Glavna sila ovog vala sniženja cijena memorije su Micron i Kingston. Međutim, visokofrekventna DDR5 memorija poput 16 GB DDR5-5200 ili DDR5-6000 je još uvijek malo skupa. Košta 105 eura i 135 eura. Ali vjerojatno će i njima cijene padati što je odlična vijest za nas potrošače.

Samsung Wallet nova je aplikacija koja zamjenjuje  Pay i  Pass

Samsung Wallet nova je aplikacija

Samsung je lansirao Wallet novu aplikaciju koja spaja u jednu Pay za mobilna plaćanja i Pass za pohranu elektroničkih kartica uključujući lozinke za razne web stranice ili aplikacije. Novi Samsung Wallet također će podržavati digitalne ključne značajke nekih modela automobila, kao što su BMW, Genesis, Hyundai itd.

Samsung Wallet je sada dostupan u 6 zemalja: Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu i uskoro se očekuje u Sjedinjenim Državama. Za dostupnost u ostalim zemljama nema informacija.

PROČITAJTE JOŠ

Tjedni pregled vijesti iz IT svijeta [vol.1]

Tjedni pregled vijesti iz IT svijeta [vol.2]

Tjedni pregled vijesti iz IT svijeta [vol.3]

Apple M2 benchmarci procurili na Geekbenchu

Apple M2 benchmarci procurili na Geekbencu

Rezultati Geekbench testa M2  sustava na čipu (SoC) koji će se koristiti u MacBook Air i nadolazećem MacBook Pro, pokazuju da Apple nije pretjerao u najavi na WWDC-u 22. Prema izvoru – @VadimYuryev preko MacRumorsa, frekvencija je 3,49 GHz vs 3,2 GHz na M1.
Dobiveni jednojezgreni rezultat je 1919 bodova (11,56 posto povećanje u odnosu na M1 čip) i višejezgreni 8928 bodova (19,45 posto povećanje u odnosu na M1 čip).

ARM uređaji ne mogu se prijaviti na Microsoft 365 i AADA

Zakrpa za ažuriranje Microsoft win11/10 KB5014697 uzrokuje da se ARM uređaji ne mogu prijaviti na Microsoft 365 i Azure Active Directory. Srećom, ne utječe na procesorske sustave x86 Intel i AMD.

Microsoft je potvrdio postojanje problema, ali kako se ispostavilo, to nije jedini problem sa zakrpom koju su objavili 14. lipnja 2022. godine. Problem utječe i na virtualne privatne mrežne veze, Teams, OneDrive i Outlook. Div iz Redmonda obećava pružiti ažuriranja u nadolazećim izdanjima. U međuvremenu, korisnici mogu zaobići problem korištenjem web verzija zahvaćenih aplikacija i usluga. Osim toga, mogu deinstalirati loša ažuriranja sustava Windows kako bi eliminirali određene bugove.

Više... Vaš Komentar Top
Vlasnicima kripto valuta brzo se topi imovina

Objavljeno prije 15 dana

Vlasnicima kripto valuta brzo se topi imovina

crypto Q2 2022 (1)

Tržište kriptovaluta imalo je jedan od najdramatičnijih tjedana u povijesti s padom kapitalizacija na najnižu razinu od veljače 2021. godine.

U vrijeme pisanja ovog teksta (20. lipnja) Bitcoin je dosegao od oko 19 000 – 20 000 dolara. Ethereum je ispod 1 000 dolara što je pad 36 postotna boda u tjedan dana. Također Avalanche se srušio za 40 posto, Dogecoin je pao za 36 posto, Cardano i Solana za oko 30 posto.

crypto Q2 2022 (2)

Uz to, najveća digitalna kripto burza Coinbase, objavila je otpustiti 18 posto zaposlenika ili oko 1100 ljudi i daljnju obustavu zapošljavanja.

Gemini i Crypto.com  token mjenjačnice ranije su najavili namjeru smanjenja osoblja , a izvještava se da je Celsius, platforma za posudbu kriptovaluta, angažirala odvjetničku tvrtku za restrukturiranje i traži opcije financiranja od investitora.

