bit_force_1

Približavamo se vrhuncu ljetne sezone i vrijeme je za jedan giveaway. Ovaj put u suradnji s Futurom IT, popularnim zagrebačkim shopom, donosimo giveaway u kojem imate priliku osvojiti proizvode branda BIT FORCE. Privatna je to robna marka Hyperlift tvrtke, prisutne na tržištu od 2019. godine. U suradnji s Futurom IT, kao  ovlaštenim BIT FORCE servisom, razvijeni su modeli kućišta i hladnjaka u nekoliko različitih serija. Prva nagrada je nedavno testirano Galaxy ARGB-4 kućište, druga je 3u1 kit Spectrum ventilatora, a treća su četiri zasebna Spectrum i Chill ventilatora.

Formalnosti:

1. Svoje e-mailove s točnim odgovorima na tri postavljena pitanja možete slati od ponedjeljka 27.07.2020., pa do nedjelje 02.08.2020. točno u ponoć, a dobitnici će biti objavljeni u ponedjeljak 03.08.2020.

2. Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na postavljena pitanja i poslati svoj e-mail na adresu bitforce_giveaway@pcekspert.com. Dobitnici će kao i uvijek biti izabrani nasumično uz pomoć Random.org generatora. Odgovore na pitanja potražite u našim recenzijama (kućište, ventilatori), i na Futura IT i Hyperlift stranicama. Nagrade su podijeljene u tri skupine, pa su i dobitnika tri, a ako bude kakvih grešaka u našim recenzijama, točni podaci vrijedit će s Futura IT stranica.

3. U e-mailu s točnim odgovorima trebate navesti svoj “nick name” na našem Forumu, puno ime i prezime, te podatke za kontakt (broj telefona). E-Mail s istim kontakt podacima i/ili s iste e-mail adrese može biti poslan samo jednom, a forumaš mora biti registriran s najkasnije jučerašnjim datumom. Za sve koji nisu poželjan je i lajk naše Facebook stranice, i follow na YouTube kanalu, no to nisu uvjeti za sudjelovanje u giveawayu.

Pitanja su:

1. Koje su dimenzije kućišta i koje sve veličine (standarde) matičnih ploča podržava Bit Force Galaxy ARGB-4 kućište?
2. Koliko ventilatora dolazi s Bit Force Galaxy ARGB-4 kućištem?
3. Koliko ukupno ARGB LED-ica ima u jednom Spectrum ARGB ventilatoru?

bitforce_galaxy_argb-4_3

1. nagrada je Bit Force Galaxy ARGB-4 kućište.

bit_force_ventilatori_14

2. nagrada je 3u1 paket Spectrum ventilatora.

bit_force_2

3. nagrada su četiri BitForce ventilatora – Spectrum 15 LED Blue, Spectrum 15 LED Red, Spectrum ARGB i Chill 120.

Sretno!


 

Giveaway je priveden kraju. Ukupno smo primili vaših 59 mailova, a puno ih je bilo netočnih. Dosta vas je zbunio broj ARGB LED-ica u Spectrum ventilatoru. Pomiješali ste jednobojne u kojima je 15 (crvenih ili plavih), sa Spectrum ARGB ventilatorima u kojima ih je 24. Točnih mailova je bilo 31 i oni su ušli u izvlačenje.

Točni odgovori:

1. 396 x 210 x 454 (D x Š x V); prima ITX, mATX, ATX pa čak i E-ATX ploče

2. 4 ventilatora

3. 24 ARGB LED-ice

Dobitnici su:

prva_nagrada_bitforce

1.nagrada – Marin Dražić a.k.a. Clansman

druga_nagrada_bitforce

2. nagrada Zvonimir Pavić a.k.a. Zvonimir Pavic

treca_nagrada_bitforce

3. nagrada Davor Sečkar a.k.a. housel