Zašto  je došlo do kolapsa tržište kriptovaluta ?

crypto Q2 2022 (3)

Tržište kriptovaluta pada od kraja 2021., kada se Bitcoinom trgovalo blizu 69.000 dolara, a trgovci su ulijevali gotovinu u raznu špekulativnu imovinu. U međuvremenu je Hedge fond  Three Arrows Capital, pretrpio je velike gubitke i objavili su da razmišljaju o prodaji imovine. U posljednjih mjesec dana Binance, najveća svjetska mjenjačnica kriptovaluta, privremeno je obustavila sva povlačenja Bitcoina na otprilike nekoliko sati zbog tehničkih razloga. Kripto zajmodavac Celsius imao je isti problem i kao razlog naveli su “ekstremne tržišne uvjete.

Pridodamo li tome globalno gospodarskog okruženje, recesija koja se nazire, podatke o inflaciji, rastu kamatnih stopa kao i troškovi života, izazvana je panika i za mnoge su kriptovalute postale previše rizične. Tako je prodajni pritisak ojačan. Čak su i dugoročni ulagači, koji su dosad izbjegavali rasprodaju, pod pritiskom, a sve dok dovoljno ljudi prodaje ili je prisiljeno na prodaju, ništa ne zaustavlja pad vrijednosti. Ali, ovdje trebamo naglasiti da ne pada samo tržište kriptovaluta. Slično se događa na burzama i odražava na pad burzovnih indeksa.

Kako se situacija može preokrenuti?

crypto Q2 2022(4)

Kako bi se tržište stabiliziralo potrebno je da investitori ponovno počnu riskirati, odnosno ulagati u kriptovalute. No investicijski savjetnici pozivaju ulagače na dodatni oprez. Činjenica je da su krajnje nejasni izgledi za globalnu ekonomiju i nema sumnje kako tržišta idu u recesiju. Uz to neke razvijene zemalja žele uvesti vlastite digitalne analoge valute. U tom kontekstu, pojačana regulacija ili čak zabrana korištenja kriptovaluta može biti stvarna. Jedan od primjera je Kina koja je u potpunosti zabranila rudarenje kriptovalutama kao i korištenje dok se u zemlji provodio pilot projekt uvođenja digitalnog juana.

Ali, s obzirom na brzinu kojom se blockchain tehnologija danas razvija i promijene na tržištu dolaze na dnevnoj bazi,  možda će oprez na koji pozivaju investitori pokazati se ubrzo relevantno ili nastupiti neka dobra stara vremena za tržište kriptovaluta.

Više... Vaš Komentar Top
Najnoviji tržišni udio čipova za mobilne telefone

Objavljeno prije 15 dana

Najnoviji tržišni udio čipova za mobilne telefone

tržišni udio čipova za mobilne telefone -naslovnica

Counterpoint Research objavljuje da u prvom tromjesečju ove godine, odnosno od siječnja do ožujka, MediaTek je zauzeo 38 posto globalnog tržišnog udjela aplikativnih procesora za pametne telefone.  Ujedno je prestigao Qualcommovih 30 posto, postajući lider za čipove Android mobilnih telefona.

udjeli mobilnih procesora prema isporučenim jedinicama

Foto: Tržišni udjeli mobilnih procesora prema isporučenim jedinicama

Trenutno je tržišni udio pet najvećih svjetskih marki aplikativnih procesora za mobilne telefone : MediaTek (38%), Qualcomm (30%), Apple (15%), UNISOC (11%) i Samsung (5%) . Huawei HiSilicon čipovi nastavile su pad i imaju samo 1 posto tržišta.

Daljnja analiza Counterpoint Researcha istaknula je da su u usporedbi s istim razdobljem prošle godine, isporuke 5G čipova MediaTeka na tržištu porasle za 20 postotna boda i to uglavnom zbog čipseta za jeftine mobilne telefone kao i srednjeg ranga poput Dimensity 700 i Dimensity 900 serija. Ali, budući da su se usredotočili na pristupačne modele, koji, sasvim očekivano, ne donose impresivne prihode, zaostaju u profitu.

udjeli mobilnih procesora prema prihodima

Foto: Tržišni udjeli mobilnih procesora prema prihodima

Qualcomm je stekao uporište na tržištu Android telefona sa Snapdragon 700 i 800 serijama i Snapdragon S8 Gen 1, o koje su im omogućile zauzet prvo mjesto na podiju u pogledu parametra dobiti. Apple se odlično snalazi s dobiti. Tvrtka je zauzela drugo mjesto, odmah iza Qualcomma, na ljestvici prihoda za početak 2022., iako proizvođač, naravno, ne prodaje svoje sustave na čipu, kao protivnici, već ih isključivo koristi u svojim proizvodima.

Više... Vaš Komentar Top
Arc A380 desktop grafika mora imati omogućen ReBAR

Objavljeno prije 15 dana

Arc A380 desktop grafika mora imati omogućen ReBAR

Arc A380 desktop grafika mora imati omogućen ReBAR (1)

Intel potvrđuje da Arc A380 desktop grafika mora imati ReBAR omogućen za optimizaciju performansi.

Intel je nedavno konačno počeo s uvođenjem Arc Alchemist (Arc A-Series) desktop grafičkih kartica, počevši s početnim A380 modelom. Obećavaju  bolju vrijednost za novac od svojih AMD i NVIDIA konkurenata. Istodobno, također su proaktivno informirali korisnike o preporukama za konfiguraciju platforme.

Arc A380 desktop grafika mora imati omogućen ReBAR (2) Arc A380 desktop grafika mora imati omogućen ReBAR (3)

Najzanimljivije je da korisnici Arca moraju omogućiti značajku (ReBAR) u firmveru matične ploče Intel za “najbolje” performanse. Puni naziv  je “Resizable BAR” i odgovara “Smart Access Memory” (SAM) platformi kod AMD-a.  Značajka dodatno oslobađa performanse GPU-a otključavanjem ograničenja pristupa memoriji grafičke kartice.
Intel je u dokumentu dao naslutiti da bi AMD Ryzen platforme koje podržavaju SAM također mogle biti podržane. No očito, tvrtka preferira da potrošači mogu koristiti Arc diskretnu grafičku karticu na vlastitoj 10/11/12 generaciji Core procesora i matičnim pločama serije 400/500/600.

Arc A380 desktop grafika mora imati omogućen ReBAR (4)

Treba napomenuti da prije implementacije Arc A-serije GPU-a na Intelove platforme 10. generacije treba unaprijed ažurirati firmver matične ploče. Osim toga, ova funkcija zahtijeva 64-bitni Windows 10 (20H2) / Windows 11 operativni sustav, a particija tvrdog diska mora biti konvertirana iz MBR u GPT format.

Konačno za postaviti ReBAR, prvo je potrebno UEFI firmware matične ploče onemogućite CSM kompatibilni način i odaberite UEFI Boot (obavezno). Zatim  dopusti više od 4 GB memorijskog adresiranja (iznad 4G dekodiranja). Konačno, potrebno je  omogućite podršku za Re-Size BAR (proizvođači matičnih ploča također mogu koristiti tekstualne opise kao što je SAM / Clever Access Memory).

Više... Vaš Komentar Top
iOS 16 koristi LiDAR za brzo stvaranje 3D prostornih karata i tlocrta

Objavljeno prije 15 dana

iOS 16 koristi LiDAR za brzo stvaranje 3D prostornih karata i tlocrta

iOS 16 koristi LiDAR za brzo stvaranje....  (1)

Ako ste korisnik ili fan Applea, zasigurno ste upoznati s LiDAR (Light Detection and Ranging) tehnologijom skenera koji kompanija koristi od 2020. u iPad Pro tabletima i iPhone Pro modelima. Za one koji nisu upoznati, ova tehnologija emitira lasere i izračunava vrijeme potrebno da se svjetlost vrati do senzora kako bi se precizno izmjerila udaljenost između uređaja i objekata. Kao takav, može detektirati dimenzije, pa čak i oblik objekta ili unutarnjeg okruženja.

iOS 16 koristi LiDAR za brzo stvaranje....  (2)

Kako bi korisnici što  bolje iskoristili prednosti LiDAR senzora i lakše izradili 3D tlocrte putem kamere iPhonea ili iPada, u iOS 16. uveden je API RoomPlan. Prema Appleovom službenom opisu, može se koristiti ne samo za izradu tlocrta sobe već aplikacijama za nekretnine, e-trgovinu ili ugostiteljstvo. RoomPlan izlazi u formatima datoteka USD ili USDZ koji uključuju dimenzije svake komponente prepoznate u prostoriji, kao što su zidovi ili ormarići ili tip otkrivenog namještaja.

PROČITAJTE JOŠ

Ne samo revizija zaključanog zaslona! Apple iOS 16 ima niz promjena

Test – Apple iPad Air 64 GB 5th generation i Next One dodaci

Apple iPhone SE (2022) recenzija

Uz to, tako dobiveni 3D tlocrti kompatibilni su s raznim alatima kao što su Cinema4D i AutoCAD. Apple je u iOS-u 16 također dodao podršku za 4K HDR slike u ARKitu.

Više... Vaš Komentar Top
Sretan vam Dan očeva! Tom prigodom nabavite Office 2021 već od 12,99€ i Windowse 10 već od 6,06€!

Objavljeno prije 18 dana

Sretan vam Dan očeva! Tom prigodom nabavite Office 2021 već od 12,99€ i Windowse 10 već od 6,06€!

Windows OS i Microsoft Office danas su najčešće korišteni računalni sustavi i uredski softver u svijetu, s više od milijun tvrtki širom svijeta koje ih koriste. Bilo da trebate raditi s tekstualnim dokumentom, analizirati podatke ili pripremiti prezentaciju, Microsoft Office je kralj aplikacija. Pomoću ovog alata možete pristupiti popularnim aplikacijama kao što su Word, Excel ili Powerpoint. Najnovija verzija sustava Office 2021 pomaže korisnicima da se osjećaju produktivnije u uredskom iskustvu. Kupnjom ćete dobiti doživotni pristup Wordu, Excelu, PowerPointu, Outlooku i više na jednom uređaju za profesionalnu ili osobnu upotrebu, bez ikakvih mjesečnih ili godišnjih naknada.

Većina vas već zna, najnovija licenca za Office 2021 Pro na Microsoftovoj službenoj web stranici košta 439,99 USD, a u Godeal24 Father’s Day Sale sada je Office 2021 Pro dostupna za samo 24,99 eura! Ovog Dana očeva možete odabrati smislen i praktičan dar za svog oca! Godeal24 nudi različite kombinacije sustava Office 2021 prema različitim potrebama korisnika. Na primjer, najniža jedinična cijena je kombinacija 5 komada, a svaka licenca za Office 2021 je samo 12,99 €! Možete odabrati kupnju s prijateljima, obitelji ili kolegama oko sebe, što vam štedi ogroman novac! Aktivacijski kod ključa se šalje putem e-maila, tako da nema potrebe čekati na logistiku, isporučuje se odmah!

220608-720p-gd24-€(1)

Microsoft Office 2021 zona popusta! Već od 12.99€ po PC-u

62% popusta na Office 2021+ Windows OS (kupon kod “SGO62″)

U ovoj Godeal24 rasprodaji za Dan očeva dobit ćete i ogroman popust na licencne ključeve za Windows 10. Ažurirajte svoje računalo nadogradnjom na najbržu i najsigurniju verziju sustava Windows. Najbolji Windows 10 ikada od 6,06€/PC! I Microsoft podržava korisnike sustava Windows 10 da nadograde na Windows 11 BESPLATNO!

50% popusta na Windows OS! (kupon kod “ SGO50″)

Još verzija: 62% popusta na Office i bundle pakete (kupon kod ” SGO62″)

Pogledajte još>>>

Zašto je Godeal24 tako jeftin, jel softver originalan? Je li ovo legalno?

Uz Godeal24 u potpunosti izbjegavate rizik od piratstva, jer je preprodaja rabljenih licenci pravni postupak uređen europskim zakonodavstvom. Budući da tvrtka više ne koristi njihovu licencu, preprodaju je Godeal24 po niskoj cijeni, Godeal24 je provjerava prije preprodaje, rabljena licenca ne znači da je proizvod nošen, još uvijek je kao potpuno novi softver. Korištene licence su dematerijalizirane, što znači da nema troškova dostave. Na Godeal24 možete nabaviti isti softver, uštedjeti preko 80%, a i dalje je službeno. Nećete imati problema.

220607-720p-gd24+€

Dodatno katalog proizvoda na Godealu24 uključuje i računalne alate kao što su Ashampoo Photo Commander 16, Wise Care 365, Adguard, iObit serija softvera itd., koji u potpunosti ispunjavaju vaše softverske potrebe – Godeal24 je 100% autentičan!

Još alata za računalo: Najbolje cijene, najbolji proizvodi!

Godeal24 ima kompletnu i profesionalnu trgovinu s opsežnim katalogom 100% zajamčenih i legalnih digitalnih licenci. Godeal24 posebno brine o svojim kupcima, postavljajući trenutnu uslugu digitalne dostave koja se aktivira odmah nakon kupnje, omogućujući korisnicima da preuzmu, instaliraju i aktiviraju svoje proizvode odmah.

Na Godeal24 možete dobiti isti softver s više od 80% popusta, a i dalje je sve službeno, te nećete imati problema. Ako ste u potrazi za novim operativnim sustavom, možete odabrati klasični Windows 10, a ako želite nadograditi svoj uredski softver, najnoviji Office 2021 je upravo sada po najnižoj cijeni. Godeal24 također uključuje mnoge korisne alate koje također možete pronaći, poput popularne serije IOBIT i softvera Ashampoo i još mnogo toga.

Godeal24 je postigao veliki uspjeh u javnosti s profesionalnom, brzom uslugom, praćenjem plaćanja i jamstvom povrata novca. Ima ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za procjenu kvalitete usluge i proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Godealu24! Osim toga, korisnici imaju na raspolaganju i tim za tehničku podršku prije i nakon kupnje, koji može riješiti sve probleme i pružiti doživotnu postprodajnu uslugu. Kontaktirajte Godeal24 na service@godeal24.com

 

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top

Forum

Objavljeno prije 2 minute

Koji mobitel kupiti? - 2. dio

Objavljeno prije 7 minuta

P: OLED 65 NOVI PHILIPS 706 AMBILIGHT

Objavljeno prije 10 minuta

Video igre koje su obiljezile nase djetinstvo

Objavljeno prije 39 minuta

Koji miš kupiti ?

Objavljeno prije 44 minute

Xiaomi mobiteli

Novosti

Procurile specifikacije za mobilne Ryzen 7000 procesore

Hoće li se iGPU RDNA 3 natjecati s RTX 3060? Nedavno curenje informacija ukazuje da će AMD-ova nadolazeća serija mobilnih procesora Ryzen 7000, imati mnoga poboljšanja performansi s dvije APU linije: Dragon Range za gaming prijenosna računa... Pročitaj više

Godeal24 specijalna ljetna rasprodaja: Originalni Windowsi 10, doživotna licenca već od 5,99 € po ključu!

Microsoft zaustavlja uslugu podrške za Windows 8.1 u siječnju 2023., što znači da više neće biti nikakvih popravaka i ažuriranja za taj operativni sustav, tako da bi vaše računalo moglo biti izloženo nekim vanjskim rizicima ili softveru koj... Pročitaj više

Tensor 2 nadogradnja nije velika

Google još uvijek nije otkrio previše detalja o seriji Pixel 7 i Tensor procesoru druge generacije. Međutim, programeri su kopali dublje po kodu i pronašli neke detalje. Pixel 7 Pro neće koristiti isti zaslon kao Pixel 6 Pro. Vjerojatno će... Pročitaj više

Najavljeni Immortalis-G715, Mali-G715 i Mali-G615 GPU za mobilne uređaje

Immortalis-G715, Mali-G715 i Mali-G615 GPU koriste četvrtu generaciju Valhall arhitekture i podržavaju Variable Rate Shading (VSR), što je od pozitivne pomoći za poboljšanje doživljaja igara kada igrate igrice na telefonima. Ova značajka či... Pročitaj više

ARMv9, Cortex-X3 i A715 za mobilne CPU su ovdje!

Arm je na konferenciji Total Compute Solutions 2022. najavio drugu generaciju skupa instrukcija ARMv9 i novu generaciju super jezgre Cortex-X3 i jezgre visokih performansi Cortex-A715, a postoje i ažuriranja za Arm Cortex-A510. Koliko su mo... Pročitaj više

Sve novosti